Okategoriserade

Maylash!


Nu har jag en bra nyhet! Jag vet att många av er älskar fransserumet jag använder från MayBeauty, så nu ska ni få en rabattkod av mig så ni kan fylla på hemma.
Om ni inte känner till serumet så kan jag berätta att det gör så att fransarna växer och blir tjockare samt tätare. Och det funkar!
Den är lätt att använda, man stryker över ett tunt lager på fransraden varje kväll. Man ser tydligt resultat väldigt snabbt, oftast efter
1 till 4 veckors användning.
Det går även att använda om man har ögonfransförlängning då det stärker dina naturliga fransarna och inte påverkar förlängningen.
Ögonfransserumet är naturligt och innehåller kraftfulla proteiner.
Den är inte heller testad på djur och är behaglig att använda. Jag kan starkt rekommendera den här.
Om du också vill framhäva ögonen och ge ansiktet det lilla extra, så kan du nu passa på med min kod katrinfransar30 som ger dig 30% rabatt på Maylash.
Klicka HÄR för att komma direkt till erbjudandet.

You Might Also Like

 • Nannel Blanck
  10 oktober, 2019 at 12:51

  Hej Katrin! Jag skulle behöva komma i kontakt med dig ang simläraren Gabriel som du skrivit om i ett inlägg 2014.

  Min son gå på vattenhuset och hade Gabriel som vikarie i lördags. Gabriel körde ut mig från hallen och lät sedan min 5 årige son Loe sjunka i vattnet, vet ej hur länge. Han var helt förstörd efteråt och sa gång på gång att han drunknade. Loe går igenom ett trauma Nu och är helt förändrad efter händelsen. Gråter varje gång jag ska till jobbet osv. Jag är så fruktansvärt arg och kommer aldrig förlåta mig själv för att jag lämnade honom.

  Har du en stund över skulle jag bli så tacksam.

  Kram
  Nannel 0736236814

 • Pernilla
  16 oktober, 2019 at 12:32

  Har köpt denna produkt med din rabatt kod som ett plus ,kan bara hålla med att denna är fantastisk,har innan köpt en dyrare produkt som oxå vara amazing men kan absolut säga att denna kör absolut i samma liga
  Tack för att du rekommenderade denna
  Ps!Du gjorde ett i lägg om en produkt som man dricker varje dag o 30 dagar ,som ett abonnemang men glömde skriva upp vilket företag
  Mv/Pernilla