Okategoriserade

Så nu kan ni kanske hålla käften?!

Det är kanske svårt att tro men det finns en del människor out there som vill mig illa. Ja veeet det är helt sjukt men så är det. Jag tar inte alltid upp det i bloggen eller typ aldrig för jag vill inte att dessa ska få uppmärksamhet men de orsakar mig en del arbetsmöda då jag tvingas ta onödiga samtal och skriva onödiga brev och mejl. Men jag får alltid rätt. Alltid alltid alltid då jag är en perfektionist och misstag och fel ingår inte i min strategi. Tänk om vi kunde fatta det en gång för alla och låta mig vara i fred. Kommer inte hända? Nähe, okej då.

Nu kan jag i alla fall informera er alla fittor som har hållit på och mejlat till livsmedelsverket och miljöinspektionen och undrat och ifrågasatt allt från våra etiketter till hygien till Gud vet vad att nu är det över. Det är över och det är dags för er att ägna er tid åt andra saker. Tråkigt? Vad ska ni göra? Onanera såklart! En människa som lägger tid på att mejla till miljöinspektionen för att fråga om jag har rätt etikett på min fucking musli har absolut inte knullat på väääääldigt länge. Förmodligen har denne inte så stor chans till att bli påsatt så jag föreslår att ni börjar onanera. Det är både avslappnande och nyttigt för er tillsynes stressade tillvaro. Om ni gör det så kommer ni att bli lite mer avslappnade nämligen och då kommer ni inte att lägga fokus på att bli upprörda över vad jag gör och inte gör. Skönt, va?!

Så då var ju miljöinspektionen hos oss och granskade allt med förstoringsglas och nu har vi alltså fått en rapport utan avvikelser. Så då vet ni. Ni kan gott handla musli, kakor och bröd och pizza hos oss och allt är i sin ordning. Vi visste det och nu har vi det på papper.

20121211-221729.jpg

You Might Also Like

 • Nora
  11 december, 2012 at 22:20

  Fuck U right back som man säger. 😉 Svart på vitt är underbart ibland.

 • Maja
  11 december, 2012 at 22:31

  Touche´…just saying!

 • mIA
  11 december, 2012 at 22:33

  Det är så jobbigt för vissa att det går bra för andra. Det är bara att gratulera för ett företag som går bra

 • KW
  11 december, 2012 at 22:43

  Folk har verkligen inget bättre att bry sig i verkar det som. Get a life ni som är inne här och inte gillar Katrin. Vill man må dåligt och utsätta sig själv för saker som gör en arg och upprörd, fine! Men varför förpesta andras tillvaro?!?

 • Moa
  11 december, 2012 at 22:48

  HAHAHA! Bästa jag läst på länge! Sant också, vilket gör texten ännu bättre!

 • Eva
  11 december, 2012 at 22:53

  Det mest fantastiska är att dessa nollor som ägnar sig åt att mejla myndigheterna inte förstod att du aldrig lämnar någonting åt slumpen. Den med någon IQ fattade väl att allt skulle vara perfekt från början. Något annat alternativ finns väl inte.

 • Anna
  11 december, 2012 at 22:55

  Härligt Katrin! You go girl! :))

 • Linda
  11 december, 2012 at 22:57

  Bra jobbat!

 • Frida Edlund
  11 december, 2012 at 23:00

  Du är en frisk fläkt i ett skitnödigt land. Puss!

 • jonna
  11 december, 2012 at 23:02

  Men herregud helt jävla otroligt hur folk orkar? tycker synd om dessa människor,patetiskt. NI BORDE LÄGGA ER ENERGI PÅ ANNAT OCH JOBBA PÅ ATT MÅ BRA! personligen tycker jag att du är grym Katrin i mycket,såklart det finns saker jag tycker du har åsikter om är idiotiska. Men du har dom iaf,och håller inte igen 😀 det uppskattas och jag är likadan ( Säger och står alltid för det jag tycker ) folk gillar eller hatar mig men det stör mig inte alls utan är deras förlust 😉 Så fortsätt stå på dig och låt dryg fittorna som har nåt att säga fortsätta med det,tyck bara synd om dom 😛

 • Yes
  11 december, 2012 at 23:39

  Haha, börjar faktiskt gilla dig!!

