Okategoriserade

Man vill ha många problem

Jag ligger i sängen och korrar text det är vad jag gör. Det är det enda som funkar med det här vidriga bruset jag har i båda öronen. Ni vet när man håller en stor snäcka och hör ”vågornas brus”? Så låter det konstant i min hjärna och allt utanför låter svagt. Tänk om jag skulle bli döv nu? Ja men tankarna slår en och man blir tacksam och ödmjuk för att man är så frisk och har all tid åt att bekymra sig över helt obetydliga saker. Jag har tur och jag är tacksam för det. Ville bara säga det. Man ska säga det ibland tror jag. Jag kan få cancer när som helst, jag ska tänka på det ibland. Vem som helst kan få cancer och då raserar allt och ingenting har någon betydelse mer. Är man frisk så har man många problem, drabbas man av en dödshotande sjukdom så har man bara ett. Tänk på det ibland.

Det var dagens påminnelse nu till dagens kläder. Jag har fått låna kläder från ett presskontor för diverse plåtningar som jag ägnar mig åt och alla kläder som ni ser på de här proffsbilderna tagna av Bingo är från Pulz. Det är helt fantastiska kläder och jag har beställt hem nästan allt som jag fick i påsen. Den här vita blusen är ju magisk och faller så skönt så ni kan inte ana. Den blusen jag hade på mig igår på middagen är också från samma märke och byxorna och jag har beställt hem en massa andra blusar, tunikor, jeans och toppar från pulz. Jag tror dessvärre att de här kläderna inte finns i sortimentet ännu för jag kan omöjligt hitta dem på nätet. Jag kan inte ens hitta en hemsida för Pulz, kan ni? Det är danskt och jag hittar det på andra sajter men inte en egen hemsida. Märkligt ska kolla upp det med Molinopr och återkomma till er. Armbandet köpte jag förra veckan i en butik i Sturegallerian som jag inte minns vad den heter. Nåt med Hallbergs typ. Det är grymt och jag får många komplimanger för det. Till och med av fashionfolket. Märket heter Story och man komponerar ihop sitt egna armband eller halsband. Eller asså mitt är både ett armband och ett halsband alltså jag kan ha det som jag vill. Oj fan va bra jag var på att göra en dagens då?! En halv A4 senare vet ni detsamma som jag hade kunna skriva i en mening precis så som Elin Kling: Blus:Pulz, Byxor:Pulz, Armband: Story, Smink:SammaElinsomsminkadeMadonnanärhonvariGöteborgisomras

ps. Alltså jag läste just igenom kommentarer i min blogg och såg det här:

Hahaha, du är rolig du ;)
Tänkte på det där med öronen, så har jag haft flera gånger, och det är verkligen panikartat. Särskilt när det är tvärstopp i båda. Läkaren sa till mig att det skulle gå över självmant inom två månader, men en av gångerna drogs jag med örstopp från april till oktober. Ingen höjdare vill jag lova. Men klart man blev ju van sig ju till slut….

Hon kunde lika gärna ha kissat mig i ansiktet.

You Might Also Like

 • anonym
  7 mars, 2013 at 15:06

  Tack Katrin för att du visar ödmjukhet.
  Från en 28 årig kvinna. gift med en man som drabbats av obotlig cancer.
  Kram

 • Oliver
  7 mars, 2013 at 15:47

  Du är sjukt snygg på bilden! Riktig judisk skönhet! =)

 • Evelina
  7 mars, 2013 at 15:59

  Sjukt fin bild!!

  http://www.finest.se/evelinasvärld
  En blogg om livet, LCHF, mat, bak, inspiration!

 • Pia
  7 mars, 2013 at 16:00

  Kul att du läste min kommentar 🙂
  Men det jag menar med att du var rolig, var inte det om öronen. Säkert var det nåt annat kul du skrivit, kommer inte ihåg vad det var och orkar inte läsa igen.
  Men inte sagt att du behöver gå med stopp i öronen så länge som jag gjorde denna gång. Men jag har för mig att du tidigare också har haft problem med öronen. Jag får panik när det blir så här för mig och jag går hos öron/näsa/hals-specialist. Vaknade faktiskt i morse igen med lock för ena örat, kände hur paniken kom krypande….men nu känns det redan bättre.
  Hoppas ditt stopp/lock släpper snart 🙂 Det gör det säkert 😉

 • Nikolina
  7 mars, 2013 at 16:43

  Tack för en underbar blogg. Lika bra varje dag 🙂
  www. ankpung. se skyddad identitet, rättegång, hot, våld.

 • anonym
  7 mars, 2013 at 16:52

  Vemär du???

 • Linn
  7 mars, 2013 at 17:01

  Varför har du blå byxor till en svart/vit top? Hade du inga svarta? Åh Katrin du skulle kunna bli så snygg om du skaffade en stylist! Sälj ditt varumärke bättre! Med stil!!

