Okategoriserade

Nä men?! Ni är ju här ju…!

Nä men kors i taket ni är ju här ju… Det trodde jag inte om jag ska vara ärlig. Att så många av er skulle haka menar jag. Jag har ju aldrig vetat eller brytt mig om vad jag har för statistik och bara för att finest.se har typ 300 000 besökare så har inte jag veta hur många av dessa som varit mina? Bloggportalen kan man ju inte förlita sig på för då skulle man ju bli dum i huvudet. Jag vet inte hur de räknar men skulle jag ha sex fyllda Friends Arena som läser min blogg varje vecka?! Jo men troligt…

I alla fall. Nu är jag ensam. Ingen plattform vars trafik jag kan tillgodo se mig. Det är bara jag och det är så jävla najs. Jag ska inte lägga upp mig på bloggportalen alls tänker jag mig vad spelar det för roll hur man ligger där när man ändå inte är intresserad av företagen och ligga där och ta upp plats på topplistan som en pussyteaser har jag inget behov av. Det räcker att jag är det på krogen tänker jag…

Ja! Ni kanske undrar hur många pers som hänger här med mig? På en vecka är det 70 000 unika besökare enligt trovärdigt redskap vad jag förstått? Det är en snabbare start än den jag hade när jag flyttade från Stureplan till Finest och det hade jag verkligen inte kunnat tro.

Så, jag är glad att ni är här folket och jag är glad att jag kan underhålla er. Jag gillar er det vet ni. Ibland är vi inte överens och det ska ni veta att det är helt okej. Men en sak glädjer mig och det är att ni är här. Så många av er….Wow!

 

You Might Also Like

 • Sofie
  26 november, 2012 at 13:59

  Hej katrin. Jag måste få skriva och tala om för dig att vissa bilder inte syns i dina inlägg. det kanske går att ordna till? kram sofie ! 🙂

 • J
  26 november, 2012 at 13:59

  Klart vi är här! Har hängt med sedan din första blogg, haha.

 • Angelica
  26 november, 2012 at 14:33

  Hur skulle man motstå?!
  Om jag sitter och fnittrar för mig själv över telefonen eller gapflabbar rakt ut så säger alltid min sambo ”inne på Katrins blogg?!” Egentligen ingen fråga, mer ett konstaterande. Du är så rak och ball, -uppfriskande!
  Sluta aldrig skriva som du gör.

 • Sofia
  26 november, 2012 at 14:52

  Hej Katrin!
  Det var för mig självklart att haka på och kommer alltid vara så! Klarar mig ju inte i denna galna värld utan galet härliga Katrin.
  Ha en toppen dag 🙂
  Kram sofia

 • Anna
  26 november, 2012 at 15:09

  Någon mer än du som föraktar tjockisar…
  http://charlotta.chic.se/nagra-sanningar-fran-en-fore-detta-tjockis/#respond

 • Amanda
  26 november, 2012 at 15:40

  Haha, jag är faktiskt ny trogen följare efter din flytt till denna sida. Fyllde år och fick din bak-kokbok i present samtidigt som det blev så mycket storm kring dig och den där annonsen… kan inte hjälpa det men jag håller ju med. Haha. Och dessutom älskar jag att vara kreativ med lchf, vilket du också verkar 😉 Det gör det sjukt kul att läsa här! Puss!

 • Lisa
  26 november, 2012 at 15:52

  Klart vi är här! Och visst var det speciellt de första dagarna när det bara var vi vanliga som gillar dig här. Bara positiva kommentarer och en skön känsla. Sedan kom idioterna. Som följer med bara för att anonymt håna någon de inte känner. Det kommer alltid att vara obegripligt för mig. Ungefär som SD. Kanske vi 60 900, eller vad det nu kan vara, som gillar och blir peppade av dig, kan kommentera och uppmuntra lite mer för att uppväga. Kram!

 • Chris
  26 november, 2012 at 16:38

  Var är annonsörerna…………?