 • Elisabeth
  11 december, 2012 at 23:43

  Hallo!
  Jag har just börjat läsa din blogg och tycker du är störtskön!
  Sen finns det avundsjuka idioter som bara vill förstöra, och jag håller med dig där, dom har inte fått nåt på vääääldigt länge haha!!
  Har förresten börjat med lchf för ett par veckor sen och kommer att handla massor i din shop!!
  Kram E

 • annette kristenson
  11 december, 2012 at 23:46

  jaja era rövslickare ni som kommentera ovanför om hur bra allt är med rapporten svart på vitt. tillskilnad från er fittor så har jag iaf anmält och rapporterar både livsmedelsverket och miljöinspektionen. Att Katrin får en rapport svart på vitt där det står ”föranmält besök” får mig bara att skaka på huvudet. Vem tror i sin vildaste fantasi att Katrin inte städat undan och skurit och borstat huset rent innan besöket? tom ringos efterlämnade spår från blöjan bajspartiklarna spårlöst borta. Svenska myndigheter i ett nötskal. förvarna innan man kommer *gapskratt* alla vet vi hur snuskigt och äckligt katrin har det hemma hos sig med pizzakartonger i högar och dammtusar spridda överallt. Hur ini helv. tänkte livsmedelsverket och dess gelikar där? har de aldrig sett katrins blogg och bilderna som finns där. jag vågar ta fajten med dig maila mig din raggata. [email protected]
  annette.kristensson

 • Adine
  11 december, 2012 at 23:46

  +1

 • Hanna
  12 december, 2012 at 00:03

  Du verkar ju mogen? Varför lägga energi på en annan människa såhär hårt? Vad har hon gjort dig för att förtjäna detta?

  Reflektera dig själv föreslår jag. Kalla inte någon fitta eller ragata förens du gjort det. Är du perfekt? Guds barn?

  Du verkar platsa någonstans ute i skogen! Först och främst, ta dig en titt i en massa affärer först! Restauranger och pizzerior! Där är det sunkigt! Pinsamma människa

 • Therese
  12 december, 2012 at 00:09

  Klockrent!!!

 • Jessica
  12 december, 2012 at 00:18

  Men gud vilken jävla bitterfitta du är!!!!!
  Hur fan vet du hur det ser ut hemma hos dom????Hällre lite skit i ett hörn än ett rent helvete!!!!Lägg ner nu å skaffa dig ett LIV!!!

 • Tina
  12 december, 2012 at 00:35

  Hysteriskt kul :)))) Har funnits bitterfittor i alla tider, förr sprang de i gårdarna och spred dynga, nu behöver de inte ens röra på sig = fetton = ännu bittrare?

 • Camilla
  12 december, 2012 at 01:09

  Framför allt är det konstigt att de tror att Livsmedeldsverket inte gör sitt jobb och gör en inspektion på er verksamhet som alla andras. Helt hysteriskt att folk tror att de måste maila dem och berätta vad du har för slags verksamhet och be dem göra någon slags koll, som om det inte skulle ske annars. Det är liksom inte ens bara Katrin Zytomierska de anklagar utan tror även att Livsmedelsverket hoppar över folk helt utan anledning. Jag älskar folk, de är asroliga.

 • cilla
  12 december, 2012 at 01:10

  Alltså att du gått ner 30kg med lchf är ju bara snicksnack (i så fall har jag gått ner 23kg med godis-, pasta- och pizzadieten för det var vad jag åt medan jag ammade och gick ner ALLT på 3mån utan att röra en enda spak på gymmet). Jag irriteras både av dig, Bingos och Alex Schulmans giriga, narcissistiska och egoistiska syn på världen. Men ibland är du fan kul!

  PS. Det där med att surhaggorna fått för lite kuk tror jag är en stor missuppfattning, ju mer kuk man får desto surare blir man. Brist på kuk gör kvinnor lugna och harmoniska (tänk: nunnor). Det är testosteron som gör en förbannad, avundsjuk och okoncentrerad.

 • Magda
  12 december, 2012 at 01:21

  Hemsk människa du är! Fyfan att folk som du finns. Lägg ner tid på ditt eget liv och låt andra vara så kanske du slutar vara så bitter!

