Okategoriserade

Så mycket tid…

Jag står i ett vägskäl och vet inte riktigt vilket håll jag ska gå. Ska jag svira om? Det är absolut inte för sent jag är nyss fyllda 37 år och det känns som att jag har hela livet framför mig. Trots att jag villigt erkänner att jag börjar glida in i en ålderskris. Ja men fan jag vill inte att min hud ska bli slapp jag vill att den ska vara spänstig och tajt. Jag vill inte ha rynkor i mitt ansikte, jag vill inte ha en degig mage trots att jag fött två barn man behöver liksom inte ha det! Jag har börjat störa mig väldigt mycket på mina påsar under ögonen. Det är som fyllda påsar som man inte kan göra något åt. Alltså jag har frågat botoxdoktorn men han säger att det är en operation och jag tror fan att jag ska göra den. Ja men varenda gång jag ser en bild på mig själv där jag ler eller skrattar så stör jag mig på de jävla påsarna så det är väl bara att ta bort, eller? Kan man så ska man. Visst?

Det märkliga med åldersnojan är att man plötsligt märker saker som man egentligen inte har någon referensram till. Jag mötte en väninna som drog sig i kinden. ”Kolla här. Slapp kind”, sa hon. Så då börjar jag att dra i min kind men är den slapp? Hur var den innan i så fall? Man drar ju inte i sin kind när man är 25 år så jag vet ju inte hur den såg ut då menar jag…

Knäna! Har ni tänkt på att man plötsligt får rynkor på knäna? En annan väninnan som sa: ”Var tvungen att rusa hem och byta jeans när jag plötsligt såg mig i spegeln och såg att jag hade rynkor på knäna i mina håliga jeans. Nu får man inte vara ungdomlig alls längre. Eller ska jag botoxa knäna?”, sa hon.

Nä men det är inte så att alla älskar att åldras och att få rynkor. Vissa gör det men inte alla. Och det måste vi respektera att det är så. Jag var på Riche med jobbet innan jul. På Riche fanns det två majoriteter. Skalliga män och opererade kvinnor. Jag måste vänja mig vid ankmun och skräcködla-looken för typ alla tjejer över 40 ser ut så. Tragiskt på ett sätt men helt okej på ett annat. Det rör sig om självkänsla och om en fylld läpp kan få en människa att må bättre så är väl det en bra sak?

Var var jag nu…Jo! Vad ska jag satsa på det här året för jag vill satsa rätt. Jag har Sveriges bästa anställda så jag behöver egentligen inte göra något alls. Jag skulle i praktiken kunna gå i pension nu och leva gott resten av mitt liv är inte den en härlig känsla? Ska jag skriva en roman? Ska jag bara göra det? Jag funderar på att starta en LCHF-truck men mina kollegor säger nej. Smakar mer än vad det kostar anser dem. De har rätt såklart. Men en kul grej tror jag! Jag skulle vilja öppna en LCHF-pizzeria också. Med utkörning. Vore väldigt kul!!

Utvecklar nya produkter hela tiden men jag har så mycket mer tid och när jag tänker på att Rambo börjar dagis på måndag så vet jag inte vad jag ska göra med all tid som frigörs! Han kommer att vara där 9-13 så från och med måndag har jag plötsligt fyra timmar varje dag att jobba. Wow! Måste hitta saker att jobba med LCHFklubben och produkterna sköter ju sig själva.. Sa jag att vi kommit inte centralt på ICA med vårt knäckebröd? Från och med vecka fyra kan alla ICA-butiker i hela Sverige beställa vårt knäcke ur sitt stoooooora centrallager och tjoff så har det knäcket hemma inom 24 timmar med EAN-koder på ask, kartong, pall, på allt! EAN-koder är viktiga grejor det ska Gudarna veta!