 • Ylvali
  26 november, 2012 at 18:58

  SD kommer få minst 20% i valet 2014! Vi kan inte längre blunda för hur vårt land håller på att fullkomligt förstöras. En ensamstående flyktingmamma får 21.000:- i månaden efter skatt. Vilken ensamstående svensk mamma får 21.0000:- i bidrag? Vi lever i ett sjukt och snett samhälle som håller på att bli laglöst. Jag har 50% vätska i ena bihålan och bägge är extremt svullna. Har fått avsvällande tabletter och starkare penicillin.Neger får man inte säga men Svenne är inget rasistiskt ord. Fy fan.

 • Sus
  26 november, 2012 at 19:02

  Därför fortsätter jag att läsa dig, oavsett vart du väljer att skriva. Puss

 • Ida
  26 november, 2012 at 20:00

  Klart man hakar, bästa bloggen ju!

 • Annikisian
  26 november, 2012 at 20:42

  Vad hade du förväntat dig ??? Självklart är vi med, alla hundratusental…! Har inte att göra med en portal! Finest har tappat mej och många, MÅNGA FLER… Lycka till <3

 • Maria
  26 november, 2012 at 21:58

  För mig var det en självklarhet! Enda skälet till att jag besökte Finest var ju för att läsa din blogg. Nu när du har flyttat hit så har jag följt med! 🙂

 • Pet
  26 november, 2012 at 23:32

  Det är bara bra att du slutade på finest för du är en do your own thing brud. Jag är en jojo-läsare, följer din blog i perioder men nu har jag landat. Tycker att du håller en bra balans mellan superrolig och bitterfitta rolig, man känner igen sig. För vem orkar med personer som ska vara glada och perfekta jäääämt!?!?

  Jag tycker att radio1 ska ta in dig, du är en frisk fläkt och jag älskar att du står fast vid dina åsikt.

 • mathilda
  27 november, 2012 at 03:56

  Följer dig vart du än går underbara katrin! 🙂

 • Christina
  27 november, 2012 at 09:12

  Det är väl klart man hänger me´ dit du är!:-)

 • plus size wedding dresses informal
  12 december, 2013 at 14:33

  Stuffing Envelopes Jobs and Work at Home Stuffing Envelopes Information. How to make money stuffing envelopes at home. Stuffing envelopes from home can be a real home job.

 • kz=fascist
  18 oktober, 2015 at 21:34

  ”Jag vill sprida kärlek och inte hat.”
  Det är ett citat från Katrin Z och visst låter det vackert? Men låt oss titta lite närmare på det, här följer några citat:

  ”Du får inte hälsa på mig på gatan för du är fet!”

  ” … så har man rätt att klanka ner på dig. För du är dum i huvudet …”

  ”Det här är något som folk skrattar åt och hånar. Det här är ingenting som jag tror kan vara positivt för någon.”

  ”Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara tjocka.”

  ”Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man ser ut sådär så gör man inte det.”

  ”En människa som är överviktig, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.”

  ”Men hey jag står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.”

  Jag tror faktiskt att Katrin själv tror på att hon sprider kärlek. Byter man ut _ett_ enda ord i hennes citat så inser man att det har funnits en person som också drevs av samma

  ”kärleksbudskap”. Det är exakt samma hat, skillnaden är bara att det ena är brottsligt.

  – Du får inte hälsa på mig på gatan för du är en jude.

  – … så har man rätt att klanka ner på dig. För judar är dumma i huvudet …

  – Judendom är något som folk skrattar åt och hånar. Det är ingenting som kan vara positivt för någon.

  – Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara judar.

  – Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man är jude så gör man inte det.

  – En människa som är jude, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.

  – Men hey nazister står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.

  Katrin skriver på Instagram ”Vet man att man har rätt så har man inget problem med att argumentera för sin sak”, ytterligare en gemensam egenskap: den bergfasta tron på att de har rätt och rätten att definiera vad som är rätt och fel.

  Vad värre är att för 80 år sedan var det många gjorde allt för att följa med strömmen och berika sig själva. Andra sa eller gjorde ingenting trots att de såg vad som hände. De få som vågade ”försvann” spårlöst. De allierade visste men agerade inte.

  Nu tror jag inte att Katrin kommer att få särskild stor betydelse, hon är och förblir en parentes. Men vi har en medmänsklig skyldighet att identifiera och motverka de som sprider ett hatfullt budskap, speciellt när det lindas in i omtanke och kärlek.

  Det Katrin sprider är inte kärlek. Det är hat och ondska.