Okategoriserade

Såna som man inte gillar

Är det inte märkligt hur man stöter på de där som man inte gillar hela tiden?! Jag önskar att jag stötte på såna som jag gillar lika ofta som de som jag inte gillar. Det gäller särskilt en farsa och hans två söner. Jag avskyr att möte dem fast jag inte känner dem. Hur det är möjligt?! Jo men i somras betedde de sig som svin i Humlan. Det var så det började. Han har två söner som ser exakt ut som honom. Hur mamman ser ut har jag ingen aning om för hon är aldrig med dem och pappan förbjuder sönerna att ens ringa henne. Jag stod bakom dem i toakön en gång. Den lilla sonen snyftade att han saknade sin mamma och att han ville ringa henne men pappan sa bara ”Nej det får du inte. Mamma jobbar och ska inte störas”. Som en militär sa han det. Sen gillar den här farsan Darwin lite väl mycket. Han uppmuntrar sina söner att knuffa undan andra barn så de kan raffa åt sig cyklar, bilar och leksaker. En gång bråkade min väninna med honom och han var helt oresonlig. ”Min son tog den först”, sa han. Som om han vore ett barn han med.

Så stötte jag på dem på Mörbybadet och där var hans gossar lika respektlösa och vilda som i Humlan. Så mötte jag dem på ICA. Idag gick jag förbi dem på Humlegårdsgatan. Jag blir så illa berörd av att se dem. Tycker synd om de små barnen. Avskyr den där jävla farsan. Kanske ska nita honom en dag. Tycker ni att jag ska göra det? Jag kan göra det. Om ni godkänner.

Vad tycker ni om min nya frippa då!? Thank you Steve!

;

20121129-164954.jpg

You Might Also Like

 • Alexandra
  29 november, 2012 at 16:30

  SNYYYGGGGG!!! SKIT SNYGG!!!

  OBS! Det heter FRILLA !!!! ( inte frippa) :-))))

 • Chris
  29 november, 2012 at 16:36

  Varför klippte inte den ostilige Steve av kranen ? Ditt hår ser ut som alla blattehår, no big deal – men kranen den är för jävligt ful.

 • Madeleine - hemmafru och gravid i the OC
  29 november, 2012 at 16:44

  JA nita honom!!! Gör det för alla andra mammor som går och tänker att dom vill göra exakt samma sak 😀

 • sandra
  29 november, 2012 at 17:11

  du borde klippa lugg igen 🙂
  så otroligt snyggt på dig!

 • SweTex
  29 november, 2012 at 17:15

  Kära Latrin Zytomierska
  Om du tog och kammade allt håret över ansiktet skulle du se mycket bättre ut.

 • Elisabeth
  29 november, 2012 at 17:42

  Är du nöjd nu?

 • Elisabeth
  29 november, 2012 at 17:43

  Känns det bättre nu? Spola efter dig! Luktar fanskapet!

 • Kriss
  29 november, 2012 at 17:53

  Hahaha du är ju för rolig:)

 • Sara
  29 november, 2012 at 17:55

  Vi godkänner. NITA HONOM!

 • anna
  29 november, 2012 at 18:04

  HAHAHAHAH dagens roligaste inlägg.. Ska DUUUU kommentera andra föräldrar??? herre jissses…. ta en titt på dig…STACKARS RINGO OCH BINGO !!!!! ta en titt på dig självvv snällaaaa………

 • anna
  29 november, 2012 at 18:06

  hahahah den var bra 🙂

 • Pernilla
  29 november, 2012 at 18:21

  Frisören som skapade sin MINI ME, wow!!!! Nita pappan, vet inte hur många gånger jag kännt samma lust….. Det enda negativa är att han förmodligen är för korkad att fatta vaför….

 • Amanda
  29 november, 2012 at 18:40

  Nita honom!!!! Be Bingo filma det också så vi får se sen! 😉

 • micke
  29 november, 2012 at 18:52

  Ja ge honom en stor smäll på truten. Hahaha

 • J
  29 november, 2012 at 19:04

  Hej!