 • Michaela
  12 december, 2012 at 01:42

  Du är helt underbar!!!

 • Tina
  12 december, 2012 at 02:31

  Åh sluta säga ”You go girl” för helvete..så jävla pinsamt

 • Tina
  12 december, 2012 at 02:34

  Fittan Heddi kallade sig Annette Kristensson häromdagen.

 • Elisabeth
  12 december, 2012 at 04:06

  Du saknar helt uppfattningsförmåga – knappt kan du skilja på Katrins privata hem, ett baggeri och hennes butikslager. Hur funtad är du lilla människan och du lovar fajt samtidigt som du inte ens vet vad du pratar om? Du ser bilder men du vet inte ens varifrån dessa kommer. Just sådana människor ställer till problem för andra – du vet att det ringer men ingen aning i vilken kyrka. Det är sådana idioter som du startar krig – du hörde något men vet verken vad som hade sagts eller till vem. Kanske är det dags på eget liv? Städa upp egen skit först.

 • SweTex
  12 december, 2012 at 05:24

  Intressant att en hel del kvinnor här använder sitt kön som ett skällsord….skiter väl jag i egentligen men det säger väl en del att dom gör det.

 • SweTex
  12 december, 2012 at 06:10

  Instämmer, Tina.

 • Ankan
  12 december, 2012 at 06:31

  Första gången jag håller med – kan EN av alla dessa satans idioter som använder ”fitta” som skällsord ge en rimlig förklaring till varför???

 • Anna
  12 december, 2012 at 07:33

  You go girl! 🙂

 • Riktiga Annette
  12 december, 2012 at 07:38

  Hej!
  Blev mkt förvånad när jag läste kommentarerna. Ngn idiot använder min e-postadress och mitt namn för att kommentera på denna blogg. Ge f-n i det. Jag kommer att via Telia ta reda på IP-adressen och polisanmäla!!
  Annette Kristenson

 • Lina
  12 december, 2012 at 07:40

  FY FAN va bra! Hejja!

 • Rebecka
  12 december, 2012 at 07:45

  Haha bra Anna! You go girl! :p

 • Rebecka
  12 december, 2012 at 07:46

  Haha bra Anna! You go girl! :p Önskar Anna och alla andra en treeeevlig dag 🙂

 • Linda
  12 december, 2012 at 07:48

  Allvarligt talat, du som tyckte att Katrin har det äckligt hemma! Du har säkert bjudits och därmed ätit både middagar och fika hemma hos folk. Där har du ju ingen koll på om personen i fråga har tvättat händerna efter att ha snutit sina barn eller sig själv, eller efter att ha kliat sig i öronen eller vad fasen som helst. You name it. Tror knappast Katrin skulle äventyra sin verksamhet på något så simpelt sätt som bristande hygien. Hon är smartare än så . Fördelen är att är du osäker så behöver du ju inte handla hos henne, och därmed inte riskera din hälsa heller. Eller?

 • Riktiga Annette
  12 december, 2012 at 07:49

  Hej!
  Blev mkt förvånad när jag läste kommentarerna. Ngn idiot använder min e-postadress och mitt namn för att kommentera på denna blogg. Vill därför ännu en gång säga sluta med de. Jag kommer att via Telia ta reda på IP-adressen och polisanmäla!!
  Annette

 • Rebecka
  12 december, 2012 at 07:53

  Katrin, finner inga ord, du är grym! (;

 • A
  12 december, 2012 at 08:03

  Kvinnor som hatar kvinnor som hatar sig själva!

 • Lisa
  12 december, 2012 at 08:34

  Kontrollen var ju föranmäld!?! Undrar hur det hade sett ut annars?

  Äh… varför hålla på att kladda med skitluktande karlgrisar. Tröttnar man på efter ett några år. Roligare saker finns. Hepp!

 • Linda
  12 december, 2012 at 08:34

  Kom just attt tänka på det året du var tomtemor. Fint av dig.

