LCHF Okategoriserade

Paddan

Kul med folk som hävdar att man kan jobba från en IPad. Jag har alltid menat på att en ipad är en leksak och nu har jag fått det bevisat en gång för alla. Jag jobbar idag. När jag gick hemifråsablad Bingo mig att lämna min dator så han kunde se på en dokumentär och eftersom jag vet att jag har e padda på jobbet så gjorde jag det men skit asså nu måste jag nog ta tillbaka det taskiga som jag tänkte skriva om paddan för nu fick jag plötsligt ett sånt jävla flod och skriv med alla fingrarna och det flyter på som bara fan men wow! Nä nu jävlar ok, jag hyllar paddan den är magisk! Jag vill gärna jämställa den med en carving-skida. Plötsligt kör den åt mig!

Vi såg ”Du gör mig galen” igår, den var mycket bra. Jag vet inte vem jag blev mest förälskad i Bradley eller tjejen. Eller DeNiro. Jag önskar att jag fick vara vän med DeNiro. Vi åt middag på Italiano med Carro och Henrik och det var både gott och trevligt. Utbankad kalvscnizel utan planering med gorgonzolasås och spenat en mycket bra idé!

Jag längtar efter Ringo nu. Det är så många som vill vara med honom och man måste ju dela med sig och jag är övertygad om att han mår bäst av att vara med olika familjemedlemmar och känna att han är älskad av många men jag saknar honom när jag inte är med honom. Typ alltid. Jag skulle aldrig resa bort i en vecka från honom. Jag skulle inte njuta  av min semester alls kan jag säga. Fem dagar skulle funka men helst tar jag med honom istället. Snart ska vi börja hänga på ön igen, jag längtar till ön med båten och stranden och solen och lugnet. Snart så! Nu ska jag jobba.

You Might Also Like

 • Kjerstin
  16 mars, 2013 at 10:41

  Puss! Jag är kär i min Ipadda 🙂

 • SweTex
  16 mars, 2013 at 10:46

  Hemifråsablad…..Linan och Hjärtat, det är ett ord ni aldrig kommer att glömma. Förmodligen varför den här bloggen är så underhållande…..Hemifråsablad.

 • Elisabeth
  16 mars, 2013 at 11:57

  nyhetstorkan? För några dagar sedan hade du själv problem med svenskan, men du kunde skylla på 13 år frånvaro… kalla det för vad du vill men du kommer aldrig någonstans om du bara letar efter fel för du finner just bara fel Skärp dig och lev i nuet!
  Och, nej,jag är inte kär i dig – kommer aldrig bli heler så inbilda dig inget.

 • <R<O>N>
  16 mars, 2013 at 12:26

  Lite utbildning i svenska för Elisabeth:
  nyhetstorkan – ska vara Nyhetstorka (inte bestämd form)
  år – ska vara års
  heler stavas heller
  inbilda – ska vara inbilla

 • Lisa
  16 mars, 2013 at 13:37

  Hörrni kärringar! Ni missade att Katrin åt en schnitzel som inte var pLanerad! På`t bara tanter, jag vet att ni kan!!!
  #tantersomharförmycketfritid

 • Kjerstin
  16 mars, 2013 at 15:04

  Återigen dags för påfyllnad av Botox ser jag… Visst är det irriterande när det händer ! 🙁

 • Linan
  16 mars, 2013 at 15:52

  He he…jo, men hade nog mest fullt upp med att försöka greppa hur man lyckas göra en åsiktsmässig totalomvändning inom en och samma mening (på 72 ord utan så mycket som ett kommatecken) och gå från att ha ”fått det bevisat en gång för alla” att en iPad är helt meningslös att jobba med till att vilja hylla den som ”magisk”..! 😉
  I vilket fall – jag skriver en bok och gör detta ca 80% från min iPad. Hade egentligen inte planerat ha den till det men det funkar utmärkt. Har den med mig överallt. Har även köpt till ett tangentbord som jag verkligen rekommenderar de som skriver större mängder eller tyckare det är jobbigt med skärmen. Eller till de som just lärt sig skriva ”med alla fingrarna”.
  Jo, jag håller med – det är underhållande.. 😉

 • Helene
  16 mars, 2013 at 17:05

  Bloggen i sig är inte särskilt underhållande men kommentarerna är helt underbara!

 • SweTex
  16 mars, 2013 at 18:10

  Linan, kul att du skriver en bok och lycka till! Fiction eller non-fiction?
  <RN>…Elisabeth vet att övning ger ferdighet…hehe…
  Elisabeth….Om du inte är kär i mig så kommer jag att överdosera på hemifråsablad, och du kommer att ångra dig.

 • SweTex
  16 mars, 2013 at 18:59

  Nej, missade inte det..hehe…finns inget så gott som en oplanerad ”scnizel”.

 • Elisabeth
  16 mars, 2013 at 20:14

  Sket ner däj! Jag kanske inte är så bra på svänska män jag lever i nuät!

 • Ylle
  16 mars, 2013 at 20:35

  Elisabeth är antingen invandrare eller lider av dyslexi. Stavar som en jävla kratta!

 • Camilla
  16 mars, 2013 at 22:57

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Nina
  17 mars, 2013 at 16:33

  Tränar du aldrig längre? =P

 • Kjerstin
  17 mars, 2013 at 18:56

  Hon har gett upp! Varför träna liksom?!

 • 17 mars, 2013 at 19:29

  Hahaha!!!!