Okategoriserade

Raj raj

Asså ni kan inte fatta hur härligt livet är! Vi har så in i helvete kul på Karlavägen 73. Saker går vår väg och det är kul. Två ICA butiker har nu beställt vårt bröd, pizza, tacokrydda, musli och två som ska ge svar nästa vecka. Det är otroligt det här och nu håller vi tummarna för att våra produkter säljer bra ute i landet och så fort som varorna är på hyllan så ska jag berätta för er men det här är ju ett mycket roligare alternativ till att JAG ska öppna upp butiker överallt. Historien upprepar sig. På 80-talet sålde mamma och pappa till livsmedelsbutiker i hela Sverige och snart gör jag det med! Juhuuuu! Asså ni kan inte fatta hur glad det här gör mig. Nu laborerar vi nya produkter och det är det roligaste jag gjort! Jag har hittat hem. Äntligen har jag hittat något att göra som jag älskar. Produktutveckling fan tänk att en spådam sa till mig att jag borde och kommer att jobba med produktutveckling när jag var 18 år. Så jävla sjukt. Det betyder ju att Ringo kommer att bli fotbollsproffs…! (Samma spådam)

Ringo ska sova hos min mamma idag. Första gången. De ska mysa och gosa och jag och Bingo ska ut på stan på spontanutgång, ha ha ha, när hände det senast? Alltså att man har sovmorgon dagen efter och ingen barnvakt att passa? Jo men det var säkert tre år sen det hände sist…Wow!

Vi tänkte äta på Brillo. Jag tror att det heter Brillo. Har ingen koll längre. Det blir Brillo, teatergrillen och sen larma på Köket. Heter det Köket fortfarande?!

You Might Also Like

 • Sol
  18 januari, 2013 at 18:09

  Hej. Kul att det går bra. Själv äter jag inte enligt LCHF. En fråga: Du säger vårt bröd, pizza, taco. Det är väl ändå inte du har producerat dessa produkter? De finns i andra sammanhang att köpa. Muslin vet jag att du har gjort.
  Som exempelvis:
  Brödmix
  Äntligen är den här: LCHFklubben.se’s egen brödmix!
  Blanda mixen med 3 dl vatten och häll i formen. Låt svälla i 5 minuter. Grädda i ca 55 minuter på 175 grader.
  Nettovikt: 260 g
  Ingredienser: Mandel, vassleprotein, pumpakärnor, linfrön, sesamfrön, heläggspulver, mjölkpulver, fiberfin, brödkryddor, bakpulver och salt
  Är det du som blandat de olika ingredienserna eller är mixen köpt från annat företag?

 • Jenny
  18 januari, 2013 at 18:27

  Gratulerar till dina välförtjänta framgångar. Känns som du har hittat hem. Verkar som den bitska Katrin har fått ge vika till fördel till den mer sympatiska Katrin. Tycker den sistnämnde är att föredra.
  Lycka till med syskonproducering. Det är så roligt med många barn.
  Till sist önskar jag dig en riktig helkväll. Barn är bra men man måste också få vara man och kvinna i sin relation.
  Kram.

 • Emilie
  18 januari, 2013 at 18:31

  Så soft med spontanutgång även fast man har barn! Ha en fantastisk kväll, Katrin =)

 • Anna
  18 januari, 2013 at 18:54

  Blir lite nyfiken på vad dina föräldrar sålde!

 • ordet är fritt eller?
  18 januari, 2013 at 19:33

  ha ha kommer att kontakta diverse ica butiker och fråga om dom är nöjda att suporta en mobbares snodda produkter, för så är det alla recept finns redan det är väl bara det att inte tillräckligt många har stoppat dom i en förpackning….. Ja jag låter hårt men jag kommer aldrig acceptera mobbare coh genuint elaka och trångsynta människor….

 • ordet är fritt eller?
  18 januari, 2013 at 19:34

  bra där!

 • Emelie
  18 januari, 2013 at 19:37

  Var ni inte tillsammans nån hel helg för inte så längesedan och bodde på hotell?