  Hur gick det med dubai resan såg aldrig någon korad vinnare…

 • !
  12 december, 2012 at 08:35

  DEN SVENSKA AVUNDSJUKAN!
  Så fort folk märker att någon är framgångsrik så ska den personenen få skit.. HELT SJUKT! fortsätt Katrin du är en stark och självständig kvinna! Sådant lönar sig! Du är grym

 • Tina Lindberg
  12 december, 2012 at 08:42

  Klockrent Katrin! Du är en förebild för andra företagare! Kram och God Jul på dig och din söta familj!

 • kerstin
  12 december, 2012 at 08:44

  Visst är det jobbigt med folk som är avundsjuka och vill förstöra för andra. De lägger sig i andras liv och verkar inte ha något eget.
  Men är det inte mer jobbigt, pinsamt etc att en vuxen kvinna med familj uttrycker sig på det sätt du gör Katrin. Fulla ord, könsord spottas ut sin mun. Tycker inte alls det är lämpligt att Nova läser din blogg. uttryck dina åsikter på ett vuxet och moget sätt, Det är din skyldighet som mor att uppfostra dina barn till bra människor, som även kan uttrycka sig rätt.Som inte tycker mobbing är oket, som inte behandlar vissa människor sämre pga deras utseende etc. Väx upp och ta ditt ansvar som mor. Vet att Nova inte är din dotter men din styvdotter som läser din blogg.

 • Paula
  12 december, 2012 at 08:53

  Haha klockrent!! det mest komiska m katrin är att.hon tror på fullaste allvar att hon tog in lchf i sverige… sen att denna diet funnits läääänge??

 • Paula
  12 december, 2012 at 08:57

  Hon är mer orolig om att nova ska läsa skvallertidningar

 • Niklas
  12 december, 2012 at 09:20

  Haha!!
  Du är nog min idol

 • Åsa
  12 december, 2012 at 09:24

  Du mår uppenbarligen inte bra, att hata någon som du aldrig träffat så starkt är inte ett friskt beteende. Sök hjälp mot din depression.

 • Marre
  12 december, 2012 at 09:29

  Nej det tror hon inte, det var ju för fan hennes syrra och pt som introducerade dieten för henne! Hon utvecklar och tjänar pengar på det! Hemskt va??

 • malin
  12 december, 2012 at 09:35

  Hej! Mina celsius börjar ta slut…………………………kommer det något erbjudande snart?????

 • ulrika
  12 december, 2012 at 09:42

  Tror en del verkligen du är så dum så du startar en verksamhet så här officiellt utan att göra det på rätt sätt?? 🙂 Tänk om de lagt tiden på något viktigare Istället.

 • Josefin
  12 december, 2012 at 09:56

  Tjolahopp, tycker du är duktig och kreativ som få. Bra med ett personifierat rivjärn som fräser ifrån och rör om i samhällsgrytan MEN dokumentet du lägger upp här visar väl på att dom godkänt det som händer, görs och säljs i din: BUTIK. Ingen inspektion är väl gjord HEMMA hos dig där du iaf själv antyder ibland att du bakar bröd och förberett din succémusli osv som sedan ska säljas vidare..

  Skulle gissa på att du mest skriver så som du gör för att provocera igång vissa människor, vilket i sin tur ju skapar reaktioner och uppmärksamhet för din LCHF-snurra du dratt igång..

  Men om det nu är så att du lagar och förbereder livsmedel hemma som du sedan paketerar och säljer vidare sen där i din butik, så som du själv antytt då och då så tror jag det kan medföra en ”flygande inspektion” dit hem när du minst anar det. Gud vilken stress att ALLTID ha det kliniskt jätterent bara utifall att det ringer på dörren och ska till att tas prover.. Skulle iaf jag tycka.

  Men eftersom du verkar vara så himlade ambitiös och duktig på det du gör så har du garanterat stenkoll på läget även där och hur det fungerar.

  Var bara lite tankar som slog mig nu då jag läste härinne hos dig..

  Nå, förresten fick du nyttja ditt frikort med Top Gun-mannen igår? *ler*

 • Ange
  12 december, 2012 at 10:16

  Varför orkar du ens hålla på?? Låter lite mer som att det är du som inte fått nå på länge 😉 Du är inte mer perfekt än andra. Ju mer uppmärksamhet du ger ju mer tycker andra om att hålla på! Och med detta inlägg förstår jag varför folk tycker och gör som dom gör. Om man nu ska tala sanning så är du verkligen en bitterfitta!! Och ja jag får så mycket varje dag och ändå kan jag skriva och göra vad jag vill 😉

 • ss
  12 december, 2012 at 10:16

  Pinsamt!!

