Okategoriserade

Man måste vara så jävla envis

Efter att vi kom hem från Hawaii så har jag känt mig tröttare än vanligt. Ett tag trodde jag att jag kanske var på smällen efter Hawaii men då jag fick mensen började jag tycka att det var märkligt att jag ofta kände mig mycket tröttare än vanligt så till slut ringde jag upp min husläkare och bokade tid för koll. Jag var där, de tog ett blodprov, en vecka senare ringde de och sa att alla mina värden är tippelitopp och att det inte finns någon anledning för mig att känna mig trött eller hängig. Levaxindosen var också perfekt (0,5) så det var bara att fortsätta på som vanligt.

Jaha. Så jag sa till mig själv att skärpa mig eftersom alla mina värde är ”tippelitopp” så är det bara inbillning att jag känner mig trött. Jag är inte trött det är bara som jag tror… Psykiskt humbug. Så lägg bara av nu och kör på. Och tänk inte mer på den saken.

Det gick inte. Nu har jag känt mig trött i nio veckor så jag måste göra något. Något är inte som det ska, JAG VET DET. Så kom jag i kontakt med det här stället på Sigtunagatan 3 som heter Sporteopathy och bokade en tid. Jag hade fått höra att det kunde vara nåt och jag kände att om jag inte får några svar från läkarvården så kanske jag kan få det från homeopatvården. Och det fick jag.

Underbar Johanna som tar emot mig. Genom att göra några tester får hon upp allt. Alla mina värden, allergier, brister, beläggningar på tungan som gör att min kropp inte kan ta upp viss näring, fläckar på ögonen som visar att jag har ryggproblem i släkten, brist på koppar, järn. Jag måste stoppa i mig magensium, kalcium, zink, jag ska inte säga för mycket för vi satt i två timmar och jag kan lätt blanda ihop allt nu MEN det handlar om syra och basbalansen i kroppen och jag blir så otroligt lycklig över att hon pratar om just det här för ni kanske minns att jag var i Nice för ett år sen och träffade kärnan till att jag började på LCHF och hon sa till mig att jag måste se till så att jag har rätt balans av syra och bas och jag fattade inte alls vad hon pratade om nu hittar jag äntligen min räddande ängel!!!

Johanna berättade för mig att det absolut inte bara är att gå och köpa Holistic magnesium eller D-vitamin för det handlar om att dosera rätt och äta saker i rätt ordning och jag ska till exempel inte äta spirulina nu för min kropp kan inte ta upp det eftersom bla bla bla minns inte. Jag har inte lätt att bli gravid just nu på grund av att jag har dåliga kopparvärden till exempel. Bara en sån sak!

Dessutom är jag sjukt stressad och har nu lovat Johanna att göra andningsövningar i tre minuter varje dag. Och börja med medicinsk yoga en dag i veckan. Ska göra det. Jag håller alltid det som jag lovar.

Här kommer dock det viktigaste av allt: Jag har perfekt kolesterol. Ville bara nämna det. Efter TRE ÅR av strikt LCHF har jag det.

Johanna sa att jag äter helt rätt. Hon tycker dock att jag ska byta ut smöret mot kokosolja helt och hållet att steka i. Jag kan gärna göra det. Kokosoljan är fantastisk att steka i och jag känner ett enormt förtroende för Johanna och jag hoppas verkligen att alla ni som bor i Stockholm eller nära bokar upp er på en hälsoanalys hos henne för det är bland det bästa jag har gjort i mitt liv. Halleluja praise the lord!

Om en dryg vecka får jag hem alla piller och pulver som jag ska ta i en månad. Sen ska jag tillbaka till Johanna och då säger hon att alla mina pilar kommer att peka på det gröna och att jag kommer att se hur tröttheten helt kommer att försvinna och att jag inte kommer att behöva sova nio timmar per dygn utan jag kommer att må så bra och jag älskar Johanna för att hon löser det här åt mig. Jag kommer att tjata på alla jag känner att de ska gå till Sporteopathy och kolla sin hälsa. Tjata tills alla har gjort det.