Rambo sover lilla guldklimpen. Jag vill inte att han ska växa mer asså VET NI HUR GÖLLIG han är är EGENTLGEN!! Han är hundra procent gullig. Och snäll. Och nöjd. Han klagar aldrig den lilla gossen han är ett mönsterbarn i allra högsta grad. Man borde klona honom. Hade man kunnat klona så hade jag klonat honom. Jag skulle inte kunna önska mig något härligare än att leva omringad av små Rambo-kloner. Ringo är magisk också såklart men den här lilla blir så kul då han jämt är yngst och får kämpa för att hänga på och vara med och inte bli nermanglad eller bortglömd. Han blir en fajter vår lillebror det är säkert. Och appropå fajter så har Ringo önskat sig att gå på karate den här terminen så det ska jag kolla upp nu. Det blir tennis, simskola och karate den här terminen tänker jag. Jo en sak till. Finns det någon skidlärare som ger privatlektioner till små barn i Stockholm? Hör av dig till mig i så fall för jag vill gärna att Ringo ska ta några lektioner under de kommande tre månaderna! [email protected] Nu ska jag äta gårdagens rester. Lax med pesto och soltorkade tomater i ugnen och rotsellerigratäng. Sen ska jag ut och springa när barnflickan kommer och tar över några timmar. Härligt liv ändå. Älskar mitt liv.

You Might Also Like

 • Imse
  8 januari, 2015 at 12:29

  Hej

  Förstår det där med att man börjar känna av ålder. Jag vill tipsa dig om tillväxthormon tillskott, ALLA KÄNDISAR TAR, som kommer göra dig 20år yngre och allt är naturligt. Du tappar buk fett och får fastare hud och du får igång din HGH, vilken som produceras mindre ju äldre vi blir. så mycket mer som händer med kroppen!!!

  Det bästa är att själv läsa på dessa tabletter och bilda sig en egen uppfattning
  Jag är inte sponstrad utav företaget, utan bara en lite tips som många inte känner till

  Keep on going
  Tror på dig

 • Annika
  8 januari, 2015 at 12:34

  Önskar jag hade så mycket tid till löpning och ingenting :-).

  Angående påsarna under ögonen så var en väninna till mig på konsultation och fick operation som förslag, men först skulle hon använda en kräm för att se om det hjälpte. Hon har fotat och visat oss och vi tycker oss se märkbara resultat på bara nån vecka med krämen. Kanske ska du prova det först innan nåt så drastiskt som ett ingrepp redan vid en ålder av 37?

 • peaches
  8 januari, 2015 at 12:47

  Det är bara till att köra med botox och ingrepp. Det hade jag gjort om jag hade hafr råd!!!

 • Bonny
  8 januari, 2015 at 12:50

  Börja STUDERA något ämne som intresserar dig! Själv började jag läsa till sjuksköterska när jag var 36 år. Något jag aldrig ångrat!!!

 • lina
  8 januari, 2015 at 12:51

  Stackars Ringo! Tennis, simskola och karate… och skidor…Och när ska han få tid att bara vara och utveckla sin egen fantasi och kreativitet? Bara för att du vill ha varenda timme upptagen behöver du ju inte prackla på den livsstilen på dina barn som har fullt upp med att växa och utvecklas. En aktivitet räcker gott och väl för ett barn i hans ålder- fråga en barnpsykolog vilken som helst om du inte tror mig.

 • imse
  8 januari, 2015 at 12:51

  Ang svartapåsar under ögonen så har du inte hört talas om omtalande Fredrik som jobbar på http://www.klinik34.se i Gbg

  Han åker även runt i världen och föreläser. Jag går hos honom och han har en ny metod ang svartapåsar under ögonen, om jag ska förstå det rätt utan operation

  Ps, han finns på youtube

 • nenne
  8 januari, 2015 at 12:54

  Hoppas verkligen att Ringo är intresserad av de aktiviteter han skall gå på. Och att du engagerar dig i dem! Han behöver leka också!!

 • imse
  8 januari, 2015 at 12:55

  och facebook så klart där du kan se före och efter bilder

 • Jasmine
  8 januari, 2015 at 12:59

  Ja stackars barn!!!

 • Kim
  8 januari, 2015 at 13:09

  HerreGud vilket sammelsurium!!!

