Okategoriserade

Man ska ta tag i saker

Ingen annan kommer att göra det åt dig. Idag tog jag tag i en sak och det känns väldigt skönt. En annan sak från min bucket återkommer om det lite längre fram. Jag har väldigt svårt för att prata om saker som inte är klara. Det är väl något som ärrat mig från min barndom men jag har svårt för att misslyckas i människors ögon. Ja, jag fattar att många av er tycker att jag misslyckas ständigt och jämnt men jag bryr mig inte, som ni vet, vad dessa av er anser. Det som är viktigt för mig är att inte misslyckas på de punkterna som är viktiga för mig. Skit samma ni fattar kanske.

Vi har haft en ljuvlig dag på ön. Hängt hos grannen och snackat skit, hoppat på studsmattan, druckit lite vin med grannarna, jag och Ringo tog oss en liten båttur till Waxholm med båten. Vi körde snabbt och hoppade i vågorna för att vi båda tycker att det är väldigt kul. Jag är som ett barn på många plan och jag tror inte att jag kommer att förändras heller. Min pappa är 60 och lika omogen om inte värre på samma plan. Han är mycket värre än mig på dessa plan men jag märker att jag blir mer och mer omogen ju äldre jag blir. Inte så bra tänker ni. Skitbra tänker jag.

Men nu har jag i alla fall flytväst på Ringo när vi åker båt. Efter att han föll i förra sommaren och slog upp huvudet och blödde och jag panikade med Rambo under armen och ringde 112 och grannen kom och hjälpte oss ur de blöta kläderna, jag hoppade ju i med ugsen på, så har jag blivit jävligt hård på flytväst på barnen. Inte på mig men på barnen.

Imorgon ska vi åka in till Waxholm och köpa färg så vi kan måla en komod tänkte jag. Både Ringo och Rambo kommer att älska att måla och jag tänker att det blir kul att ha en möbel som målats av en femåring och en ettåring. För framtiden också..

Jag fick ett härligt supersmickrande sms idag också. Från en mycket ansedd person som lyssnat på mig i Värvet och vill göra nåt spännande med mig. Jag får mycket smicker hela tiden. Mycket komplimanger och uppmuntran det är därför som jag är så bra på så mycket tror jag. Skryt? Må hända.

Den här datorn är magisk herregud vilken skillnad den liksom gör allt åt mig som en carvingskida ungefär. Jag behöver inte koppla ihop den med telefonen för att få nät, det räcker med att jag slår på internetdelning så har jag nät automatiskt på datorn, hur coolt?!

Trodde att jag fått en fästing i huvudet idag. Blev lite stressad eftersom jag nyligen läst om systern Olsen i nån skvallerblaska och att hon just blivit dödssjuk av en fästing. Jag har vaccinerat mig men jag antar att det inte gäller mot allt som fästingen bär med sig. Det var i alla fall något skit från nåt träd så jag är cool.

Och vädret då? Kommer det snart eller? Jag vill bada och sola och smörja barnen med 50. Inte huttra i långbyxor och spela XBox inomhus. Det löser sig nog nu ska jag läsa klart min bok. Först ska jag svara på mina mejl, sen ska jag läsa klart min bok. Godnatt.

 

You Might Also Like

 • Tabasha
  13 juli, 2015 at 23:09

  Hur kan du vara så egoistisk och inte använda flytväst. Tänker du inte på dina barn. De kan ju bli moderlösa!!

 • milka
  13 juli, 2015 at 23:18

  Får hoppas att du inte kör båt i hög fart när du druckit vin. Speciellt inte med barn i båten. Du skriver ju att du är omogen. Så vem vet?

 • Nelson
  13 juli, 2015 at 23:35

  Dina inlägg blir mer och mer suspekta!!

 • Maria
  14 juli, 2015 at 00:50

  1. Vad händer om DU far i vattnet och slår huvudet i en sten, kanske tuppar av också. Drar Ringo upp dig då?
  2. Internetdelning har väl funnits ett tag nu va? Iaf på enheter som inte heter nåt med i först…
  Ha det gött!

 • davve
  14 juli, 2015 at 11:22

  Folk har verkligen inga liv.. OK så Katrin hade ingen flytväst på ungen. Men det var ju inte problemet i stort. Problemet var att han ramlade överbord och råkade slå upp huvudet lite. Lugna ner er.