 • lenita
  12 december, 2012 at 10:19

  Var inte butiken stängd i några dagar efter första inspektionen?

 • Lena
  12 december, 2012 at 10:23

  Kul att se att ditt företag går så bra Katrin! Verkligen en klockren affärsidé i tiden. Önskar att jag kommit på det själv… 🙂 Men det funkar nog inte för en mackätande pastaälskare som mig själv…

 • rakapuckar » Nu har jag lagt min näsa i blöt..
  12 december, 2012 at 10:24

  […] Hursom vill du läsa hela hennes inlägg med egna ögon och själv skapa dig en egen uppfattning ja men  klicka då här… […]

 • Annelie
  12 december, 2012 at 10:36

  Hahahah Go girl. Det basta jag har last pa lange!! Du ar bast!!

 • Annelie
  12 december, 2012 at 10:39

  Vad ar det for fel pa dig??

 • Alexandra
  12 december, 2012 at 11:18

  Du är helt underbar! keep it up!

 • Patricia
  12 december, 2012 at 11:49

  Jag kan nog inte riktigt förstå vilket tråkigt liv du måste ha!
  Har du själv handlat från LCHF-klubben och blivit sjuk? Eller någon anhörig till dig?
  Inte? Så vad har du då för anledning att anmäla och ha dig? Den måste ju bero på avundsjuka. Stackars lilla dig!

 • kerstin
  12 december, 2012 at 11:59

  Kanske det men där står inte det ovårdade språk hon använder och det förekommer inte mobbing.

 • Sofie
  12 december, 2012 at 12:03

  Katrin är helt underbar, även om hennes müsli innehöll spår av ”skit” skulle jag äta det ändå!!!! Katrin är min gud! Moahahahahahhaah. Suck on that.

 • piamaria
  12 december, 2012 at 12:04

  Hahaha du är så rolig och har sååå rätt, om alla hade mer sex här i världen skulle nog folket vara lite nöjdare med Livet. Ha en riktigt God Jul 🙂

 • Elisabeth
  12 december, 2012 at 12:05

  Funder bara över hur många anmäller skolklasser och föreningar som säljer hembakat på marknader och torg? Vad vet ni om dessa produkter då?

 • Heddi
  12 december, 2012 at 12:23

  Hej jag heter Heddi och driver en av sveriges snabbast växande modebloggar för att jag är så vacker, sexig, inteligent och ärlig!
  Behöver du inspiration om hur fint jag bär upp kläderna så kan du få nyttiga tips. klicka in hos heddi.se

 • Lina
  12 december, 2012 at 12:25

  Nu försvarar jag ingen och ingenting men tycker ändå man ska ta en sak i beaktande här. Katrin har som avseende att provocera och då ska hon ju faktiskt inte ta illa upp när hon lyckas. Att folk anmält henne till livsmedelsverket etc beror ju snarast på att de blivit jävligt förbannade över saker hon sagt, som tex situationen med SATS. Det är ju mycket mer sannolikt att folk gjort detta utav ilska snarare än att de ”inte har några liv”, ”att de är bittra” eller att de ”inte haft sex på länge”. Tror Katrin att det är därför är det ju nästan patetiskt. Då vågar hon ju inte se sanningen. Människor blir arga – det har inget med bitterhet eller sex att göra. Det finns många på den här bloggen som inte verkar fatta skillnaden.
  Som sagt, jag försvarar inte att folk anmält henne utan tycker bara att man bör se saken ur ett objektivt perspektiv istället för att ställa sig upp och gala ”bitterfittor”…tänk lite längre och se sammanhanget för fan.
  Hela den här bloggen består av personer som gillar att provocera (vissa på en väldigt låg nivå) och samtidigt tjata och tjata och tjata om att alla andra (förutom de själva) är bittra. Hur jävla dumma ÄR ni?!
  Med Katrins egen logik borde det vara MYCKET MYCKET länge sedan hon själv hade sex då hon blandar sig i alla andras liv till leda och försöker provocera som ett litet barn.
  Försöker bara få er att reflektera som sagt. Men jag säger väl detta för att jag är bitter. Suck…

 • Gina
  12 december, 2012 at 12:41

  Jag var i din butik igår och köpte en födelsedagspresent till en vän. Blev mycket positivt överaskad över din fina butik.

