Okategoriserade

Sista dagarna i LA

Vi kom fram så sjukt sent och alla var aströtta så vi sket i att sätta någon klocka och det gjorde att vi alla sov till tolv på dagen idag. Skönt. ”Nu suger vi de sista dropparna ur den här semestern”, sa Bingo när vi slog upp ögonen och jag kunde inte annat än att hålla med. Så vi gosade i sängen som Ringo säger och sen åkte vi ner till Gjelina som är mitt absoluta favorithak i hela världen. Det var där som jag tog bilder på badrummet som jag sen använde som referenser när jag hjälpte pappa att renovera stranden i Nice.

20130106-222255.jpg

Vi åt god mat och spanade på alla coola människor i nån timme och sen träffade vi Bassen och stack till parken så att ungarna fick ”leka av sig” som man säger. Det är askallt här. Nova frågade om jag ”väljer snö och slask eller det här vintertid” och då valde jag snö och slask. Det gjorde Nova också. Vi längtar hem nu. Allihop. Ringo saknar dagis också. Han sa det. Mest saknar han Christoffer av alla på dagis.

20130106-222216.jpg

Ringo balanserar.

20130106-222243.jpg

Efter parken åkte vi till Hollywood strippen för att visa Nova stjärnorna och galningarna som klär ut sig och allt möjligt och då stötte Ringo på sin polare Mikey Mouse så det var ju kul. Nova fick gå på vaxmuseum och så åt vi middag hos Musse.

20130106-222553.jpg

Jo, det är ofta som ni undrar vad som händer om man äter kolhydrater när man går på LCHF. Nu kan jag svara på den frågan. Ingenting. Jag har ätit på donken, frittar, glass typ varje dag, chips och annat skit och det har inte hänt något alls med mig. Nu är det bara tre veckor men det kan ju vara bra att veta att man kan ha ett längre ”återfall” utan att det gör något. Jag är ju väl medveten om att man inte kan hålla på så här allt för länge och utmana ödet är inget jag vill göra.

Såg på Instagram att Shervin gjort pizza med LCHFklubbens egna pizzamix. Den är verkligen sagolik och jag längtar till att göra den så fort som jag kommer hem. Vi har lyckats väldigt bra med både vår brödmix och vår pizzamix. Och muslin ska vi inte prata om. Men det visste ni ju redan. Längtar hem och längtar till butiken och till gänget och till att öppna ny butik och till att jobba!

20130106-222610.jpg

You Might Also Like

 • Hadderittan rätt in i f$
  7 januari, 2013 at 08:10

  Äscha hur kan du hellre vilja vara i ett grått trist Svedala istället för o va i LA…………….det köper jag inte 😉

 • Loppan
  7 januari, 2013 at 10:19

  Kanske ar det for att din LCHF ar extremt liberal. Kor man hardcore funkar det inte. Det kan jag lova for jag har gjort det.

 • Elin
  7 januari, 2013 at 10:29

  Låter härligt!

 • laila
  7 januari, 2013 at 11:21

  Älskar din attityd! Du är så jävla bra!!!! lchf <3

 • Hanna
  7 januari, 2013 at 11:37

  Om man inte tål mandel och vissa nötter, hur kan man göra ”bröd” och pizzabotten då?

 • Sophia
  7 januari, 2013 at 11:48

  Jaaa!! Kom hem nu! Vi saknar er!

 • Lisa (Fisa)
  7 januari, 2013 at 12:27

  Så det blev en sjal på Louis Vuitton ser jag! Originellt sätt att bära den på bara.

 • Hanne
  7 januari, 2013 at 12:35

  Jag åt lchf men fuskade ibland som du… Det slutade med att diabetes 2 bröt ut…

 • Anna
  7 januari, 2013 at 12:43

  Googla oopsies – ägg & philly. Funkar klockrent.

