Okategoriserade

Min lördag!

Ringo säger hela tiden att allt är hans. ”Min mamma” ”Min pappa” ”Min Nova” och så vidare. Idag känner jag att det här är ”Min lördag” och det känns så jävla bra. Jag har jobbat på högvarv de senaste veckorna och det kommer att fortsätta i två till så jag har inte hunnit med så mycket här hemma. Idag fick jag först sovmorgon så jag sov från elva till halv tio och vaknade superutvilad. Då bytte vi av så gick Bingo och la sig, sen dess har jag och Ringo stökat undan. Vi tvättar stolsöverdrag, går ner i grovsopen och kastar glas och papper, vi skurar väggar efter tavlor för vi ska byta tavlorna, vi bakar, äter ägg med leverpastej (fråga inte), jag testade att koka isbergsallad och det var det godaste jag ätit på länge så nu är första receptet till kokboken satt, juhuu! Nä men vänta ett tag. Som Ringo säger ”Vänta lite nu”. Har ni sett att ni har chansen att vara med i min kommande kokbok?! Med eget recept och bild och allt. Hur kul!? Svinkul!! Kolla filmen:

Här tävlar du.

Vi möter grannar i trapphuset, inte bara vi som julstökar idag tydligen. Vi har julpyntat och tänt en massa ljus så det är mysigt. När pappa Bingo vaknar ska han få sätta upp julbollen i fönstret och då är vi klara. Då ska Ringo sova middag och jag ska betala räkningar och svara på mejl som jag inte hunnit med i veckan. Butiken är öppen idag, kanske att jag ska trippa ner och spionera lite på Nathalie som jobbar idag. Ni vet hon som jag efterlyste på bloggen ”Du som joggade in i butiken!”. Hon jobbar hos mig nu.

Vad mer? Jag hörde att Charlotta Flinkenberg totalattackerat en fet person som heter Åsa. Åsa från farmen? Bonden? Nåt sånt. Fy va dåligt av Charlotta att ge sig på en fet person för hur ska väl hon hjälpa sin fetma?! Ska ta och leta upp den där artikeln nu. Nu ska jag nämligen bara sitta vid datorn i en hel timme. Det är lyx för mig. Att jobba ikapp på en lördag. Och läsa artiklar. Mmmmmmyz.

20121201-125041.jpg

You Might Also Like

 • camilla
  1 december, 2012 at 18:27

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Olof
  1 december, 2012 at 19:01

  Din svarmor i hornet till vanster ser lite bajsnodig ut.

 • Linda
  2 december, 2012 at 01:53

  Du verkar inte må bra?Måste vara jobbigt och ta mkt energi att störa sig så mycket på överviktiga som du gör?Lev livet och njut istället för att störa dig och lägga dig i andras,jag kan lova att dom som du trackar mår otroligt mkt bättre än vad du gör,du har problem