Okategoriserade

Oj så skönt!

Inte för att jag önskar att det kommer att vara lugnt och stilla hela dagen men det här alltså?! Hur jävla najs är inte det här? Fridfull miljö, det surrar lite från grannaffärerna, någon spelar Whitney Huston, någon drar igång en mixer, allt på lagom håll så att det tillsammans bildar…det perfekta jobb-bruset. Börjar jag att jobba helg så finns det plötsligt goda chanser till att jag får ihop den där romanen som står ganska så högt upp på min ”to do”. Inte det? Okej, jag börjar med att få ordning på det som sker nu och sen när allt är tipptopp så får jag börja med nya utmaningar?

Okej…Nu fick jag just sms från Natalie som jobbar på Karlavägen idag. ”Se vem som säljer bäst idag?!”, skriver hon. Ha ha ha, grymt coolt av henne I love it! Jag svarar ”Ja!! Fast jag har försprång och redan 1300 i kassan!” ”Vänta du bara”, svarar hon och jag känner hur vinnarskallen börjar spinna. ”May the best woman win”, skriver jag till henne och då svarar hon genast ”Oh yes” och så sätter hon dit en symbol i form av en arm som spänner sin biceps. Då svarar jag genast med en bajskorv, ett moln och fötter som springer. Sen inser jag min otydlighet så då kompletterar jag med ett nytt mess där jag skriver ”Det var jag som fes och drog ifrån” ha ha ha moget?! ”Watch your back woman…” svarar Natalie och med dem orden tänkte jag bara berätta för alla er i Stockholm hur otroligt trevlig Sturegallerian är och jag tror absolut att det är en trevligare lördagsutflykt att komma ner hit och strosa runt. Köpa en kaffe, besöka mig, köpa lite bröd och nudlar eller varför inte lite bakgrejer och gå hem och göra snickers eller cupcakes?! Ha ha ha ha. Natalie, jag måste ta till alla metoder nu…

Jo! En sak. Finns det någon konstnärlig typ som skulle tycka att det var kul att måla vår logga på väggen bakom mig? Ni kanske ser att det ser ut som jag sitter i ett förhörsrum och inte i en mysig butik i en galleria. Mejla mig i så fall [email protected] eller kom förbi!

 

You Might Also Like

 • anonym
  9 februari, 2013 at 11:28

  Du skriver som en fjortis, hur gammal är du?
  Gud vad trött du ser ut! Och håret hänger i stripor.
  Ser man ut så när man äter lchf kost, så tvekar jag att börja. Ingen bra reklam. Du skrev ju i ett tidigare inlägg att din praktikant skulle se lchf ut, vad du nu menade med det?

 • Camilla
  9 februari, 2013 at 12:04

  Läste precis kommentarerna till ditt tidigare inlägg och tänkte: Gud så trevligt med några snälla å gulliga kommentarer för en gångs skull. Och så kollade jag detta inlägg och, poff, så var det genast en elaking tillbaka. Fattar inte varför folk måste va så jäkla elak i denna blogg. Det är ofta jag kan tycka du har åsikter som är helt bort i tok. Men inte tusan vräker jag ur mig ord som jag aldrig skulle säga till en människa öga mot öga annars för det. Det är inte särskilt kul för andra att läsa heller som följer denna blogg. Vad tycker du, Katrin, om att få ta så mycket skit bland kommentarerna?
  Blir du inte ledsen?
  Lycka till med nya butiken!!

 • Gustav
  9 februari, 2013 at 12:06

  Katrin ska du kolla på Pernilla i Melodifestivalen ikväll?

 • Elisabeth
  9 februari, 2013 at 13:42

  Har du kollat ensam mamma Johannes blogg? Shit vilken skillnad. Hon kör lchf. Du är så beundransvärd. Som står uted alla kommentarer av idioter. Hade jag åstadkommit hälften av ditt hade jag varit så stolt. Go girl

 • Lotta
  9 februari, 2013 at 13:47

  Vad heter den bloggen du pratar om, ensam mamma johannes?

 • Elisabeth
  9 februari, 2013 at 14:31

  Men du- skaffa dig ett liv. Vilken jävla dumskalle som helst fattar att det är Johanna! Återigen Katrin jag beundrar dig som står ut med dessa människor som inte har nåt som helst liv!

 • Lotta
  9 februari, 2013 at 14:41

  Ojdå Elisabeth ursäkta så mycket, du verkar ha en dålig dag. Jag menade absolut inte att göra narr av dig och reflektera inte ens över din felslrivning utan undrade bara om bloggen hette ensam mamma ….. På tal om att använda en trevlig ton.

 • anonym
  9 februari, 2013 at 14:43

  BRA!!!!

