Okategoriserade

Shleten

Vi hittade ingen film att se på så vi nöjde oss med XFactor. Kul att man ser i Steve i pausen tycker jag. De är duktiga och Awa är klart en stjärna och kommer att vinna. Nu såg vi just på Gustafsson-någonting och det var ju kanske inte så himla kul så jag gick ner och köpte en Se&Hör. Där läser man att Ringo ska få ett syskon, jaha då blir det svårt att ändra sig med andra ord… Precis som syrran sa så har nu min kräksjuka förvandlats till diarée så det är ju tur att man är hemma om jag säger så. Bingo är och hämtar Nova från kalas och när han kommer hem ska vi sova. Jag känner mig mör och har ont i kroppen. Fast jag är fortfarande glad. Imorgon kör vi fotomässan igen, kan ni inte komma dig och hälsa på?! Älvsjö ligger det. Mässvägen. Kom och säg hej och köp en bok för en hunka – mässpris! Jag skriver vad ni vill i den. Typ ”God Jul!”, kanske kunde vara nåt!?

20121123-223340.jpg

Jag ska signera böcker på Ringen först. Mellan 12-13 sitter jag på Söder i Ringen och sen till mässan. Så då vet ni var ni har mig imorgon. Imorgon ska Shervan hjälpa mig att ta hand om Ringo så det blir kul för Ringo, han äääälskar Shervin. Och så får jag vara med solstrålen också. Och Nova! Hon ska också vara med imorgon! @love @family som Isabel hade sagt. En helg family en helg party är inte det bra?! Nästa helg är det fest hos Jessica och Måns. Vuxenfest utan barn. Bra beslut!

Oj oj, asså hör ni hur min mage rumblar? Jag kan inte höra vad jag tänker. Okej det blir inte mer än så här alltså. Jihaaaaa!

20121123-223349.jpg

You Might Also Like

 • Jeanette
  23 november, 2012 at 23:14

  Fan Katrin, är du så jävla ego att du går på konsert,signerar böcker på en mässa,tar med dig din sjuka son ( man smittar MINST 2 dygn efter man blivit frisk från kräksjukan) och träffar en massa människor när du är kräksjuk?
  Här har man hängt på din blogg i massa år,tyckt att du är en rätt cool tjej som vågat sticka ut och säga det du tycker, men nu blir jag fan besviken.
  Är du medveten om att människor faktiskt kan dö om dom får en kräksjuka?
  Stå nu INTE och gör din musli bara. Håll dig och din son hemma tills ni är smittfria.

 • Linda
  23 november, 2012 at 23:52

  Hur dum får man bli?? Hur kan du utsätta andra människor för denna smitta? Tycker du själv att det är så roligt att vara kräksjuk att du tycker andra ska få uppleva det med? Du smittar 2 dagar efter dina symtom slutat..och du har fortfarande symtom…. Vet du hur många som dör varje år av kräksjukan? Det är sådana som du som gör att smittan sprids till en epidemi varje vinter. Hoppas så få som möjligt kommer till detta event! Du smittar även ner toaletter som du antagligen behöver uppsöka i morgon plus mat som du rör eller tillagar.

 • Emma
  23 november, 2012 at 23:52

  Du har ingen respekt för andra människor överhuvudtaget. Hur kan du ens leva livet och veta hur ud beter dig? Vet du hur sjuk jag blir när jag får magsjuka? Tänk om jag dör för att du har smittat mig, då har du mitt blod på dina händer. Känns det skönt? Och med tanke på att du far runt och sprider dina äckliga baciller så lär du ha en hel del blod på händerna vid det här laget.

  Har alltid haft respekt för dig men nu vill jag slå något hårt i huvudet på dig. För i helvete, sluta vara så jävla egoistisk.