  Jag skulle vilja fråga en sak. Jag är nyfiken på din bok ”Dags att bli smal!” eftersom jag har 25 kg övervikt sedan depression och förlossning och nu känns det som att varje gång jag tar nya tag med motion och bra mat så drar barnen hem sjukdom från dagis eller så blir jag drabbas jag då och då av posttraumatisk stress. Jag är ensamstående dessutom, ingen annan som kan pusha mig i rätt riktning eller passa barnen och säga ”ut och jogga med dig en halvtimme nu!” som jag så gärna önskar. Jag älskar att jogga! Men jag hinner inte och jag kan inte ta med mig barnen heller för de är för små! Så jag fokuserar istället på maten mest. För med rätt mat kanske jag stannar på min vikt i alla fall till den dag jag både hinner och psykiskt orkar följa ett motionsschema på riktigt. Men min fråga gällande din bok ”Dags att bli smal!” är om du visar recept som är möjliga för mig som ”fattig” att använda? Är det någon vits att jag köper boken eller kommer jag bli besviken eftersom ingredienserna är för dyra eller endast finns i din butik? Tacksam för svar!

 • Sara
  29 november, 2012 at 19:25

  Såg du Charlotta Flinkenbergs, Chics chefredaktör, totalsågning av en av deltagarna i något bantninsprogram här omdagen?
  sök annars på hennes namn och ” lata tjockisar ”
  Hennes angrepp var värre än ditt men inte blev det värsta snacket i media för det, och hon bloggar fortfarande hos Chic och annonsörerna är kvar.

 • Victoria
  29 november, 2012 at 19:26

  sänk honom.

 • josefin
  29 november, 2012 at 20:18

  Hej! Jag har köpt boken, inte för att gå ner i vikt, utan för min mage mår bättre av mindre kolhydrater. Jag är själv student och, nej, det är inte massa speciella, dyra eller ingredienser som är svåra att få tag på. Jag vet att i mataffärerna som finns i närheten av mig har dyrt lchf-bröd, men jag bakar eget. Bara att googla. Men som sagt, inte dyrt! Lycka till 🙂

 • Polacken
  29 november, 2012 at 20:36

  Hur tror du Ringo kommer bli då? Du som inte verkar sätta gränser alls. Ringo misshandlar djur medan du och Bingo filmar och asgarvar. Vad tror du folk känner inför det? Förmodligen att nita dig på käften. Ringo har napp i käften presis hela tiden du sätter inga gränser vad tror du folk tycker när Ringo sitter med nappen i mun på badhuset. Förmodligen tycker de synd om Ringo som kommer se ut som en väggyvel i plytet…

 • Ann
  29 november, 2012 at 21:23

  Snälla sluta med dina störande inlägg! Vi är många som faktiskt gillar Katrin som vågar skriva vad andra bara tänker.
  Dina löjliga blattekommentarer är bara tragiska!

 • Madde
  29 november, 2012 at 21:26

  Förstår vad du menar, först när jag blev förälder så fattade jag hur många ”dåliga” föräldrar det finns, just för man lever livet själv. Kan du göra något åt dem som skriver sjuka grejer här istället. Det var så skönt att några dagar slippa dem när du startade här.

 • maria
  29 november, 2012 at 21:55

  Oh yes, nita fascistfarsan! Kanske inte om du har gossen med dig, men om du springer på karlfan när du är ute själv nån gång så kan du se det som en god gärning mot den övriga mänskligheten att spräcka läppen på honom.

 • maria
  29 november, 2012 at 21:57

  Och det klart, inte om han har sina pojkar med sig. De må vara skitungar, men det är ju faktiskt inte deras fel och inget barn ska behöva se sin förälder bli misshandlad.

 • fian
  29 november, 2012 at 22:10

  klipp av dig ditt fula hår.. kort vore bättre på dig

 • J
  29 november, 2012 at 22:15

  Tack så jättemycket Josefin, vad gullig du är som svarade =)

 • Eva
  29 november, 2012 at 22:20

  Tina..! Är du här också med dina ostiliga kommentarer, inte i Kairo, Melbourne eller London..!

 • Kristina
  29 november, 2012 at 22:22

  Frilla är älskarinna!

 • Eva
  29 november, 2012 at 22:23

  Tina..! Under annat namn..!

 • Cathrine
  29 november, 2012 at 22:25

  Bra gör det katten.
  Du passar bra ihåret!!! Var har din steve sin salong? Om man vill pröva ?

 • Em
  29 november, 2012 at 23:06

  Hej Katrin, Jag vet inte om du har kommenterat någonting om det innan, men vad tycker du om att använda sukrin istället för socker? Känns som att det är för bra för att vara sant, alltså att det är nyttigare och håller blodsockret på sin plats så att säga..

