Okategoriserade

Maybeauty julpaket – en grym julklapp! 


Vem skulle inte vilja ha en Spa-upplevelse nu på vintern?

Nu har MayBeauty ett nytt julpaket som ni borde prova! Man känner sig lite som en ny människa efteråt. Jag tycker att det är en bra julklapp, till dig själv eller dina nära och kära.
I paketet finns den svarta populära Face Mask. Har ju sagt det förut och säger det igen – Den gör ont, men den är bra. Man blir så len i huden efter, man kan knappt tro att det är sant! Vad den gör? Den sliter ut massa smuts, pormaskar, och död hud. Det tar ca 40 minuter för den att stelna och sen drar man bort den, så tillfredsställande att se all smuts som försvinner.
Sedan har vi Pore Strip som ska torka på näsan i 30 till 40 minuter och gör näsan lenare och renare.
Pore Mask finns även med, den rensar dina porer på djupet och gör de mindre. På mig funkar den även som en primer tycker jag, sminket lägger sig mycket snyggare efteråt och håller längre!
Sist men inte minst ingår Bio Cellulose Mask som innehåller hyaluronsyra och förhindrar rynkor. Den återfuktar huden på djupet och är grymt skön att ha på, huden känns som ny efteråt.
På köpet så får man med en Spa-pensel som kan applicera alla masker med.
Och det bästa av allt, jag har såklart ett erbjudande till er, nu får ni 40% rabatt på julpaketet om ni skriver koden julkatrin eller klickar HÄR
Ord. pris är 649 kr men ni får den för endast 389 kr, så skynda på!

You Might Also Like

 • Fultomten
  13 december, 2019 at 14:38

  Har bara en hård klapp till dig med en outsinlig källa av ”ansiktskräm”.

 • Gustav Nilsson
  14 december, 2019 at 09:40

  Spelar storleken roll?

 • Lisa Larsson
  14 december, 2019 at 19:47

  Har man tryckt ut ett par handbollar spelar storleken roll eller så får man köra i tvåan.

 • Gustav Nilsson
  15 december, 2019 at 02:32

  Ok vad tycker ni tjejer? Min kuk är 11 cm vid stånd och tyvärr ganska smal. Är 23 år och osäker över min storlek var ärlig tack

 • Lisa Larsson
  15 december, 2019 at 15:09

  @Gustav

  Du får nog köra på tvåan. Sen är det nog bara att glömma de som tryckt ut handbollar. Du kanske även borde skippa tjejer öht och istället inrikta dig på snubbar då det dajmkrysset ändå är på modet.

 • Gustav Nilsson
  16 december, 2019 at 19:42

  Är min kuk väldigt liten?

 • Lisa Larsson
  17 december, 2019 at 00:35

  @Mikropenis

  Ja det är den. Du är ”mannen” med tre pekfingrar. Lycka till…

 • Rolf Mjunstedt
  17 december, 2019 at 13:41

  Mobbar Katrin är på gång igen. Skriver meningslösa debatt artiklar. Alla feta är fula och äckliga buhu det är synd om mig som inte får skriva det i media.
  Kommer ihåg kvinnliga mobbare i högstadiet som betedde sig du. De var antingen aktiv i muf eller sdu. Sjukt liknande beteende som du. En överviktig kille i min klass begick självmord på grund av en mobbande mufare.

 • Peter
  18 december, 2019 at 11:19

  När vi då ändå är inne på fläskanekdoter så får jag väl dra en egen. Träffade en jättevacker tjej som var smal och fin. Men så fort vi hade blivit ihop så bosatte hon sig i kylskåpet. Hon kunde trycka i sig tårtor som om de var små nätta bakelser och sen åt hon även för tre trots att hon inte var gravid. Efter ett litet tag fläskade hon till sig rejält och med tanke på hur fin hon var i början kan man kalla det falsk djävla marknadsföring. Sen när kuken skulle ha sitt så var det som att försöka vränga trosorna av en strandad val och när hon snaskade kotte var jag ibland rädd för att hon skulle bita av salamin och svälja hela stoltheten. När hon sen tittade på mig med hungrig blick kunde jag aldrig veta om hon bara var kåt eller om hon tänkte kannibalisera mig p.g.a. att hon redan tömt kylskåpet. Feta människor av kvinnokön kan vara skrämmande.