 • Maria
  12 december, 2012 at 13:01

  Skrattar lika gott varje gång någon idiot tror att DU är en, tror de på allvar att allt i ditt liv bara har blivit så bra utan vare sig eftertanke, utbildning eller arbete? Dina och mina jobb och åsikter är väldigt olika men jag gillar att få ta del av dina för de ger mig ett nytt perspektiv och jag beundrar dig som affärskvinna för hur kul är livet om man alltid bara umgås med folk som är EXAKT som en själv? Då är det lugnare att vara ensam, då är man dessutom garanterat snyggast på festen.

 • Annica
  12 december, 2012 at 13:31

  Du är för häärlig Katrin !
  Du är dig själv i 180 och det ska du ha cred för.

  Kram till dig

 • Aggi
  12 december, 2012 at 14:12

  Bra där Katrin!

 • Karim
  12 december, 2012 at 16:29

  Jag älskar Katrin och hennes musli. Min nyårs önskan är att få lukta på dina fisar. prutta hur mycke du vill.

 • Heddi
  12 december, 2012 at 18:58

  Lyssna ditt luder om jag får tag på dig!! Du går och skriver om mig överallt din sjuka patetiska fitta!
  Du har skrivit om katrin på min kommentarfält och om Elita!
  Jag kommer polisanmäla ditt ip nr och publicera den ”ANNETTE ERIKSSON”
  Varför äter du min bajs så mycket?? Är du kåt på mig eller?? jag är straight för din info!!
  Tror att jag ska ta kontakt med katrin och jämföra mina kommentarers ip nummer med hennes och sedan publicera dem på hennes och min blogg så du får flytta från sverige!!! Hos mig heter du dock ”Madeleine” och klickar in och skriver massa skit om att jag kommenterar mina egna kommentarer och ett inlägg på en halv sida om katrin och vilka ställen du anmält henne på! Jag kommer lägga in den med ditt ip nummer här om en stund! Jag har allt sparat!! Jag är den riktiga HEDDI Och jag har större pungkulor än din patetiska pappa och stå för grejer jag gör! Jag är dessutom sååå nöjd med mitt liv och mig själv så jag håller inte på med sånt läskigt stalkeri som du gör!!
  MVH/ HEDDI

 • Heddi
  12 december, 2012 at 19:06

  Hej Annette…
  Gör det snälla… spåra upp det!! Jag är den riktiga Heddi!
  Jag ska oxå polisanmäla henne! Hon har gått för långt nu! Hon skriver ju massa till mig oxå på min blogg…
  Maila mig gärna när du får veta ip numret så vi kan jämföra då jag är 99% säker på att det rör sig om en och samma psykopat!
  Mvh/ riktiga Heddi

 • Irene
  12 december, 2012 at 19:32

  Gud så pinsamt och ännu värre att läsa kommentarerna.

 • SweTex
  12 december, 2012 at 19:48

  Väldigt bra sagt, Lina.

 • Yahel
  12 december, 2012 at 22:26

  Haha fan va skön du e

 • Jessica
  12 december, 2012 at 22:36

  Föranmälda inspektioner är rätt standard vad det gäller Livsmedelsverket, så det är inget konstigt med det.

 • Heddi
  12 december, 2012 at 22:56

  Hej, jag är den riktiga heddi!
  jag har inte skrivit spammet härintill!
  utan det är samma person som trakasserar mig sedan länge! Och kallar sig själv för Annika och trackar Katrin t.o.m.
  Nu har jag polisanmält henne så snart kommer det förhoppningsvis fram vem denna sjuka människa är som skrämmer mig med sin besatthet! Varför spammar du åt mig??? Vart försöker du komma med det?? Vad planerar du att ställa till med nu?? Tycker inte du ska jävlas med mig gumman, ett gott råd!!
  Tack för marknadsföringen iallafall.

