Okategoriserade

Sajnade upp på yoga-kurs

Det blev ingen yoga-resa så då får det bli yoga-kurs istället. Det var ödet såklart. Efter att jag kört klart mitt pass så skulle jag köpa ett kort och då får jag plötsligt veta att den grymmaste yogainstruktören kör kurs varje kväll 18-20 JUST den här veckan så då kunde jag inte avstå. Det var heeeeelt sjukt. Hon berättar om kvällskursen och jag säger ”Jag tar det!”. Sen drog hon 1000 pix på mitt kort och nu ska jag alltså dit idag igen kl 18. ”Det trodde jag aldrig!”, sa hon och genast ville jag börja berätta för henne om min ego-vecka och hur jag bara kan göra det jag känner för men jag valde att le och låta henne tro att jag är en singel person som bara har sig själv att ta leva efter och som llever för yoga och raw food. Ha ha ha.

Såg min vagn på gatan idag för första gången. Alltså den vagn som jag designat för Crescent och som är så jävla svinsnygg. Ännu snyggare hos någon annan. Ni köper den här!

vagn

Så kom jag hem till en trasig diskmaskin. Hur gör man då liksom? Jag tror att jag köpte den på elgiganten för typ sex år sen… Ringer man en hantverkare eller…? Ny situation i mitt liv. Jag får lösa det. Värre situation med inbrott i butiken och Isa frågar vilket försäkringsbolag hon ska ringa och jag inte har en aning. Jag minns inte. Vad gör man då? Isa skulle snällt ringa runt till samtliga försäkringsbolag och fråga om vi är kunder hos dem, ha ha ha. Förlåt mig men det är ju inte klokt. I vissa områden är jag en katastrof. Jag vet att jag mötte en ”mäklare” som sållade och som sen gav mig en faktura för den bästa företagsförsäkringen. Jag vet att jag betalade den. Jobbigt.

Oj, jag måste gå. Lunch inbokad. Trevligt.

You Might Also Like

 • My
  11 augusti, 2014 at 12:52

  Man köper en ny.. 🙂

 • Emma
  11 augusti, 2014 at 13:37

  Det kan ju dock vara lättlagat, så därför är väl en hantverkare att föredra som första grej? 😛

 • Josefine
  11 augusti, 2014 at 14:04

  Man kollar vad man har för märke på diskmaskinen och så slår man en signal till just det företaget. Finns telefonnummer på deras hemsida och oftast har det egna servicekillar som åker ut.

 • Jenny
  11 augusti, 2014 at 14:32

  De den som sköter butikens ekonomi dvs betalar fakturor osv att kolla i bokföringen på kontot för försäkringar. Då hittar ni fakturan och därmed också leverantören. 🙂

 • Sandra
  11 augusti, 2014 at 14:45

  Absolut sista chansen!

  Några auktioner kvar.. Garderobsrensning av varierande storlekar, bl. a. en slutsåld jättefin zebraklänning från Nelly.

  Värt ett besök 🙂

  http://www.tradera.com/item/301742/212979207/slutsald-fin-zebraklanning-fran-nelly-i-strl-36-lag-frakt-