Okategoriserade

Så trevligt mejl!

Hej Katrin!

Jag vill tacka dig för att du har förändrat mitt liv.. Okej det låter skit lame MEN jag har gått ner 24 kg på lite mindre än tre månader tack vare din LCHF bok och all träning, vägde 117 kg när jag började och jag vill gå ner ytterligare ca 5 kg. LCHF funkar ju! Tack tack hemskt mycket tack för att du finns!

Om ni blir inspirerade av den här killens mejl så köper ni min bok här!

Vänta vänta vänta. Ehhh hoppsan har vi just tagit fram världens BÄSTA tacokrydda!? Det har vi nog! För ni äter väl inte den med glutamat och annat skit i?! Ger till era barn?!! Wääääää sluta genast med det. Eller ta råttgift istället.

20121129-125151.jpg

You Might Also Like

 • Frida
  29 november, 2012 at 13:45

  http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=172

  och så var det löst 🙂

 • Kristina
  29 november, 2012 at 14:17

  Annan skit, som du skriver, finns även i er fiberfin i form av massa E;(

 • Wille
  29 november, 2012 at 15:17

  Köp inte kryddor med E621 som kallas natriumglutamat. Då tvingas producenterna skippa detta. Idag är aromat bland det värsta men det finns många fler grillkryddsblandningar med E621. Som tur är så finns det en del helt utan glutamat.

 • Caroline
  29 november, 2012 at 15:19

  Är nog god men det är superenkelt att göra själv, trevlig helg!

 • Emelie
  29 november, 2012 at 15:22

  Glutamat finns naturligt i bl.a. alla grönsaker?

 • Polacken
  29 november, 2012 at 15:41

  Jag gör min egna taccokrydda. Kryddor + Maizena. Tror inte folk vill köpa din svindyra krydda när man kan göra den själv. Är du smalare nu? När du fått långt hår? Förklara gärna hur du kan känna dig smalare av långt hår. Man undrar ju hur du funkar.

 • Elisabeth
  29 november, 2012 at 16:13

  Hur funtad är ”polacken”? Maizena??? Du måsta vara tappat bakom vagnen du.. kör ditt och låt andra göra som de vill. bruka du gå till ICA och köra samma snak? De gör också massa svindyra saker… Skärp dig – du perfekta dumbom.

 • Elisabeth
  29 november, 2012 at 16:16

  Lär dig skilja på E och E… innan du nästa gång vräker ur dig…
  Kolla på mjölken, grädden, smör och annat så får du se hur många E finns där. Googla på E – numrena så får du lära dig lite mer. Kunskap väger tung men löser mycket problem i tänkevärlden.

 • Supersessan
  29 november, 2012 at 16:23

  Holaaaa!
  Så fort jag började med LCHF så köpte jag din bok ”Dags att bli smal”, jag har nu gått ner 15 kg, är lyckligare, snyggare och smalare än på väääldigt länge!
  Tack för raka puckar, snygga foton och inspo-recept!
  Önskar jag bodde närmare din butik,30 mil är tråkigt långt!
  Ciaaaoo!

 • Nici
  29 november, 2012 at 16:50

  Men Katrin! Jag var ju i din butik IGÅR. Stackars Shervy och den assnygga blonda tjejen som jag och min mamma typ bombarderade med frågor…. Nåväl! Kunde du inte fixat kryddan igår?? Kom nämligen in i butiken igår och hade det mesta av det ni säljer hemma redan och ändå var jag 1000 kr fattigare nät kg gick! Får se om jag vågar komma tillbaka och köpa den där tacokryddan.

  Ni andra som undrar så går det bra att köpa denna http://www.santamariaworld.com/produkter/texmex/#!/organic-taco-sauce/ om man vill äta tacos typ NU och inte hinner köpa Katrins krydda!

 • SweTex
  29 november, 2012 at 17:52

  Finns väl en hel del jäst i Zytomierskas taco har jag hört….

 • laila
  30 november, 2012 at 08:38

  Katrin, du är så makalöst hänsynslös och ärlig- och jag gillar det! 😀 Du är allt det som alla vi jantenissar borde ta lärdom utav. Jag är mäkta imponerad, och ibland lika bestört, av dig. Fortsätt bara vara Katrin, fortsätt din strävan efter att utbilda oss till ett bättre liv. LCHF är vägen. Kram

 • Kakan | MurmelDjuret
  30 november, 2012 at 09:30

  Men vadå. Kan någon vänlig förklara för mig vad som är farligt med Glutamat? Läser man på Livsmedelsverkets hemsida så står det ju att det är ofarligt för till & med foster så väl som vuxna. Att det finns i vårat blod, muskler, fostervätskor & mjölk.

  Och Katrin, eftersom du skriver ”ta råttgift istället” så undrar jag om du någonsin tänkt på vad eran tvål innehåller, diskmedel, tvättmedel, schampo, ditt smink & alla andra hygienprodukter? DET är något som du skulle kunna byta ut mot råttgift! (om du inte kör på ekologiskt eller annat mycket bättre)

 • camilla
  30 november, 2012 at 15:34

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • M
  4 december, 2012 at 18:33

  OBS!
  Korrekt svenska:
  ”En ljuvlig tacokrydda utan socker, glutamat, stärkelse ELLER jäst”!