 • Lisa
  8 januari, 2015 at 13:19

  Det är för sent du är redan gammal + ser gammal ut åxå för den delen
  Ha en bra dag

 • Elle
  8 januari, 2015 at 13:37

  1Jag har sett dig Live då jag försöker besöka din butik när jag är i stan på kundbesök, bor i gbg annars.
  Och du, du är väldigt snygg Katrin. Jag såg dig för bara ett par veckor sedan och snälla, sluta oroa dig för ngt under ögonen. Du är vacker, och hur glad kommer du bli om det blir ett ojämnt men permanent resultat, i ansiktet?
  Inte ett dugg nöjd kommer du bli då.
  Kan du inte köra med din hemorojderkräm under ögonen? Det testade du ju ett tag.

  Jag tycker du skall satsa på din foodtruck men se till att besöka företag som är stora och stå utanför deras kontor, sådana som är i industriområden osv, som inte kan åka iväg och som inte har egen matsal.
  Man skall även kunna registrera sig till din foodtruck-app så man får mess om när de kommer.

  Annars hade jag gärna sett en butik i Göteborg, eller ett LCHF-matställe i Ullared. De har en ledig lokal där bredvid BK.

  Eller, en fryst färdigrätt!

 • Booo
  8 januari, 2015 at 14:16

  Vilka ABSURDA tankar om åldrandet. Du måste ha en väldig ångest. Huuu!!

 • pelle
  8 januari, 2015 at 14:30

  Du måste hela tiden vara besatt av något. Innan var det vikten….och nu…

 • Jag
  8 januari, 2015 at 14:47

  Asså!!! Allvarligt… Du e 37år…… Skärp till dig… Nu har jag tröttnat på dig… Hoppas att inte du påverkar många med ditt… Gå ner i vikt.. O det du skrivit nu….. Herregud Katrin…!!

 • Emelie
  8 januari, 2015 at 15:18

  Hej välkommen att kika in på min blogg där jag skriver om min Adoption och hur det påverkat mig. Är också smarta och smidiga skönhetshacks som kommer förenkla din vardag! Hoppas vi ses där på http://nouw.com/emelieoberg

 • MC
  8 januari, 2015 at 15:25

  Tycker du ska använda din röst mer jobbmässigt. Alltså rent fysiskt. Du har en jäkligt skön stämma att lyssna på.

 • Linda
  8 januari, 2015 at 15:43

  Påsar under ögonen kan höra ihop med levern
  http://www.greatlife.se/artiklar-och-fakta/avgiftning-detox-hur-fungerar-det/#.VK6Wz9m9LCQ

 • Ella
  8 januari, 2015 at 16:11

  Varför inte umgås mer med dina barn. Snart är de stora!!!

 • sw
  8 januari, 2015 at 18:54

  Du kommer aldrig bli riktigt lycklig så som du ojar dig över petitesser. Och som du överälskar dina barn är inte naturligt. Låter mer som det är du som hungrar efter kärlek – mer än vad dina barn behöver. Du har stora personliga grejor att ta tag i kvinna. Ålder ska inte behöva vara ett problem för någon. Och om du inte gillar hur du ser ut, SLUTA titta dig själv i spegeln hela tiden. Bäst mår kroppen av sånt som växer ur jord, inte massa fett å skit, basta med det! Hoppas för din skull du finner vägen någon dag. Vad du babblar om är ganska så vanliga problem hos människor som varit beskonade från trauman och större svårigheter.

 • Lena
  8 januari, 2015 at 19:27

  Hej! Jag hade samma problem som du med påsar under ögonen så för ca 7 år sedan gjorde jag en enkel laser operation på Nacka kliniken. Tog bara nån timme och du är vaken under ingreppet och går hem efteråt. Gjorde inte ont alls och hade blåtiror runt ögonen i några dar. Resultatet är fantastiskt och inga ärr syns. Kan strakt rekommendera det! Du kommer inte ångra dig. Kram/ Lena 47 år.

 • Hyrestanten
  8 januari, 2015 at 19:28

  Dina problem sitter inte i påsar under ögonen eller slapp mage. De sitter i ditt psykiska mående. Då spelar det ingen roll hur mycket du opererar dig eller bantar. Just nu verkar du vara smått manisk men det är synd att dina barn ska behöva drabbas av det och aktiveras in absurdum. Sök upp en bra psykolog eller terapeut och få hjälp med ångesten och få nya infallsvinklar.

