Okategoriserade

Min framtid

Ä men asså jag kan inte berätta för er om mitt möte med Benny igår för det finns alldeles för många okunniga och skeptiska människor out there men okej skitsamma jag kan berätta lite. Jag kommer att vara gravid mycket snart och få en dotter. En kopia av mig själv alltså en mörk liten tjej. Mina gener kommer att ta revansch med andra ord! Jag kommer att skriva en ny bok som kommer att slå internationellt. Jag kommer att jobba utomlands en del och han sa specifika länder men skit i det. Vi kommer att flytta snart till en lägenhet från sekelskiftet med modernt kök och badrum. Hissen i huset kommer att krångla en del men det kommer att vara det enda problemet, ha ha ha… Ja ni hör ju! Han var väldigt specifik och det var fantastiskt att höra på hur min framtid ser ut. Det var en del privata saker också såklart men jobbmässigt ser det väldigt bra ut. Jag gör rätt i det jag gör och… äsch jag ska inte avslöja mer för sen kommer ni att sitta här och undra när saker och ting ska inträffa men om jag får två specifika samtal de närmaste månaderna från två specifika personer så kommer jag att berätta för er att Benny sa att de skulle ringa.

Jag har messat med Benny och jag får ge er hans nummer så boka in för i helvete. Ni kommer inte att ångra er. Han är lite dyr men det är värt varenda krona. Hans nummer är 0707 975512. Telefontid måndag klockan 18.40-20.15.

Ser ni?! Jag sitter fortfarande och jobbar som på ett lager. Men det kommer att bli ändring på den fronten. Mycket snart…!

 

You Might Also Like

 • anonym
  10 april, 2013 at 16:51

  Du ser ut som om du tittade på en skräckfilm!

 • Felicia
  10 april, 2013 at 17:03

  Hej!
  Har funderat länge på att besöka just Benny. Frågan är då.. Exakt hur mycket kostar det att gå hos honom?
  TACK för en kanonblogg!

 • Liv
  10 april, 2013 at 17:13

  Haha så mkt skitsnack! Kommer skratta när du får din näste son,mest trolig blond han med! Asså betalar du för sånt?!

 • mariab
  10 april, 2013 at 17:40

  Oraklet verkar tillämpa regel nr ett i orakel-sammanhang: tala om att framtiden blir exakt som den som betalar vill att den ska bli.

 • Micaela
  10 april, 2013 at 17:48

  Hej Katrin, har ett minne av att jag läste på din blogg att du åt en massa kolhydrater när du var utomlands senast. Jag ska på studentresa i slutet på maj och har hållt på med lchf sedan januari. Är väldigt nojjig över att jag kommer må dåligt om jag drar i mig kolhydrater, för det vill jag ändå göra, det kommer bli mycket drinkar och snabb mat. Så vore tacksam om du svarar på detta då jag undrar om du mådde dåligt av att äta massa skit helt plötsligt?

 • Ann.B
  10 april, 2013 at 18:12

  Hej!
  Tack för att du valde att dela med dig av detta!
  Om du får tid så vill jag tipsa dig om att titta igenom tidningen se o hör som kommer ut i butikerna i morgon tror jag .
  Det är en liten notis där med två bilder…… En på Ringo och en på Penolepe Cruz s son och dom är så läskigt otroligt lika varandra ! Detbär det det står i tidningen att dom är lika o dom spekulerar lite på skoj om Bingo varit där med.
  Du måste kolla 🙂

 • SweTex
  10 april, 2013 at 18:17

  Själv gick jag en gång i ett mycket svagt ögonblick till en spådam, jag var full utav ångest och olycklig över att min stora kärlek krossat mitt hjärta, jag var beredd att avsluta detta liv på jorden, så pass sårad, olycklig och trasig var jag… Efter ett besök hos denna spådam så såg jag ljuset i tunneln, blomman som trotsat asfalten, den lilla flugans modighet gentemot sparven, musen som trotsade elefantens enorma styrka ja, jag insåg att lyckan var funnen, den totala lyckan om att jag hade en glänsande ljus vacker framtid framför mig, att min kärlek just gjort sitt livs mest felaktiga val, jag klarar allt! Jag är unik, kanske den mest unika människan på Jorden, så som sagt, den dagen jag styrde mina steg in i denna spådamens tält förändrade mitt liv, för alltid.