 • suck
  9 februari, 2013 at 14:45

  Ditt företag tycks leva på gratisjobbare. Vill du ha något målat så ska du så klart betala för det! Som alla andra.

 • Pannacotta
  9 februari, 2013 at 14:46

  Katrin, jag gillar din blogg. Det är inte mycket du skriver som jag håller med om, i stort sett ingenting, men du är en frisk fläkt och du skapar debatt. Visserligen ofta om skitsaker, men det är perfekt förströelse att läsa när man ligger i influensa och knappt ens orkar titta på tv . Dessutom ska du ha en eloge för att du sällan eller aldrig poserar i ”dagens outfit”, för det är det tråkigaste jag vet i hela vida världen.

 • Karin
  9 februari, 2013 at 16:44

  Håller med ovanstående, är inget LCHF-fan men tycker du gör det bra som startat 2 butiker på kort tid. Du är sannerligen en doer! Å sonen är ju bara sötast 🙂

 • Tax
  9 februari, 2013 at 17:13

  Jag undrar också hur ser man LCHF ut? Är det med slapp dallring kropp som saknar muskler. Svarta påsar under ögonen och flottigt hår i testar? Ja som du Katrin? Inte så man blir sugen på LCHF om man säger så…

 • Lalla
  9 februari, 2013 at 17:25

  Näthat är så mycket 2012. Nu är det nya tider. Var snäll. Katrin ser ut som en människa. Människor är inte alltid perfekta.

 • anonym
  9 februari, 2013 at 17:35

  Säg det till ”mobbaren” Katrin!

 • Lalla
  9 februari, 2013 at 17:37

  Okej. Katrin, du ska vara snäll nu.

 • kjerstin
  9 februari, 2013 at 17:41

  Johanna toftby

 • kjerstin
  9 februari, 2013 at 17:43

  Fast Katrin mobbar ju jämt, öga för öga tand för tand…..hälsar / SmalisKjerstin

 • Lalla
  9 februari, 2013 at 17:56

  Nej, Kjerstin, så gör man inte. Man föregår med gott exempel. Kärleksbomba henne.

 • Lilian
  9 februari, 2013 at 17:59

  Vem vann?

 • Adam
  9 februari, 2013 at 18:26

  Verkar som den sjukaste vinner… men vad vinner du? uppmärksamhet?
  Jag tror att de flesta av er är kvinnor som är värre än visa män… Vad är det ni är ute efter egentligen? Är det så svårt att fixa ett intressant liv att leva? Klart, det kan vara svårt att hitta någon att dela hat, missnöje och alla negativa tankar med. Kanske lite hjälp skulle vara passande?

 • Frida
  9 februari, 2013 at 18:40

  Tack för ett trevligt besök idag, du inspirerar 🙂 mvh Frida o Sandra

 • anonym
  9 februari, 2013 at 18:40

  Vem är du? Du måste vara olyckligt kär i Katrin. Det kvittar vad hon gör eller säger för dumt! Du försvarar henne med näbbar och klor. Stackars dig!

 • anonym
  9 februari, 2013 at 18:43

  Vad är det för trevligt med en massa dumma kommentarer?

 • Kjerstin
  9 februari, 2013 at 18:46

  Ok!!! I love Katrin !!! 🙂 🙂 🙂

 • Kjerstin
  9 februari, 2013 at 18:47

  Katrin verkar fortsätta med Xlash ser fina ut fransarna , själv glömmer jag bort o använda det dagligen slarvigt !!!

 • Lotta
  9 februari, 2013 at 18:57

  Bra skrivit Adam.

 • anonym
  9 februari, 2013 at 19:11

  Bra skrivet anonym!

 • Betty
  9 februari, 2013 at 22:45

  Och du är lycklig och glad hör vi…

 • Sally
  9 februari, 2013 at 22:47

  Ska hon skaffa sig ett liv, för att du skriver fel?? Phu…

 • Py
  9 februari, 2013 at 22:49

  Ehhh… var skriver hon att hon inte ska betala?

 • Hella
  10 februari, 2013 at 00:23

  Jag ser trött ut och mitt hår hänger i stripor men jag äter inte enligt lchf….Undrar vad jag gör fel då?

 • camilla
  10 februari, 2013 at 00:54

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Linan
  10 februari, 2013 at 14:49

  Jag håller verkligen med om att näthatet måste stoppas men har samtidigt förståelse för att folk irriterar sig på Katrin då hon mobbar själv. Då kan det kännas svårt att bara sitta och jamsa med och vara snäll! Jag har faktiskt svårt att förstå hur man tänker när man menar att det är fel att tex kritisera att Katrin kritiserar så att säga. Men att sitta och spy galla håller jag med om är helt helt fel.