Jo! Eftersom Johanna vet att jag är bloggerska så gav hon mig ett presentkort att lotta ut så jag ska göra det. Fråga ska jag ha… Ja vet! Var löper sträckan för LCHFloppet 2013? Och så en motivering på max två meningar. Längre svar kommer jag inte att läsa.

Fan va jag är glad att jag tog mig tid att göra det här. Så jävla glad är jag. Jag ska berätta alla mina dåliga värden för er när jag får dem och jag ska absolut berätta vad jag ska stoppa i mig när jag får hem boxen. Såklart! Vi delar ju på allt eller hur?! Jag kan avslöja att det blir mycket gurkmeja i alla fall. Spännande, va! Och en sista sak bara. Alla mina brister har med stress att göra och inte med att jag håller LCHF så då hade vi den saken ur världen. Fråga Johanna om ni inte tror mig.

 

You Might Also Like

 • Maria
  5 mars, 2013 at 16:13

  Hmm, fick tillbaka mina värden här om dagen med, och de var helt perfekta. Fast är ganska orkeslös och trött och förstår inte varför. Ska se om det kan finnas någon homeopat här och kolla upp det. Skadar ju inte att testa.

 • Sedo
  5 mars, 2013 at 16:25

  Homeopati är ju helt bevisad humbug sedan hur länge som helst. Bara placeboeffekt.Googla den som vill beta mer

 • anonym
  5 mars, 2013 at 16:28

  Bluff och båg. Finns inget belägg för att homeopatisk medicin hjälper Du kan lika bra äta sockerpiller. Nej du är helt enkelt sönder stressad. Till gränsen till utmattningssyndrom, vilket inte är att leka med.

 • Divan
  5 mars, 2013 at 16:34

  Håller med. Låter som utmaningssyndrom. Spelar ingen roll vad du äter. Det du behöver är självkännedom.

 • Pinglish
  5 mars, 2013 at 16:42

  Lite till som fått upp mina ögon men inte allmänläkarnas;
  http://skoldkortel.blogspot.se/2009/04/trotta-binjurar.html

  Hittar inte länken till Hormondoktorn i Sthlm… letar vidare

 • Elna
  5 mars, 2013 at 17:00

  Jag har hittat några alldeles underbara appar som har hjälpt mig att släppa på stressen och lära mig andas rätt. Hon som spelat in dem heter Eva Johansson. Rekommenderas!

 • Stina
  5 mars, 2013 at 17:30

  Djurgården. Hoppas vinna presentkortet! Säker på att min kropp är i obalans!

 • Matilda
  5 mars, 2013 at 17:41

  Hej Katrin!

  Svaret på frågan: LCHF-loppet går av stapeln på Djurgården i Stockholm den 24 augusti. Sträckan är 6 km och går runt Djurgårdskanalen.

  Motivering: Försökt bli med barn i 6 år, två misslyckade ivf-försök. Behöver verkligen all hjälp jag kan få för att må bättre just nu, och framförallt för att bli med barn.

 • Amanda Lundberg
  5 mars, 2013 at 17:58

  Loppet är 6 km runt djurgårdskanalen.

  Jag känner mig trött HELA TIDEN trots att jag sover 9-10 timmar per natt. Har försökt att träna mer, äta bättre men det hjälper inte!

 • Kl
  5 mars, 2013 at 17:59

  Hej Katrin! Skriver detta då jag förväntansfull klev in i din butik igår i sturegallerian för första gången. Bor i södra Sverige o har kört lchf ett bra tag o passade på efter ett jobbsökande i Stockholm. Det var en fin butik med kul sortiment men…. Jag kände mig inte speciellt välkommen och tjejen som stod där hade nog inte en bra dag…. Det blir inget mer besök för min del.