 • Jessica
  24 december, 2019 at 02:05

  Amfetamin din skojare. Du gör nått av ex.mig som gått ner över 40kg med hjälp av R e d u c t i l. Utan medicinen hade jag dött. Du är en skam för mänskligheten. Ta och skaffa dig ett liv din pundare

 • nn
  24 december, 2019 at 11:19

  Katrin, dina produkter som du kallar clean eating? På vilket sätt är de ”rena”. Importerade produkter från Polen? Med gigantiska mängder sprutar de ner sina fält, inga bestämmelser alls. Om ngn skulle välja på kött över disk, svenskt eller polskt? Vilket väljer folk? Jo det svenska av naturliga skäl. Men din musli kan vem som helst köpa, nerlusade med gifter? En ytterligare viktig fråga, vi ska äta så lite socker som möjligt, socker bidrar till ökad risk för cancer och hjärtsjukdomar, då undrar jag, varför i hela fridens namn sötar du din musli med HONUNG?? Jo, honung är betydligt sötare än socker, vi behöver inte ha ngt socker överhuvudtaget i vår frukost, äckligt på morgonen.

  De som vant sig av med socker helt och hållet ska definitivt inte äta dina produkter, honung är absolut inte nyttigare än socker, man använder bara mindre mängd, men det är precis lika skadligt för vikten, vilken tycks vara väldigt viktig för dig.

 • Ben Dover
  24 december, 2019 at 16:15

  @Jessica
  Ironi är uppenbarligen inte din starka sida, men då brukar ju feta människor vara lite smått korkade. Det är kanske därför de tröstäter. Men du får nog saluföra din skit någon annanstans. Lycka till med att bli av mer resten av fläsket. Det fett du har i huvudet sitter dessvärre där för gott.

 • Underbara smala Sara
  24 december, 2019 at 16:26

  Man kan äta precis vad som helst och ändå hålla en lagom vikt. Men man kan inte äta som en skogshuggare om man sitter på arslet hela dagen. Ni feta människor med dålig karaktär måste blicka inåt eftersom det är där, någonstans bland alla dallrande valkar, som lösningen finns. Om ni fortsätter att skylla på allting annat än er själva, så är ni inte bara feta utan även hjälplösa. Finns inget värre än gnälliga fettklumpar. Fy fan…

 • Jessica
  26 december, 2019 at 17:43

  @Ben Dover. Saluför din amfetamin där du bor dvs i dina pyndarkvarter, inte här. Ingen är intresserad av att köpa ditt gift din Tomte. Den enda lilla hjärnsubstans du har kvar håller på att förtvina pga ditt knarkande. Gör oss en tjänst och lås in dig och släng nyckeln ditt trash

 • Reductil
  26 december, 2019 at 18:19

  Kampanjerbjudanden på bl a. dietpiller Mysimba, Adipex och Reductil 15-25mg. Tar bort aptiten och ökar fettförbränningen effektivt vilket leder till snabb viktnedgång. Reductil som komplement till fysisk aktivitet och nyttig kost rek.

  Vid seriöst intresse kan ni kontakta mig på: [email protected]

 • Ben Dover
  27 december, 2019 at 19:59

  @Jessica
  För att komma till rätta med aptiten kan du ju alltid suga kuk om du bara ger fan i att svälja satsen. Vad gäller fettförbränning så är det bara att röra på fläsket genom att t.ex. knulla runt lite. Sen kan du köra en kombo där du säljer den lilla sura fittan så slipper du kränga verkningslös ormolja i kommentatorsfältet p diverse bloggar. Fixar du inte det där med aptiten så kan du ju alltid sätta ut en annons efter en ”feeder” då det finna snubbar som betalar för att mata strandade landvalar. Lycka till…

 • Sandra
  27 december, 2019 at 21:48

  Hej Katrin, jag skall börja med Lchf och undrar vad du har för tips på vitaminer som jag kan behöva ta. Tack på förhand

  Sandra