 • Bloggläsare
  10 april, 2013 at 18:22

  Katrin! Och ni andra som läser denna kommentar!
  Ni verkar ju alla ha en åsikt om allt och inget, idag funderar jag på om man på ett fint och diskret sätt kan påpeka för en människa som står än nära att denne har gått upp en del i vikt, att det kanske är dags att tänka en gång extra på vad man äter och hur man rör sig. Är det okej? Hur säger man?
  Tack för hjälpen!

 • Karin
  10 april, 2013 at 18:51

  Lycka till Katrin, och hoppas du får din lilla dotter snart:)

  Kul för sötnosen Ringo med ett syskon. Hoppas att allt bra slår in.

 • Karin
  10 april, 2013 at 18:53

  Tror det kostar runt 1000 kr för en halvtimme.

 • I
  10 april, 2013 at 18:58

  Men??? Benny har antagligen läst din blogg och då är det ju inte så svårt att ”spå” någon……

 • Plupp
  10 april, 2013 at 19:11

  Jag känner Benny via vänner. Goda vänner som jag kännt under en väldigt lång tid.
  Man får tro vad man vill om huruvida ett medium är fejk eller inte men de spådommar han gett mina vänner har alla slagit in.
  Ni ska inte tro att han låter folk höra vad de vill höra.
  Men Katrin har rätt, det är så många av er som är alldeles för korkade för att våga se utanför er comfortzone, allt udda måste vara konstigt och bluff.

  Gå å lägg er och låt folk göra som de vill utan att ni måste böla ut om det som om ni vore allsmäktiga.

 • lena
  10 april, 2013 at 19:42

  LÅT BLI!
  TRO MIG,
  MAN KÄNNER SÄLV ATT MAN GÅTT UPP I VIKT. KOMMENTERA INTE HELLER OM PERSONEN IFRÅGA GÅR NER I VIKT. LÄR DIG ATT UPPSKATTA MÄNNISKOR FÖR DEN DE ÄR INTE HUR DE SER UT

 • Bloggläsare
  10 april, 2013 at 19:57

  Jag menar inte att göra det för hur dom ser ut.
  Men det är just det att många kommenterar att man gått ner i vikt men ingen säger nåt om man går upp. Personen i fråga kanske bara behöver en knuff i rätt riktning.

 • Liv
  10 april, 2013 at 20:32

  1000 spänn för humbug? Galet

 • Lena
  10 april, 2013 at 20:35

  Personen vet ju redan att hen gått upp,då mår man inget bra och klarar sig utan elaka påhopp, låt hen vara så ska du se att hen snart tar itu med det hela. Finns väl värre saker än att gå upp lite i vikt? Oroa dig för annat ist.

 • Lena
  10 april, 2013 at 20:37

  Åh buhu buhu buhuu! Gnatt

 • Lucia
  10 april, 2013 at 20:54

  Och jag gick också en gång till en väldigt omtalad uppskattad spågubbe, dit även en del kändisar gick. Han informerade mig bland annat om att jag skulle få två söner tätt inpå varandra, men tyvärr skulle inte livet begåva mig med en dotter. Åren gick och jag fick så småningom en dotter. Sönerna jag väntade på kom aldrig. Han informerade också om att jag skulle träffa mitt livs kärlek som skulle vara skorpion. Någon skorpion träffade jag aldrig, däremot ett lejon som jag fortfarande är gift med. Ja, så kan det också gå, tralala..

 • Anna-Karin
  10 april, 2013 at 21:04

  Jag tror att du behöver gå upp en 4-5 kg i vikt för att lättare bli med barn. Du väger för lite för din längd. Det är faktiskt på det viset att underviktiga kvinnor med för lite kroppsfett har svårt för att bli gravida, det är allmänt känt bland dem som arbetar inom kvinnosjukvården. Själv lydde jag det rådet, gick upp 6 kg och blev gravid i stort sett direkt.

 • Bloggläsare
  10 april, 2013 at 21:46

  Men jag tror ni missuppfattar, jag menar inte att man ska hoppa på någon, jag menar bara i all välmening. Alla gör som dom vill med sitt liv, men det kan vara svårt att se såna man står nära gå ner sig. Jag skulle förmodligen aldrig säga till någon att den gått varken upp eller ner i vikt. Hur som helst jag ville bara veta vad någon annan tycker, det är inte alltid lätt att veta vad som är rätt och fel i andras ögon.
  🙂

 • Karin
  10 april, 2013 at 22:03

  Hej,
  Hoppas du får en härlig resa! Risken att du får magknip och att du blir jätte gasig och uppsvullen… Det blir iaf jag när jag syndar. Men synda med måtta så går det nog bra!

