Okategoriserade

Skön söndag

Värsta jävla krocken fick jag beskåda idag när jag åkte runt på Lidingö, det är snorhalt på vägen så man ska verkligen ta det lugnt. Jag lämnade Bingo och Ringo hemma hos Patrik, Sofia, Jackie och Pascal och gjorde en avstickare till Willy´s när vi ändå befann oss på Lidingö men det var ingen bra idé att handla på Willy´s en söndag eftermiddag. Varför ska jag klämma mig in i rutinmänniskors rutiner när jag inte behöver tänker jag? Jag kan ju lika gärna handla tisdag klockan 14 när det är tomt i matbutiken så då kan jag väl kanske bara ta och göra det.

Annars är väl allt fina fisken. Vi har hängt och gosat med Pascal hela dagen och Ringo och Jackie har klätt ut sig och lattjat. De leker otroligt bra ihop de där två. De har varit nakna ganska så mycket också. Legat och kelat nakna har de gjort…Visar inte bilder på det för då riskerar jag att ni kontaktar soc, fan kan ni sluta kontakta soc det är så sjukt att ni gör det. Jag är ju liksom världens bästa mamma så det känns så sinnessjukt att ni gör det. Fast ni skrämmer mig ju ändå såklart och ett typiskt exempel på det är just att jag inte lägger ut bilder på Jackie och Ringo nakna fast de är skitroliga.

Ja ha. Det var det. Inte så mycket annat kul faktiskt.

Jag och Pascal. Foto Sofia G. Som har skrivit så fint om Ringo ser jag nu! Läs på sofias blogg så får ni höra hur väluppfostrad Ringo är. Just det.

 

You Might Also Like

 • Lulu zipado en sköldpadda med fart
  20 januari, 2013 at 21:33

  Äntligen tar du ett bra beslut och låter Ringo vara ifred. Man blottar inte nakna barn på internet. SKÖNT att du äntligen fattat! Bra att folk ringer soc om det är det som fått dig att fatta så… Nu förlorar du nog en del läsare… Ja alla pedofiler som kunnat njuta av alla nakenbilder på Ringo. Gräsligt.

 • Lena
  20 januari, 2013 at 21:33

  Barn uppför sig alltid bättre när inte föräldrarna är med. Sedan kan de vara monster hemma och driva en till vansinne. Det är inte nåt att skryta över, de flesta barn är så.
  Det spelar väl ingen roll om de springer nakna i den åldern men med tanke på vilka tokskallar det finns så är det bra att inte lägga ut bilder på det.

 • caroline
  20 januari, 2013 at 21:37

  Varför läser man kartrins blogg om man bara ska gnälla… ?

 • s
  20 januari, 2013 at 22:21

  Säga sin åsikt? Läser man bloggen av nån annan anledning? Jag tycker det är obehagligt med en riks-narcissist och tycker det är bra att hon inte får härja hur som helst OFFENTLIGT

 • Lina
  20 januari, 2013 at 22:24

  Sluta för helvete tjata om de där hypotetiskt runkandes jävla pedofilerna nu..

 • Maja
  20 januari, 2013 at 22:31

  Men jag fattar inte, vad såelar det för roll? Om någon ”tokskalle” skulle få för sig att sitta och flåsa över mitt barn på nån oskyldig semesternakembild. Men varsågod! Det bjuder jag på. Skiter fullstndigt i det. Alla ni som sitter och förfasar er över detta, vakna upp, säger jag bara. Tror ni verkligen att alla pedofiler är ”tokskallar”?? Pedofilerna finns överallt, mitt ibland oss. Det är våra vänner, dagisfröknar, busschaufförer, pappor, hockeytränare, mammor, scoutledare osv. Flesta av dessa skulle aldrig någonsin skada våta barn. Viktigast av allt är att man som förälder inte är naiv och tror att pedofili handlar om ”fula gubbar”. Använd sunt, förnuft, magkänsla och var en närvarande förälder som ger ert barn trygghet och möjligheten att kunna prata med dig om precis allt. Tycker Katrin verkar vara en superfin morsa! Tagga ner?

 • s
  20 januari, 2013 at 22:31

  Varför det? Försvinner dom om man blundar och skiter i dom?

 • s
  20 januari, 2013 at 22:32

  Kanske lite skillnad på en ”semesterbild” och bilder på två nakna barn som ”kelar”.

