Okategoriserade

Mardrömsnatten

Hemsk natt. Först och främst var jag ju såklart uppspelt över den nya butiken så det i sig gjorde att jag hade svårt att somna. När jag väl somnade blev jag sen väckt av Bingos snarkningar ungefär en gång i kvarten till två på natten. Jag slog, sparkade, höll för hans näsa, jag tryckte till och med en kudde över hans ansikte ha ha ha, alltså jag ville inte döda honom men jag var desperat och gjorde allt för att få en reaktion och ändrad sovposition från mossmonstret i grön fleectröja. Vid tre började Ringo gallskrika. Mardrömmar. Sen låg han och sparkade på mig resten av natten så på morgonen när klingandet drog igång var jag så jävla trött. Därav de där påsarna på bilden. Usch så jag ser ut. Sliten.

Vi har ett projekt på gång på LCHFklubben som är svinkul. Det projektet innefattar att vi lagar en massa mat. Vilken LCHF-mat som helst men efter recept och på vissa tider och det får inte ta mer än en viss tid att laga och det får inte kosta mer än en viss summa och så… För att göra det lätt för mig så lagar jag recept från min första bok ”Dags att bli smal” och helvete vilka goda middagar vi har ätit den senaste tiden. Det är helt sjukt för när jag skrev boken så lagade jag maten och sen dess har jag aldrig lagat den igen. Det är ju inte helt naturligt att laga efter sina egna recept och jag kan förstå att jag vägde 80 pannor när jag skrev dem för det blir en lunchlåda till varje dag efter att vi ätit klart. Och då äter Bingo väldigt mycket! I alla fall, nu kan jag rekommendera alla att köpa min bok för den är helt jävla sjukt grym. Recepten är otroligt goda för alla i familjen och de tar max 30 minuter att göra. Igår gjorde jag squash-och-blomkålsoppa med ostkex och den var himmelsk. Nova vräkte i sig och när tallriken var tom utbrast hon ”Va?! Är det squash i den här soppan?! Jag tycker inte om squash ju…!” ”Jaha men nu verkar du göra det?! Glöm inte det…!”, sa jag i triumf. De rätter som vi ätit den här veckan är lax med chèvre och blomkålsmos, kyckling med stuvad broccoli, soppa med ostkex för att nämna några stycken. Men asså hörrni jag är otroligt bra på det här med matlagning! Köp boken för din och din familj skull!

You Might Also Like

 • Annica
  1 februari, 2013 at 10:09

  Varför tog du bort Shervinbilderna?
  Varför skriver du inte hur mycket hon gick ner?

 • anonym
  1 februari, 2013 at 10:23

  Hur skall du orka med ett barn till! Tänk efter.

 • My
  1 februari, 2013 at 10:52

  Vad har hänt med Shervin? Inte fått med mig det. Gick in på hennes blogg men det står ju inget där om müsli som så många andra här skrev om.

 • Lotte
  1 februari, 2013 at 11:17

  Jag har boken, inte för att jag är överviktig, snarare tvärtom, men jag köpte den för receptens skull!
  Ha en bra dag

 • Marie
  1 februari, 2013 at 11:30

  O.K – nu är boken beställd!!! Längtar tills jag kan få matlagningsinsperation!!!

 • Typ
  1 februari, 2013 at 11:33

  Varför är du så elak och bara kickar ut shervin? Är det för att hon fortfarande är överviktig? LCHF bet inte på henne. Alltså är hon ett misslyckat projekt. Det du skrev om att ni vill ha en praktikant i affären som inte är överviktig strider mot lagen. Du får inte diskriminera överviktiga och du får inte använda dig av gratis arbetskraft. Ska anmäla dig!

 • Christer
  1 februari, 2013 at 12:10

  Haha

 • Elisabeth
  1 februari, 2013 at 12:45

  Katrin och alla andra som lider av snarkning från mannen,kvinnan eller vem som helst – köp ”STOP SNORING” på närmaste apoteket och får sova ut. Funkar omedelbart efter bara en spray i munnen. Luktar mynt, smakar kryddor. Absolut ingen snarkning på hela natten. Jag vet, jag har en man… Köp, det är du värd!!!

 • signe
  1 februari, 2013 at 14:30

  Shervin gick ner 19 kg på 20 veckor, såg jag. Men nu är allt borta??

 • Maja
  1 februari, 2013 at 15:15

  shervintorkian.se

 • Nina
  1 februari, 2013 at 17:22

  19 kg på 20 v är väl tokbra. Att gå ner masssor i början är inte att rekommendera.
  Jag hatt gått ner 3 kg på 3 v. Har 17 kvar. Äter inte pasta, ris, bröd osv. Samt tränar/ promenerar.

 • Maria
  1 februari, 2013 at 18:35

  Dina recept är sååååå goda och går snabbt att laga. Boken är ju mer än recept. Jag blev peppad och motiverad. Jag går ned 1 kg i veckan, är mätt, pigg och har snart en platt mage. Det är väldigt lätt att börja med lchf när man kör dina matscheman. Du har gjort ett bra jobb med boken.

 • Cattis
  1 februari, 2013 at 22:47

  Skulle hellre dö än att köpa din bok! Att jag som överviktig skulle sponsra dig kommer aldrig att hända! Din människosyn är vidrig! Väx upp och skärp dig.

 • Lisa
  2 februari, 2013 at 01:15

  Undrar man ju…!