Okategoriserade

Ni får alltid veta var ni har mig

Flera av er tycker att jag ska lägga ut min blogg på bloggportalen och bloggtoppen och allt det där men jag kan inte riktig se någon anledning till det. ”Det är bra för annonsörer att se hur du ligger till”, säger vissa men jag har ju inga annonsörer så där sprack det. Sen måste jag faktiskt med handen på hjärtat säga att jag känner att jag står över de där listorna. Det känns astöntigt att hålla på och bry sig om på vilken plats man ligger på en lista över de mest lästa bloggarna i Sverige, ja men ni hör ju? Jag har en familj, gör en karriär som jag aldrig kunnat drömma om, är väldigt tillfreds med mig själv och känner mig otroligt lycklig över mitt liv. Skulle jag då tillåta mig själv att vara ett objekt för företag att glo på och bedöma om de ska skicka skit till? Icke.

En fördel med att inte längre ligga på de där listorna är faktiskt just att jag inte får lika mycket skit skickat till mig och det tycker jag är skönt. Det kommer en del och jag har nästan helt slutat att skriva om de här sakerna men mina anställda blir glada när de får shampo och balsam (jag kan öppna butik med allt som jag fått) och annat som jag inte har någon nytta av. Jag undrar varför inte Lancome kan skicka lite smink till mig? Jag har nämligen hittat den mest fantastiska foundation från Lancome så jag kan tänka mig att de har annat bra i sitt utbud. Såna saker som intresserar mig får jag aldrig skickat till mig. Ibland kan jag tipsa om saker för att tipsa för att det är kul att få tips men nio av tio är saker som jag köpt eller fått tipsat från nån polare. Som Lancome-foundation till exempel, tack Erika! För tipset.

Sen kan man ju heller inte lita på de där siffrorna på bloggportalen har jag märkt. De mäter typ en unik besökare varje gång som de går in på en blogg. Så går någon in på min blogg tio gånger på en vecka så är det tio besökare. När jag låg på bloggportalen visade den ofta att jag hade runt 300 000 besökare men det var ju inte sant. 300 000 besökare på bloggportalen är samma sak som 150 000 riktiga besökare. Man kan halvera allt där.

Idag har jag 179 000 unika besökare per vecka på min blogg. Det är helt sjukt mycket och det är otroligt att jag har det. Om jag lägger ut bloggen på bloggportalen skulle den visa ungefär 350 000. Så då vet ni var ni har mig. Ni som är här vill säga. Annonsörerna behöver inte veta. De ska ändå inte vara här.

 

You Might Also Like

 • Mona/tullips
  4 februari, 2013 at 10:55

  Helt rätt tänk! 🙂

 • Adam
  4 februari, 2013 at 11:59

  Vilken kariär menar du att du gör Katrin?
  Menar du att du på något sätt har ledande position inom LCHF? Att du säljer ”egna” varor som andra har kommit fram till och du bara med för dig kända listiga sätt la beslag på utan att det kostade dig ett öre? Är det det du kallar kariären? För att vara butiksinnehavare är ingen kariär och med ditt företagndet kallar jag inte det något entreprenärskap heller. Du är bara en listig typ som med hjälp av din syrra skriver kontrakter med folket som bara du drar fördelar av i syfte att du ”hjälper” dessa. Du uttnytjar folk till max för din egen vinning och det är ingen godwell för dig själv. Vem skulle du vara utan människor som du utnyttjat? Vem skulle du vara idag om det var inte alla dessa grattis arbetande människor som du bara lever på? Kalla dig inte för kariär kvinnan – för du vet inte vad det ens betyder. Listig, olustig, gappig och girrig – det är du i nöttskal. Hur kan du upplevas som friskt luft? Du gör ingenting som du inte tjänar pengar på… riktig entreprenör!

 • Camilla
  4 februari, 2013 at 12:13

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • M
  4 februari, 2013 at 12:29

  Tror inte på att 150.000 betyder 300.000 på bloggportalen. Du försöker alltså säga/övertyga oss/dig själv om att du har lika många läsare nu som då.

 • Karin
  4 februari, 2013 at 12:48

  Men om du gör karriär, varför anställer du då praktikanter utan lön? För om du gör karriär så tjänar du väl så mycket pengar så att du istället kan anställa eller? Att praktisera är bra, men man ska då inte arbeta som om man vore anställd.