 • Cat
  5 mars, 2013 at 18:33

  Reklam antar jag….

 • anonym
  5 mars, 2013 at 18:37

  Kan vara åldern. Du är ju inte purung precis!

 • svalan
  5 mars, 2013 at 18:38

  Du blev inte trevligt bemött alltså? Berätta vad som hände!
  Sen blir det lite konstigt med okritiska Katrins lovord. Hon vet ju inte hur det funkar. Vänta den där månaden och redovisa resultatet sedan! Eller är detta också ett utslag av Katrins säljtrick?

 • SweTex
  5 mars, 2013 at 18:44

  Som någon nämnde, det finns hur många undersökningar som helst som bevisar att homeopati är en bluff. Men lycka till med gurkmejan, jag kan inte fatta att läkarvetenskapen inte upptäckt hur läkande det är att käka gurkmeja. Visste ni förresten att om man snortar curry så hjälper det mot fotsvett? Det är sant, om ni inte tror mig så fråga Johanna.

 • anonym
  5 mars, 2013 at 18:47

  Så klart! Katrin bryr sig väl inte om att hon lurar folk på pengar, Allt för att kunna betala skatteskulden.

 • anonym
  5 mars, 2013 at 18:52

  Ja då kan vi alla äta gurkmeja, så blir ingen sjuk. Och då behöver vi inga läkare!
  Fantastiskt!

 • Sara
  5 mars, 2013 at 19:02

  Här är min resa med LCHF och jag är SÅ glad att jag köpte din bok ”Dags att bli smal” i höstas! Tack för hjälpen, peppen & sparken i baken!

 • anonym
  5 mars, 2013 at 19:07

  Ännu ett bevis på att förmågan till kritisk vetenskapsgranskning är icke-existerande. Hallå! Reklamen på sidan utgörs av ngn fröken sverige som hävdar att hon ’fick hjälp att bygga upp sitt immunsystem igen’. Herre gud alltså. Finns det inget vettigare att spendera pengarna på? Dessutom trodde jag att LCHF-kost innebar ett fullkomligt komplett och fantastiskt näringsintag… konstigt, mycket konstigt

 • anonym
  5 mars, 2013 at 19:14

  Bra där.

 • SweTex
  5 mars, 2013 at 19:21

  Det är ju intressant hur en hel del lchf-are klagar på hur trötta, hängiga och sjuka dom är jämt, med KZ i spetsen. Men jag glömde, det beror på stress, inte lchf. På mig verkar det som att folk som köper denna diet mår bra i början och sedan kommer effekterna efter ett tag.

 • Lovisa
  5 mars, 2013 at 19:23

  Loppet är på Djurgården i Stockholm.
  Och jag vill vinna en hälsokoll för att se om jag kan förbättra mina värden innan jag ska springa 6 km runt Djurgårdskanalen 😉

 • alex
  5 mars, 2013 at 19:24

  Kan inte ha vart samma tjej som jobbade när jag var där. Var in förra veckan och möttes av den mesta vänliga och proffsiga tjej man kan tänka sig! 🙂

 • Elina
  5 mars, 2013 at 20:09

  Trodde alla blev 100% friska och pigga av LCHF?

 • mita
  5 mars, 2013 at 20:20

  Att ha ratt ph balans ar A och O for ens valbefinnande. Ar man sur tar man inte upp naringen som man ska, man far brister och kan bli sjuk. Okokta gronsaker ar valdigt basiska, likasa vattenmelon och mango. Kaffe, alkohol och rott kott gor kroppen sur samt socker, daliga kolhydrater och sant. Bra Katrin att du borjar tanka pa det har med PH. Jag marker direkt om jag ar Alkaline eller Acidic som det heter pa engelska och ser till att dricka mycket kallpressade gronsaksjuicer och ytterst lite kaffe. Det ar helt enkelt livsviktigt att vara basisk.
  las mer har.
  kram pa er.
  mita
  http://livibalans.se/syra-bas-balans

 • mia
  5 mars, 2013 at 20:22

  Såg på deras Facebooksida att du blivit erbjuden detta redan i mitten av februari. Tycker du missleder läsarna med denna text… Du har ju inte besökt dem på eget initiativ precis.

