Okategoriserade

Nä nu tar jag helg

Ja ja ja bra bra bra. Nu tar jag helg. Jag har haft en fantastisk dag idag och en fantastisk vecka också. Saker och ting flyter på och snart kommer det att säga booom och så kommer ni få se vad vi har slitit med i månader. Ikväll ska jag gosa i soppan men Ringo och se på Let´s Dance och imorgon flyttar Ringo in hos syrran och jag, Bingo och Nova på Clarion. Nova ska hänga med sina tjejkompisar, Bingo ska ”passa dem” och jag ser mig själv mest på Spa:t. Fy fan för ett härligt Spa de har på Clarion och jag har bokat in mig på ett par behandlingar så det blir bra.

Okej, gänget. Au revoir för nu.

Och grattis lilla Laulau som fyllde två i onsdags och ska få vräka i sig tårta hela helgen!

You Might Also Like

 • Kjerstin
  19 april, 2013 at 17:10

  Gosa i soppan? Nu blev det väl i alla fall fel…

 • Bibbi
  19 april, 2013 at 21:17

  du är sannerligen ett bevis på att vem som helst kan bli känd för absolut ingenting. Ha ha

 • suada
  19 april, 2013 at 23:28

  alltså! Ringo är så vacker!

 • Fjodor
  19 april, 2013 at 23:31

  Instämmer 100 %.

 • fia
  19 april, 2013 at 23:50

  PRECIS.. vad har katrin gjort egentligen för att bli en b kändis????????

 • Victoria
  20 april, 2013 at 07:48

  Fia, Fjodor och Bibbi! Förklara gärna vad ni gör inne i en blogg tillhörande en person ni inte verkar gilla. Dessutom tydligen en B -kändis. Hitta en A- kändis blogg och stick härifrån.

 • Fjodor
  20 april, 2013 at 19:39

  D-kändis, menar du väl?