 • Bejrut
  24 november, 2012 at 00:02

  Snälla rara människor. Det är så pinsamt att läsa det ni komenterar, avundsjukan bara lyser igenom. Alltid är det något ni måste spy galla över. Kan se er sitta där, bakom datorskärmen/Iphonen och sura över Katrins liv, slänga iväg en elak komentar och sen känna, ”där fick hon”! Men tyvärr, Katrin bryr sig inte ett jävla skit om er, och ni framstår bara som pantade snören. Det är dock jävligt kul att läsa hur bittra ni egentligen är haha! Vardagsnöje!

 • Linda
  24 november, 2012 at 00:10

  Vi skriver ren och skär sanning! Skulle aldrig i mitt liv bli avundsjuk på henne. Jag lever ett mycket bättre liv än vad hon gör. Jag bryr mig enbart om de personer hon redan smittat och de hon kommer smitta! Du är ganska patetisk som tror att det finns någon överhuvudtaget som är avundsjuk på henne. Det är du som är pinsam som tror att vi är bittra faktiskt.

 • Isabell
  24 november, 2012 at 00:15

  Hahaha avundsjuka för att hon har magsjuka eller? Det jag inte förstår är, vad kan man vara avundsjuk över hos katrin ( i minna ögon är en helt vanlig kvinna) jag tycker inte illa om Katrin men tycker det är idiotiskt att gå ut med magsjuka och smitta andra. Punkt slut…

 • Jeanette
  24 november, 2012 at 00:22

  Men snälla du, var någonstans i dessa kommentarer ser du att det ”förmedlar” avundsjuka?
  Det enda jag kommenterat är Katrins egocentriska sätt vad gäller att springa runt och smitta ner halva Stokholm med sin äckliga kräksjuka. INGEN kan ha missat hur vinterkräksjukan smittar och hur LÄTT den faktiskt smittar andra. Det är så TASKIGT att utsätta andra för detta, och för att inte tala om alla pengar som kräksjukan kostar samhället i form av sjukvård,Vab och sjukdagar.
  Kräksjukan smittar via få viruspartiklar, en spya kan smitta ett helt företag då viruset sätter sig på ytor. Den smittar via kräk,avföring och kontaminerade ytor och man är smittsam i flera dagar efter sista symtom. Och så ska hon stå och kladda med sin musli,baka bröd,festa bland människor och sitta på en mässa och skriva i böcker, tycker DU att det är ok?

 • Thea
  24 november, 2012 at 01:57

  jag bara funderar lite… eftersom jag är en fetis och inte KAN äta LCHF efter konsult med min läkare så skulle du ens hälsa på mig då?

 • Jessica
  24 november, 2012 at 08:12

  Bejrut! Word! Äntligen är det någon som tycker som jag. Herregud. Om det är så störande för människor om hur Katrin kever sitt liv och vad hon säger om det ena eller det andra, hur hon agerar i olika situationer så är det så enkelt att ni bara kan sluta läsa eller skriva en positiv kommentar!

  Suck!

 • Linda
  24 november, 2012 at 09:01

  Krya på dig! Jag hade mitt ”sändebud” på mässan igår som fixade 2 signerade bakböcker av dig till mig och min mamma i födelsedagspresent.

 • Tea
  24 november, 2012 at 11:46

  Vill du att hon ska hälsa på dig?

 • Sandra
  24 november, 2012 at 14:31

  Amen herrejesus alltså.. Ni människor är så sorgliga. Sitter och beter er som småbarn för att hon gick på konsert när hon va kräksjuk!! Woow ni får det att låta som att hon dödat flera personer!! Vi leker med tanken, ni idioter har bokat en resa tex..ni får vinterkräksjukan, skiter ni i resan? Eller vad gör ni? Ber om ett eget special flyg? Vi får alla vinterkräksjukan förr eller senare, se det som en positiv sak, hellre nu än julafton!:) Ni som sitter och kommenterar på hennes blogg varje dag om hur dålig hon är, om att det hon gör är fel osv, tänk om ni skulle lägga ner den tiden på något annat, så som att träna, lägga ner tiden på era barn och familj, umgås med vänner, njuta av livet m.m? Jag lovar ert liv hade fan inte varit så sorgligt då! Bittra jävla kärringar!

