Alltså ursäkta mig alla italienare i hela världen men min pizza rockar fett. Den är så god så jag inte riktigt kan förklara för er hur god den är. Varje gång som jag bjuder på den här pizzan så säger folk att det är just den godaste pizzan de ätit och nu ska ni få två förslag från mig på hur man kan toppa den:
Ni börjar med att baka upp pizzabotten som ni köper här. En sån här pizza är fyra portioner.
Förslag nummer 1 – Oxfilé med bea
Blanda 400 gram krossade tomater, med två finhackade/pressade vitlöksklyftor, salt, peppar, 1/2 hackad/klippt basilika, lite oregano.
När botten har svalnat bre ut tomatröran över.
Strö ut ca 300 gram riven ost över pizzan. Strössla ut feta ost.
Skiva (i mitt fall gårdagens grillade oxfilérester) och lägg över pizzan.
Skiva champinjoner och körsbärstomater och lägg ut.
Grädda pizzan i ca 15 minuter tills den ser färdig ut lite beroende på ugn. Min ugn är helt sjuk så för mig tar det typ 10 minuter men det är en helt ny SMEG varmluft och dem är det krut i kan jag lova.
Du serverar pizzan på plåt och klickar ut bearnaise-sås ju mer desto bättre!
Förslag nummer 2 – Parma/mozzarella
Samma tomatröra. Alltid samma tomatröra.
Strö ut ca 300 gram riven ost över pizzan. Lägg ut skivad mozzarella.
Lägg ut skinka och champinjoner.
Toppa gärna pizzan med ruccola vid servering.
Carrie
10 juli, 2013 at 12:32Du satsar verkligen järnet för o gå in för o bli smällfet 🙁
Lisa
10 juli, 2013 at 12:44Jaha, där fick du till det igen med lite skryt om hur mycket pengar du har. Med spisen alltså…
isolde
10 juli, 2013 at 12:47FAN vad du är bra! Du är helt klart bäst i hela världen.
Här i Malmö regnar det inte, och är just nu på väg till ”Ribban”, för att sola och bada.
Så pizzabaket får vänta.
isolde
10 juli, 2013 at 12:53Skrivet med ironi!
Carrie
10 juli, 2013 at 14:20Sååå gott!!! Saknar aldrig pizzerians pizzor längre.
Hutte
10 juli, 2013 at 15:04Min lokala pizzabagare är hängiven läsare av din blogg, och han är nu deprimerad och kan inte jobba mer. Synd, gillade hans Calzone. Men din är såklart mycket godare, och så blir man ju smal av den också.
Carrie
10 juli, 2013 at 15:10Hahahaha Hutte 😀
Victoria
10 juli, 2013 at 15:23Isolde, om man måste göra ett tillagg och förklara att det var ’ironi’ …. tja… då har du ju inte lyckats så bra eller hur?
isolde
10 juli, 2013 at 15:34Kände mig manad, att förtydliga att det var ironiskt skrivet. Då det verkar som om många av Katrins läsare inte förstår det.
Relateret till tidigare kommentarer.
eva
10 juli, 2013 at 18:55Varför kostar 250 g av din musli 75 kr, och 500 g 175 kr?
Är det meningen att man ska förlora 25 kronor på att köpa dubbelt så mycket?? I normala butiker är ju storpack billigare..
Anki
10 juli, 2013 at 19:09Normala butiker? Onormala butiker?
Dåligt
10 juli, 2013 at 22:54Fet som en gris kommer du bli igen. Och inte kommer det bli lätt att bli av med den övervikten. Varför vräker du i dig? Man kan tänka sig för trots att man är gravid!
Veronika
10 juli, 2013 at 23:11Tja Katrin.
Hur ska man göra om man vill framföra en affärs ide för dig och ditt företag. Mest för att du e typ kunglig, så du får den gratis. Ringo dockor på BR. Skämta. Men jag har en tung ide till dig, påriktigt.
Veronika
10 juli, 2013 at 23:12Hahah du ju helt rubbad. Sök hjälp” dåligt”