 • Heddi
  12 december, 2012 at 22:59

  Vart då nånstans??
  säg så vi kan sätta dit henne??

 • Anonym
  12 december, 2012 at 23:05

  ”Tina” du är även ”Annette kristenson”
  du kommer bli avslöjad väldigt snart!

 • Sofi
  12 december, 2012 at 23:17

  Vill du väldigt enkelt göra en tjej glad så här inpå julen? 🙂 BARA tryck på denna länken, så har du röstat på mitt bidrag (The world of beciell) ALLT du behöver göra är att trycka, sen är det klart, tack så mycket http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 GOD JUL! (det är en tävling med CDON.com)

 • Karin
  13 december, 2012 at 07:48

  Word!!

  Bli ordentligt påsatt – sen älskar du världen & slipper vara bitter!!

  Vilka jävla idioter det finns!

  Varför vill man sätta dit folk som det går bra för?
  Det stinker avundsjuka…..

 • Linda
  13 december, 2012 at 08:41

  Haha,herregud människa,sök hjälp,du borde sitta inlåst på psyket,och bli behandlad för dina allvarliga problem

 • Isabella
  13 december, 2012 at 12:18

  Haha! Jag älskar dig Katrin, du är för djävla rolig! Heja dej!

 • Adebisi
  13 december, 2012 at 17:26

  Slappfittor är vad ni är.

  Kom hit så ger jag er en omgång.

 • Anne-lie Stanzki
  13 december, 2012 at 19:14

  Föranmäld inspektion är lika med noll Vad jag hörde så höll du på tre dagar innan med att rensa upp bland soporna du hade bakom pentryt Det skulle jag velat se

 • Johan Rosenius
  13 december, 2012 at 22:52

  ”En människa som lägger tid på att mejla till miljöinspektionen för att fråga om jag har rätt etikett på min fucking musli har absolut inte knullat på väääääldigt länge”. Är det meningar som den här som får folk att älska din blogg blir man mer än mörkrädd. Knullar man så har man inte tid att vara kritisk alltså, hoppas fan att folk slutar upp med knullandet då för den kritiska granskningen behövs mer än någonsin. Men det vet väl du ingenting om i din lilla ”plastvärld”? Första och sista gången jag tittade in här, var lite nyfiken och tänkte att det kanske fanns något intressant att läsa. Men har inget intresse av vad en egotrippad tjej tycker då det bara handlar om hur bra hon är och hur jävla korkade alla som säger emot henne är. Riktigt tragisk att du överhuvudtaget får det utrymmet du får men å andra sidan, clowner har det alltid funnits plats för……and dy the way, tillhör inte skaran som är avundsjuk på att andra når framgång, går inte att må bättre än vad jag gör.

 • Elin
  14 december, 2012 at 11:37

  Hahaha…du är så skön Katrin!! Heja heja!!! 🙂

 • Sa, sa Sara
  14 december, 2012 at 19:33

  Hahaha, så jäkla grymt!
  Keep up the good work!

 • Jenny
  14 december, 2012 at 22:04

  Vad har depression med det här att göra? Eller går alla med depression runt och hatar folk? Nej, tror inte det. Dags att läsa på kanske?!

 • Lovisa
  15 december, 2012 at 10:07

  Men gud????? vad har du för ordspråk och du är mamma??

 • Elenore
  17 december, 2012 at 17:30

  Usch! Att folk ska leta fel hos andra personer eller företag för att försöka lyfta sig själv eller sitt företag är verkligen lågt, och tragiskt! Lägg energin på dig och din verksamhet istället! Skulle inte förvåna mig om det är folk som hoppas på att bli din/er konkurrent men förstår att de inte kommer ha någon chans då de själva inte har samma driv eller ork att lägga sin vakna tid på att lyckas!

  Btw, jag har tidigare tyckt LCHF låter lite galet, men har nu insett att man behöver inte äta ihjäl sig på fel fett! Så…efter nyår då ska jag också bli en lycklig LCHF:are, älskar julen och vill få äta allt gott en sista gång! 😉

 • Louise Johansson
  20 december, 2012 at 18:30

  Fy fan vilken fittskön kontring. Love it!!!!