 • Emma
  18 januari, 2013 at 19:56

  Piroger sålde hennes föräldrar. Minns du dem? De var heta som bara f-n ett tag. Typ nya snabbmakaronerna. Gorbys tror jag de hette.

  Du som försöker sätta dit Katrin här ovan har uppenbarligen ingen koll på vad som är stöld. Lägg ned, det är ingen idé! Du skyddar inga mobbningsoffer med att lägga all denna negativa energi här inne. Gör något annat istället, något konstruktiv, för att världen ska bli bättre. Börja med att sluta läsa denna blogg. Du hjälper bara Katrin på det viset, förstår du inte det?

 • <R<O>N>
  18 januari, 2013 at 20:42

  Jaha, nu är Katrin inne i en manisk period igen. Det innebär att hon kommer att må dåligt om ca en vecka. Och när Katrin mår dåligt så ger hon sig på någon person (företrädelsevis överviktig) i sin blogg för att kompensera för sin dåliga självkänsla.
  Att detta kommer att ske är lika säkert som att hennes sektmedlemmar skitnödigt kommer att klaga på den här kommentaren

 • Fettolainen
  18 januari, 2013 at 20:57

  SNART ÄR FETT DET NYA HETA !!!! Bort me benrangel idealet !!

 • Johan
  18 januari, 2013 at 21:37

  Hur får man en sån snygg yxa till näsa? 🙂

 • Maja
  18 januari, 2013 at 22:27

  genom att stoppa din näsa i din egen tajta stjärtskåra

 • Albin
  18 januari, 2013 at 23:33

  Vad kul att det går så bra för dig Katrin och ha det så trevligt ikväll!

 • Magda
  18 januari, 2013 at 23:41

  Jäkla tönt. Sluta hata och vara avis för att andra lyckas medans du sitter bakom en skärm och försöker sprida negativitet. Skaffa dig ett liv

 • Charlotte
  18 januari, 2013 at 23:54

  Vad härligt och roligt att du trivs så bra, Ringo kommer ha det jättemysigt med mormor. Gå ut och njut och ha en härlig kväll, det är ni värda. Förresten det är alla småbarns föräldrar värda.
  Kram på er
  Charlotte

 • Peter
  19 januari, 2013 at 06:26

  Ok att det går bra. Men hoppas ni inte skattefuskar igen,,,det bör ni sluta med

 • Josabeth
  19 januari, 2013 at 06:47

  Katrin var depressiv förra veckan och går nu in i en manisk period. Snart blir det platt fall med deppiga inlägg… Man börjar se mönstret. Ang bloggen tyckte jag den var himla underhållande förr. Nu handlar allt om LCHF och för den som inte är intresserad av LCHF är det lika roligt som mikrobiologi ungefär… Katrin du tappar läsare enligt mätningar. Men det kanske inte gör något? Bara du får sålt dina varor är du väl glad. Kul att det går bra. Jag kikar säkert in här någon gång men inte lika ofta. Mat och bantning blir tjatigt i längden. Tjingeling!

 • Cillan
  19 januari, 2013 at 07:42

  Ja OJ vad hård du låter… känns tufft va?!
  Mobbare eller inte, jag tycker att utbudet av LCHF produkter är uselt, så jag är överlycklig över att någon vill blanda ihop en mix så att jag sedan bara kan adda lite vatten!! Pizzamixen är lovely!!! Om någon annan skapar en ny produkt, låt säga en ny glass t.ex. Ska man då anklaga den personen för att ha snott något recept?? Jag menar… Glassrecept finns ju överallt! 😉

 • Elisabeth
  19 januari, 2013 at 07:49

  Hoppas det är något Ica i min närhet!!! Det är trevligt att åka in till butiken i stan, men lite krångligt. Jag är ingen hardcore LCHF:are, men undviker mjöl och socker. Pizzamixen är min storfavorit!!! Tack för den.

