Okategoriserade

Shoppa loss!

Jag håller på att shoppa ihjäl mig. Ja men va fan jag är modebloggare nu det är vad vi modebloggare gör. Vi shoppar liksom. Jag måste ha på mig det som är inne så är det bara. Annars faller liksom allt med modebloggen. Är det boyfriend-brallan som ska på så måste den ju inhandlas eller hur? A precis. Ja men jag kan inte bara säga vad jag köper och det är alldeles för mycket att blogga om på en gång så jag ska ta det pö om pö men jag kan ju ändå tipsa er om att gå in på Bubbleoom.se för de har en jävla rea där så man handlar liksom kläder för typ ingenting. De här brallorna har jag just klickat hem:

VILA Visnua Pants Black Bubbleroom.se

Till exempel. Jag måste bara säga att Robert Ashberg och Rambo är lika varandra. Jag ser på Robban på teve och har Rambo i knät och jag kan absolut se en ganska så stor likhet mellan dem. Ha ha, kul. Oj så trött jag är nu… Rambo är i en sån där tillväxtfas hette det inte så? Utvecklingsvecka kanske det heter… En sån där med ett litet åskmoln i boken. Jag minns boken från när Ringo var bebis. Man kollar den där boken slaviskt med sitt första barn. Inte med det andra. Skitsamma om han är i en utvecklingsvecka och vaknar en gång i timmen och sover oroligt och är gnälligare än vanligt. Vad kan jag göra åt det liksom? Inget. Med första barnet vet man inte så då känns det skönt att få se det på pränt. Nu vet jag. Jag vet även att alla bessersmässers som skriver sina proffsråd i min blogg är minst tvåbarnsmorsor. Man tror liksom att man har blivit nåt fucking jävla barnproffs när man får sin tvåa. Jag tror det med. Fråga mig vad ni vill jag VET allt om barn. Okej gotta go. Jag håller på att somna framför talang det är ju illa för det betyder att klockan är någonstans mellan åtta och nio.

You Might Also Like

 • lea
  31 mars, 2014 at 21:08

  Du med ditt jävla provocerande. Såååå tröttsamt.Det är så uppenbart!! Adjö!

 • Jessica
  31 mars, 2014 at 21:42

  För fina barnkläder kan jag tipsa dig om http://www.sambocloothing.se även mycket fint för oss mammor där oxå!

 • Jessica
  31 mars, 2014 at 21:45

  http://www.samboclothing.se ska det ju va 🙂

 • Lol
  31 mars, 2014 at 22:09

  Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyssss 🙂

 • Sanna
  31 mars, 2014 at 22:13

  Tönt

 • Hanna
  1 april, 2014 at 10:52

  inte konstigt att det är billigt, det var väldigt fula och icke östermalmsplagg…men du handlar dääär ? trodde du hade möjlighet shoppa i Sturegallerian eller nåt ??

 • Helena
  1 april, 2014 at 21:01

  Fler som legat runt och skaffat barn med Aschberg?

  Han har fler än en på sitt samvete…

 • Helena
  1 april, 2014 at 21:03

  Så HÄR ser en A-berg bäjbis ut:

  http://blogg.vk.se/e-lack/2010/09/05/nu-vet-jag-vem-han-ar-lik/

 • Barnaspara
  15 april, 2014 at 11:42

  Ska du köpa barnkläder och leksaker på nätet kan vi rekommendera barnaspara.se. Vi samlar erbjudanden och rabattkoder från olika kända webbshoppar. Ska man ändå handla något, kan man lika gärna kika om vi har några aktuella rabattkoder. Smart va? 🙂 Välkommen!