Okategoriserade

Ringo har både humor och taktkänsla

Han är helt sjukt bra på dansa! Jag ska försöka filma honom någon dag men alltså nu snackar vi steg, moves, diggning, helt otroligt jävla roligt jag har skrattat ihjäl mig idag. Han har dansat till ”Muuuu å koklocka!” om ni fattar…! Men apropå Ringo så ska ni få höra vad som hände ikväll. Sen ska ni få avgöra om jag är en urusel morsa och i så fall kan ni ringa soc. Ringo badar, jag sitter bredvid på pallen och leker med honom. Vi häller ut blubblor ur grodan och sen leker vi med blubblorna. Ringo insisterar på att smaka på blubblorna och jag säger nej nej nej och förklarar och allt det där ni vet. Sen vill han att jag häller själva tvålen på hans sked och då gör jag det. Då vill han äta tvålen och jag säger nej nej nej men till slut så orkar jag inte mer så då säger jag ”Men ät tvålen då!” och då slukar han hela skeden med tvål. Om han börjar spotta och fräsa och grina? Absolut inte han sväljer, ler och fortsätter att leka med blubblorna. ”Ehh vill du skölja ner med vatten?”, försöker jag i chock och fyller ett IKEA-barnköksglas med vatten men det vill han inte. Fast han frågade inte om att få äta varken tvål eller blubblorna mer så jag vet inte… Ja nej han mår bra. Efter det körde vi manikyr och lekte att jag var Hanna på Gåshaga och frågade vad herrn önskade och då sa Ringo ”Hej hej, gul och grön naglorna” så då fick jag chansen att klippa och fila och måla så det var ju kul för oss båda.

Jag fick sms av min pappa idag som var kul. Pappa är i Indien med några vänner och skriver ” Än så länge jättevackert, intressant men massa mustiker och insekter! Kram”, var inte det kul?! Han menar moskitos.

Och så mascaran. Det var Loreal False Lash Telescopic. Då vet ni. Jaha min gula tumme? Ja men jag var ju också tvungen att gå på manikyr när Ringo var klar. ”Vad det lov vaaaaara?”, sa Ringo och då svarade jag ”Gula och gröna naglar, tack”. ”Jaha, lägg handen här”, sa Ringo och pekade på den fina kudden signerad Josef Frank och då fick jag styra om till tidningspapper och det gick bra ha ha ha, ja ni hör ju hur kul vi har min lilla son och jag. Fy fan va kul! Okej, men bara en sak till. Sen ska jag sluta älta om min son men minns ni att Ringo sjöng efter på Luciatåget? Minns ni att jag berättade att jag fick en skrattattack för att han låg en halv sekund efter i sången och det lät så jävla kul?! I alla fall. Han gjorde det nyss när jag sjöng ”När trollmor har lagt sina elva små trollen” så kom Ringo ”trollen…” i ljus falsett, så in i helvete rolig är han.

ps. Jag har ett program i bakgrunden och jag måste bara säga att Mia Skäringer och Anja Persson är väldigt lika varandra. De ser typ likadana ut. Bara en parentes. Eller ett ps var det.

20130123-212517.jpg

Efter badet. Han ser lite skrämd ut. Kan det vara tvålen som bubblar i hans mage?

20130123-212528.jpg

Sjukt nöjd över sina gula och gröna naglar.

20130123-212536.jpg

Mascarn. Och den gula tumman.

You Might Also Like

 • mian
  23 januari, 2013 at 21:44

  josefin t i topp model äger stort

 • Emelie
  23 januari, 2013 at 22:36

  Mysigt ni verkar ha det! Härligt!!!

 • C
  23 januari, 2013 at 23:01

  Du verkar vara en superhärlig brud och en toppenmamma! Har följt din blogg sedan din tid med Alex, asskön än en gång! Kramar, C

 • Ett liv i Husvagn med två små ♥
  23 januari, 2013 at 23:05

  Äsch, ingen stor deal tycker jag. Tror inte två är så farligt.
  Mina barn har smakat sand en gång var. Sen var de färdiga med det. Klart att de är nyfikna =)

 • Camilla
  23 januari, 2013 at 23:58

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Julia
  24 januari, 2013 at 00:26

  Äsch! Gör ingenting att de får i sig en klunk tvål. Men ja TROR mej ha hört att det är bättre å erbjuda grädde istället för vatten? helt säker är ja inte. Men sen så kan de ju bli lite knasiga i magen dagen efter:)

 • Ett liv i Husvagn med två små ♥
  24 januari, 2013 at 02:10

  Kommer din bok ut på engelska eller?

 • Ronja
  24 januari, 2013 at 02:16

  Typexempel på FAS/FAE

 • Annelie
  24 januari, 2013 at 05:35

  Lägg av!