 • Nina
  24 november, 2012 at 15:21

  Nog för att jag har märkt tidigare att du är rätt fixerad vid ditt eget och dina egna åsikter, men denna gången tar du väl priset!! Hur FAN kan du gå ut och smitta alla andra, för att du inte har lust att avvara en konsert? Jo, för att DU inte tycker att det är så jobbigt med kräksjuka. Men kanske du skulle fundera mer än en liten sekund på alla andra? Det smittar enormt, det är just därför 100 stycken på en båt kan få det samtidigt, ett helt företag bli liggande osv. INTE bara när du kramar om någon!!! Det finns människor som inte har ork tillräckligt, som redan har andra sjukdomar och som blir dödssjuka av något som du bara avfärdar med en klackspark. Och det finns massor med folk som är fruktansvärt rädda för denna sjuka av andra anledningar. SKÄRPNING!!! Och vad tror du händer med all din musli som du gjort? Jo, du smittar ännu fler. Om ditt önskemål är att vara en riktig skitstövel, så grattis. Du har lyckats.

 • Linda
  24 november, 2012 at 15:48

  Hon kan faktiskt döda personer genom att smitta dom. Har man en annan sjukdom i botten så kanske inte kroppen orkar med en magsjuka. Det är väldigt många som dör varje år av denna sjukdom. Och jag hoppas att folk med lite vett i skallen avbokar sina resor om de kräks och har diarre. Annars är det något väldigt fel på mänskligheten.Det är personer som du och Katrin som gör att tusentals personer blir sjuka varje år. Ignoranta och egoistiska idioter. Är man sjuk ska man stanna hemma. Punkt!

 • Maria
  24 november, 2012 at 16:24

  Håller med!

  Djävla ego!!

  Katrin… Det är såna som du som gör att kräksjukan går runt, runt, runt….

 • Annac
  24 november, 2012 at 16:36

  Klart hon måste provocera för att behålla några läsare.

  Fint att en del klarar en magsjuka så lätt. Grattis till er. Det kanske är ni 20-åringar som bor kvar hemma eller som ändå blir uppassade med resorb, cocacola och kex av lilla mamma.

  Inte lika kul för en ensamstående småbarnsmamma som själv blir sjuk och svimmar på badrumsgolvet mellan spyorna och inte kan ta hand om sina barn under ett dygn eller två. Jo, tänka sig att det finns såna människor också. Ni som inte haft maginfluensa samtidigt som era barn vet fan inte vad ni snackar om. Och nej, det är ingen som är avundsjuk på Katrin. 😀 Att ha diarre på Älvsjömässan och behöva köa till en toa (Smitta ner 100 pers) och sen fortsätta signera böcker och ta i hand en hel dag.
  ….nej, jag är inte avis på nån som är tvungen att jobba trots att hon är magsjuk. Jag är förvånad över att hon inte springer omkring inne på Ringos dagis och delar ut homemade kräks-cookies till barnen och deras föräldrar. Ragga kunder liksom!
  Nähä, jaha….,har åxå gillat Katrin i alla ups&downs men det här tvångsbeteendet att vara överallt är bara för tragiskt och idiotiskt på nåt vis.

 • Madde
  24 november, 2012 at 17:03

  ÄH!!!

 • Johanna
  24 november, 2012 at 17:12

  Var hittar jag osötat jordnötssmör? Gärna på nätet.

 • Sandra
  24 november, 2012 at 17:14

  Läs om ditt inlägg igen snälla du! Snacka om dubbelmoral! Om den personen nu skulle dö av vinterkräksjukan för att den personen har en annan sjukdom i grund och botten, då borde den oxå stanna hemma, så den slipper bli sjuk!?