 • Maja
  20 januari, 2013 at 22:33

  Sorry stavning, skriver på en smarttelefon med krossad skärm. 🙂

 • s
  20 januari, 2013 at 22:33

  Jag önskar att Soc kunde ta upp med dig att det är högst olämpligt att du har din son i headern på din blogg där han pekar finger. Det äcklar mig att du utnyttjar ditt barn för att få uppmärksamhet till dig själv. Får man verkligen vara hur personlighetsstörd som helst utan att myndigheterna griper in?

 • Maja
  20 januari, 2013 at 22:34

  Fattar det som att Katrin fått skit förut för att hon lagt upp nakenbarn på semester.

 • Maja
  20 januari, 2013 at 22:37

  Låt dom rynka säger jag. Vem skadar det?

 • s
  20 januari, 2013 at 22:39

  Jag tycker det är jätteomoget överhuvudtaget att blanda in sina barn i sitt bloggande. Har jättevsårt för föräldrar som fotar sina barn och lägger ut offentligt på facebook och bloggar. När man är förälder ska man GE och vara en VUXEN men det här sjuka bekräftelsesökandet att dokumentera och visa upp allt som har med barnet att göra för att SJÄLV få beröm och uppmärksamhet är ett tonårsbeteende. Önskar att vi kunde få en riktig debatt av den här kulturen med mammor som lägger upp bilder på sina barn varje dag, offentligt för att själva få bekräftelse.

 • Maja
  20 januari, 2013 at 22:40

  Haha, soc har förhoppningsvis/tyvärr viktigare saker att arbeta med…

 • s
  20 januari, 2013 at 22:41

  Och det jag känner till var att hon uppmanat en porrstjärna att trycka upp sina silikonbröst i sitt lilla barns ansikte för att ta kort på det och lägga ut på bloggen så hon kunde PROVOCEERA. Vilket överhuvudtaget är så passé nu och något hon borde växt ifrån vid det här laget, människan är väl 40 år och förälder nuförtiden!

 • s
  20 januari, 2013 at 22:42

  O herregud. Ingen newsflash iofs att man måste vara ganska retarderad för att vara ett fan av Katrin Zytomierska..

 • Lisa
  20 januari, 2013 at 22:45

  Men varför håller du på och skriver att barnen kelar nakna med varandra och bla bla när du vet att det är olämpligt?!!

 • s
  20 januari, 2013 at 22:49

  Som tur är jobbar det inte så aningslösa personer som dig där…

 • Maja
  20 januari, 2013 at 22:49

  Aha, det är du som är ”soc”? För om du inte är Katrins ”fan” (som man tydligen måste vara för att skriva här) så antar jag att du är här i egenskap av företrädare för socialtjänstens e-avdelning.

 • Maja
  20 januari, 2013 at 22:52

  Öh, eller så gör det det? 🙂

 • Linda
  20 januari, 2013 at 22:53

  Du skojjar va?Finns det folk som anmäler dig till Soc ang Ringo?Men guuuuuuud,vad är det för fel på folk!!!?Är helt sinnessjukt vilka apor det finns.Be,kryp tillbaka till familjeliv.se där ni wt morsor hör hemma,istället för att klaga på hur en framgångsrik och känd smart snygg mamma tar hand om sitt barn.Såna som er skulle jag vilja möta i en mörk gränd

 • Linda
  20 januari, 2013 at 22:54

  Vad gör du här om du inte gillar Katrin? Nolla

 • Linda
  20 januari, 2013 at 22:55

  Sök hjälp

 • Maja
  20 januari, 2013 at 22:56

  Haha, katchinggggg! Alltså shit Katrin, dina bloggläsare är ju så sjukt roliga!!! Att jag aldrig upptäckt detta förut. Nu har jag borstat tänderna färdigt, men my god, fatta vilken tålmodig och kärleksfull jävla kvinna denna Zytomierska måste vara som står ut med detta! 🙂

 • Bea
  20 januari, 2013 at 22:58

  Att kontakta soc ang katrins föräldraskap är som att busringa 112! Skärpning låt soc fokusera på riktiga problemfamiljer i stället, tex där mamman prioriterar att röka cigaretter framför att låta sina barn äta sig mätta!