 • Lee
  10 april, 2013 at 23:00

  Dessutom tycker jag mig se att de magra tjejerna i större utsträckning får söner av någon anledning, vet bara Gynning som fått dotter….

 • Fjodor
  10 april, 2013 at 23:34

  ”Jag kommer att skriva en ny bok som kommer att slå internationellt.”….Tack för dagens stora skratt. Men för fan, go for it. Låt inte det faktum att du inte vet hur och när man använder kommatecken, att du stavar som en tolvåring och att dina meningsuppbyggnader stinker lång väg stå i vägen. Så som sagt, go for it, Hemingway.

 • L
  10 april, 2013 at 23:57

  Katrin hur kan jag nå dig om kostråd? Vill äta lchf men är inte säker det passar mig pga vissa saker.

 • Lina
  11 april, 2013 at 00:17

  Jag 158 ”hög” jag vägde då och jag väger nu 46 kilo.Jag fick en dotter så jag tror inte att kvinnans storlek, vikt och längd spelar någon som helst roll.

 • anonym
  11 april, 2013 at 03:39

  Du, Dostojevskij – håll reda på dina egna brister och lägg energi på din egen framtid så kanske kommer du längre här i livet än att rätta till andras fel och brister. Tänk att du har (borde ha) fullt upp med ditt eget liv men det kan man förstå utifrån din kommentar att du inte har något.
  Ska du peka på mina stav fel och annat också?

 • anonym
  11 april, 2013 at 03:40

  Har Benny flyttat till Stockholm nu? Eller det inte är Benny Rosenqvist? Är han inte Saidas son?

 • Fjodor
  11 april, 2013 at 05:24

  Yup…Stavfel heter det, inte stav fel. Särskrivning är knepigt, är det inte?

 • JoJo
  11 april, 2013 at 07:57

  Haha 🙂

 • JoJo
  11 april, 2013 at 07:59

  ”Inte lätt o veta vad som är rätt o fel” du har väl en skruv lös som tror att det är ok att mobba folk 🙁

 • Malin Gustafsson
  11 april, 2013 at 08:15

  Ung tjej bloggar om att skapa möjligheter och framgång – Möjlighetsbyrån.

  Läs den på: mojlighetsbyran.wordpress.com

 • Paula
  11 april, 2013 at 08:22

  rekommenderar er till ewa, andlig vägledning, coach … 45min 600 kr , och värt vartenda öre. ärligheten själv, är det så att hon ej ser ,så talar hon om det för er … http://www.ewa.n.nu

 • Paula
  11 april, 2013 at 08:23

  dyrt … hua

 • Anna-Karin
  11 april, 2013 at 08:47

  Men du kanske har en annan kroppssammansättning än vad andra underviktiga kvinnor har. Sen spelar även åldern in i bilden. Äldre kvinna innebär svårare att bli gravid, speciellt ifall man är underviktig och har för lite kroppsfett eller väldigt överviktig med för mycket kroppsfett. Det rubbar nämligen det normala hormonsystemet nämligen. Den informationen kan du läsa dig till om du orkar söka efter medicinsk fakta.

 • olle
  11 april, 2013 at 08:52

  Varför spår han inte lite mer konkret i stil med vad nästa lottorad blir eller vilka tipstecken som resulterar i nästa stryktipsrad?
  Svar: Han är en bluff !
  Hur kan man vara så dum så man går på sådant här dravel och sedan kalla andra för okunniga.
  Be honom kontakta
  http://www.rand.org
  Där kan han hämta hem enkla 1 miljon usd. om de låter låter testa honom med ett antal frågor om framtiden.

 • Plupp
  11 april, 2013 at 09:03

  Ehm? Vad gör snorungar på Katrins blogg? ”buhu buhu” tänkte du länge på den meningen eller?

  Fjant.

 • Plopp
  11 april, 2013 at 09:12

  Fjant kan du va själv! Hur länge tänkte du igenom ditt korkade val av nick 😛

 • BLOGG I THAILAND.SE - Följ vårt liv genom världen
  11 april, 2013 at 09:26

  Han är helt klart Sveriges bästa!