 • Elise
  5 mars, 2013 at 20:25

  Loppet går runt Djurgården i Stockholm, 6 km kring Djurgårdskanalen.

  Jag önskar att jag kunde få detta presentkort då jag är en stressad student som dessutom har magproblem i form av IBS. Skulle vara otroligt tacksam om jag fick hjälp att bli piggare och få ordning på kroppen!

 • Ulle
  5 mars, 2013 at 20:45

  Blir man inte stark och pigg av LCHF? Ska du trycka i dig mängder av piller och pulver för att orka med livet? Driver du med oss? Nu skrattar Paolo Roberto gott åt dig och din dåliga kost! Klartan blir sjuk av fett och substitut. Ingen frukt inga grönsaker. Du blir bara sjukare och sjukare för varje månad som går. Bra kolesterol wow men gå runt som en zombie, orkeslös med näringsbrist är inte heller direkt nyttigt. Ät riktig mat! Nu krukor det fram att alla dina LCHF anhängare är trötta och matta. Tror faan det ni äter ju inte nyttigt! Tror aldrig du kommer bli gravid om du inte äter ordentligt. Fertiliteten går ner jättemkt efter 35 år och dålig kost samt brist på näringsämnen gör inte saken lättare. Skärp till dig lite!

 • Esmeralda
  5 mars, 2013 at 20:47

  Köra huvudet i sanden? Fortsätta som vanligt och betala bort ” problemen”? Quick fix? Ja, så kan man också leva. Good luck!

 • Annelie
  5 mars, 2013 at 20:54

  Loppet går på Djurgården.

  Haft hudproblem i ansiktet sedan jag var 12 år (Nu 27). Har ätit starka mediciner i flera år samt slipning av huden så nu återstår bara att se vilken obalans som råder.

 • SweTex
  5 mars, 2013 at 21:03

  Hej Katrin
  Jag ville bara säja att din blogg har inspirerat mig så mycket så nu har jag startat en egen blogg som heter ”Mitt liv och lchf” , den handlar om skönhetstips, mode och vikt och har 285000 bilder på mina två barn och annat som är intressant för andra människor , inte bara dom närmast sörjande. Jag är 176 cm lång och brukade väga 39 kilo men är äntligen nere på 19 kilo. Jag är så lycklig så jag nästan ler mellan gråtattackerna för första gången i mitt liv. Tack för att du är en sådan bra förebild får unga tjejer som mig. Kramizar från Fridolina.
  Ps. Ringo är urgullig och Yatzy eller vad han heter är ursnygg.

 • Tilda
  5 mars, 2013 at 21:36

  Loppet går runt Djurgårdskanalen.

  Mig behöver du inte tjata på, jag LOVAR att gå!

 • Louise
  5 mars, 2013 at 21:40

  Är du testad för borrelia? Kräv ett sånt prov annars. Vanligt att man kan ha det fast man inte ens märkt en fästing…..

 • Emma
  5 mars, 2013 at 21:41

  Men hjälp vad besviken jag blir på dig….
  Att du av all skulle gå på humbug som homeopati….
  Hjälp!
  Men kör på du! Så jäkla patetiskt att du låter dig luras av det där.
  Hoppas du vaknar.Stress KAN bero på att du helt enkelt har tagit på dig alldeles för mycket. Så jävla enkelt.
  Homeopati? Pleeeease!Kom och hjälp mig.
  Du störtföll i mina ögon nu…

 • Men
  5 mars, 2013 at 21:50

  ”Alla mina brister har med stress att göra”. Sluta stressa då och spara pengar istället för att knapra piller, herregud liksom…

 • Maria
  5 mars, 2013 at 22:06

  Hoppas att du vinner det.