 • Linda
  20 januari, 2013 at 22:59

  Eller hur,soc skrattar nog åt dem som anmäler Katrin,dom har nog värre saker att ta tag i,och blir nog mest irriterande över alla psykfall som ringer och gnäller över såna här otroligt löjliga ting

 • Maja
  20 januari, 2013 at 23:00

  Visst fattar ni att ”soc” skulle kissa på sig av skratt över denna sortens ”rapportering”.Fast vänta, nu fattar jag, det är JAG som inte fattar, ni är inte på riktigt, för ni skämtar bara! No?

 • s
  20 januari, 2013 at 23:06

  För att människan är allvarligt psykiskt störd. Googla ”narcissistisk personlighetsstörning”

 • s
  20 januari, 2013 at 23:09

  Ok… Är det något som är ”wt” så är det ditt inlägg och patetiska människor som ser upp till vilka ”kändisar” som helst, speciellt Katrin Zytomierska. Vet inte vad familjeliv är och har inte anmält Katrin till soc, följer inte hennes blogg heller. Men ändå, bra att någon gjorde det.

 • Lina
  20 januari, 2013 at 23:10

  Amen ok, att lägga upp bilder på två nakna kelandes barn får jag hålla med om är onödigt, men minns att det var ett jävla tjafs om de här pedofilerna i somras för att man råkade se Ringos nakna bak på stranden (eller någon klippa vid havet whatever) – skulle det skapa fler pedofiler i samhället mer ni? Eller skulle dessa runkandes män insjukna ytterligare på grund av Ringos bak på en osexuell bild. Men skit samma för helvete om de sitter och runkar då – hur skadar det Ringo?! Om de här männen bott i ett hus vid stranden – hur hade ni då stoppat dem för att njuta av utsikten så att säga? Hur många procent av befolkningen tror ni egentligen är pedofiler förresten??

 • s
  20 januari, 2013 at 23:10

  Lägga upp nakenbilder på sitt barn på en stor blogg eller bilder där en porrstjärna får trycka sina nakna bröst i en 1-2årings ansikte är också ganska allvarligt.

 • s
  20 januari, 2013 at 23:12

  Vad fel du har. Står ut med? Hon NJUTER. Hela hennes ”karriär” har byggt på att provocera, det är det enda hon vill/kan. Gör bort sig i seriösa debatter med vuxna människor. Endast väldigt obegåvade tonåringar ser upp till henne.

 • s
  20 januari, 2013 at 23:12

  Ja dom ”skrattar” säkert. Godnatt småtjejer…

 • s
  20 januari, 2013 at 23:13

  En engångsföreteelse, ville se hur illa det verkligen var. och det var illa.

 • s
  20 januari, 2013 at 23:14

  Skärp dig…

 • Maja
  20 januari, 2013 at 23:16

  Intressant! Vad ska jag googla för att få läsa om din egen psykiska störning? Apropå att du sitter uppe sent på kvällen och gafflar om soc i kommentatorfältet på en blogg som skrivs av en person med ”narcissistisk personlighetsstörning”.

 • Maja
  20 januari, 2013 at 23:17

  Ganska allvarligt för vad? Förklara gärna det?

 • Maja
  20 januari, 2013 at 23:20

  Och det är där du kommer in i bilden. För att kunna provocera, måste någon bli provocerad, och det ställer du upp med. Intressant att du väljer att göra det om du nu anser att Katrin Z är en sån förkastlig människa?

 • Linda
  20 januari, 2013 at 23:23

  Vad gör du här då?Läs en blogg som du gillar istället för att sitta här och försök läxa upp vuxna människor

 • Hanna
  20 januari, 2013 at 23:23

  Det är väl du som borde skärpa dig ”S”! Hur bra är du som klankar på andra? Lägg ner!

 • Hanna
  20 januari, 2013 at 23:25

  Helt ärligt! Jag tycker det är obehagligt med sådana som dig. Du säger att Katrin är totalt mentalt störd men VART är du bättre när du skriver sådant om henne? Det förstår jag inte….

 • Susanna
  20 januari, 2013 at 23:25

  Jag kan väl personligen känna att hur gulligt det än är med två barn som kelar nakna när man känner och älskar barnen så har det inte riktigt i cybervärlden att göra. Jag lägger ut bilder som är godkända av personerna på dom i min blogg, ett barn kan inte välja.

