Okategoriserade

Nu tar Bingo över på markplan

Jag är inte att räkna med längre. Minsta lilla böjning, steg i rask takt, påklädning, minsta lilla vad som helst så blir magen stenhård och så måste jag stå i frysposition i minst tio sekunder innan det släpper. Så nu lägger jag mig. Bingo får ta över på markplan från och med nu och han gör det så gärna! Lämnar, hämtar, roddar med mat, bad, nattning – Jag bara ser på och kommenterar lite ibland. Mmmm jo men jag försöker att hålla min käft stängd och uppskatta det hela. Som nu till exempel ska vi lägga oss i sängen och kolla Breaking bad om en liten stund. Är inte det ganska så lyxigt att bara göra det en måndag kl 19.00 och sen bara ligga där. Jag tänker mig att vi ser tre avsnitt idag. Ja, jag kommer att ligga där och dricka te och äta glass (LCHF) tills jag somnar. Så går Bingo upp ibland och läser en bok för Ringo och badar Ringo och så där… Bra så.

Jag tror inte att det är nåt allvarligare fel på mig. Det gör ont när doktorn trycker på min vänstra sida av magen och där har man ingenting förutom tarmar så det kan inte vara något allvarligt tänker jag… Idag hittade de blod i mitt urin så om två dagar får jag veta om det är något med det. Annars släpper vi det här nu för snart kommer jag inte att kunna jobba mer och det lika bra att passa på så länge allt är bra och så länge som jag sitter på min nu ganska så stora röv så är jag lugn.

Ringo börjar få fasoner för sig. Raseriutbrott när man säger att man vinner över honom eller att man är bättre än honom. Asså värsta raseriutbrottet om man inte låter honom vinna. Vi måste ändra på det annars kommer han ju att slakta lillebror på en gång. Han måste helt enkelt bli lite mer ödmjuk. Fast alla som vi hänger med tycker att han är så snäll och fin och go så han är nog det. Okej, måste dra. Bingo ropar från sovrummet!

You Might Also Like

 • Annorlunda Underbara
  4 november, 2013 at 19:10

  Bra att du intar ryggläge och tar det lugnt. Lilla bebisen kan ju dröja lite med att komma ut.
  kram Jess

  Ps: Läs och tyck till;
  Traditioner, kan man gömma sig bakom dem ???

 • Leontine
  4 november, 2013 at 19:22

  Raseriutbrott? Okej, KÖP boken ”Franska barn kastar inte mat”.
  Måste bli den eftersökta VETTIGA grejen bland småbarnsföräldrar.
  Inget sjukt övercentrerande av barnet, sånt som skitnödiga hipsterföräldrar håller på med, inget Anna-Wahlgren-görsåhääär, bara skön common sense. Jag säger inte mer. Jag gråter av lycka när jag vänder blad!!!

 • Leontine
  4 november, 2013 at 19:27

  Glömde nämna författaren till ”Franska barn…”: Pamela Druckerman. Beställ från Adlibris på nätet = perfekt.

 • Helene
  4 november, 2013 at 19:45

  Du kanske har fått en cysta? Läste om cystor för ett tag sen… De kan bestå av både vatten och blod. När jag googlade så verkade det rätt vanligt. Tydligen kunde dessa cystor gå sönder och då fick man akut ont i magen. Verkade inte vara farligt dock.

 • Jo
  4 november, 2013 at 19:55

  Mer sex !!!!!!

 • Anonym
  4 november, 2013 at 20:05

  Att han uppför sej bra hos vänner..dagis och andra är verkligen ingen ursäkt för att bete sej illa hemma ! och jaa tänk om han ger sej på sitt syskon och misshandlar lika illa som han gjorde med din mammas stackars hund , ta tag i hans divafasoner direkt och inse att skämmer man bort bort på det sätt DU har gjort så blir det på det sättet , inte lilla Ringos fel .

 • Jenny
  4 november, 2013 at 21:30

  Hoppas verkligen de har koll på dig! Alltså läkarna. Är det inte läge att gå ner i arbetstid och varva ner lite innan 2-barns chocken? 🙂
  Men du känner väl din kropp bäst…
  Från en som får lite olustkänslor och ångest…har själv haft 3 mardrömsförlossningar/graviditeter så TA HAND OM DIG!
  /Jenny

 • Camilla
  4 november, 2013 at 21:58

  Tips, har egna barn (stora idag) men att de är duktiga borta är ett plus men tyvärr behövs det bra regler, rättvisa o mycket prat om rätt o fel hemifrån annars blir det inte bra borta i längden. Jag anställer många ungdomar hos mig o oj oj vad det är mkt som inte har jobbats på hemifrån. Värderingar, ödmjukhet o respekt. Många sitter på en piedestal och får det väldigt tufft med en chef som mig. Jag förväntar mig att alla kan uppföra sig i hemmet o utanför. Inte på det sättet bli styrda o inte kunna ta en livlig dialog men respekten ska finnas för olikheterna.