 • Åse påse pung
  19 januari, 2013 at 07:53

  Elisabeth! Du är en riktig stalker. Läskig. Äter du Katrins bajs också om hon skickar över en kartong? Ett säkert ja är det på den frågan! Eller hur?

 • Sandra
  19 januari, 2013 at 08:46

  Jag har bara en enkel fråga ? Om man ny tycker så illa om en person som du uppenbarligen gör , varför lägger du ens denna gnutta energi att först läsa hennes inlägg och sen kommentera det ? Då är det väl bättre för dig och din irritation i hjärnan att inte alls läsa Katrina blogg 🙂 !?

 • Chris
  19 januari, 2013 at 08:48

  Långt från Äll Äjj, och Jennifer Aniston. Lycka till i blattebranschen., pizzeria nästa?
  Ja nu när både du o Bingo är svartlistade hos Kronis!

 • anonym
  19 januari, 2013 at 08:56

  Ja genom att ha undanhållit att betala skatt, och är skyldig 400.000, så får val Bingo försöka blidka dig, genom att bjuda ut dig på middag. Fantastiskt. Det är ett
  ekonomiskt brott, och kan ge fängelse. Stackars Ringo
  att ha en kriminell pappa.

 • Elisabeth
  19 januari, 2013 at 09:07

  Moget inlägg! På vilka grunder anser du mig vara en stalker?!! Jag visste inte att man blev det bara av att lämna en kommentar! Trevlig helg på dig med Åsa påse pung. Är jag din stalker nu oxå?!

 • Elisabeth
  19 januari, 2013 at 09:39

  Just de… Du kanske vill ha svar på frågan! Ledsen att göra dig besviken men Nej. Jag skulle inte äta Katrins bajs. Jag avgudar inte henne och gillar inte alls hennes beteende ibland, men jag gillar hennes produkter. Din kommentar säger mer om dig än om mig!

 • Åse påse pung
  19 januari, 2013 at 10:03

  Du sitter ju och försvarar Katrin med liv och lust här i bloggen. Alla som inte avgudar Katrin får en känga av dig. Du bevakar bloggen som en varg vakar över sitt revir. Du är mer än besatt!

 • Petra
  19 januari, 2013 at 10:25

  Stort grattis!! Härligt att det lönar sig att jobba så hårt som du gör! Dessutom behöver vi bättre produkter än vad som säljs i livsmedelsbutikerna idag. Tack för det!

 • Elisabeth
  19 januari, 2013 at 10:40

  blandningen är gjort av Katrins företag.

 • Elisabeth
  19 januari, 2013 at 10:41

  Precis som alla andra mixar hon säljer – recept för blandningen kommer från hennes företag och är framtagen inom LCHF-klubben

 • mizz
  19 januari, 2013 at 10:48

  Göteborg behöver dig och dina varor Katrin. Vi är många som äter Lchf här, men det finns inte mycket att köpa som har med det att göra, jo på 2 ica kvantum finns carb zone som inte är så mycket att ha, tycker jag. På en oriental affär finns madelmjöl, sen finns det inte mycket mera…..

 • Jennie
  19 januari, 2013 at 10:51

  Vad roligt att det går så bra för dig och ditt företag! Lycka till med allting!

 • E
  19 januari, 2013 at 11:14

  Elizabeth…..

  ”Jag visste inte att man blev det bara av att lämna en kommentar!”

  EN kommentar????? Miljaaaaarder skulle jag vilja säga!!!

 • <R<O>N>
  19 januari, 2013 at 11:30

  …och där har vi den skitnödiga reaktionen som jag förutspådde…

 • Elisabeth
  19 januari, 2013 at 11:59

  Eh… Har jag missat ngt här?! För typ 3:e gången i mitt liv (sista gången efter detta påhopp) kommenterar jag en blogg. Jag yttrade min glädje över att produkterna kommer ut i butik, jag har INTE gett någon en känga!! Kan det finnas fler ”Elisabeth” som läser denna blogg?! Jag vet inte för jag har inte kollat så noga…! Men du Åse Pung och E verkar ju ha stenkoll!! Jag har ialf INTE kängat ngn i miljoner kommentarer…

 • Karin
  19 januari, 2013 at 18:43

  Gillar din blogg, men när du börjar använda ”asså” i var och varannan mening börjar jag tvivla… Inte ska du väl börja skriva som en fjortis när du är 30+ ?