 • Johanna
  7 mars, 2013 at 17:05

  Söker väl uppmärksamhet och bekräftelse samt tyck-synd-om-mig fast jag är jävligt tuff.

 • Majsi
  7 mars, 2013 at 17:15

  Öronljus.

 • Eva
  7 mars, 2013 at 17:59

  Jobbigt som katten med att ha lock i bägge öronen. Har hänt mig ett par gånger. Kör med örondroppar ett par dagar så att det löser upp vaxet, sedan ringer du din läkare eller vårdcentralen, och får en tid för att komma in och få öronen rensade antingen genom att de suger ut det, eller att de spolar det med ljummet vatten. Fungerar kanon varje gång… Tar kanske fem – tio minuter, och du har sedan perfekt hörsel. Lycka till…

 • anonym
  7 mars, 2013 at 18:12

  Men snälla du Katrin har öroninflammation, inte vaxproppar. Läs bloggen, innan du kommer med dumma råd!

 • Ann-Charlotte
  7 mars, 2013 at 19:29

  Hej Katrin!!
  Jag avgudar dig! Tänk om det fanns mer Kvinnor som var som du!!!!! I ”Lilla” Sverige skall vi klä oss likadant tycka lika och helst bo som alla!!!
  Du är en Stark, snygg o Intelligent Kvinna!! Tyckte du var så bra på TV4, När det skulle förbjuda barn på Café!! Jag håller absolut med dig!!
  YOU GO GIRL!!! Lova att du alltid kommer att vara du! För att du är UNIK!!!!
  //AC

 • Linda
  7 mars, 2013 at 20:01

  Måste bara tipsa om Tuba Aperta. Hade identiska problem o läkarna dividerade fram o tebax om öroninflamation. Till slut blev jag remitterad till en specialist som konstaterade att jag hade Tuba Aperta.
  Lycka till med öronen!

 • Emma
  7 mars, 2013 at 21:35

  Du ser ut som en av Cullens på bilden, du vet vampyrerna i Twilight! Nice

 • Oliver är gott
  7 mars, 2013 at 21:42

  Kan inte homeopaten bara vifta lite med trollspöt och trolla fram ett piller som omedelbart åtgärdar öronproblemen? Inte…. ? Skojar du? Trodde dom fixade alla sjukdomar. Allt ifrån cancer till katarr i fittan… Hmmmm

 • Lotta
  7 mars, 2013 at 22:49

  Tebax…???? Herre Gud!

 • Linda
  7 mars, 2013 at 22:49

  När mina små problem känns för stora läser jag några sidor i bloggen http://med-barnen-i-handen.blogspot.se/
  Genast blir man mer ödmjuk inför livet.
  Läs och stötta om ni orkar.

 • Maria
  7 mars, 2013 at 22:57

  Fin bild men hon glömde sminka händerna…?

 • sue ellen
  7 mars, 2013 at 22:57

  Hej trogen läsare som aldrig kommenterat men va tvungen nu,,,,,pulz jeans har jag köpt på Smartgirl på nätet,,,,,super bra sida,fri frakt å retur har jättemycket fina barnkläder oxå,,,,KRAM Sue ellen

 • Andrea
  8 mars, 2013 at 09:45

  Hej!
  Pulz hemsida

  http://www.pulzjeans.com

 • Martin
  8 mars, 2013 at 10:27

  Hej,
  En perfekt plats för att kunna köpa och få hemleverat Pulz kläder är via det nya moderna e-handels bolaget estella.se. Hör finns ett brett utbud av aktuellt sortiment som levereras med klass.
  http://www.estella.se

 • bb
  8 mars, 2013 at 13:32

  Bra svar. Har själv haft dubbelsidig öroninflammation o antibiotika sattes in för sent med påföljd att båda örontrumpeterna ramlade ihop o jag blev i stort sett stendöv på båda öronen. De fick operera in rör i båda mina öron för att jag skulle kunna höra något överhuvudtaget. Tog även ca en månad innan jag kunde höra något alls sedan rören sattes in. Det var eländigt att mista hörseln. Att örontrumpeterna ramlade ihop berodde på en korkad läkare som felaktigt sa till mig att tryckutjämna minst 50 ggr om dagen. På öronkliniken blev läkaren väldigt upprörd på vårdcentralen som givit mig helt felaktiga råd o läkaren på öronkliniken sa att man ska ALDRIG tryckutjämna vid förkylning för då faller örontrumpeterna ihop. Ej heller ALDRIG tryckutjämna när man flyger o är förkyld.

 • Irene
  8 mars, 2013 at 17:30

  Håller helt med Katrin är underbar…

 • Pauline
  9 mars, 2013 at 09:36

  Pulzjeans.dk är deras hemsida 🙂

 • Betty
  10 mars, 2013 at 01:28

  Ah, hon glömde ringa dig och fråga