  Ta hand om dig o prioritera rätt, precis som du gör nu. Man o barn klarar sig galant utan oss 😉

 • Jag
  4 november, 2013 at 22:10

  Jag satt i väntrummet på danderyd med dig idag och jag måste säga att du e så söt i verkligheten och så fin gravidkropp har du.. Men jag vill veta oxå vad det vR du läste på mobilen som fick dig att gapa av chock??

 • Daniella
  4 november, 2013 at 22:16

  Hoppas det inte är något allvarligt

  http://www.daniellarosengrip.se

 • Sanna
  4 november, 2013 at 22:34

  Min fyraåring har blivit vansinnig när han ”förlorar” en längre tid. Inte stökig eller bråkig annars, men just när jag gör mål när vi spelar fotboll och så. Självklart har man svårt att hålla sig för skratt – ännu värre.
  För oss vände det när han började på brottning (skratta inte, sjukt roligt och bra aktivitet tycker grabben). Och han får nu vänta på sin tur, förlora ibland etc. I grupp med ledare som han avgudar. Men oroa dig inte för lillebror, än har det inte gått ut över lillasyster här hemma 🙂
  Och lycka till med magen nu!

 • Camilla
  4 november, 2013 at 22:40

  Nyligen fick du ju en blixt värk i magen som ssk på 1177 trodde var en gallsten. Kanske påväg ut nu??

  Det är vad jag tror iallafall!

 • minime
  5 november, 2013 at 00:43

  Men snälla lilla människa…. låt bli att tro….

 • tia
  5 november, 2013 at 00:45

  Hon berättade just att hon låg i sängen o att Bingo har marktjänst i stället….

 • Patsy
  5 november, 2013 at 00:47

  jaha, det vill du veta, kanske privat?!

 • .
  5 november, 2013 at 01:08

  Minime….jag har också läst om cystor. Har du någon slags problem? Varför är Heléne en liten människa för det? Hon försöker hjälpa – du sitter bara och kvider!

 • Carrie
  5 november, 2013 at 04:53

  Vem är det som framstår som en liten människa? Någon som vill försöka hjälpa till eller någon som försöker trycka ner en annan medmänniska? Fritt fram att tro hur mycket och vad man vill.

 • Jonna
  5 november, 2013 at 05:55

  Att Anders Borg har klippt av sig hästsvansen fattar du väl.

 • Rut
  5 november, 2013 at 05:57

  Och varför får man gallsten? Jo, serrni, för mycket fet mat, förhöjda fetthalter i blodet och för hög koncentration av kolestrol. Så att LCHF is da shit, nee skulle inte tro det. En äckel- o fisdiet är vad det är.

 • M
  5 november, 2013 at 06:08

  SORGLIGT att du måste vara nästintill dödsdålig för att då blir Bingo så hjälpsam och får sköta sin unge helt själv Och fixa med mat osv..SORGLIGT

 • Agathon Saxx
  5 november, 2013 at 08:05

  finns visst inga mellanting. antingen TUKTAS barn som i Frankrike, eller så curlas de som i Sverige. sorgligt !

 • hk,jhl
  5 november, 2013 at 08:26

  Var är gilla knappen?

 • hk,jhl
  5 november, 2013 at 08:28

  Klokt inlägg

 • ida
  5 november, 2013 at 10:20

  Barnen tar efter sina föräldrar. Är föräldrarna tävlingsinriktade så blir ungarna det också. Sorgligt att här i västvärlden man måste ha en attityd att man måste vara bättre än alla andra för att duga. Gynnar tyvärr ingen, bara företagen.. Corporations rules. Och problemet är ju att företag skiter både i känslor etik och moral. Därför blir det inte bra..

 • Elisabeth
  5 november, 2013 at 12:25

  Snälla, goa du – har du sett Ringo misshandla bella? En bild, en filmsnutt som Katrin visade hade inte visat misshandel. Att barnen leker med djur är inget ovanligt. Har du sett hur hundar leker med varandra? Du hade troligen anmält mina hundar då de drar i varandra, naffsar och slår med tassarna varje morgon – nol agression, noll ljud – bara lek. Skaffa dig ett lv, ta en promenad, se det vackra nära dig, le … och lev eget liv! Du blir lyckligare – jag lovar!

