Okategoriserade

Nu måste jag peppas den sista biten

Det känns inte lika kul att lägga ut bilder på mig själv längre för jag börjar känna mig som en flodhäst och absolut inte snygg. Vacker my as tyck vad ni vill nu är jag tjock. Men min kille är ju en fin kille så han peppar mig in i det sista. ”Tar man bort magen så ser man inte att du är gravid”, sa han när jag drog på mig ett par nyinköpta mammajeans i storlek 40 igår. Asså mina ben påminner mest om en flodhäst och röven ska vi inte tala om. Äckligt. Men för att göra mig lite glad så tankade han nyss ner en hel drös med bilder från olika plåtningar där jag är drop dead gorgeous. Se på den här fina till exempel. Vår första dejt såg ut så här. Eller andra var det. Första sågs vi på ABF-huset ha ha ha, det kunde ni inte tro, va?!

Andra dejten blev det plåtning. Min första, Bingos…fånga-brudar-trick? Det funkade.

fotobing

You Might Also Like

 • Malin
  6 november, 2013 at 09:32

  Pepp pepp pepp,,, jag är själv beräknad i morgon,, känner igen mig helt i din beskrivning 😉 stora kramar till dig!

 • Anna-K
  6 november, 2013 at 09:37

  Släpp tanken lite på att du är ”tjock”
  just nu. Du är ju gravid. När det blir
  vår kommer du att känna dej normal
  igen.

 • Emma
  6 november, 2013 at 09:39

  Varför går du upp mycket i vikt?
  Det är ju för att du äter för mycket.
  Ät som vanligt så går du upp det som har med barnet att göra.
  Jag går själv lätt upp i vikt, men eftersom jag tänker på vad jag äter så är jag ändå smal.
  När jag var gravid med mina tvillingar gick jag upp 10 kg. När de var födda vägde jag som innan. Bara för att man blir gravid är det inte ok att börja äta vad som helst. Om man nu inte vill gå upp i vikt förstås.
  Vill inte vara elak, du är jättevacker både smal och tjock!

 • Sofia
  6 november, 2013 at 09:43

  Är nyfiken på hur mycket du har gått upp nu med tanke på att du äter enligt LCHF!

 • mary
  6 november, 2013 at 09:45

  snygg!

 • Ramona
  6 november, 2013 at 09:49

  Då var då och nu är nu, Visst är det roligt att titta på bilder, när man var yngre. Alla blir vi äldre. Du med! Det är bara till att acceptera. Var ålder har sin tjusning.

 • Linnéa Bergqvist
  6 november, 2013 at 09:49

  Pepp, pepp, pepp!! Du är skitsnygg!

  //Linnéa
  http://www.thewildrose.se -Bröllopsblommor, tygbuketter, kurser mm

 • Elle
  6 november, 2013 at 09:50

  Fast snälla nån, så behöver det inte alls vara.
  Vikten behöver inte vara ren fettvikt!
  De flesta som går upp mycket ( de flestaskriver jag nu!) går ner det mesta relativt snabbt då det är vätska och bebis, moderkaka och ökning av blodmängd som väger.

  Du är en sån som måste gnugga in i ansiktet att du bar aick upp tio kilo i vikt med tvillingar, som att det gör dig till en bättre person, eller att du gjorde ngt så himla bra. Det är inte bara mat och kost som spelar in.

  Min syster var smal som en sparris innan sin graviditet och gick upp 40 jävla kilo! 40!!! Och nu snackar vi en yogamänniska som ätit GI sedan tidernas begynnelse. En mer hälsosam person kan du ju försöka leta efter, där kommer ingen annan vätska in förutom vatten och en klubba skulle aldrig passera hennes läppar.
  Men 40 kilo! DÅ snackar vi att man rullar fram.

  Men i dag väger hon 61 kilo igen till sina 169 centimeter.
  De där 40 kilona berodde varken på frosseri eller lathet, utan som barnmorskan sa ” man vet aldrig hur kroppen regaerar på en graviditet, man får låta naturenha sin gång”.

  Så dina 10 kilo säger inte så mycket, förutom att du just inte gick upp särskilt mycket..hur hälsosamt det nu är med 2 barn i magen.