 • louise
  5 mars, 2013 at 22:15

  6 km runt djurgårdskanalen.

  Är 25 barre och är ofta så trött på jobbet att jag utan problem kan somna en sväng om på dagen. Orkar inte vara trött längre!!

 • Sanna
  5 mars, 2013 at 22:47

  Tre kommentarer på ett inlägg? Seriöst, skaffa dig ett liv.

 • Mimi
  5 mars, 2013 at 23:13

  Loppet går runt djurgårdskanalen!
  Jag är ung, träningsfreak och äter hälsosammare än hälsosammast, MEN sedan ett år tillbaka så har jag superproblem med yrsel och trötthet. Övertygad om att jag åkt på någon dödlig sjukdom, träffade jag läkare i både Frankrike och Sverige som avfärdade mina symptom som lågt blodsocker och föreslog en limpa vitt bröd som botemedel. Skulle SÅ gärna vilja träffa någon som är villig att undersöka mitt problem lite grundligare!

 • Annika
  5 mars, 2013 at 23:16

  Loppet går längs Djurgårdskanalen, med början på Gärdet.

  Har kämpat 5 år med min om några veckor färdiga juristutbildning, för att kunna hjälpa utsatta kvinnor och barn världen runt. Men jag är så jäkla trött nu för tiden så jag undrar mest hur fasiken jag ska orka.

 • Matilda
  6 mars, 2013 at 00:15

  Tänk vad lite anonym medkänsla kan göra! Tack Maria.

 • mackie
  6 mars, 2013 at 00:41

  Hade du gillat henne lika mycket om hon sagt att ditt mående berodde på din LCHF kost?

  Hon lär ju va glad att du kirrar lite kunder åt henne också nu? 🙂

 • Johanna
  6 mars, 2013 at 09:43

  Svar: Runt Djurgårdskanalen.
  Motivering: ”Allt ser bra ut” svarar från sjukvården men problemen kvarstår. Tror verkligen att detta kan vara det som ger mig svar!

 • Elisabeth
  6 mars, 2013 at 10:49

  Jasså! Sitter du på skatteverket eller så har du för uppgift i livet hålla koll på andras skulder? Vet du lika mycket om ditt eget liv? tveksamt men du kan titulera dig
  ”Profesionell lösare för andras problem” Grattis!

 • Elisabeth
  6 mars, 2013 at 10:51

  Läs på idioten! Du kan ingenting om ingenting ändå öppnar du din duma trut i tid och otid. Läs på, skaffa dig kunskap och lev ett verklig liv! Dig kan ingenting hjälpa!

 • Adam!
  6 mars, 2013 at 10:54

  BRAVO!!! Du är levande bevis på ett kunskapligt vetande!
  Läs här din sjuka åsnan:
  http://www.nyfikenvital.org/?q=node/147

 • Adam!
  6 mars, 2013 at 10:56

  Du är som en hora – tjänar alltid den som behagar just för tillfälle. Ibland håller du med och några dagar efter precis tvärt. Vem är? Vet du det själv? Du läser denna bloggen för att är du portförbjuden på andra eller är det endaste stället du kan lämna skit utan att behöva bli avslöjad?

 • Adam!
  6 mars, 2013 at 10:58

  tro gör man i kyrkan resten baseras på kunskap eller som i ditt fall på okunskap.
  LCHF är inget friskvård och man måste se till att sköta sin kropp på rätt sätt. Dessutom så har ingen någonsin deklarerat att LCHF ger garanti för ett sjukdomsfri liv.

 • Annica
  6 mars, 2013 at 11:13

  Jag hoppas också att du vinner <3

 • Emma
  6 mars, 2013 at 11:14

  Det är för mycket med 9-10 timmar. Kan vara därför du blir trött.
  Max 8 timmar för en vuxen person.

