Okategoriserade

Oj oj oj Shu Uemura

Nu har jag hittat hem. Tror jag. Jag trodde att jag hade hittat hem när jag körde med Kevin Murphy och jag tycker fortfarande att de produkterna är asbra, men nu har Steve överträffat sig själv. De är lite dyrare, det ska jag påpeka men herrejävlar vad värda de är sitt pris. Mitt hår blir helt superlent och så otroligt lätt att fixa. Jag säger inte att det här funkar för alla och jag vet inte vad just du ska ha för bästa hårfix men jag kan verkligen råda dig att kolla in theyouway.com för där klickar man sig fram till de produkter som lämpar sig bäst för den hårtyp som man har. Fast jag kan säga så här. Med Shu Uemura kan det fan inte bli fel för någon. Jag tror inte på det. Men kolla in vad du ska för all del. Det är skitkul och det finns ingen som har bättre koll på det här än Steve på You. Dessutom är han världen finaste människa så vi köper hellre våra produkter hos honom än hos någon annan. Alltså du ska bara gå in och kolla in sajten om du bryr dig om hur du ser ut i barret. Annars kan du skita i det. Ja men alltså jag har nu insett att alla verkligen inte bryr sig om sitt hår och är man av den sorten så har man inget där att göra. Då fortsätter man att köpa schampo på H&M eller ICA för all del. Smaksak.

 

Nu ska jag testa Aesop ansiktskräm också. Och solkräm på Hawaii. Jag har så känslig hud så jag får irritation av allt men det här ska funka säger Steve. Fina burkar också. Känner mig lite cool med de här i handväskan. Trendig liksom.

20121202-213921.jpg

20121202-213929.jpg

You Might Also Like

  • camilla
    3 december, 2012 at 19:36

    Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

  • Maj-Britt
    4 december, 2012 at 00:10

    preparaten du nämner narkotikaklassade