  Sen kan jag väl känna att soc verkligen är att ta i! Och angående pedofiler så är det ju faktiskt så att det finns dom som söker efter just bilder på barn i vardagssituationer. Kanske skadar det inte barnet eftersom det inte är medveten om det, men hur känner man som förälder om det skulle vara någon i ens närhet som använder sig av ens barn i en sexuell situation?

 • Maja
  20 januari, 2013 at 23:28

  Och ja, man måste vara sjukt personlighetsstörd för att myndigheterna ska ”gripa in”…

 • Hanna
  20 januari, 2013 at 23:28

  Word Maja, Word! Precis vad jag tänkte kommentera!

 • Maja
  20 januari, 2013 at 23:30

  Haha, ja detta var verkligen Familjeliv på ”bathsalt”…

 • Maja
  20 januari, 2013 at 23:38

  Eller hur! Det är bra mycket mer creepy med pedofilpedagoger på förskolan. Ni fattar väl att det finns pedofiler som jobbar med era barn på erat dagis? Pedofiler är som sagt inga ”tokskallar”. De är smarta. Att pedofiler söker sig till situationer där de naturligt kommer nära barn är ju självklart. DET är svart. Inte att de sitter i cyberspace och tokrunkar åt sonens sandiga semesterstjärthalva. Det fattar ni väl att dom inte gör! Dom står ju tusen gånger hellre i solen på förskolegården och smörjer in ditt barn med solkräm. Sen går dom hem och runkar. Pedofilpedagogerna alltså. Inte de vanliga pedagogerna.

 • Lina
  20 januari, 2013 at 23:56

  Precis! Bra förklarat Maja..

 • Mattias
  21 januari, 2013 at 01:10

  ”s” har skrivit 14 kommentar under denna rubrik. Fattar inte varför du är här. Katrin skriver en blogg där hon berättar om sitt liv, sina åsikter etc. Om du retar dig så otroligt på henne så sluta läs här. Skaffa dig ett liv så lär du må bättre och bli lyckligare. Sitta reta sig på någon är helt meningslöst

 • M
  21 januari, 2013 at 03:06

  Om du nu bjuder på det så är det upp till dig!men man skall inte ge den friheten till en pedofil att njuta och se barn nakna på internet…om alla föräldrar lät bli och exponera sina barn nakna så har de inget och se hellerFatta!!!! enkelt el hur?

 • M
  21 januari, 2013 at 03:10

  Är det ett hot?

 • M
  21 januari, 2013 at 03:12

  Är det ett hot Linda?

 • M
  21 januari, 2013 at 03:13

  onormalt

 • Ulrika
  21 januari, 2013 at 06:44

  Ni som skriver att ni bjuder profilerna på att titta på bilder av era nakna barn och tillfredsställa sig själva fy fan vad ni äcklar mig! Yror inte man har barn när man uttrycker sig så och jag hoppas aldrig någonsin ni får barn heller! Sjuka jävlar. Katrin har fått som hon vill med detta provocerande inlägg. En massa kommentarer… Presis vad hon vill ha! Tur att hon inte visade upp 2 nakna barn som kelar. Det visar ju att hon trots allt ändå har en viss intelligens…

 • Albin
  21 januari, 2013 at 07:22

  Du är ju helt borta ”S” för det första: varför läser u hennes blogg om du inte gillar henne??
  För det andra: hon säger ju själv att hon inte vill lägga upp bilder på det! Hon sa ju bara vad barnen hade gjort! Så istället för att störa dig på ordet ”naken” så kan du ju skaffa dig ett liv.. Eller är du sur för att hon inte lägger upp bilderna? Tänk på vad du säger innan du planerar att hoppa på ngn sådär!

 • Albin
  21 januari, 2013 at 07:25

  ”S” för i helvete du vill ju bara hamna i centrum och skapa kaos och krig mellan de riktiga trogna läsarna (som är här för att läsa och kommentera bra saker) och de som bara vill förstöra (du)
  Så sluta med det och som sagt SKAFFA ETT LIV!

 • Irene
  21 januari, 2013 at 07:29

  På min tid fanns det knappt pedofiler och jag är snart 50!
  I dag vågar knappt föräldrar lämna barnen ensamma utanför huset sorgligt!