 • Ellen
  6 mars, 2013 at 11:16

  Om man gått på en sträng diet i flera år som utesluter en hel del ämnen ur kosten och har en massa dåliga värden, borde man inte för en stund ifrågasätta hur bra dieten är?
  Nä just det ja… Katrin har sin inkomst från att LCHF säljer..

 • Sigrid
  6 mars, 2013 at 11:44

  Hej!
  Jag har blivit rekomenderad att följa en basisk kost. Det är helt otroligt vad den får mig att må bra. Alla väljer vi att tro på olika kostråd men för mig är den basiska kosten helt fantastisk. Det som får mig att fundera lite är hur homeopaten kan mena att LCHF är bra ur syra/bas balans perspektiv? Du får gärna utveckla det mer. Det som gör mig nyfiken vad hon menar beror nämligen på att i en basisk kost ska du knappt äta kött, fisk, ägg eller mejeriprodukter då dessa är extremt syrabildande i din kropp. Du kan till viss del äta dessa produkter men i mycket liten utsträckning, för bästa resultat ska du efentligen äta enligt rawfood-modell. Tacksam för svar och lycka till med det som du tror på!

 • Line
  6 mars, 2013 at 12:21

  Hej!
  Har gått hos sporteopathy sen okt o gjort 2kurer. De är helt enorm skillnad i kroppen!! Efter att ha känt som att det är propp i kroppen så känns den lättare, tar upp rätt näring osv. Detta är ingen Quick fix som många säger, man måste rensa systemen ibland o sporteopathy jobbar för att man ska få en kontinuitet o alltid må lika bra, så det handlar lika mycket om att du ska stoppa i dig rätt o ändra dåliga vanor (som stress). 🙂 jag älskar det o från att ha gått från flera sidor med kritiska värden i min kropp är jag nu nere på 2/3sida! O det känns!! Hoppas du blir lika nöjd som jag vart! 🙂

 • Matilda
  6 mars, 2013 at 13:20

  Tack snälla till dig med Annica. Jag blir jätterörd av era förhoppningar.

 • Sussi
  6 mars, 2013 at 14:47

  Lchf-loppet går från Gärdet, 6 km runt Djurgården. Är student och jobbar så behöver all hjälp jag kan få för att bli piggare och orka med.

 • Victoria
  6 mars, 2013 at 15:04

  S: Loppet går av stapeln på Gärdet i Stockholm och sträckan är 6 km och går runt Djurgården.

  Mår precis som Du beskriver det Katrin, jag är så trött och arg hela tiden och jag har noll koll på mina värden fast läkaren säger att allt är okej. Johanna skulle kunna vara min räddare i nöden!

  Ha det så bra Katrin och hoppas Du mår bättre snart!

 • Nina
  6 mars, 2013 at 17:41

  Att springa hos läkare och knapra läkemedel är inte att rekommendera. Medicin försurar kroppen och skapar obalans. Vilket på sikt inte är bra någonstans.
  Att göra det som Katrin gjorde är bra, alltså ta reda på bristen man har i kroppen. Och ”bota” därefter.
  Jag är så skeptisk till läkarvården som är i dag, tur det finns alternativ!!

 • Camilla
  6 mars, 2013 at 17:45

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Linnea
  6 mars, 2013 at 18:24

  Runt Djurgårdskanalen! Så jag en gång för alla kan få tyst på mamma om att jag är trött och hängig jämt pga lchf-kosten! Snart trillar öronen av, av gnället!

 • Vera
  6 mars, 2013 at 19:07

  Skönt med lite normala människor på bloggarna också 🙂
  Är såå trött på hatiska bittra kommentarer.
  Jag hoppas ni bååda vinner, Matilda för att du ska få en liten bebbe och Maria för att du är en fin männska 😉

  Jag vill vinna för att jag aldrig vinner nåt och detta verkar ju grymt kul att göra. hahaha. 🙂
  Sträckan är btw 6 km och sträcker sig runt djurgårdskanalen!