 • Gadden
  29 november, 2012 at 23:08

  Wow, den här bloggen gillar jag. Rak och ärlig och mycket vettigt! Tack!

 • Sanna
  29 november, 2012 at 23:12

  Förstår att du blir arg- stackars barn:(
  I det senaste inlägget såg jag bilderna från iPhone också- gillas:)..
  Jag blir så upprörd över alla kommentarer om hur Ringo är och att du skulle vara dålig för Ringo & Bingo…
  Om ni som skriver är mammor förstår jag det ännu mindre.
  Alla som tycker att Bingo är för bra för Katrin- tycker ni då att Bingo har dålig karaktär som är kvar hos henne? Han väljer ju Katrin!
  Och att hon skulle vara en dålig mamma? Jag tycker att hon alltid hittar på saker med sin son…

 • SweTex
  29 november, 2012 at 23:22

  ”Nej det får du inte. Mamma jobbar och ska inte störas”. Som en militär sa han det.”
  Jaha…Och det kanske kom från mamman, hon kanske hade bett honom att inte låta ungarna ringa henne i tid och otid på jobbet. Och från det kan man dra slutsatsen att pappan FÖRBJUDER sönerna att NÅGONSIN ringa mamman? Och han kanske sa det lite barskt, som en militär, kanske för att dom inte skulle lyssna annars.
  ”En gång bråkade min väninna med honom och han var helt oresonlig”. ….Ja det skulle ju förklara en hel del. Det kan ju inte vara så att Latrin Z är en aning upprörd eftersom den här mannen bråkade med en av hennes väninnor.
  ”Så stötte jag på dem på Mörbybadet och där var hans gossar lika respektlösa och vilda som i Humlan”
  Jo, och ungar på badhuset brukar ju inte bli lite vilda och out of control eftersom dom har KUL.
  Och grundat på dessa väldigt lösa antaganden förtjänar karlfan att bli misshandlad och en stor del av packet här håller glatt med. Intressant.

 • Tjosan
  30 november, 2012 at 00:11

  Det är riktigt intressant att se människor som friviligt går in på Katrins blogg nu när hon har flyttat den till en egen domän och stör sig på det hon skriver. Jag är här inne och läser eftersom jag gillar Katrin, hennes personlighet och det hon gör och har alltid gjort. Hade jag inte gillat Katrin hade jag inte varit här. That’s it.

 • M
  30 november, 2012 at 00:36

  Kul för dig!!
  Men nu är det så här att Katrin uppskattar alla sorters kommentarer, särskilt de kontroversiella och elaka. Kan bero på att hon själv är likadan!

 • Caroline
  30 november, 2012 at 01:22

  Katrin! Till att börja med så kan jag säga att du är bäst på att ge mig inspiration till att leva nyttigt. Dock så har jag kommit in i en sjuk down period i mitt lchfande och har problem att ta mig på banan igen. Jag lever inte med lchf för att jag är överviktig, det är jag verkligen inte, utanför att det gör så att jag mår så himla bra. Tillbaka till saken, kom in i min down-period nu när jag bytte jobb. På mitt nya jobb så har jag inte lång rast och det är sjukt kallt vilket gör att jag behöver något snabbt och varmt att äta på lunchen. Just nu äter jag , risgrynsgröt! Ve och fasa! Och bara för att göra saken värre så har jag sirap på. När jag äter onyttigt på lunchen så leder det till att jag är onyttig för övrigt, inte hållbart! Jag kommer inte från sthlm men ska dit på måndag och ska då självklart besöka din butik. Nu undrar jag: har du något tips på en varm snabb lunch? Jag vill inte ha en vanlig matlåda, utan ner ett ”mellanmål”.. Skulle bli galet glad om du ville och hann svara på det innan måndag så att jag kan köpa allt som behövs då!:)

 • Cookie
  30 november, 2012 at 01:33

  Men Chic är ju nedlagd (papperstidn), och Alex S har sagt att CF är den typ värsta människa han nånsin mött, kanske det ligger en stor smula sanning i det?!

