Okategoriserade

Nu räknar vi ner

Dagarna fram till avfärd den 18:e är smått sinnessjuka för oss på LCHFklubben.se kan jag säga. Det är många som vill beställa lussebullar och kakor till julen och än så länge är det bara kul och vi får ihop det finfint men jag är rädd att det kommer att smälla till nästa vecka och då vet jag inte riktigt hur det kommer att arta sig, ha ha ha. Jag och Shervin får väl stå och baka natt antar jag. Om ni vill beställa bullar, kakor eller vörtbröd så gör ni det genom att mejla [email protected]

Imorgon tänkte jag och Shervan göra 100 kilo musli, vi måste ju bunkra upp inför jul. Pepparkaksmuslin blev en hit så vi satsar på lakritsmusli 2013, bra så. Vet ni förresten att vi har en julkalender på sidan? Varje dag har vi en lycklig vinnare av en LCHF-produkt. Spana in!

Gud jag orkar inte tänka mer idag. Ringokorven var i alla fall på strålande humör så det är ju alltid nåt. Vi badade tillsammans och han sprutade vatten i min feja med vattenpistolen och det var superkul tyckte han. Sen somnade han som en liten gris med alla verktygen i sängen. Märkligt det här med att ha barn, Ringo är 2,5 år gammal och jag har inte helt vant mig vad att jag har honom om jag ska vara ärlig. Det här ansvaret. Självklart har jag en inbyggd mekanism i mig som gör att jag tar hand om honom, hämtar honom, lämnar honom, matar honom, badar honom och ser till att han är trygg och allt det där. Jag älskar ju ihjäl honom och han är det bästa jag har och jag gör vad som helst för honom med glädje och jag kan ju fortsätta hur länge som helst med mina känslor för lillemannen men trots detta så kan jag ibland, ganska ofta faktiskt, komma på mig själv med att tänka ”Hur kom han hit? Vem är han? Hur kan han lita på att jag ska ta hand om honom?” Ja, inte så kul inlägg detta men det känns som att jag lämnade hjärnan på jobbet. Jag ska ta och lägga mig i sängen och läsa nåt lätt skit och sen sova. Imorgon vill jag upp tidigt! Arbeit, arbeit.

Vet ni att alla mina bilder på instagram får ungefär 500 likes och den här bilden är den enda som fått 4280 likes. Kan ni haja varför? Ja den är fin men jag har en massa andra fina bilder också?! Jag fattar inte i alla fall.

You Might Also Like

 • camilla
  4 december, 2012 at 21:26

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Anna
  4 december, 2012 at 21:48

  Gör oss alla en tjänst: sök hjälp.

 • Eva
  4 december, 2012 at 21:54

  Vi får väl mejlbomba tanten, då kanske hon ger upp.

 • hej
  4 december, 2012 at 22:03

  Anledningen till att den fått så otroligt mycket likes är för att den hamnade på popularpage = instagram’s framsida 🙂 lite då & då hamnar bilder där (som får över 400-500 likes) & då jävlar kommer liksen in + att man får massa följare 🙂 (erfaren utav dettahahah)

 • Anna
  4 december, 2012 at 22:13

  Ja, men ännu bättre vore väl om Katrin satte en spärr mot den typen av inlägg? Ingen tjänar på ju på dessa kommentarer.

 • Bea
  4 december, 2012 at 22:29

  Fan vad dyrt med 25 spänn för en liten kaka!

 • fian
  4 december, 2012 at 22:41

  25 för en ?? trodde det var för hela fatet

 • solveig
  4 december, 2012 at 22:47

  Skaffa er ett liv tjejer. särskilt du Anna som kommenterar varenda inlägg. Ni är inte mycket bättre än henne som stör er såpass mycket.

