Okategoriserade

Skitungarna behöver vår hjälp!

Egentligen hade jag tänkt att börja dagen med att berätta för er om mitt besök på Strandvägen 1 igår men nu har det dykt upp något akut så jag börjar med det och återkommer till det där lite senare.

Jag vet inte om ni minns men för en tid sedan uppmärksammade jag en svensk tjej som heter Emma som driver ett barnhem i Uganda. Hennes sida heter skitungar och där kan man följa henne. Hon hjälper gatubarn och det hela är väldigt fantastiskt. Lägg lite tid på att läsa på hennes blogg för det är härligt och man önskar att fler var som Emma. Här har ni bloggen!

Nu har Emma och skitungarna en krissituation och jag utgår från att vi hjälper dem. De har väntat på en last med blöjor, leksaker och annat till barnen. De har väntat i månader på de här sakerna som snälla människor från Sverige skickat till dem. Nu har lasten kommit fram men fastnat i tullen och de får inte ut den på grund av att det saknas pengar.

Visst hjälper vi dem!

Handelsbanken
Clearingnummer: 6759
Kontonummer: 726 881 732
Man ska märka insättningen med ”Container” så att de förstår vad det är för pengar som kommer in. En hunka kan bidra i alla fall. Det gör vi, vi hjälper skitungarna!

You Might Also Like

 • Emmelie
  8 maj, 2013 at 10:42

  å jag tänkte på dig när jag såg deras inlägg. Att kanske man kan få någon kändis med stor blogg att skriva om detta så fler hjälper dom att få sin container. och så skriver du om detta! FANTASTISKT!

 • Lotta Gray
  8 maj, 2013 at 11:10

  Underbart Katrin! Tusen tack för hjälpen. Var rädd om dig.

 • Anna
  8 maj, 2013 at 12:28

  Det ska kanske förtydligas att det EGENTLIGEN INTE saknas pengar, utan det är tull personal o tj.män som genom ren korruption bestämt att de inte får ta in detta om de inte får
  20 000 kr… Vidrigt! (Se Lotta Grays /Vimmelmammans blogg) Så jag hoppas att vi alla kan skänka en slant….

 • Maggan
  8 maj, 2013 at 16:09

  Afrikanska män som ska ha betalt för att folk utifrån ska få hjälpa barn som de och deras landsmän har avlat. Afrika i ett nötskal…!
  Det värsta är att den sammetsögda gullungen på bilden riskerar att bli likadan en dag, såvida han inte får en rejäl dos västerländska värderingar med sig i bagaget.

 • Malin
  8 maj, 2013 at 21:51

  En rasist! Vi har en rasist här allihopa.
  Är du så jävla bra själv? Dina ungar lär bli fucked up med tanke på de värderingar du lär ut. Äckel.

 • enmamma
  9 maj, 2013 at 02:18

  Mmmhmm… Blondinbella hade också det där inlägget.. nån som tigger pengar? Nä inget jag skulle skänka till, man vet inte om tullensläpper grejerna trots allt, de kansle blir bara mer pengar när de ser att de fåt in stålar.
  Japp jag är skeptisk!

 • enmamma
  9 maj, 2013 at 02:20

  Finns fattiga Svenska barn att skänka pengar till istället så de får mat på bordet och sommarkläder!

 • Camilla
  9 maj, 2013 at 13:53

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Linn
  9 maj, 2013 at 20:18

  Du bestämmer själv om du vill kalla dig själv skeptisk eller idiot, själv skulle jag vilja kalla dig skeptisk idiot. Gå in på bloggen och läs innan du smutskastar den. Är du så skeptisk kanske det iaf kan vara värt att satsa tio spänn? Man behöver nämligen inte skänka tusenlappar. Eller är du så ”orolig” att du hellre lägger pengarna på en iphone-APP eller ”tre-för-tio” på ICA?

 • M
  11 maj, 2013 at 07:21

  Men om det är så så är ju uppmaningen att skänka pengar inte det bästa. Korruptionen kommer bara fortsätta och dessutom öka om de ser hur mycket de kan få ut.
  Måste finnas smartare sätt att hjälpa barnen kan jag tycka…?

  (Ingen kritik mot ditt inlägg!)