 • jeanette
  24 november, 2012 at 17:17

  Nu måste jag göra dig grymt besviken, men bara för att du haft kräksjukan en gång så innebär det inte att du blir immun,vet du. Man kan få den om och om igen,immuniteten sitter bara i ett par veckor. Läs på lite innan du kommenterar,annars framstår du bara som korkad;)
  Självklart avbokar man en resa om man har kräksjuka,skulle du vilja sitta på ett plan och skita/spy och dessutom smitta ner alla andra?
  Försäkring (hem/rese) täcker upp om olyckan skulle vara framme, så man går ju inte loose på stålarna.
  För övrigt tycker inte jag någon verkar vara en bitter kärring här inne, men man måste väl få kommentera/kritisera när man tycker att Katrin gör något som inte är bra……eller ska man bara ”tycka” när hon gör/skriver bra saker?
  Det här var riktigt dåligt av henne,omdömeslöst och egotrippat!

 • Lisa
  24 november, 2012 at 17:49

  Kan inte bara såna som ni sluta vara här. Snälla. Ni sprider så dålig energi. Gör något som gör er själva och andra glada istället.

 • jeanette
  24 november, 2012 at 18:00

  Sandra: Så då menar du att alla som har en sjukdom ( som kanske skulle bli skitdåliga av en kräksjuka) ska hålla sig hemma och aldrig kunna gör något?
  Vore det inte bra mycket bättre om alla människor visade hänsyn och höll sig hemma när dom är magsjuka och 2 dagar efter,precis som Smittskyddsinstitutet och alla andra sjukvårdsinstanser rekommenderar? INGEN har ett sånt ”viktigt” jobb eller fritid att man inte kan hålla sig undan folk när man är magsjuk. Ocg ve den som vågar som vågar säga ifrån, då är man en bitterfitta som borde skaffa sig ett liv? Urlöjligt att vissa här inne sitter och försvarar Katrins utespringande när hon är smittsam. Verkligen urlöjligt!

 • Emmeline
  24 november, 2012 at 18:00

  Det finns väl andra sätt att gå ner i vikt än att äta LCHF?

 • Emmeline
  24 november, 2012 at 18:04

  Självklart bokar man (jag i alla fall) av en resa om jag är så magsjuk att jag spyr, men jag tvivlar starkt på att reseförsäkringen täcker avbokning p.g.a. att man inte vill resa inom två dygn efter att man blivit frisk, eller för att man har diarré. Det tror jag inget försäkringsbolag betalar ut för. Ska man då skita i en resa som kanske kostat flera tusen? Det är ju ett skämt!

  Kan dock hålla med om att det är dumt att gå på konserter och liknande som man kan strunta i på ett annat sätt.

 • Sandra
  24 november, 2012 at 18:38

  Tycker bara att folk nu för tiden gnäller för allt man kan tänka sig. Klart att man ska få tycka till , det får alla människor göra, roligt att alla tycker olika. Men ibland känns det som att vissa bara ska ”tycka” till, bara för att!, speciellt när det gäller att tycka till om Katrin.

 • Sandra
  24 november, 2012 at 18:43

  Min kommentar var till Linda som skrev
  ”Hon kan faktiskt döda personer genom att smitta dom. Har man en annan sjukdom i botten så kanske inte kroppen orkar med en magsjuka”, jag menade då att den personen som har en sjukdom i botten, kanske ska ta och hålla sig hemmatills den e helt frisk, så slipper man ”dö”

 • Snusk
  24 november, 2012 at 19:04

  Bra reklam du gör för din butik! Snuskigt tillagad müsli och nedsmittat livsmedel. Tror inte du får så många kunder hädanefter!