 • minime
  5 november, 2013 at 12:26

  Nej, jag sitter inte och ”kvider” Jag tycker det är helt galet att läsa om olika sjukdomstillstånd och skriva ”det kanske är..” Hon har ju sjukhuskontakt, och ska dit igen. Låt läkarna sköta diagnosen. Jag tycker det är taskigt att oroa, när man ändå inte har en aning.

 • Patsy
  5 november, 2013 at 12:28

  Hihihihi, jag så är det nog :))

 • Elisabeth
  5 november, 2013 at 12:29

  Skaffa dig ordentlig information – du bara rappar det vad du tycker kan förklara din fetma… läs på, ta reda på fakta istället. Du kommer säkert dra nytta av denna kunskap.

 • Elisabeth
  5 november, 2013 at 12:31

  SORLIGT att du måste lägga dig i andras liv, troligen har du inget eget – med då lägg energi på att skaffa dig eget då får du bestämma hur det ska se ut eller ska vi alla andra göra det? SORGLIGT!

 • Susann E
  5 november, 2013 at 13:02

  Har varit inne och last har en del senaste veckorna och nu kan jag inte halla kaft langre. Katarina du skriver bra och det ar kul att lasa allt du har for dig.Oppen och hjartlig ar du. Men fy om man rakar ha asikter…haha
  Till er som gnaller hela tiden vill jag saga att inte visste jag ni var expert pa hennes liv.
  Katarina keep up the good work
  Ps.Din bok ar skitbra och rolig.Har hort en del neg men jag hittar inget neg i den..hehe

 • Susann E
  5 november, 2013 at 13:08

  Sk. tysta urinvags infektioner kan ge blod i urinen samt vark i ryggen. Be dem skicka en odling, har du en infektion bor snabbsankan ge utslag.Krya pa dig

 • Carrie
  5 november, 2013 at 14:01

  Det kan man ju tycka, fast just den här gången så har K bett läsarna komma med förslag på vad de tror att det kan vara, så alltså helt okej att leka fröken dignos om man så vill och känner för det.

 • Anonym
  5 november, 2013 at 14:07

  Jag har ett underbart liv tillsammans med alla mina hundar som jag älskar och respekterar..och skulle aldrig låta mina barnbarn använda vare sej mina eller deras djur som leksaker…att kasta sej över ryggraden på en liten hund tex ! Fyyy

 • Anonym
  5 november, 2013 at 14:08

  Såå bra skrivet !!

 • Anonym
  5 november, 2013 at 14:13

  Bilderna och filmen visar hur Ringo MISSHANDLAR hunden. medans Katrin står och ser på !!! Grrrr

 • Anonym
  5 november, 2013 at 14:18

  Vidrigt med odrägliga ungar och varför tycks det drälla av dom på Östermalm ?

 • Katrin
  5 november, 2013 at 18:29

  SORGLIGT Elisabeth att du ständigt måste lägga dig i andras kommentarer, troligen har du inget eget liv som ständigt är på denna blogg, lägg energi på att skaffa dig ett eget liv än Katrins..SORGLIGT

 • Lars
  5 november, 2013 at 18:33

  Men hallå, ge dig är du helt bakom flötet eller herregud människa!!!

 • Lo
  5 november, 2013 at 20:07

  Nä du Rut, där har du fel.

 • Sally
  5 november, 2013 at 20:09

  Är det Katrin du menar?

 • Mia
  5 november, 2013 at 22:20

  Tips på bra och intressant information om gallsten och fettsnål/fettrik mat finns att läsa hos bloggen ”Kostdoktorn”. Där står bla:
  ”Många tidigare studier har visat stor risk för att bilda gallstenar på extremt fettsnål kost.Ju mindre fett desto högre risk. Ju mindre fett man äter desto mindre galla behövs nämligen frisättas i tarmen för att lösa upp fettet. Då blir gallan stående länge i gallblåsan och i längden kan det bildas gallstenar.
  Äter man tillräckligt mycket fett så används gallan snabbt och inga stenar hinner normalt bildas. Så varför tror många ännu att fet mat ger gallbesvär? Jo, för att om man redan har gallstenar så kan de fastna på vägen ut i tarmen när man behöver galla igen.
  •Fet mat kan ge gallbesvär på kort sikt – om man redan har gallsten. Med lite tur sköljs dock stenar ut och många blir fria även från tidigare besvär.
  •Fettsnål mat tenderar att ge allt mer gallbesvär i längden. Det kan ofta sluta med behov att operera bort gallblåsan.”
  Du hittar massor av intressant och bra info om LCHF och hälsa – gå in, sök och läs mer hos ”Kostdoktorn”!
  Varm kram
  Mia