 • Magda
  6 mars, 2013 at 19:23

  Svar. Djurgården i Stockholm den 24 augusti. Man ska såringa 6 km och går runt Djurgårdskanalen.

  Motivation.
  Med en kronisk fibromyalgi diagnos vill jag gärna undersöka hur kroppen mår och se vilken inverkan LCHF-kosten gjort. Har testat alla behandlingar som finns i Svensk sjukvård och kanske kan en Hälsoanalys hjälpa mig mot bättre hälsa.

  Tack på förhand!

 • Sjuka åsnan
  6 mars, 2013 at 21:47

  Adam din fjompiga nöt. Vad fan har gurkmeja med att desperata människor spenderar massor med pengar på bluff och båg? Det finns flera växtpreparar med bevisade effekter. Men det är ändå skillnad från att gå till ngn som påstår dig kunna tala om vilka mineraler som saknas i kroppen genom att tugga på ditt hår. Det är så jävla löjligt och ibland blir man bestört. Jag har upplevt att patienter väljer homeopati (ett tillfälle ett cancersjuk barn och föräldrarna blev dömda) och har dött istället för att välja medicinsk beh. Det finns allt möjligt skit som lockar desperata människor. Du är en äckelnöt och blandar ihop begreppen. Iq fiskmås.

 • Ulrika
  6 mars, 2013 at 22:25

  Loppet går runt Djurgården i Stockholm, 6 km kring Djurgårdskanalen!

  Katrin du är så bra, och jag tror alla vill som dig va. Jag har precis slutat amma, och vill väldigt gärna ge detta till min mamma;)

  Mvh Ulrika.

 • Johanna Lindman
  6 mars, 2013 at 22:32

  Om en månad så har vi kommit in i April, vilket betyder SOL och VÅR. Bara en sådan sak gör väl vem som helst mindre trött?

 • Jenny
  6 mars, 2013 at 22:55

  Homeopati och naturläkeri är inte humbug!!! Läs på för f-n du som uttalar dig! 1000-åriga metoder mot läkemedelsjättarna;-))
  Däremot är hela vår sjukvård korrupt.. Ingen som försöker lösa problemen.. Vi sköljer över med medicin… Hittar vi inget så skriver vi ändå ut lite medicin (vet inte när jag sist gick till läkaren utan att få beskedet att det är ingenting fel på mig- men lite mediciner skriver de ut varje gång ändå). Och- jag går hem och mår liks dåligt +lite sämre

  Vete & mjölk retar våra tarmar, medicin ännu mer.. Vi blir inte friskare.. Bara sjukare. Läs detta, väldigt intressan och Sant! http://www.zarahssida.se/blog.php?bid=3437

 • Jenny
  6 mars, 2013 at 23:24

  Ps. Förkastar inte sjukvården så- de hjälper många men när det kommer till ”välfärdssjukdomar” får man ingen hjälp.. Jag pratar om felaktig kost som leder till sjukdomar, stress, miljö, gifter mm. Som orsakar störningar i vår kropp… Då blir man hemskickad som hypokondriker!

 • Sofie
  7 mars, 2013 at 13:17

  Hej fina!
  Loppet är 6km och går runt Djurgårdskanalen.
  Jag är också trött på att vara trött, hjälp mig i rätt riktning!

 • Cassandra
  7 mars, 2013 at 22:51

  Jag gick på LCHF ganska många år, i höstas bytte jag till viktväktarna och wow vilken förändring. Känner mig mycket piggare! Sen kan jag inte bevisa att det är pga kosten, men jag antar det. Hur eller hur så mår jag väldigt bra med VV-kost.

 • Nicke G
  16 mars, 2013 at 19:27

  Läs här vad kosten kan ställa til det! http://gluten-celiaki.blogspot.se/