 • Fettolainen
  21 januari, 2013 at 07:51

  jag e mjuk o gosig o het 🙂

 • Lina
  21 januari, 2013 at 08:12

  Vilka skrattretande kommentarer! Vad är det för jävla bitterfittor som läser din blogg egentligen?! Det är tamefan ett barn som råkar vara naken på vissa bilder? Vad gör det? Fullt naturligt! Att folk sitter och ringer in till soc för det bevisar bara Vilks jävla idioter det finns till människor. Jag tror att Katrin är en jävligt bra mamma (bättre än många andra i det här komentarsfältet) och jag tror Ringo har det jävligt bra och kommer få en grym uppväxt. Det är ett barn gör Guds skull, sluta förstora upp allting och att ringa in till soc för iprincip en naken rumpa på ett barn är ett tydligt bevis på hur funtade människor är. Soc ringer man om ett barn far illa, det är de sista Ringo verkar göra!

 • Maja
  21 januari, 2013 at 08:23

  Som sagt, pedofiler finns överallt i samhället och i våra familjer. Går inte hindra dom från att i hemlighet, i tanken, ”njuta” av våra barn. Blir lite sila mygg när man sitter och förfasas över potentiellt tokrunkande pedofiler i cyberspace. De föredrar naturligtvis lite mer avancerade bilder. Eller som sagt, så fantiserar dom om de barn som redan finns i sin närhet. Så semesterbilderna är det minsta man behöver oroa sig för när det gäller pedofili.

 • Maja
  21 januari, 2013 at 08:24

  Som sagt, pedofiler finns överallt i samhället och i våra familjer. Går inte hindra dom från att i hemlighet, i tanken, ”njuta” av våra barn. Blir lite sila mygg när man sitter och förfasas över potentiellt tokrunkande pedofiler i cyberspace. De föredrar naturligtvis lite mer avancerade bilder. Eller som sagt, så fantiserar dom om de barn som redan finns i sin närhet. Så semesterbilderna är det minsta man behöver oroa sig för när det gäller pedofili. Fokusera rätt!

 • Sanna
  21 januari, 2013 at 08:39

  KATRIN!
  Släng genast den där giraffen. Den är full med kemikalier som barn absolut inte skall utsättas för. Att suga på den som små barn gärna gör är som att suga på en klubba gjord av kemikalier.

 • Lisa
  21 januari, 2013 at 11:36

  VÄLDIGT vad angelägen MAJA blev angående att naken bilder på Ringo får fortsätta finnas på denna blogg!!??

 • Camilla
  21 januari, 2013 at 11:43

  Tror inte min kommentar kommer synas i mängden av alla men men…

  För ”friska” människor är ju nakna barn inget konstigt el fult. Men om en pedofil på något sätt får tillfälle att göda sitt intresse för barn nakna el påklädda så är det en risk att han/hon en dag går över den hemska gränsen att skada ett helt försvarslöst barn. Sånt får mig att bli helt stel och så himla upprörd att försbarslösa barn ska behöva bli utsatta för något ont!

  Detta har blivit så starkt sen jag själv fick mina barn!

  Katrin väljer ju själv vad hon gör med sin blogg och om hon nu skulle lagt ut kelbilderna och det skulle vara tecken på ett dåligt föräldraskap så kommer hon nog inte undan utredning kring hennes val. Men nu var hon en klok människa (enligt mig) och la inte ut dem.

  Som föräldrar måste vi reagera på allt som vi tror kan bidra till att något hemskt händer våra barn, därför är det väl bra att folk reagerar på sånt de känner är i den riktningen.
  Tack för mig hej!

 • Nella
  21 januari, 2013 at 13:15

  Jag är en av dessa föräldrar som gärna lägger upp bilder på mina barn på FB. Jag delar gärna av min vardag (och festligare tillfällen) med mina barn och inte alls för berömmets skull, det var nog det löjligaste jag hört! Det är roligt med minnen och barnens mor far- och morföräldrar bor inte i samma stad och kan tack vare FB ta del av barnens liv.

 • Therese
  21 januari, 2013 at 13:27

  Jävligt sant.

 • Kjerstin
  21 januari, 2013 at 13:50

  Jaha, så du vet att pedofiler föredrar mer avancerade bilder. Hur kan det komma sig? Du kanske går efter dig själv?