 • Mia
  24 november, 2012 at 19:25

  Men herregud! Jag trodde att alla bitterfittor läste Finest och nu skulle ösa sitt gnäll på någon annan! Skriv ner ert ointressanta gnäll och posta det till någon som bryr sig – troligtvis bara ni själv. så trött på negativa människor!!!

 • Chris
  24 november, 2012 at 19:31

  Det existerar ingen svensk som är avundsjuk på denna tydligt mentalt störda extremt fula ziggekärring. Svenskar är bara avundsjuka på dem som är vackrare och mer framgångsrika o intelligentare än dem själva. Och de existerar ju knappt.
  Ja det skulle i så fall vara Victoria Silvstedt då.

 • jeanette
  24 november, 2012 at 19:36

  Fast vet du, jag har aldrig ”gnällt” på Katrin innan detta. Jag har följt hennes blogg i en massa år och faktiskt gillat henne rätt mycket. Nu gör jag inte det längre:(!
  Ang reseförsäkringen så är det så att om man har ett läkarintyg ( vilket man lätt får när det gäller kräksjukan) så gäller den. Vet,för vi har varit tvugna att avboka en gång pga magsjuka.

 • Melinda
  24 november, 2012 at 19:38

  du är så j*vla cool ! Älskar din blogg. 🙂

 • Sara
  24 november, 2012 at 19:58

  Får se hur många fanatiska fans som kommer fortsätta skydda Katrin efter att de har blivit smittade av henne efter hennes boksignering… haha

 • Linda
  24 november, 2012 at 20:06

  Sara-det jag menade med andra sjukdomar är att den hon smittade på t.ex på konserten eller mässan kommer hem och smittar någon annan i familjen som kanske inte har samma immunförsvar som andra. Det finns även sjukdomar som kräver viss medicin eller liknande för att fungera normalt och t.ex kunna gå på mässa eller konsert men skulle den personen sen få magsjuka blir det inläggning på sjukhus eller andra konsekvenser.. Väldigt många får vätskebrist av denna hemska sjukdom och det är livsfarligt.

 • Linda
  24 november, 2012 at 20:06

  Sandra menade jag såklart…

 • ordet är fritt eller?
  24 november, 2012 at 20:55

  Förstår inte alls ,vi får ju tycka och tänka precis som vi vill!? Det är ju det som Katrin skrivit och skrävlat om hela tiden???
  Hon tycker inte om sats, tjocka ( eller kvinnor som väger över 55…) , barnflickor, Lena ph, Anna Book, Blondinbella, varför läser hon då och sedan skriver om det ? Då måste väl vi få, läsa , skriva och tycka vad vi vill?? På eller i vilket forum vi vill? Lever vi inte i ett fritt samhälle? Om man är på nätet får man nätet tåla!

 • maria
  24 november, 2012 at 21:01

  Fan vad äckligt!.
  man undrar ju om du kmr få många som kommer katrin?.

 • Sofia
  24 november, 2012 at 21:12

  Sandra: Min son fick barndiabetes för 9 månader sedan, 2 år gammal. Han blev smittad av magsjuka ett par månader efter för att det var en mamma och pappa som skickade tillbaka sitt barn till dagis trots magsjuka.. Min son blev jättesjuk och fick ligga inne på sjukhuset i 7 dygn med dropp och kontroller dygnet runt.. Barndiabetes är en livslång, autoimmun sjukdom som gör att han får leva med den resten av livet.. Så när du säger att de med en sjukdom i botten ska vänta hemma tills den gått över.. Hur tycker du att vi ska göra med vår son då? Stanna inne för alltid?? Dumma människor som tycker att det är okej att smitta andra med denna avskyvärda sjukdom!

 • KatrinFan!
  24 november, 2012 at 21:29

  Är det nån som har sagt att du inte får ha en åsikt?!?!? Har katrin tagit bort alla skit kommentarer som finns här?? en justdet! alla ska få kommentera!!!!!!!!!!!