 • Elle
  6 november, 2013 at 09:52

  Och så var det pepp då!
  Ja du har gått upp, men annat vore ju konstigt nu när du faktiskt är en hälsosam och gravid kvinna.
  Jag tycker personligen inte at du ser ut som en flodhäst men kan förstå att du känner dig sådan.
  Vet inte hur mycket du gått upp i omkrets sedani förra veckan, men då såg jag dig när jag var i stockholm på kundbesök och noterade faktiskt att du såg riktigt fräsch ut. Som min kollega sa ” Men herre gud, hon ser ju mycket mindre ut i verkligheten!”

  Du fixar detta Katrin, vad fan, jämför dig inte med bilden där du faktiskt aldrig fått barn. Du har fått ett barn och fick en superkropp efter det och nu ska du ha ett till. Oroa dig inte, du kommer ha fullt upp med att springa efter 2 vilddjur, och kilorna kommer trilla av.

 • Charlotte
  6 november, 2013 at 10:01

  Hej Katrin mitt namn är Charlotte jag önskar att få kontakt med dig via E-post.
  Har en rätt bra ide det handlar om ört te importerat från Spanien.
  Ja jag bor här nu hos min dotter Denize.
  Håller på att öppna en butik här men vill gärna ge er svenskar dessa fantastiska te sorter.
  Skicka din E.post adress så berättar jag mer.
  Charlotte

 • Anna
  6 november, 2013 at 10:05

  Undrar också varför du går upp? Är det så att du samlar vatten så försvninner ju allt det vid förlossningen så är det ju inte mycket att göra åt . Men annars?
  Jag gick upp 23 kg med mitt första barn pga matfross men med mitt andra tänkte jag på vad jag åt , men földje ingen diet, sunt förnuft gällde, och gick bara upp 9 kg. Två dagar efter förlossning kom jag i mina vanliga jeans!
  Lycka till!

 • Maria
  6 november, 2013 at 10:07

  Jo det var för att vara elak. Tycker den kommentaren var uppenbart elak.

 • Elle
  6 november, 2013 at 10:17

  Och var det pepp eller??

 • anonym
  6 november, 2013 at 10:27

  Katrin har ingen karaktär. Så är det bara.

 • .
  6 november, 2013 at 10:28

  Gillar Bingo. Fin gest av honom tycker jag.. 🙂

 • Charlotte
  6 november, 2013 at 10:39

  Den sista tiden som gravid är inte rolig, man känner sig som usch…. Men snart får du din belöning en underbar liten goding

 • Susann E
  6 november, 2013 at 10:46

  elak kommentar..du vet val att What goes around comes around

 • Carrie
  6 november, 2013 at 10:52

  Fan vilken bra kommentar Elle! Så sant!

 • Emma
  6 november, 2013 at 10:52

  Jag gnuggar väl ingenting i någons ansikte!
  Jag står för mina åsikter om att de flesta som går upp mycket i vikt också äter betydligt mer än innan. Sen finns det alltid undantag.
  Jag nämner mig själv som exempel eftersom jag har jäkligt lätt för att gå upp i vikt om jag inte håller koll på vad jag äter. Det vore väl sämre om jag inte hade egen erfarenhet av det jag skriver?
  Ni som går upp väldigt mycket i vikt vet nog med er att ni också äter mer än innan. Och det är väl ok om man inte lider av det.
  Men som Katrin som verkligen hatar tjocka människor (ja inte människan utan fetman) så förstår jag inte varför hon utsätter sig för att bli så överviktig? Det är ju inte magen som hon stör sig på utan t ex tjock rumpa.
  Hon är inställd på att tokbanta efter födseln och det hade hon sluppit om hon inte överätit. Det är ju inte vätska i kroppen hon klagar över. Då hade hon inte behövt banta.
  Sluta vara så jäkla överkänsliga! Äter man för mycket går man upp i vikt. Det har jag också gjort i yngre år men har lärt mig.

 • Emma
  6 november, 2013 at 10:54

  Ja, verkligen JÄTTE ELAK!
  Löjligt. Tror inte Katrin tycker att min komentar var det minsta elak. Och det var henne jag svarade.
  Med tanke på att hon är rätt tuff och rak i sina komentarer själv tror jag nog att hon tål det jag skrev.