 • solveig
  4 december, 2012 at 22:48

  Jösses Katrin. 25kr för en liten kaka? Trode också det handla om hela fatet för det hade varit rimligare om man tänker på hur mycket musli man får för 25kr

 • Nina
  5 december, 2012 at 02:25

  Att ni orkar! Innan ni klagar på vad saker kostar, kolla vad alla ingredienser kostar, alternativt så kan ni ju köpa in allt själv och baka och se vad kostnaden hamnar på…
  Ett litet tips bara 😉

 • Anna
  5 december, 2012 at 07:21

  Solveig: JAG har ett liv! Men personer som kommenterar på detta vis har inte det, blogg efter blogg förstör dessa personer med sina inlägg. Varför söker de inte hjälp för sina verkliga problem istället för att försöka bli kvitt sitt dåliga mående bakom en anonym skärm?

 • Sandra
  5 december, 2012 at 08:19

  Hej Katrin

  Har en fråga. Vet att du pratar polska med Ringo och undrar om han pratar polska själv eller bara svenska? Har föräldrar från Polen själv så har börjat snacka polska med min snart 3 årige kille.

  /2 barns morsan

 • Hanna
  5 december, 2012 at 09:19

  Är Shervin anställd av dig? Eller hur avlönar du henne för all hjälp? Tycker det känns lite taskigt att hon som ska gå ner i vikt måste stå och baka godsaker hela tiden…

 • Peter29
  5 december, 2012 at 10:00

  Lucky fucking kid!

 • Marie
  5 december, 2012 at 11:05

  Är det inte olagligt att sälja dessa piller?

 • Emma Julmust
  5 december, 2012 at 11:35

  Jag skriver en nystartad JULblogg & har just nu en adventstävling!
  En perfekt julklapp att vinna eller för att helt enkelt behålla & utnyttja det själv! ;}
  Passar lika perfekt till gammal som ung, kvinna eller man!

  http://julmust.blogg.se/2012/december/forsta-adventstavling.html

 • Sarah
  5 december, 2012 at 12:53

  Den hamnade väl på Popular page 😀

 • cio
  5 december, 2012 at 16:36

  Jo, det är förbjudet sälja preparaten.

 • Caroline
  5 december, 2012 at 16:38

  Fast dom godsakerna dom bakar är ju LCHF-godsaker, alltså får Shervin smaka dom…antar jag =)

 • ullabella
  5 december, 2012 at 17:08

  Nej det är det inte om man har ett cerifikat.

  mvh

 • Lina
  5 december, 2012 at 19:15

  Ungefär varannan kommentar på den här bloggen kommer från menlösa små människor som hävdar att folk som säger något vettigt ska skaffa sig ett liv. Det är så jävla roligt. Och sinnessjukt 😀

 • Lilla My
  5 december, 2012 at 19:18

  OJ att du orkar gå in här och klaga på att folk kommenterar priserna! Du måste ha ett sååå trist liv. Skaffa dig ett liv och var inte så bitter. Låt alla ha sina åsikter ifred och lämna folk ifred. Gå ut i solen och gör något. Läs inte bloggen om du inte gillar den!

 • Linda P
  5 december, 2012 at 20:03

  Jag har fyra barn och min äldsta är 18 år, trots det tänker jag ofta som du, ”Tack gode Gud för mina underbara ungar men vart i helvete kom dom ifrån” Helt naturligt, säger jag 🙂

 • Cicci
  6 december, 2012 at 10:48

  Den bilden ”lajkade” jag minns jag. Anledingen var att den verkligen stack ut i sin finhet. Så otroligt varm och kärleksfull bild mellan mamma och barn. Ringo riktigt myser tätt intill när du pussar honom.
  Jag hade skrivit ut den och ramat in den i guldram bums. 🙂

 • Chris
  6 december, 2012 at 12:32

  För att bilden utstrålar kärlek!

 • Cleo
  8 december, 2012 at 10:31

  Ganska enkelt varför den får så många likes.. Den utstrålar kärlek.. Det är inte alltid ens bilder förmedlare det även om andra är fina. =)

 • junior plus size fashion
  14 december, 2013 at 10:37

  Thanks for what you’ve. This can be the very best publish I’ve study