Okategoriserade

Rum hemma på nätet

Jag minns den här dagen. Jag har aldrig varit med om ett så creddigt team i mitt liv. Jag kände mig mer komers än någonsin. En sån där som ska visa upp sitt hem = töntkändis. Fotografen hade med sig en Hasselblad-kamera med en svart filt ni vet en sån som man ser i gamla svartvita filmer. Han la många minuter på varje bild men jisses så bra det sen blev! Jag är väldigt glad att jag ställde upp på det här i just den här tidningen för det får mig att känna mig en gnutta creddig. Fattar ni vad jag menar? Det här är kvalité mina vänner. När det är som bäst. Rumhemma.se

Risberga_0043

Risberga_0006

 

Risberga_0060

 

 

You Might Also Like

 • anonym
  31 oktober, 2013 at 19:36

  zytromierska?

 • P
  31 oktober, 2013 at 20:35

  Fin artikel men dåligt skriven…Och bilderna är super.

 • Lono
  31 oktober, 2013 at 21:09

  Snygga bilder fint hus kass skriven artikel

 • Carrie
  1 november, 2013 at 04:45

  Kolla Luna och alla ni andra som klagar på deras smak. Rätt fint va?

 • L
  1 november, 2013 at 06:57

  Jätte fint hus! Det framgår aldrig i de bilderna du lägger dock. Visar väl att till skillnad från alla andra är du inte så intresserad av att skryta och skapa avundsjuka. Way to go Katrin! Lycka till!

 • Lisa
  1 november, 2013 at 08:17

  Jättefina bilder men texten är urusel. Mycket dålig svenska.

 • anna
  2 november, 2013 at 08:31

  Fina bilder, vackert hus och helt najs artikel. Lite skrivfel dock vilket alla andra tydligen också lagt märke till. Och du såg mysig ut barfota i avklippta jeans.

 • Ingen konst att ta vackra bilder hemma
  3 november, 2013 at 06:46

  Våra album svämmar över fullständig, för den delen inte tvunget offentliga.
  Min dotter ska spara håret på nytt. Lite långt nu mot megalångt förrförra sommaren. Då hon se bilder jag framkallat nyligen! Unga idag är dåliga på ta fram bilder till riktiga i album. Jag tycker det, ser ju ändå på mina fyra 19- 26 åringar
  Synd att du ska snitta som flesta Polen ? Gör….?
  Nja du få väl nån till chans få en dotter.
  Kejsarsnitt rekommenderas Max till 4 födelser har jag för mig.
  Förlåt detta är inte menat som ett påhopp.

 • Carrie
  3 november, 2013 at 18:16

  Sjukaste kommentaren på länge 😛