 • KatrinFan!
  24 november, 2012 at 21:32

  ja du såg väl va katrin skrev, att många av hennes fan hade sagt ”smitta mig!” till henne

 • KatrinFan!
  24 november, 2012 at 21:39

  till sandra: ja håller med dig, då ska väl alla som är halvförkylda också sitta hemma, eller de som är MRSA/ESBL bärare ska väl leva i karantän i resten av livet..??? vill man inte bli smittad ute får man väl gå runt med nån jävla rymddräkt eller liknande.

 • KatrinFan!
  24 november, 2012 at 21:39

  om man nu ska vara så nojig :/

 • Stina
  24 november, 2012 at 22:16

  Nog för att man vetat att du älskar att provocera men att gå ut bland folk och vara kräksjuk är rätt puckat! Jävligt puckat! Man skickar inte sin unge på kalas med andra barn om nån i familjen är kräksjuk. Hade aldrig velat att min unges kompisar kom på hennes kalas med kräksjuka hemma. Och jag hade definitivt inte velat smitta andras ungar. Fy va pinsamt! Och så som grädden på moset så går du både på konsert OCH mässa. Ja, inte fan är du smart inte.
  Man smittar även 2 dagar efter senaste ränneskiten om du inte visste det.
  Väntar med spänning och ser hur många i din närhet du smittat. Vi kan väl börja med din tvååring så får du se hur kul det är. En bra början. Sen att du får lägga ner din affär pga smittspridning. Är så underbart att se att du gör tabbe på tabbe.

  Å ja, ni som tycker det inte är nåt att gå ut bland folk kräksjuk, vänta bara tills ni får barn så lär ni er ett och annat.

 • Evy
  24 november, 2012 at 22:20

  Ja det är precis på det här sättet som Vinterkräksjukan o andra virus sprider sig…ge dig ut i folkvimlet och träffa en massa människor som i sin tur reser/träffar människor..och sprider det vidare… Oansvarigt Katrin och alla andra som gärna sprider sjuksommar vidare 🙁

 • Anna
  24 november, 2012 at 22:33

  Det är skillnad på sjukdom och sjukdom Sandra 🙂

 • Py
  24 november, 2012 at 22:46

  Det kan väl inte var farligt för dig eller någon annan att sluta äta socker? Det kommer du långt på, jag lovar. Om man vill så går det, skyll inte på hälsan. du blir bara friskare.

 • Py
  24 november, 2012 at 22:55

  OK, undrar bara, hur många gånger har du/din familj haft ”kräksjukan”? Jag har aldrig haft den! Ingen i min familj har haft den, ingen i min bekantskapskrets har haft den. Jag har ett jobb där jag träffar 100 tals människor varje dag, så om det var så oerhört smittsamt så borde jag fått det många gånger. Mycket snack tror jag!

 • Py
  24 november, 2012 at 22:58

  Menar du att han blev så sjuk, för att han har diabetes?

 • Py
  24 november, 2012 at 23:05

  Du säger att du vet att hon vill provocera, det slår dig då inte att hon kanske inte alls har/har haft kräksjuka, utan att hon helt enkelt bara vill, just de, provocera????

 • Annika
  24 november, 2012 at 23:24

  Brukar inte kommentera…

  Men nu så gjorde jag det, och anser att man är ett stort djävla ego om man medvetet ger sig ut och smittar folk.

  Inte negativ.. Utan irriterad..

 • Linn
  25 november, 2012 at 00:48

  Hör upp alla hatare!
  Kan inte förstå ert vrickade engagemang!? Lägg er tid & energi på något som får er att må bra istället! Detta är helt fel forum för er, go away!

 • Sofie
  25 november, 2012 at 06:13

  Härligt!

 • Tibunora
  25 november, 2012 at 10:48

  Tur att jag inte träffade på dig på mässan igår då…. Vem vill ha kräksjuka och du borde ha stannat hemma istället för att riskera att smitta ner andra människor i din omgivning – Pucko!!!