 • Sara
  7 januari, 2013 at 13:11

  Ganska roligt att du nu går ut med att du vräker i dig kolhydrater under 3 veckor. Måste ju ändå betyda att LCHF inte fungerar som den ska i längden. Om jag inte minns fel har i uttalat dig flertal gånger att du aldrig mer skulle peta i dig sådan skit som kolhydrater mer, och nu vräker du i dig av dom snabba ”dåliga” dessutom! Haha herregud du är verkligen rolig, du fuskar ju även hemma. Om nu LCHF var en kosthållning så borde du väl vara en av dom som
  Verkligen håller sig till den så mycket som du debatterar om den och skriver böcker om den osv. Jag lovar dig att om några år kommer du inte hålla på led LCHF längre. Du är bara bluff å fejk!

 • Hylla
  7 januari, 2013 at 15:06

  Du är bara så kass! Du skulle minsan aldrig tillföra massa dåliga kolhydrater till din kropp och nu har du svullat i 3 veckor. Varför? Om LCHF är så jävla gott och en livsstil varför fortsätter du inte bara som vanligt. Nä för din kropp skriker efter kolhydrater och LCHF smakar fan i längden. Du kan erkänna bluffen nu. LCHF funkar inte. Detr inte en livsstil för vore det så hade du ju inte ätit massa annat i 3 veckor. En livsstil lever man efter oavsett man är hemma eller på semester. En diet bryter man när man är på semester…

 • E
  7 januari, 2013 at 15:09

  Då ska man inte börja med LCHF hör jag! Men du måste ha varit ganska överviktig antar jag, annars låter det väldigt märkligt att lite kolisar skulle ge dig typ 2 diabetes.

 • E
  7 januari, 2013 at 15:11

  +1

 • Gun-Britt Andersson
  7 januari, 2013 at 15:24

  Jättemysigt att följa dig under eran semester over där.

 • Camilla
  7 januari, 2013 at 15:24

  Hej Katrin!

  Jag skulle mer än gärna pröva på era produkter på lchfklubben, bara de inte skulle innehålla mjölk. Har prövat på lchf, men det finns så dåligt utbud av produkter som är mjölkfria att det gick riktigt dåligt. Dessutom är utbudet här i Finland ännu sämre.

 • camilla
  7 januari, 2013 at 15:47

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Ankie
  7 januari, 2013 at 15:54

  Följer dig inte men såg att en kändis hade gillat ditt foto på instagram.
  Välkommen till Santa Monica!
  Det finns fina lekparker för er son om han behöver springa av sig. Tex. Reed park på 7 th/ wilshere eller Mother’s Beach i marina Del Rey.
  Njut av er tid här!

 • Elin
  7 januari, 2013 at 16:05

  Testa med kokosmjöl! (viktigt att det är riktigt kokosnötsmjöl, alltså att mala kokosflingor till mjöl funkar inte)

 • ToveEvensen
  7 januari, 2013 at 16:10

  HELA JORDENS BEFOLKNING LIDER UTAV DUBBELMORAL!
  LÄS OM HUR PANTADE PRECIS ALLA ÄR, ALLA SOM INTE HAR KOMMIT PÅ DET SOM JAG HAR KOMMIT PÅ,
  PINSAMT VÄRRE!

  http://www.LTFE.devote.se

  XoXo ToveEvensen

 • Annelie
  7 januari, 2013 at 16:39

  Håller med!

 • Dryga Pappan
  7 januari, 2013 at 20:27

  Hade också kunnat åka iväg en sväng. =)

  Titta gärna in på min blogg för att följa en ärlig men förvirrad pappas vardag. =)

 • Karin
  7 januari, 2013 at 23:27

  Konstigt det där.
  Dom jag känner som kör LCHF & någon dag tex trycker en pizza eller pasta till köttfärssåsen, blir jättegasiga & får ont – nästan som kramp i magen….
  Inkl mig själv. Kör inte LCHF, men undviker kolhydrater.
  Mår skit – SKIT om jag äter carbsen till varje måltid under en dag.
  Har till o med kräkts utav chocken. Då hade jag ätit godis också.
  Men good for you om ”det inte händer ett skit….”
  I min bok är det väldigt märkligt!

  But whatever floats your boat…….

