LCHF Okategoriserade

NaturalCycles.com

Jag säger det i podden men för att maximera spridningen av det viktiga budskapet ska jag skriva det här också. Alla ni som använder er av preventivmedel som innebär att ni stoppar i er hormoner av olika slag och i olika dos sluta med det och börja använda er av den här geniala metoden istället!! Det viktigaste är att ta hand om sin hälsa och vill ni bli övertygade om den saken kan ni till exempel titta på en film som heter The fault in our stars. Den handlar om 18-åringar så den passar alla. Jag menar inte att man måste relatera till det värsta, det jag vill säga är att man ska ta hand om sin hälsa så gott det går. Man ska äta ren mat utan kemiska tillsatser, utesluta gluten, man ska köpa sånt som är fair trade, man ska återanvända kläder och prylar, man ska inte kasta mat, man ska hjälpa de som behöver, man måste fuska lite såklart men man ska försöka. Det viktigaste är dock att man absolut inte förstör sin hälsa med flit.

Keep it naturalNaturalCycles.com

You Might Also Like

 • Ewa
  24 april, 2015 at 12:07

  Man behöver inte alls utesluta gluten om man inte har konstaterad celiaki. Hur många personer som säger ”jag äter inte gluten” är verkligt glutenintoleranta? Inte speciellt många, faktiskt.

 • Olivia
  24 april, 2015 at 12:43

  Och man skall inte MOBBA andra människor ……….

 • Mimmi
  24 april, 2015 at 12:49

  Jag tycker att natural cycles verkar underbart. Tipsade min syster som guck och pratade med någon på mvc som inte rekommenderade det. Hon sa att den enda gången man ska använda något som natural cycles är om det INTE GÖR NÅGOT att man blur gravid, dvs att det inte är särskilt säkert. Det blev jag lite sur över. Varför lär de ut sånt om det inte är sant?

 • Gemma
  24 april, 2015 at 13:08

  För att hon tjänar pengar på det. Sedan skiter hon väl i resten!!

 • Maria
  24 april, 2015 at 14:02

  Men när ska du och Blondinbella som gör så jäkla mycket reklam för NC fatta att det finns vissa av oss som BEHÖVER de här hormonerna som är i p-piller, hormonspiral etc?
  NC är inte för alla, precis som hormonpreparat inte är för alla. LITE ödmjukhet skulle uppskattas iallafall.

 • Sara
  24 april, 2015 at 16:12

  Då undrar jag bara hur du ser på alkohol, Katrin? Du verkar ju tycka det är viktigt att kunna ta sig en riktig fylla då och då, och alkohol – om något – är väl att förstöra sin hälsa?

 • Tove
  24 april, 2015 at 16:31

  Är 45 och har kört säkra perioder i 25 år då jag mådde jättedåligt av P-piller och blev peppad av en äldre kvinna på jobbet. Det har faktiskt funkat genom alla år.

 • Laila
  24 april, 2015 at 16:48

  Hormonspiral är det absolut bästa preventivmedlet ever. Den verkar endast lokalt i livmodern. Ingen annanstans i kroppen.
  Å det bästa med den är att man slipper ha mens! Inga blödningar alls…. Tänk på den du 😉

 • Irene
  24 april, 2015 at 17:07

  Vanlig spiral inga problem ! Skulle aldrig köra utan .

 • Josefine
  25 april, 2015 at 01:43

  Plockade ut min spiral för jag hade tokmycket biverkningar och sa att jag vägrar använda någon mer p-medel! Min man verkar dock tro att jag blir gravid bara han tittar på mig, så här liggs det med kådis, lagom kul!

 • Bettan
  26 april, 2015 at 22:44

  Jag håller med dej MEN så finns de dom som har endometrios och inte ska blöda så då har man inte mycke till val. För jävla onödig åkomma… Och sen så finns det appar som är gratis och funkar toppen om man har någon form av regelbunden mens, om man inte orkar tempa sej. F.ck hormoner! Gluten, de är en annan sak… Tror inte på att utesluta saker men minska ner intaget av VITT mjöl…