 • Majsi
  4 februari, 2013 at 12:52

  Brukar praktikanter ha lön?

 • SS
  4 februari, 2013 at 13:03

  Adam; En eloge till dig..Mycket bra och pricksäkert skrivet..Kram

 • Adam
  4 februari, 2013 at 13:04

  ju, hos Katrin i form av kontrakt som de åläggs med massa skyldigheter och som tack för hjälpen får de i bästa fal gymkort, några PT timmar och spotyfi. Alla som praktiserar hos Katrin ska vara lyckliga av att jobba åt en ”känd kariär kvinna”.
  Helt seriöst – det beror på varifrån praktikanten kommer och vad är det för syfte med praktik.Dessutom så praktiserar inte oavlånade praktikatnter 9-17 sex dagar i veckan pus att dem förväntas bidra med recept7produkt och gud ved vad mer.
  Praktikens syfte är att människan (vi utgår ifrån vuxna arbetslösa) ska pröva på visa yrken/arbetsuppgifter med betalning från Akassan eller AF. praktiken borde leda till anställning.

 • M
  4 februari, 2013 at 13:32

  Dessutom brukade Katrin själv blogga om att hon och Shervin stod och lagade mat till hennes kokbok tills de stupade i säng.. Jag har aldrig hört om något liknande. Varför stod hon inte och lagade mat hela kvällarna med någon anställd utan alltid med sin gratis praktikant som dessutom skapade recepten till henne?
  Om praktikanten arbetar utöver vanligt överenskommet praktikschema så ska denne ha lön!

 • J
  4 februari, 2013 at 13:35

  Antar att du syftar till Shervin – jag känner inte någon inblandad, men enligt Shervins blogginlägg så blev hon väl visst erbjuden anställning/jobb, men ville hellre gå egen väg, vilket ju är helt OK? Precis som du säger är ju praktikantjobb ett sätt att få prova jobba och lära sig nya saker (tex hur man startar företag/driver butik eller vad annat som Shervin såg att hon skulle kunna ha nytta av – förutsätter att hon och Katrin hade en tydlig överenskommelse i början) – det är ju rätt fånigt att dumförklara vuxna människor som aktivt valt att göra praktik och vara där under tydliga förutsättningar genom att slå fast att de blir utnyttjade och att Katrin är en bov? Med ett nystartat företag tar det ju också ett tag att få upp stadig omsättning att anställa, så vad är problemet med praktikanter? Det är väl mer intressant som praktikant att bli betrodd och få vara inblandad i massa olika dagliga sysslor där man får känna sig kreativ och att man lär sig nytt än att lunka på ”på nåder” med astråkiga sysslor (som min praktik för många år sedan, kändes helt värdelös och ledde inte till något för ingen på arbetsplatsen valde att använda mig till ngt vettigt)? Och jo, det är vanligt att få jobba hårt under praktik trots låg ersättning från AF, men än en gång – är man driven så går man igång på projekt, och i det här fallet så har det slutat med att Shervin väljer att gå sin väg när hon känt sig klar, och har förmodligen jättebra läge att bygga något eget nu, vilket kanske inte hade varit lika lätt att göra innan hon gjorde sin praktik.

 • Vill bara påpeka
  4 februari, 2013 at 14:13

  Hahahaaa! Jag kissar på mig! Det är så himla roligt när folk som inte kan stava ska försöka skriva andra på näsan!

  Tack Adam, du gjorde just min dag!

 • Lena
  4 februari, 2013 at 15:05

  Katrin ligger på Bloggportalen med den blogg som hon har idag. Den ligger på plats 62 bland proffsbloggarna.

 • JennyL
  4 februari, 2013 at 15:35

  Hahahaha jag slutade räkna vid tio stavfel !!

 • Karin
  4 februari, 2013 at 15:53

  Så typiskt Katrin att ljuga. Hon har legat på Bloggportalen hela tiden med sin egna blogg, men bloggen når ju inte upp till topplaceringarna längre, och då är det ju inte lika kul för Katrin att nämna placeringen på Bloggportalen. Men plats 62 är det alltså. På Mest besökta proffsbloggar.

 • Patricia
  4 februari, 2013 at 16:20

  Måste bara säga Katrin, jag gillar dig skarpt.