 • Li
  7 januari, 2013 at 23:29

  Maggan Graaf gick upp 3 kg när hon fuskade och åt kolhydrater och junkfood under jul och nyår. Så hon ska detoxa nu och sedan köra LCHF light! Mkt märkligt, LCHF verkar inte funka!!!!
  Varför light LCHF??? Måste hon ha kolhydrater eller funkar det inte med mycket fett?
  Ni båda fuskar ofta från LCHF. Jag börjar undra om LCHF är en bluff?!?!?! Varför detoxa om LCHF är så himla bra? Svar önskas, tack!

 • jannice
  8 januari, 2013 at 01:32

  å var har du köpt din sjal?

 • Pernilla
  8 januari, 2013 at 05:58

  Jag tror inte att LCHF är någon bluff. För uppenbarligen fungerar den här metoden för många människor. Däremot tror jag att den kan vara svår att hålla sig till i längden, precis som med så många andra dieter.

  Att det blivit ett sådant rabalder om just LCHF är väl för att den är rätt revolutionerande, d v s går stick i stäv med tidigare kostrekommendationer.
  Tyvärr tycks vi nu istället ha gått från att ha varit fettskrämda till att ha blivit kolhydratskrämda.

  En tanke som slår mig är om det verkligen bara finns EN kosthållning som är den rätta för precis alla människor, men tänker man i sådana banor blir det genast svårare. För är det inte det som vi alla vill ha, en enkel lösning på ett problem? För det blir genast lite jobbigare att tänka sig att vissa människor mår utmärkt att äta enligt ex tallriksmodellen, medan andra tillgodogör sig bättre genom att köra en blandning av ex GI och LCHF e t c.

  Nej enkla lösningar är det vi människor vill ha och inte minst är detta ett utmärkt sätt för vissa att tjäna pengar på.

 • Chris
  8 januari, 2013 at 08:59

  Allt man ser är den enorma kranen!
  Fortfarande inte råd med plastikkirurgin?

 • Elle
  8 januari, 2013 at 11:31

  Hej Katrin!

  Vad tycker du om detta?
  http://www.expressen.se/debatt/myndigheten-som-bekampar-folkhalsa/

  I såfall kommer inget få säljas som har ordet Stevia på sig.
  Känns som att gamla kärringar lever kvar i gmla fotspår, och så är det de som skall bestämma! Irriterande.

 • Elle
  8 januari, 2013 at 11:34

  Moget- hon kan åtminstonde operera men du som vuxen människa verkar extremt omogen. Tyvärr finns det inget hopp om förbättring för sånna som dig, IQ-befriad.

 • Elle
  8 januari, 2013 at 11:46

  Det fungerar, men självklart går man upp om man äter massa kolhydrater, det säger sig själv.

  Sen är oftast de första kilona vatten som blir när kroppen samlar på sig detta.

  Maggan vill väl köra ngn lightvariant för att hon tycker det passar henne bäst och det är ju så alla livsstilar fungerar. Man testar sig fram och hittar det som känns bäst.

  Detoxa gör hon gör för att hon HAR ätit kolhydrater.

 • Elle
  8 januari, 2013 at 11:47

  Jag kan äta typ risgryndgröt och bli gasi, men en smörgås är ina problem. Beror kanske på vilken sorts kolhydratskällor man stoppar i sig. allt är ju individuellt.

 • Elle
  8 januari, 2013 at 11:49

  Men gud, vad är det för fel på folk? Får man inte göra som man vill? Katrin är ju en vuxen människa och hon har väl rätt att ändra sig och göra egna val precis som vem som helst i Sverige?

  Vem orkar bry sig om hur en person väljer att öra om man inte ens känner personen? Har man så tråkigt liv att det är av vikt och ngt man irriterar si över?
  Jag skiter fullständigt i vad Katrin gör eller inte gör, tycker inte särskilt bra om henne, men och?

  Jag till exempel äter aldrig godis, men på jul gör jag det, är man en sämre människa då eller..hahah

 • Elle
  8 januari, 2013 at 11:51

  Fast är man allergisk mot nötter kanske inte kokosnötter är så jäkla bra.

  Kör färskost och ägg och fiberhusk

 • Malin
  8 januari, 2013 at 14:40

  Men ge upp och låt människan äta vad fan hon vill. Går hon inte upp i vikt spelar det väl som helst ingen roll?
  Nu till min fråga: har beställt dina böcker idag, men det stod ingenting om leveranstid på sidan. Hur länge brukar det ta? Jag vill ha dom nuu!