 • Kikki
  11 april, 2013 at 09:57

  Tror du Katrin går på vad du skriver och börjar hetsäta nu! Gnägg… 😉

 • Kikki
  11 april, 2013 at 10:12

  På tal om tårta. Det kan vara jättesvårt bli gravid när man verkligen vill bli just det. Mitt första barn kom till trots p-piller, väldigt oplanerad alltså. Andra gången trodde jag det skulle gå hur lätt som helst, men nope! Efter ett år gick vi båda till läkare men allt var tip top. Efter ytterligare ett halvår blev jag äntligen gravid.

  En tid efter andra barnet satte jag in hormonspiral för jag ville inte ha fler barn och tror du inte jag blev med barn ändå!!! Spiral som är det näst säkraste efter sterilisering.

 • Stellan
  11 april, 2013 at 10:16

  Benny kontaktar en död Ted Gärdestad (varning för skrattfest och ta fram skämskudden)
  http://www.youtube.com/watch?v=PKVhTToqFoA

 • Anna-Karin
  11 april, 2013 at 11:55

  Nej, jag tror inte hon kommer att börja hetsäta. Men jag hoppas att hon börjar ÄTA eftersom hon är alldeles för mager, ser sjuk och anorektisk ut. Jag tror att hon lider av ätstörningar. Det är min diagnos. Och jag vet vad jag pratar om. Då hjälper inga spågubbar eller annat lurendrejeri. Klart slut.

 • Fjodor
  11 april, 2013 at 13:24

  Ja, jösses….och folk går på det här? Helt otroligt.

 • Cassandra
  11 april, 2013 at 14:12

  ”Jag vet vad jag pratar om” hahahahaha! Jävla människor.

 • jules
  11 april, 2013 at 16:17

  Jag var själv överviktig ett tag och kan störa mig på att ingen sa ifrån, typ hallå, hur mår du?

  Ja, man vet själv att man går upp i vikt men man kan tro att ingen annan ser det och man är så uppe i att må dåligt att man inte förstår att man kan bryta mönstret. Nu har jag och min syrra en deal att säga till/ifrågasätta/bry oss om den andre går upp i vikt. Lika viktigt som det är att säga ifrån när någon uppvisar alkoholisttendenser, lika viktigt är det att säga ifrån när någon går in i ett ’matmissbruk’. Sen behöver inte det leda till att personen vill eller är redo att förändra eller ta tag i sitt missbruk. Men man kan absolut fråga ”jag har märkt att du gått upp lite i vikt, tycker om dig och blir orolig att du inte mår bra?”
  Det handlar inte om att vara elak eller mobbing! Det är omtänksamhet!

 • Cat
  11 april, 2013 at 17:13

  Du kunde lika gärna besökt en terapeut…..

 • Cat
  11 april, 2013 at 17:13

  Bra sagt.

 • Cat
  11 april, 2013 at 17:14

  Svar menat till Lena och INTE Bloggläsare…

 • Lene
  11 april, 2013 at 17:16

  Katrin skrev ju att hon väger 56 kilo och är 160 cm lång. Det kan sällan vara underviktigt. Du håller bara på och moraliserar och känner dig mogen på ett störande sätt.

 • Cat
  11 april, 2013 at 17:16

  Du kan ju alltid fråga Benny varför alla snorungar hänger på Katrins blogg… 😉

 • Cattis
  11 april, 2013 at 17:20

  Ja att han ens ställer upp på det där säger en hel del om honom….. Smaklöst är bara förnamnet.

 • Jenny
  12 april, 2013 at 10:03

  Om man går upp i vikt så vet man det. Finns inget värre än när folk i ”välmening” säger att man gått upp i vikt. Det kanske inte ens är pga maten som man gått upp, finns ju sjukdomar/mediciner som gör att man går upp.

  Sen kanske vederbörande faktiskt trivs med sina kilon. Alla vill inte vara trådsmala.

 • Johanna
  12 april, 2013 at 11:36

  Det räcker väl med att prata med personen och höra hur den mår mm. Kanske väljer personen att berätta om sin viktuppgång med just dig, kanske inte.

  Även om folk menar väl så kan jag tycka att de inte har med saken att göra,

  Jag väljer vad jag vill berätta och för vem.

  Visa att du finns där, det räcker långt!

 • Miradije Fazli
  29 december, 2014 at 15:02

  Hej! Jag vill veta mer om min framtids liv?
  Vad ska kommer hända och vilken fram tid har jag?
  Tack!

 • Miradije Fazli
  29 december, 2014 at 15:07

  Hej! Jag gärna vill veta mer om min framtids liv, Jag är en gift kvinna har vuxna barn min man och jag vi är inte
  Så nära som innan i sista tiden?