 • Caroline
  11 januari, 2013 at 13:35

  Alltså… HUR ORKAR FOLK????? Jag fattar det inte!
  Och du är precis lika fyndig i dina svar som alltid. Man får sig ett gott skratt och det förlänger ju livet eller hur? 😀

 • Satyajit
  10 januari, 2014 at 09:07

  ellen skriver:hej, taaskcm fc3b6r svar! jag hc3a5ller pc3a5 att starta en helt ny blogg. nc3a4r jag gc3b6r en bakgrund som du visar ovan sc3a5 kommer den c3b6ver hela bilden, alltsc3a5 pc3a5 det man ska skriva inlc3a4ggen pc3a5 ocksc3a5, sc3a5 vill jag inte ha det om du fc3b6rstc3a5r hur jag menar. jag skulle vara vc3a4ldigt taaskcm om du kunde svara mig pc3a5 min mail, sc3a5 slipper jag titta in hc3a4r, tack i fc3b6rhand!

 • Tatsunori
  10 januari, 2014 at 15:25

  Men det e4r ju en je4ttehe4rlig grej. Fick en bok signerad en ge5ng, de5 smf6g ff6rfattaren in ett le5ttips som padssae boken (eller det var en hel skiva). Det e4r ju en kanonide9.Jag skall gf6ra en Spotifylista till min blogg nu. Inte ff6r att ne5gon bryr sig ff6rutom jag sje4lv. Men e4nde5.c4nde5!

 • Kanyarat
  10 januari, 2014 at 15:47

  skriver:Det funkar inte att sc3a4tta in bankrugden. jag skriv in koden och sc3a5 men den syns inte. Jag har provat flera gc3a5nger.Sen till en annan sak, pc3a5 min fc3b6rsta sida sc3a5 har jag punkter innan namnet pc3a5 mina inlc3a4gg, kategorier osv. hur fc3a5r jag bort dem? Tacksam fc3b6r svar!

 • Fitree
  11 januari, 2014 at 02:39

  Hehe, jag som skulle se4ga att DU var med i tnigdinen. men se5 kan man ju ockse5 uttrycka sig :)Det roligaste var att jag te4nkte pe5 dig direkt ne4r jag se5g artikeln, innan jag le4st och hittat dig!

 • Amy
  11 januari, 2014 at 07:35

  skriver:Hej, jag laddade upp min bild i 1000 och satt in den som banurgkd men jag vill ha sc3a5 hela bilden blir hela banurgkden. Inte som det c3a4r nu, att bilden typ repeats i banurgkden. HJc384LP

 • Laneta
  12 januari, 2014 at 17:35

  I had no idea how to approach this be-oerfnow I’m locked and loaded.

 • Jeanne
  12 januari, 2014 at 18:28

  Apirociatpen for this information is over 9000-thank you!

 • Lyudmila
  12 januari, 2014 at 20:25

  skriver:Nc3a4r jag hade temat FASHION funkade det hur lc3a4tt som helst att lc3a4gga in och c3a4ndra bagkrund. Nu har jag SILENTIUM och hittar inte var i stilmallen jag ska lc3a4gga in koden.

 • Savanoelly
  13 januari, 2014 at 06:17

  skriver:hej, kan man lc3a4gga in bakgrunden i koalldmen? fc3b6r skulle gc3a4rna vilja ha olika fc3a4rger pc3a5 bakgruden i de olika kodmallarna!! SNc384LLA, kan man ha sc3a5?

 • Adele
  13 januari, 2014 at 07:43

  Keep on writing and chnggiug away!

 • insurance auto insurance auto
  29 januari, 2014 at 13:17

  Great hammer of Thor, that is powerfully helpful!

 • cheap home owners insurance quotes
  30 januari, 2014 at 16:55

  What a great resource this text is.

 • www.awsmohiou.com
  18 februari, 2014 at 12:46

  Thanks for spending time on the computer (writing) so others don’t have to.

 • cheap life insurance
  7 mars, 2014 at 15:11

  Impressive brain power at work! Great answer!

 • website
  11 mars, 2014 at 15:38

  Going to put this article to good use now.

 • for modified cars car insurance
  1 april, 2014 at 17:39

  We need more insights like this in this thread.