 • Elle
  6 november, 2013 at 10:57

  Jo, jag tycker visst du gnuggar in det och är otrevlig ÄVEN om du står för din åsikt. Det ena behöver inte utesluta det andra.

  Självklart går man oftast upp i vikt om man äter fö rmycket, men det betyder inte att det är så i detta fallet så det behöver du ju inte förutästta.

  Sorgligt att du som vuxen kvinna inte förstår vad som är osmakligt med din kommentar.

 • Carrie
  6 november, 2013 at 10:58

  Asgarv :-D. Den kommentaren kommer du nog få äta upp när Katrin har fött, ammat och är tillbaka på banan igen snyggare än någonsin. Men jag känner igen din typ som till varje pris ska försöka trycka ner andra snygga kvinnor. Varför gör du det? Fråga dig gärna varför du gör det?

 • Elle
  6 november, 2013 at 11:18

  Blir säkert bra för dig med..

 • anonym
  6 november, 2013 at 11:20

  En sak är säker, att alla blir vi äldre enligt naturens lagar. Men visst kvinnor kan vara snygga långt upp i åldrarna.

 • Ebbe
  6 november, 2013 at 11:24

  Och plastikopererad både här och där.

 • anonym
  6 november, 2013 at 11:42

  Nej. men jag är inte rädd för döden!

 • anna
  6 november, 2013 at 12:43

  Peppar jag oxo! Lycka till med allt, särskilt den närmsta tiden efter snittet. Hoppas allt går bra.
  Har själv tre små och vet alltför väl hur tung och seg den sista tiden är!

 • Petra
  6 november, 2013 at 13:29

  Underbart vacker bild.

 • Le
  6 november, 2013 at 13:51

  17 kg

 • Kesella
  6 november, 2013 at 14:30

  örtté inte ” ört te”

 • Carrie
  6 november, 2013 at 14:42

  Nä, du är ju inte det anonym, om nu någon mot förmodan skulle ha missat det.

 • .
  6 november, 2013 at 16:05

  Haha bittra Ramona tala för dig själv…tycker de flesta ser bättre och bättre ut allt eftersom tiden går. Titta på hur många såg ut för 10 år sedan…de i Vänner tex och jämför med nu. DU kanske ser för jävlig ut nu och inte kan göra något åt det, men det ska ju faktiskt inte Katrin behöva lida för?

 • .
  6 november, 2013 at 16:08

  Kesella, ingen på normal intelligensnivå känner behov av att ”glänsa” över en så banal petitess. Säger mer om dig än Charlotte!

 • me
  6 november, 2013 at 17:23

  emma pemma sluta tro du är så duktig

 • Oo.
  6 november, 2013 at 18:11

  Jo jag tål inte särskrivningar!!! Måste rättas, punkt.

 • .
  6 november, 2013 at 18:37

  Men då borde du väl börja med att lära dig hur, var och när man använder ”PUNKT” och komma?

 • Irene
  7 november, 2013 at 02:41

  Tror jag skulle gå upp massor och inte jobba om jag var gravid.

 • Nina
  9 november, 2013 at 00:02

  Jag undrar litegrann om det här med amning å lchf…har hört flera säga ”jag började på lchf efter förlossningen men fick sluta, för det hämmade mjölkproduktionen”. Gäller det en som ätit lchf hela grav också eller?!
  Själv har jag en liten tös på snart 3 mån..för 1 mån sen började jag på riktigt att träna å tänka lite på kosten. Tränar lite hemma, kört lite gym, men mest promenader..gått ner 2.5 kilo..,å då utan nån diet eller så..bara äter det jag känner för i måttliga mängder och skippar sockret på veckodagarna.
  Den ni!:)

 • Bea
  13 november, 2013 at 01:13

  Det är synd om dig! Dags att växa upp? otacksam är du skulle aldrig köpa en enda produkt från dig då du beter dig så illa. Allt handlar om dig tom när du är gravid, stackars dig!

 • davinci bridal
  14 december, 2013 at 10:06

  What i don’t realize is in truth how you’re not really a lot more smartly-preferred than you might be right now. You’re very intelligent. You recognize therefore significantly relating to this topic, made me personally believe it from numerous various angles. Its like women and men are not fascinated unless it’s something to accomplish with Lady gaga! Your personal stuffs outstanding. At all times deal with it up!