 • Anna A
  4 februari, 2013 at 16:46

  Hej,
  Vill bara säga att jag tycker du är grym och jag har inte varit inne på finest.se en gång sedan du slutade blogga där…

 • My
  4 februari, 2013 at 17:05

  Ni som bryr er om er hälsa: ät INTE lchf!!

 • J
  4 februari, 2013 at 17:11

  Jag älskar att din blogg inte pryds med massa reklam! Äntligen ngn som har fattat! ..och du, bry dig inte om alla negativa kommentarer i detta och andra inlägg! Fortsätt vara som du e och kör ditt race!!!!!!

 • YlvaB
  4 februari, 2013 at 17:33

  Öööööh, va??!

 • Linda
  4 februari, 2013 at 17:45

  Var fan har ni fått Spotify ifrån era nötter??? Det stod Sportlife, som är ett gym.

 • M
  4 februari, 2013 at 17:58

  På tal om stavfel, Katrin stavar alltid åt helsikke fel och slår folk på näsan ideligen, men henne kan en del hejja på..Så sjukt

 • Anna
  4 februari, 2013 at 18:01

  Adam hur kan du veta så mycket om hennes projekt och samarbeten? Bitter?

 • Anna
  4 februari, 2013 at 18:04

  Fast är inte butiken rätt liten, hur ska ni få plats med allt där?

 • Lena
  4 februari, 2013 at 18:13

  Det är därför ingen överviktig får jobba där 😉

 • lättsomenplätt
  4 februari, 2013 at 18:16

  WORD!

 • Adam
  4 februari, 2013 at 18:53

  allt framgår från hennes egna och andras inlägg. Bitter? Varför och p¨å vad?
  Till er andra – jag hade nog haft lika roligt med att rätta tll era engelska lexor, svenskar brukar vara geniala när det gäller andra språk men är alltid framme med att påpeka andras fel.
  Lär dig något vigtig i livet – peka inte på andras fel utan att vara säker att du själv är felfritt. är ni???

 • E
  4 februari, 2013 at 19:05

  🙂

 • anonym
  4 februari, 2013 at 19:10

  HaHaHa!

 • Mohamed
  4 februari, 2013 at 19:46

  Dock så är det med hennes gamla blogg på Finest som fortfarande får klick.

 • Laila
  4 februari, 2013 at 20:16

  Du får väldigt mycket ris och ros Katrin märker jag. Av mig får du en jääävla massa ros. Så det bara sprutar ur öronen. Kör så det ryker

 • 4 februari, 2013 at 20:59

  Hahahaha garvar på mig!! Adam U rule!!

 • Adam
  4 februari, 2013 at 23:16

  Linda – du har rätt, det är jag som skrev fel. Förlåt alla och tack Linda.
  Men det förminska inte faktum att Katrin sugger musten av alla som kommer i hennes väg – inte för att personen i fråga ska växa utan hennes kassa fylls med råge och där hon frmastäler sig som den riktiga uoohovsman.
  Så här skerv hennes praktikant om ”avtalet med katrin: ” För 22 veckor sedan kom jag till lchfklubben. Jag skrev på ett avtal där det stod att jag skulle praktisera på lchfklubben och i min praktik infattade att träna två gånger i veckan med en personlig tränare och blogga två inlägg om dagen i min blogg där mina läsare fick chansen att följa mig på min resa. Jag var praktikant (inte via AF utan bara praktikant) med förmåner. Ingen lön, men förmåner som ett gym-kort på sportlife och min PT Philip Lailani.”
  Hon skriver inte ett ord om att i avtalet omfattar Katrins rättighetter att livnära sig på praktikantens uppfinningar – det kan inget företag göra heler.det var inte Shervin som fick lära sig något av Katrin utan Katrin fick en grattis knuff framåt tack vare praktikantens recept.
  Så här skriver pratikanten om Katrins handledning: ”På 22 veckor satt jag och Katrin aldrig ner för att prata om min hälsa eller hur jag mår. Vi satt oss aldrig ner för att checka av hur det går osv. Alla kunde se att det gick bra, varför ödsla tid på någon som kan sköta sig själv? Mitt största stöd i min resa har varit Philip Lailani som alltid funnits där för mig. Svarat på frågor kring LCHF och träning och konstant varit tillgänglig när jag känt mig förvirrad, det var mest i början och då man behöver det som mest. Men någon kost rådgivning och något särskilt stöd har aldrig varit. Jag har praktiserat på lchfklubben 09:00 till 17:00 alla dagar utom dom jag tränade med PT då jag gick 15:00.