 • SweTex
  30 november, 2012 at 02:26

  Från Youtube, ca 2:20,länk här: http://www.youtube.com/watch?v=Igd0jseIARM
  Jag citerar:
  Bongo: Hej Katrin vad gillar du LCHF, det verkar vara många som tycker att det funkar, men man blir lite rädd för fett doktorn när hon stirrar på en med galna ögon.
  Latrin Z: Jag tror ABSOLUT inte på den metoden, jag tror att om man tar in för mycket fett i kroppen så skadar man dom mindre organen. Jag tycker det är logiskt och jag skulle aldrig köra en sådan diet. Jag tror att man ska äta hälsosamt.

 • Lina
  30 november, 2012 at 04:10

  Word!!!

 • Lina
  30 november, 2012 at 04:14

  Men ehh…Katrin går frivilligt in och kritiserar andras liv. Men det är ok, eller? ”Kööööör bara köööör Katrin”?

 • Suss
  30 november, 2012 at 04:21

  Slå honom! You can do it!

 • Lovisa
  30 november, 2012 at 06:18

  Läs bloggen och håll käften bara. Om du älskar Katrin läs hennes inlägg och skit i kommentarerna alla är välkomna att skriva här och fattar du inte det är det läge att göra en kontroll över antal hjärnceller…Tjosan…

 • Ankan
  30 november, 2012 at 06:54

  Visa att du är en bättre människa och TALA med mannen; det kanske blir första gången som nåon gör det med honom! Du verkar ju inte blyg, och har talets gåva, du kanske kan göra en positiv skillnad i hans liv? Många muppar här, åt ena eller andra hållet, men kul! 🙂

 • Cathrine
  30 november, 2012 at 07:14

  Glömde om att poängtera om att ringa mamman… Vi och Du vet ju inte om de gott igenom saker hemma om och om igen?! Kanske mamman har ett arbete som annarlunda än ditt att man INTE kan ringa dit i när man vill hur som helst. Allas arbetsuppgifter är olika! Dessutom har det sin pappa med som är ena föräldern. Knappast var det Panik på gång? Dethär är lite ” löjligt” av dig katrin att skriva om mamman….. Va?

 • Jenny
  30 november, 2012 at 08:00

  Du vet att håret ser bra ut Katrin! Fantastiskt, t.om så lägg ner håven. Kram

 • Madde
  30 november, 2012 at 08:26

  Klart du ska nita honom! Bara ge den jäveln! Hahaha

 • Kakan | MurmelDjuret
  30 november, 2012 at 09:33

  Bara en fråga, har det någonsin hänt att Katrin svarar på kommentarerna? Jag har då aldrig sett att hon har svarat. Jag vet att hon ibland, vilket verkar vara sällan, gör någon video där hon kör lite svar.. Lite tråkigt bara enligt mig.. =/

 • Therese
  30 november, 2012 at 09:37

  Idag slängde jag alla fejkade rakblad som du basunerade ut som Venus men som uppenbarligen var fejk och helt usla. Fick knappt av ett enda hårstrå. Konstigt att du inte tar lite mer ansvar för att du basunerar ut att alla ska köpa Venus rakblad och sen bara skriver en liten notis om att de inte ens var riktiga, när du säkert redan fått massor med människor att köpa dessa usla blad. Och, oavsett vad du tror, jo det finns visst det en kräm i riktiga Venus som gör att rakningen blir bättre.

 • Elisabeth
  30 november, 2012 at 09:57

  Therese – bara för att Katrin har svårt att fatta var hon läser ibland (ju, hon läste inte hela teksten på denna deal) så befriar det inte dig från att kritisk granska dina inköp. Jag vet att man kan handla efter impulser ibland men det är vårt eget val vad vi handlar. men det är kanske svårt att erkänna atta man bara läser tips utan att granska? Du hade säkert läst innan du köpte eller? Dagens deal är oftas bara ett sätt för företag att synas – och inte har med bra produkter att göra… bättre tur nästa gång.

 • Maja
  30 november, 2012 at 10:54

  alternativt; sätt på HONOM och nita håret=)
  Du är jättefin i håret, men luggen var ball!

