Okategoriserade

Middag utan lök, vitlök och mjölk

You Might Also Like

 • Carrie
  1 februari, 2014 at 13:19

  Lite tråkig middag….fantasilöst… 🙁

 • Carrie
  1 februari, 2014 at 13:21

  Jag är själv väldigt idérik , tex skall jag laga Kungsörnens spaghetti och blanda ihop det med Ravioli på burk (Raviolin skall ej värmas, då blir den ej Aldente), jag tillsätter lite salt, sen är det klart! Så gott, hälsar Mästerkocken 😉

 • Carrie5
  1 februari, 2014 at 13:23

  Varför har ni ingen keramisk spishäll??? Trodde alla hade det nu…har ni tjocktv fortfarande 😛

 • Carrie7
  1 februari, 2014 at 13:27

  Själv fixar jag också maT! IKväll tÄnkte jAg gÖra SkOmakarLåda bruKar göra det påLördaGat, sÅÅå gotti aTt man dör NÄstan KramIs

 • Carries Gubbe
  1 februari, 2014 at 13:35

  Jättegott me spaghetti o ravioli o salt …. Varje dag … Får jag det … Hjälp!

 • nina
  1 februari, 2014 at 13:36

  Skön familj. Och Katrin är skittrevlig.

 • Carrie
  1 februari, 2014 at 13:57

  Ser jättegott ut 🙂

 • Carrie
  1 februari, 2014 at 13:57

  Catrin är bäst 🙂 men jag är bättre på o fixa käk 😉

 • Sessan
  1 februari, 2014 at 13:58

  Åh vad gott, det ska jag klart prova fast med lite andra kryddor i 🙂

 • fia andersson
  1 februari, 2014 at 14:01

  Laga mat är tråkigt! Jag hatar det! Jag förstår inte varför man ska laga mat när man enkelt kan lyfta luren och beställa hem mat. Matlagning är slöseri med dyrbar tid. Och bor man i en stad som jag gör, kan man växla mellan italienskt indiskt thai osv valmöjligheterna är oändliga. Nej jag låter andra göra jobbet , därför har jag städerskor också./ Fia

 • Linda
  1 februari, 2014 at 14:42

  Wohoo nu jävlar smäller det!
  Nu ska denna galet sockerberoende tvåbarnsmamma gå ner i vikt! Drar med gubben också!
  Så fortsätt med dom här underbara klippen med tips på mat och framförallt fortsätt med att inspirera och ge motivation!
  Haha hör av mig om en vecka igen och se om jag överlevt utan socker 😉 Hejja oss!

 • my
  1 februari, 2014 at 16:35

  Äähh okej…
  Men alla kanske inte har råd me ”mathjälp” och städerskor, lilla fia.. /my

 • Cathrine
  1 februari, 2014 at 17:46

  Good Girl 😉 bra att du stödjer småföretag 😉 det behövs med

 • fia andersson
  1 februari, 2014 at 17:48

  Suck va pinsamt o inte ha råd med hämt mat … Finns det sådana på riktigt? Städhjälp får jag rutavdrag på så det är i inte speciellt dyrt heller.

 • Cornelia - Stil & Ung mamma-blogg
  1 februari, 2014 at 18:16

  Åh måste ta mer tips från dig vad gäller mat! Har gått ner 15 kg sen min son föddes (1,5 månad). Och vill stanna här nu! Bra att äta nyttigt då tänker jag 😉

  http://Cutelittlethings.se

 • Camilla
  1 februari, 2014 at 18:29

  Hej. Gillar dig o ditt med din familj. Men tyvärr, bättre kan du när du lagar middag. Det var typ lunchfix så liiite mer mys känsla o gourmet utan kosta skjortan kan du. Vet det eftersom jag har båda dina böcker :-). Nytt försök i morgon 🙂 tjohoo köööör nu

 • Kjerstin
  1 februari, 2014 at 18:59

  Du kommer att misslyckas brutalt !! Sedan går du upp ännu mer !! Tro mig jag vet …

 • Carrie
  1 februari, 2014 at 19:24

  Hahaha..är du inte riktigt klok männska? Varför skulle hon misslyckas? Försök inte applicera dina egna misslyckande på andra Kjerstin. Heja dig Linda!! 🙂

 • Anna
  1 februari, 2014 at 19:28

  Men Katrin! du skulle ju amma, vet inte vad det är med mammor nuförtiden!!!
  Ingen verkar ta amningen på allvar, herregud det är absolut det bästa du kan ge ditt barn, det går inte att snacka bort detta….
  Och du varför i hela fridens namn ska det bantas , så hysteriskt snabbt efter att man fått barn. Ni stressa iväg och bara tänker på hur sjutton ni ser ut istället för att tänka på barnets bästa. Fan ta er nutidens så kallade mammor, ja nu blir jag skitförbaskad , trodde du Katrin tog detta på allvar , som förebild, men Nääää. Besviken på Dig:(((((

 • Madeleine
  1 februari, 2014 at 19:45

  Du vet väl om att hon bor i hyresrätt?? Haha.. Nolla

 • Linda
  2 februari, 2014 at 09:41

  Haha, du gjorde lätt min morgon Kjerstin! 🙂
  Tack Carrie, första dagen idag! 🙂

 • UlrikaZ
  2 februari, 2014 at 11:51

  Jag tycker du har en bra röst och tydligt uttal och passar jättebra att laga mat i TV eller på Youtube för all del. Min mamma hör illa så jag brukar tänka på det – en del på t ex TV kan hon absolut inte höra bra. Gör fler små filmer när du lagar mat – jag lagar mycket mat och vill gärna ha lite nya idéer! Och min dotter äter lchf skulle jag säga.

 • Mmm
  2 februari, 2014 at 14:57

  Er…italienskt, thai och indiskt. Du lever liksom på takeaways. Typ curry, pasta, pizza och chinese. Hälsosamt. Förstår heller inte vad du skryter om. Det är ju den absolut billigaste hämtmaten som finns. Förutom Mc Donalds möjligen. Men kul att du känner dig extravagant för att du lever på chicken korma och typ kebab…

 • Anonym
  2 februari, 2014 at 16:42

  Tror inte riktigt på din story fia andersson