 • Petra
  24 januari, 2013 at 06:04

  Hej jag har gått ner 14 kg och de
  är inte pga av lchf. Utan en annan metod. Men de som är svårt efter denna viktnedgång är att hålla vikten. Så nu till min fråga. Om jag vill behålla min vikt och stanna där. Kan jag nu äta lchf ? Jag har läst din blogg i många år. Läste att du inte bantar längre utan väger ca 54-55kg och äter vad du vill inom lchf kost. Men kan du äta hur mycket som helst utan att gå upp? Med vänlig hälsning, petra

 • Cinna Öhrfelt
  24 januari, 2013 at 07:05

  Ja det var precis vad jag tänkte när jag såg Anja och Mia. Lika som bär.

 • SweTex
  24 januari, 2013 at 08:24

  Frågan är väl om den kommer ut på begriplig svenska som någon över 14 år gammal kan förstå.

 • SweTex
  24 januari, 2013 at 08:40

  Anna…Trodde du skulle gilla den! No need to thank me. 🙂

 • Elle
  24 januari, 2013 at 08:59

  Tycker du verkar vara en jättebra mamma. Vem är det som håller på att anmäla till soc? Orka liksom?

  Och tvål, bra gjort Katrin! Barn måste i bland få testa själva för att lära sig. Minns att vi hade tvålar som såg ut som jordgubbar och luktade ljuvligt. Ville så gära bita i en men mamma sa alltid nej. Men en dag tog jag ett stort bett och reagerade som Ringo, gjorde aldrig om det men kunde inte förstå att ngt som luktade så gott smakade apa. 😉

 • Anna
  24 januari, 2013 at 09:21

  Haha! Du är för skön!

 • Kit
  24 januari, 2013 at 09:55

  Jag åt/drack diskmedel när jag var liten och det blev människa av mig med, så ingen fara!

 • Magdalena Stepien
  24 januari, 2013 at 10:13

  Katrin! Visst sa du att det är viktigt att ”nummer2” ser bra ut? att om det inte ser bra ut så gör man något fel i LCHF? i så fall behöver jag hjälp.. jag har varit vaken i 1h och hunnit gå 2 gånger.. och det är ingen vacker syn katrin.. du får ursäkta att jag är så ärlig, men det känns som att du om någon kan ta mig seriöst och hjälpa till!

  Jag har för övrigt mejlat med er angående att blogga hos er 🙂 ska bli skitkul!

  Tacksam för svar angående mitt ”nummer2”.. kram!

 • Fissemannen
  24 januari, 2013 at 12:16

  Blä !!!!!!!!! Visst är det konstigt hur vissa kvinnor doftar gott därnere medans andra inte gör det!

 • Ty
  24 januari, 2013 at 12:19

  Neger!

 • L
  24 januari, 2013 at 13:00

  Hej jag äter vanlig husmanskost, ofta pasta och potatis, undviker godis, lagar mat från grunden, går vanliga promenader, ändå går jag ner i vikt efter två barn. Snart går folk på din bluff, sluta dom bara med skitmaten skulle dom inte behöva lchf från början. Men då skulle du inte tjäna pengar, men du vill ju bara ”hjälpa” folk.

 • Sally
  24 januari, 2013 at 13:32

  Naturligtvis kan man inte äta hur mycket som helst.När man äter enl. LCHF så äter man alltså, lite kolhydrater och högre andel fett. Om du tar bort det som innehåller mycket kolhydrater (potatis ris pasta mjöl, socker) och använder riktig grädde o smör osv istället för light produkter, så tror jag absolut att du håller vikten.Lycka till!

 • Py
  24 januari, 2013 at 13:42

  Vad svamlar du om?
  Katrin tjänar inga pengar på att jag äter enligt LCHF. Läs på vad det handlar om innan du är spydig. Om du går ner i vikt på husmanskost, hurra för dig, men ingen anledning att vara otrevlig mot dom som äter på annat vis, eller…? Och vadå ”snart går folk på din bluff…”

 • Robert
  24 januari, 2013 at 14:41

  Jag tycker din blogg är ovanligt personlig, ärlig och uppriktig. Jag ger 5 BINGOlotter! Är en mogen man men smygtittar ändå in här ibland…

 • Andrea
  24 januari, 2013 at 14:51

  Jaha…….och ????

 • Fissemannen
  24 januari, 2013 at 15:48

  De kanske ligger me varann 😛

 • Fissemannen
  24 januari, 2013 at 15:48

  ?!!!

 • Fissemannen
  24 januari, 2013 at 15:50

  När kärlen är igentäppta o infarkten kommer då är det lite sent att inse vilken bluff det är. Denna dödsdiet : (

 • Camilla
  24 januari, 2013 at 17:52

  Jag drack YES diskmedel, spottade inte ut, som barn, Magpumpning blev följden……men, det gick ju bra!
  Jag tycker du har en asskön och avslappnad inställning till livet och barn, Önskar att jag hade varit lika avslappnad med min första pojke för 17 år sen……
  You go, girl!

 • Lizette
  24 januari, 2013 at 23:09

  Det är ju sant ?! Vad klagar du på Annelie ?

 • Lovisa
  24 januari, 2013 at 23:31

  Haha jag har aldrig tittat in bland kommentarerna förr, vilka bitterfitts vissa är haha vad kul att se! Om man inte gillar Katrin, varför hänger man här då?