  När jag började min praktik fanns det ingen butik, Katrin hade inte börjat på sin nya kokbok och lchfklubben hade inte sina egna produkter. Jag är väldigt glad för att lchfklubben växt så snabbt och tagit så stora steg på så kort tid. Men med mer ansvar och arbete kommer mer uppgifter och saker att göra.”
  Klart som fan att kraven på nya produkter blev stor dessutom skröt Katrin dag in och ut hur mycket muslin såldes mm. Vem som helst hade känt sig utnyttjad. Jag tror inte att om Katrin ”erbjudande” om nyanställning hade varit bra hade någon tackat nej till. Jag tror att allt är jättebra så länge folk är till lags när någon ”tänker” själv – då ska man få gå. Veför stack barnflicka då? varför måste vi ta reda på vad hennes städerska har i kassar när hon går hem? Varför duger ingen praktikant som vill lära sig något nytt utan att kravän omfattar någon som är LCHF-ar och kan allt om det? Ju för katrin måste ha människor som kan bygga upp hennes varumärket, hon själv bidrar bara med självgodhet och massa gapphalsiga rap. Hon förbli en nolla utan sin hängiven personal. Allt hon gör gör hon bara i ett syfte- att tjäna pengar, oftast på andras bekostnad. Tänk på att Hitler med sin propaganda drog hela nationen till krig – allt går när man utnyttjar svagaste punkter på folk.
  Det var allt från mig – räkna gärna stavfel – det struntar jag i)

 • Adam
  4 februari, 2013 at 23:17

  viktigt är att kassa aparatten får plats och varor på hyllan…

 • Magda
  5 februari, 2013 at 00:23

  Nu får ni ge er lite gott folk. Shervin är en vuxen människa som valde att gå med i ett samarbete med LCHF klubben och Katrin. Ingen tvingar någon att praktisera gratis, blogga under tvång eller att laga müslie.

  Shervin valde själv. Hon fick hjälp att börja, en bra start och nu har hon chansen att utveckla detta till något större. Man får inget gratis i livet utan vi får kämpa och ibland gå igenom tuffa saker för att ta oss i mål.

  Shervin du är grym och jag tvekar inte en sekund på att du kommer lyckas. Du har skapat ett namn och alla älskar dig. Kämpa på och jag ser fram emot att se dig utveckla ditt bolag. Du har stöd från Malmö om du behöver det 🙂

  Mvh Magda

 • ml i sf
  5 februari, 2013 at 02:47

  katrin – keep going!

 • Lotta
  5 februari, 2013 at 15:14

  Håller helt med dig, lär dig stava innan du sätter dig på några höga hästar, Adam.

 • Lotta
  5 februari, 2013 at 15:16

  Är ju precis det du gör, gnäller och klagar på andra. Kasta inte sten när du sitter i glashus!!

 • Lotta
  5 februari, 2013 at 15:20

  Man betalar aldrig praktikanter någon lön, kan t o m vara så att man får betalt för att ta mot praktikanter. Jag är själv arbetsgivare som gärna tar mot praktikanter, så jag vet vilka regler som gäller. En praktikant behåller sin a-kassa under praktiken.

 • Lotta
  5 februari, 2013 at 15:21

  Varför inte?

 • Michan
  5 februari, 2013 at 15:34

  Men varför sitter du här och skriver dina elaka kommentarer och sprider dålig stämning???
  Tror du att vi vill läsa dina elakheter??

 • Americana
  6 februari, 2013 at 00:53

  Fran vad jag forstar blir INGEN tvingad till att gora praktik… Shit alltsa, vad folk inte fattar!

 • Lina
  8 februari, 2013 at 21:03

  Här var det livat minsann…. Jag tänkte bara tipsa om två andra fantastiska foundation (om man gillar flytande): Chanel eller Sensai Velvet fluid finish! Annars är det helt klart Bare Minerals som är bäst- alla kategorier!! Hälsningar, en makeupartist