 • Annie aka Kokoskorven
  19 januari, 2013 at 19:52

  Jo. För att alla har blivit hjärntvättade med att LCHF är THEEEEE SHIT! Mer tråkig viktnedgångs-typ har jag aldrig varit med om. Nu är det så här. Och detta är MIN historia om hur jag gick ner i vikt. Jag testade LCHF i en månads tid ungefär. Jag äger ingen våg, så jag brukar smygväga mig hemma hos en kompis. Det första med LCHF är just det eviga kött, kött, kött och FETT TILL FÖRBANNELSE. Jag blev äcklad av att äta så mycket fett och kött att jag inte orkade med hur magen reagerade på det. Jag sket tegelstenar i två veckor och blödde ur röven. Jag återgick till en vanlig kost, men med bara lite färre kolhydrater. En portion med mycket fisk, en tredjedel grönsaker och en till två matskedar med t,ex bulgur. Jag började TRÄNA och gå långa promenader med powerglows och vips började kilona trilla av. Jag går ned i vikt med denna period och blir vansinnig på att folk bara äter LCHF och sen förväntar sig mirakelmetoder att gå ner i vikt soffsittandes. Ut och RÖR PÅ ER. That’s the fucking key. Förbjud inte dig själv att inte äta kolhydrater – dra bara ner på dom. Sen: UT OCH RÖR PÅ ER!!!

 • jag
  19 januari, 2013 at 20:18

  hahahahaha =)

 • Johanna
  20 januari, 2013 at 09:34

  Skulle verkligen vilja att ”min” Ica kvantum butik började sälja dina Lchf produkter!! Kanske borde tipsa chefen där om dina produkter….;)

 • Karin
  20 januari, 2013 at 09:50

  Vet du ens vad en mobbare är för något? Ge dig på någon som förtjänar ditt hat istället.

 • Karin
  20 januari, 2013 at 09:52

  Kan inte påstå att benrangel är idealet idag, däremot är hälsosamma kroppar det. Feta kroppar är _aldrig_ hälsosamma.
  Börja ta hand om dig och din kropp så ska du se att även du blir gladare och mår bättre.

 • Karin
  20 januari, 2013 at 09:53

  Uppenbarligen bevakar du också bloggen eftersom du har en sådan koll på vad Elisabeth skriver. Eller är du Elisabeths stalker månntro? 😛

 • Karin
  20 januari, 2013 at 09:56

  Håller med dig! Dock ska du inte klanka ner på dem som tror på LCHF. Uppenbarligen fungerar det för vissa – grattis till dem! Men visst, jag tror inte att det kan vara hälsosamt i längden med mycket fett – äta hälsosamt och röra på sig bör vara det bästa i längden.

 • sandra
  20 januari, 2013 at 18:22

  HAHA, misstänkte att du skulle svara på den :), bevisar verkligen att du kan inte inte släppa att gå in och kolla katrins blogg ! fast att du tycker som du gör , mycket märklig inställning 😉

 • Lina
  20 januari, 2013 at 20:09

  Ha ha 😀

 • Lina
  20 januari, 2013 at 20:09

  Alltså tyckte RON var rolig då, inte Sandra..

 • Lina
  20 januari, 2013 at 20:11

  Vad vet du om Fettolainen är glad eller inte om jag får fråga?

 • M
  21 januari, 2013 at 03:19

  ha ha ha

 • M
  21 januari, 2013 at 03:21

  jag håller med ordet är fritt! och upp´manar andra med!

 • Sandra
  21 januari, 2013 at 11:24

  Ännu fler i samma kategori ! 🙂 stackars er 😉

 • Jonas
  21 januari, 2013 at 19:42

  Försök få in era produkter på ica centralt så kan fler få tag på det enklare.. 🙂