  Keep up the good work Katrin, folk kan ju inte låta bli att älska dig! 😉

 • E
  8 januari, 2013 at 15:04

  Kokosnöt är vanligtvis inte något problem för nötallergiker då den inte är besläktad med andra nötter. Det är överlag mycket ovanligt med allergi mot kokos, även om det förekommer.

 • Hanna
  8 januari, 2013 at 15:51

  Apropå att du hoppade på tjejen på affischen, du är inte så smal heller Katrin. För en tjej som propagerar så mycket för att LCHF fungerar och har bantat hela sitt liv så är det pinsmat hur du ser ut. Du är en av anledningarna till att jag inte börjat på LCHF för slutar man som du, inte tonad för fem öre och med flebbiga armar, då väljer jag en annan metod för att hålla mig i trim.

 • Glad
  8 januari, 2013 at 16:44

  Häj! Kan man äta morötter om ma n ätet LCHF älskar att man får fin färg o dricker en liter pressad ren morotsjos om dagen det är supergott !!!

 • Maria
  8 januari, 2013 at 17:09

  ursäkta mig att jag lägger mig i. Men kokosnöter är INTE besläktad med NÖTTER…jordnötter är inte heller en nöt utan baljväxt. Bara för namnet innehåller NÖT betyder det inte att det är en nöt:P

 • Maria
  8 januari, 2013 at 17:10

  hur kan hon vara bluff och fejk? hur kommer det sig att majoriteten som kör LCHF mår SÅ mycket bättre? blir friska från sina inflammatoriska sjukdomar??

 • Biggan
  8 januari, 2013 at 17:17

  Jo men serru så här är det. Man går ner och kan hålla vikten med precis varenda diet (läs religion) i världen. Men att behålla vikten och må bra är alltid summan av kardemumman av att äta lika många kalorier som man gör åt. Kyss mig i arselet med din lchf. Om tio år kommer det något nytt dyrt trams som ska frälsa världen. Du är snygg. Du är smal. Kul för dig. Det blir man på varenda diet.

 • Heidi
  8 januari, 2013 at 17:48

  Tyvärr Trist blogg du har 🙁

 • Sara
  8 januari, 2013 at 18:30

  Hon kör ju inte lchf!

 • Sara
  8 januari, 2013 at 18:32

  Men du debatterar väl inte om att man INTE ska äta godis över jul och så gör du det? Hope you get the point!!!

 • Maria
  8 januari, 2013 at 19:10

  Jag är ingen einstein men jag skulle gissa på en LV butik…

 • Eva
  8 januari, 2013 at 19:37

  Och gammal är hon oxå, + 60.

 • Elle
  9 januari, 2013 at 08:04

  Fast jag själv tål i kokos och är känslig mot otillagade nötter, och har fått höra att det har ett samband. Att det inte är en nöt vet jag. 😉

 • Elle
  9 januari, 2013 at 08:06

  Hanna – har du inte kommit över den där grejen än? 😉

  Saken handlade ju om att personen såg sleten ut i en annons där de flaggades om att hon mådde så bra för att hon tränar regelbundet och inte ens såg fräsch ut i håret på fotot.

 • Anna
  9 januari, 2013 at 11:43

  Men det är ju först en tid efter svullandet som det märks, självklart går du upp om du inte håller dig till din diet, såvida du inte ökar din träningsintensitet samtidigt! Är ju samma sak med viktnedhång, du märker den inte genast då du ex vis börjar med en diet eller tränar.

 • Elle
  9 januari, 2013 at 14:58

  Du kan väl googla som vanligt folk?

  Man får äta vad man vill på LCHF, men allt ebror ju på hur strikt du är.
  Äter du fakir äter du inte morötter, inget ”under jord”.

 • Kristina
  9 januari, 2013 at 19:09

  Här i inlägget skriver du att det inte hänt nånting av att du inte ätit LCHF på semestern, samtidigt skriver du i ett senare inlägg som hört till din medlemssida att du gått upp 2 kg. Kan du inte stå för det eller varför skrev du inte det på en gång här på bloggen?