 • Ölma
  8 januari, 2015 at 20:01

  Försöker du övertyga dig själv om att du har ett härligt liv? Patetiskt! Behövs inte någon utbildning för att förstå att du mår dåligt. Det är bara till att läsa mellan raderna!!

 • Josephine
  8 januari, 2015 at 21:03

  Hej! Jag undrar..Om man har så mycket pengar att man inte skulle behöva jobba..Varför väljer man då att sätta ett litet barn på förskola..Låta någon annan ta hand om mitt barn, och förlora värdefull tid, när det inte är nödvändigt. .Jag kan inte förstå det..Och gör det själv inte.
  Att det skulle vara bra för ett barn i den åldern finns inga vetenskapliga belägg för..Fram tills 2 års ålder finns inget fundamentalt behov för barnet att vara med andra än sina föräldrar..Därefter räcker det med relativt små sociala möten..Så för mig klingar det konstigt..
  .

 • lotten
  8 januari, 2015 at 21:56

  aha,

  ni från landed är för goa…
  det räcker med 1 aktivite när man är 4…

  min 4a kör Engelska, Sång & Dans, gymnastik, skidor.
  det är lagom!

  Lotten

 • Jonas
  8 januari, 2015 at 23:09

  Fan vad grymt, då väntar jag bara på att ica ska ta in müslin också! Så ska jag beställa! 🙂

 • Viola
  8 januari, 2015 at 23:47

  Min ica butik tar inte hem ditt knäckebröd. Blir inte sålt för dyrt! Bor bara fattighjon här!!!

 • Jenny
  8 januari, 2015 at 23:49

  Sådana påsar under ögonen som du har ser ju bara charmigt ut! Det är ju inte en fråga om åldrande utan vissa människor ser ju ut så.

 • unni
  9 januari, 2015 at 00:04

  Så det tycker du Jenny. Får stå för dig. Ser osunt ut!!!

 • Biggan
  9 januari, 2015 at 04:19

  Tänk bara på att en gång opererad. Alltid opererad. Du kan aldrig se naturlig ut igen. Kram

 • catrin
  9 januari, 2015 at 09:47

  Hur var Rambo när han var spädgris? Har för mig att han skrek? Har en elvaveckors som vi fått ge althera pga magen..

 • Marina
  9 januari, 2015 at 13:03

  Hej Katrin!
  Det skulle vara hur bra som helst om ni kunde göra LCHF-sortimentet ekologiskt och utan tillsatser. Vet många som skulle köpa det isf.

 • Malin
  9 januari, 2015 at 21:54

  Men lilla Rambo, han är väll inte mer än 1 år. Ska den lilla börja på dagis redan?

 • Anne-Lie
  10 januari, 2015 at 18:11

  Aldrig i livet jag köper ditt dyra (99 kr) knäcke på ICA . Jag bakar mitt eget LCHF-knäcke jättebilligt. Receptet finns på kokaihop.se. Nu ska vi se om Katrin tar bort det här inlägget.

 • Eva
  11 januari, 2015 at 00:20

  Om man har råd att vara mammaledig längre så förstår jag inte att man inte är det. ..en annan trollade med knäna för att vara hemma så länge som möjligt, Tiden kommer aldrig tillbaka. .som det heter! !

 • Linda
  11 januari, 2015 at 23:23

  Men, jag trodde du hade bättre självkänsla än så?Jobba på den istället, den sitter inte i utseendet eller åldrandet. Är det Bingo som klankar? Han borde växa upp någon gång och lägga ner tuttbrudar under 18,patetiskt

 • Elin
  16 januari, 2015 at 08:10

  Väldigt många psykologer och läkare (?) i detta kommentarsfältet. Vuxna människor som fastnat på sandlådenivå är det osmakligaste jag vet!

 • Jennifer
  16 januari, 2015 at 17:06

  Du är en komplicerad kvinna.

 • Jennifer
  16 januari, 2015 at 17:13

  Istället för att sitta och skriva och ha ”ångest” kan du väll acceptera att du blir gammal du är ju 37, såklart att du börjar åldras. Du kan ju operera men det kommer se så jävla onaturligt ut och kroppen kommer ju bara fortsätta åldras,och då måste du ju bara fortsätta operera dig och det är inte så jäkla kul. Så deal WITH ITTT