 • S
  30 november, 2012 at 13:07

  MAMMA är alltid MAMMA vad än alla narcisstiska män och pappor tycker om det! Sverige underskattar mamman oerhört viktiga roll! Tyvärr har jag sett alltför många män som saknar ömsinhet, empati och mammor som har det i överflöd, men där man hittar på någon diagnos så så det ej får träffa sina barn i någon större utsräckning, pgr av att pappan inte är ngt bra stöd och knäcker mamman. Så kan det se ut i Sverige, pappan får barnet genom att vara med och knäcka mamman och INGEN skiter i BARNETS BEHOV av sin mamma! Att ha empati och vara känslig är ingen störning, utan oerhört viktigt för att vara en bra förälder, men tyvärr missbrukas detta inom psykiatrin för att allt som är känslosamt skall kuvas och stämplas som ngt sjukt- helt galet!
  Barnet har blivit till, och kommer från mammans mage, blivit oftast ammat av sin mamma osv så det är instinktivt man söker sig till sin mamma för tröst, att hindra detta kan ge djupa sår och trauman hos barnet för all framtid,
  Konstigt att du aldrig ser mamman. i ditt exempel, hon kanske är helt knäckt, kanke blir misshandlad, eller bara väldigt upptagen i sitt jobb? Men inte ok att de inte får prata med sin mamma när de behöver det!
  Det har ju också visats sig att många barn som omhändertas blir utsatta för övergrepp av sin fosterförälder, trauma på trauma alltså, först slits bort under tvång från sina biologiska förälder, som man många ggr älskar, för myndigheterna saknar empati och har en väldigt snäv bild av hur en förälder ska vara och se ut, sedan ger sig dessa ut för att vara ett ”barnets röst” och begår detta övergrepp mot barnet, och säger att detta är bäst för dig och tryggare. Myndigheterna borde i istället lägga betydligt större resurser och pengar på att stödja och hjälpa de biologiska föräldrarna istället! Om det inte rör sig om psykopater, empatistörda, går de flesta att hjälpa med rätt behandling och bemötande. Så SLUTA tjälpa BÖRJA HJÄLPA dessa BARN, om ni genuint vill deras bästa!!

 • Tina
  30 november, 2012 at 13:27

  Kapa karln vid knäna 🙂

 • Carola Talliden
  30 november, 2012 at 13:47

  Är du inte orolig över att bli anmäld till Soc. då det förmodligen är din son som pekar ”fuck you” offentligt?Han kan omöjligt veta vad det betyder vilket innebär att du måste ha tvingat honom eller lockat honom till detta. Med tanke på att han är rejält minderårig så borde det anmälas. Vill du kommentera det?

 • Sara
  30 november, 2012 at 14:46

  Här är en artikel om saken hämtad från Expressen.
  http://www.expressen.se/noje/flinkenbergs-angrepp-mot-biggest-loser-asa/

  Hårda ord.

 • camilla
  30 november, 2012 at 15:33

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Mia
  30 november, 2012 at 20:16

  Så jävla snyggt..du e så jävla snygg så jag tror jag smäller av. Och ja..du får nita honom 🙂 Hepp Hepp!!

 • Elisabeth
  1 december, 2012 at 01:51

  Anmälas till soc för vad? Sedan när har folk blivit anmällda någonstans för att deras rejält mindreåriga unga svär ofentligt eler uppför sig ila? Det är upp till varje föräldrer hur man uppfostrar sina barn eller har du annan uppfattning?

 • Mia
  1 december, 2012 at 15:17

  Nu gillar jag inte heller blattekommentarer, men om man nu ser upp till att någon vågar skriva vad de tycker etc, så måste man ju logiskt sett även se upp till Chris. Eller? Inte tänkt igenom formuleringen riktigt?

 • Mia
  1 december, 2012 at 15:19

  Vem är Tina?

 • Mia
  1 december, 2012 at 15:21

  Enda vettiga inlägget i den här tråden!

 • Mia
  1 december, 2012 at 15:24

  Tja tex för att hon nitar eller funderar på att nita de andra barnens föräldrar på dagis. Det kan jag lova dig att soc är intresserade av.

 • Mia
  1 december, 2012 at 15:26

  Jag tycker också att du ska nita honom. Fortsätt gräva din egen grav. Först förlorar du din blogg och samarbetspartners och nu kan du komma att bli anmäld både till soc och polisen. Bye Bye Ringo..

  Seriöst – jag tycker verkligen du ska nita honom! 🙂

 • Py
  2 december, 2012 at 01:29

  Vad är en väggyvel

 • Py
  2 december, 2012 at 01:33

  Hon bara inte läser kommentarerna.Därför får alla skriva vad dom vill. Smart!

 • Py
  2 december, 2012 at 01:38

  Har du inget eget ansvar tycker du, för vad du köper?