 • Sandra
  25 november, 2012 at 12:03

  Jeanette, för att få ett läkarintyg måste man väl till läkaren? Dvs en vårdcentral kanske,där lär det finnas människor, kanske äldre som man smittar med kräksjukan.
  Ursäktaom texten ser konstig ut, skriver från telefonen!

 • Lina
  25 november, 2012 at 13:24

  Hej.
  Jag ser dig som en liten rultig tant med permanent hår. Du är inte riktigt här utan lever mest på 50 talet. Du har en slags slev eller kanske en brödkavel fäst vid din hand. Du kan inte bli av med den.
  När en man yttrar sig rodnar du och säger ”nämen jamen inte ska…menar herrn…tihi” Och när en kvinna yttrar sig är hon enligt dig en bitterfitta. Du vet egentligen inte vad det innebär att vara bitter men du kallar de flesta du inte gillar bittra. Det funkar ju så bra. Och så får det lilla tanten att känna sig tuff. Det är möjligt att du bara är 20 år gammal. Men du är ändå en tant. Din bitterfitta.

 • Lina
  25 november, 2012 at 13:31

  Något som gör en glad? Som att inte säga emot eller ifrågasätta menar du? Bä bä bääää….. Näe, sån vill inte jag bli.
  Fast Katrin säger ju ifrån? Hon ifrågasätter ju.
  Kanske bäst att du följer en annan blog istället?

 • Lina
  25 november, 2012 at 13:33

  Anledningen till att du inte vill ha Katrins kräksjuka är att du är bitter.

 • Jennifer
  25 november, 2012 at 13:48

  Skulle jag vara rädd för att bli smittad så skulle jag som jag alltid gör då jag vet att de går mest magsjuka smeta in mig med desinfektionssprit och ha de i väskan jämt. Jag klarade mig hela förra vinten med de och jobbade även på dagis och har barn hemma som hade de samt sambon. Så köp sånt och ni ser skillnad. Hon säger ju själv att hon inte kramades osv utan att säga till att de hade haft de.
  Vinterkräksjukan kan ju man få av mat osv ser Inge fel med att gå ut en sväng, men kanske inte va bland barn.

 • Jennifer
  25 november, 2012 at 13:52

  Och de smittar ju även innan man spytt/skitit första gången ska man då hålla sig inne hela året för att de kan ju så vara att jag blir sjuk imorgon? Nej man kan inte tänka så.

 • Sandra
  25 november, 2012 at 14:14

  Tack Jennifer! Exakt det jag menar.

 • Malin
  25 november, 2012 at 16:28

  Vet du vad jag tycker sprids värre än vinterkräksjukan? Bittra, tanklösa och rentav otrevliga människor, som dig själv. Jag tar hellre vinterkräksjukan alla dagar i veckan (även om jag nu skulle bli dödssjuk av det) än att någonsin låta mig bli så bitter och eländig som dig (och många andra här i kommentarsfältet också!). Lite skit rensar magen! Hepp!

 • Stina
  25 november, 2012 at 16:40

  Absolut Py har jag tänkt på detta, men i detta fallet tror jag faktiskt att hon är så pass puckad och egoistisk att hon inte ljuger om det för att provocera. Varför hitta på det liksom?!

 • Py
  25 november, 2012 at 19:25

  Varför hitta på??? Eeehhhh… kanske för att just provocera…??!!

 • Emma
  25 november, 2012 at 19:59

  Ni som beter er som att ni kan så himla mycket, tänk en gång tll. NEJ det smittar inte innan det bryter ut, annat än i avföringen någon timme innan. Så sluta tro att ni kan så jävla mycket, läs på lite istället

 • jeanette
  25 november, 2012 at 20:28

  Kräksjukan är ett virus ( Calici/Noro) som INTE smittar innan det brytit ut. Viruset smittar via kräk,avföring och kontaminerade ytor ( ytor där en som är/har varit sjuk vidrör och ev har små viruspartiklar kvar på händerna). Man smittar däremot i minst 2 dygn EFTER sista symtom.
  Det man inte vet ska man vara försiktig med att skriva, eller så tar man reda på fakta.
  Om alla tar sitt ansvar och håller sig/sina barn hemma när man är sjuk,samt 2 dagar efter,s¨skulle vi slippa alla stora utbrott.

