Okategoriserade

På café med datorn

Vi har inget nät och jag lyckas inte koppla ihop min dator med den här jävla fittfemman och idag hatar jag Mac kan jag säga. Inget funkar och då har jag bara Mac-produkter?? Vilken jävla bluff. Eftersom jag har en deadline klockan tolv så rusade jag in på Foam för att snylta på deras nät och det går ju strålande att få nät här och det står internetdelning på min telefon på kontoret och jag hittar mig själv i datorn men av någon jävla anledning så vägrar de att synka jag svär att det har med att det är en femma att göra. JAG HATAR IPHONE 5.

I alla fall, nu har jag mejlat klockan är sju minuter i tolv så jag är ju hur lugn som helst. Jag avskyr att sitta med dator på café jag känner mig som en tönt när jag gör det som att jag är Freelance, ba har värsta friheten, sitter väl här och softar med min dator om jag känner för det, är mobil liksom…! Så kommer det fram folk stup i kvarten. Hur tokfokuserad jag än försöker att se ut så kommer det fram folk. ”Men heeeeej, sitter du här?!”. Katastrof. Folk som sitter och jobbar på café, asså ursäkta mig men töntvarning?!

Äe, nu ska jag gå tillbaka. Kommer inte att testa få nät på kontoret igen för det gör mig bara förbannad så jag kommer att ställa mig och packa varor och klistra etiketter. Sen kommer jag att åka till Willy´s för att köpa kokosflingor. Vet ni att det inte finns ett ställe i stan som har billigare flingor än Willy´s?! Eller?! Vet ni någon grossist som kan sälja oss kokosflingor i säck?! Hör gärna av er i så fall. [email protected]. Jo! Alla ni som mejlar mig att ”Jag är inte Anna Book eller Åsa men jag vill få hjälp med att gå ner i vikt ändå” Ni kan väl vara så gulliga och bli medlemmar på LCHFklubben och så tar vi det därifrån. Jag har inte möjlighet att svara på individuella mejl gratis. Men jag vill göra det med Anna och Åsa?! PR baby, PR. Blir ingen PR för varken Anna eller Åsa vill egentligen gå ner i vikt. De vill hellre rulta runt och käka scones så fuck that shit.

You Might Also Like

 • Jfk
  3 december, 2012 at 12:25

  Scones är ju jättegott! Äter det med gott samvete!

 • Anonym
  3 december, 2012 at 12:41

  http://helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=8106758

  Det finns enormt många människor som behöver förstå hur bra det är, det du håller på med.
  Denna människa skyller på att vården kortar hans liv för att han inte får operation från sitt landsting. Helt sjukt att han menar på att han lever ett hälsosamt liv och ändå lider av fetma.

  Här har du din PR!!!

 • Jill
  3 december, 2012 at 15:39

  Har du hört om vad som händer om man äter fet mat efter en gastric bypass..? Jag tror inte Anna är en bra kandidat faktiskt. Sen är det ju tragiskt att hon genomgår en sån stor operation men ändå inte tar tag mer i kosten.

  Åsa däremot är bara en gnällspik. Hon vill bara att folk ska tycka synd om henne.

 • Tillie
  3 december, 2012 at 15:57

  iPhone suger! Satsa på Sony Xperia V, själv måste jag bara ha den. Bästa telefonen IMO. 🙂

 • Elisabeth
  3 december, 2012 at 17:30

  Tyvärr så är han inte ensam. Undrar bara vad som hade hänt om man aldrig uppfann denna möjlighet… När vaknar människor som har problem med viten? är du inte kan knyta skor längre? Se könet bara i spegel eller när de får massa häsoproblem? Jag tror inte att alla överviktiga har genproblematiken med sig – men de alra flesta skyller ifrån sig. Tragiskt att man sparar på cancersjuka, stroke för att kuna ta hand om dessa människor som tycker att ha rätt till det. Men resten av befolkning då+ Jag betalar gärna skatt – men den måste främst gå till sjukdomar som inte orsakas av människor leverne.

 • Lina
  3 december, 2012 at 18:51

  Jag skriver en kriminalroman och älskar att sitta och jobba på café. Jag gör det verkligen inte hela tiden, men gärna någon timme ibland på morgonen. Enligt Katrin är jag en tönt för det. För det ser ut som att jag ”har värsta friheten”. Men jag HAR ju värsta friheten!
  Katrin, jag tror det försiggår något slags litet krig inom dig och så försöker du få utlopp för din osäkerhet och ilska genom att föra över detta på andra. Det är därför du ofta är så inkonsekvent och säger emot dig själv.
  DU sitter på café med din dator och DU känner dig som en tönt…och då väljer du att hantera situationen genom att kalla ANDRA som sitter på café med sina datorer för töntar.
  Jag tror inte att du vet varför du kritiserar folk mestadels av tiden. ”Det bara bubblar upp” – är det så?
  Vad är det för fel på att acceptera och respektera andra människor och andras levnadssätt? Tänker du vara sån här för resten av ditt liv?

 • Tim
  3 december, 2012 at 19:12

  Oj, vilken djupanalys! Själv tror jag att det är något så enkelt som provokation.. det blir ju kommentarer av det!

 • camilla
  3 december, 2012 at 19:36

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Anna
  3 december, 2012 at 19:48

  Idiot.

 • sara
  3 december, 2012 at 22:43

  Är medlem på lchf klubben, men man får ju inga svar på sina frågor!!

 • Hanna
  4 december, 2012 at 16:02

  Uppdatera din iPhone så kommer det fungera galant.

 • Linda
  5 december, 2012 at 17:42

  Gillar denna bloggen så mkt bättre, texten är lättare att läsa 🙂

 • Kokos
  5 december, 2012 at 21:01

  Sellton kan hjälpa dig med kokos i säck utan problem.

 • dresses dresses
  12 december, 2013 at 14:52

  I really like what you had to say. I’ve been thinking about starting a blog like this, but I just don’t know if I’d have the tenacity and the momentum to keep going day after day. I guess I should go for it if I really want it! haha. Good on you for YOUR blog!