 • Sanna
  21 januari, 2013 at 13:58

  För i helvete! Fattar ni att det finns barn som far illa på riktigt, som behöver socialtjänstens tid och pengar! Jag jobbar själv inom socialtjänsten och för varje anmälan som kommer in kostar det kommunerna tid och pengar så sluta ring och anmäl Katrin enbart utifrån det ni ser och läser på hennes blogg! Det finns barn som skulle behöva den tiden bättre. Och ni som anmäler Katrin för att ni bryr er om Ringo (fast det antar jag att ni inte gör, ni anmäler ju Katrin enbart för att straffa henne själv) kanske ska tänka på att om socialtjänsten gång på gång ska ta emot anmälningar om ett fullkomligt friskt barn med en bra och trygg uppväxt, så kommer det gång på gång finnas barn i verkligt behov av hjälp som får vänta lite längre med att få en utredning klar för att det finns förundersökningar om lille Ringo som måste göras. Snälla, vill ni göra något för ett barn i nöd så skänk en slank till någon hjälporganisation, köp en majblomma eller se er om och uppmärksamma de barn som verkligen fara illa hemma!!

 • Denärintefarlig
  21 januari, 2013 at 14:04

  http://www.ekokul.se/sophie-giraff/sophie-giraff

 • Tea
  21 januari, 2013 at 14:25

  Haha det var det roligaste jag har läst.. ”på min tid fanns det knappt pedofiler”. Det fanns inte så många homosexuella heller va? För det är sådant som har kommit med tiden, pedofili och homosexualitet.. Haha. Eller så var det bara inte så uppmärksammat kära Irene. För så länge som människan har funnits har det funnits pedofili. Under medeltiden var det till och med hög status på pedofili bland män. Kan det vara så att mentaliteten på din tid var annorlunda, att barns status i samhället inte var densamma? Att man inte lyssnade till barn som man gör idag? Att myndigheterna inte tog det på lika stort allvar? För pedofili har funnits sedan människans begynnelse, och homosexualitet med för den delen…

 • Linda
  21 januari, 2013 at 15:37

  Instämmer! Finns ju inget att klaga på i Katrins hantering av Ringo.

 • Linan
  21 januari, 2013 at 15:38

  Vi kan ju hoppas att Irenes kommentar kanske var menat som ett skämt..

 • Linda
  21 januari, 2013 at 15:42

  Jag kan inte se något som helst sexuellt i nakna barn,uppenbarligen kan du det?Du borde nog rannsaka dig själv“s”?Ok att nakenbilder på sitt barn i en blogg är lite onödigt. Men steget från att tycka att det är olämpligt till att ringa soc är väldigt väldigt långt.Är inte friskt att göra det enligt mig.Sköt du ditt istället.

 • S
  21 januari, 2013 at 15:43

  Troligt att du jobbar på socialtjänsten och uttrycker dig så. Not.

 • S
  21 januari, 2013 at 15:46

  Bara för barnets skull. Har aldrig varit en patetisk bloggläsare. Uppenbart att ni som läser skiten är 14 år eller lätt efterblivna..

 • S
  21 januari, 2013 at 15:47

  En person som tycker det är för jävligt helt enkelt.

 • Sanna
  21 januari, 2013 at 16:46

  Betvivlar du att jag jobbar inom socialtjänsten för att jag svär? Vad för sorts språk förväntar du dig att en anställd inom socialtjänsten ska ha på sin fritid? Eller vad är det för sorts uttryck jag använder mig av som inte lämpar sig för socialarbetare?

 • Maja
  21 januari, 2013 at 18:08

  Det jag menar är att semesterbilderär det minsta problemet om vi snackarpedofili…

 • Maja
  21 januari, 2013 at 18:12

  Höhö ja!! Eller hur! Det är jag som är den tokrunkande cyberpedofilensom ni ska passa er för!

 • Karin
  21 januari, 2013 at 20:49

  Bra beslut Katrin!

 • Anna Wik
  21 januari, 2013 at 21:29

  hej hej katrin,hur sjukt som helst att folk ens orkar bry sig eller ens kommentera såna saker!!DU är säkert världens bästa mamma till ditt barn..STÅ PÅ DIG å be dom andra jävla dårarna dra åt helvete!

 • Anna Wik
  21 januari, 2013 at 21:38

  faaaan va sjuka människor d finns,anmäler folk till soc utan att ens ha fakta,såna människor ska man verkligen passa sig för…helt efterblivna!!!!!

 • csqwtfrvsk
  6 januari, 2014 at 13:43

  gtlghlbusjo{, vzhlrsnvgn

 • xmrttjkgbq
  9 januari, 2014 at 17:53

  wyksylbusjo{, zcijqmoozc