 • Stina
  26 november, 2012 at 10:26

  Så då ska man tro att allt hon skriver är påhittat då eller, just för att enbart provocera i tid och otid? Nä du, tror inte det. Jag tror helt klart att hon inte tänker längre än näsan räcker och bara tänker på sej själv i detta fallet. Annars hade hon nog supit sej skitfull och kört all in den kvällen.

 • Stina
  26 november, 2012 at 10:28

  Word!

 • Stina
  26 november, 2012 at 10:30

  Nej, men man ska hålla sej hemma så länge man har symtom. Som kräkningar och diarré. Läs på 1177.se innan du uttalar dej.

 • Jennifer
  26 november, 2012 at 20:30

  Jag har visst läst samt har jag läkare i släkten som också säger de att den smittar 48 timmar innan man själv får de.
  Så hör med läkarna själva!

 • jeanette
  27 november, 2012 at 01:03

  Då tycker jag att din släkting ska gå om sin utbildning, kräksjukan smittar endast via spy,skit och ytor som är kontaminerade, så HUR exakt skulle man kunna smitta INNAN menar då din läkarpolare;) HerreGUD….det är inte konstigt att människor blir förvirrade när inte ens en läkare kan lämna rätt information. STORT suck!!

 • kz=fascist
  18 oktober, 2015 at 21:09

  ”Jag vill sprida kärlek och inte hat.”
  Det är ett citat från KZ. Visst låter det vackert? Men låt oss titta lite närmare på det, här följer några citat:

  ”Du får inte hälsa på mig på gatan för du är fet!”

  ” … så har man rätt att klanka ner på dig. För du är dum i huvudet …”

  ”Det här är något som folk skrattar åt och hånar. Det här är ingenting som jag tror kan vara positivt för någon.”

  ”Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara tjocka.”

  ”Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man ser ut sådär så gör man inte det.”

  ”En människa som är överviktig, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.”

  ”Men hey jag står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.”

  Jag tror faktiskt att Katrin själv tror på att hon sprider kärlek. Byter man ut _ett_ enda ord i hennes citat så inser man att det har funnits en person som också drevs av samma

  ”kärleksbudskap”. Det är exakt samma hat, skillnaden är bara att det ena är brottsligt.

  – Du får inte hälsa på mig på gatan för du är en jude.

  – … så har man rätt att klanka ner på dig. För judar är dumma i huvudet …

  – Judendom är något som folk skrattar åt och hånar. Det är ingenting som kan vara positivt för någon.

  – Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara judar.

  – Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man är jude så gör man inte det.

  – En människa som är jude, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.

  – Men hey nazister står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.

  Katrin skriver på Instagram ”Vet man att man har rätt så har man inget problem med att argumentera för sin sak”, ytterligare en gemensam egenskap: den bergfasta tron på att de har rätt och rätten att definiera vad som är rätt och fel.

  Vad värre är att för 80 år sedan var det många gjorde allt för att följa med strömmen och berika sig själva. Andra sa eller gjorde ingenting trots att de såg vad som hände. De få som vågade ”försvann” spårlöst. De allierade visste men agerade inte.

  Nu tror jag inte att Katrin kommer att få särskild stor betydelse, hon är och förblir en parentes. Men vi har en medmänsklig skyldighet att identifiera och motverka de som sprider ett hatfullt budskap, speciellt när det lindas in i omtanke och kärlek.

  Det Katrin sprider är inte kärlek. Det är hat och ondska.