Okategoriserade

Man kan fan inte ens raka muttan i lugn och ro

Asså den här kylan är inte att leka med. Vi bor ju i en hyresrätt så vi lever i strax över 17-sträcket och det enda rum vi har ett extra element i är Ringos så han har det tokvarmt men vi har liksom inte bemödat oss att köpa ett till till vårt sovrum så Bingo sover i fleece och jag i långbyxor och nattskjorta. Det är inte lätt att komma upp ur sängen kan jag lova så när min Sleep Cycle klingar snoozar jag numera minst fyra gånger innan jag glider ur sängen och kutar till badrummet där jag omedelbart sätter på skållhett vatten som nästan skinnflår mig. Idag skulle jag raka muttan men det visade sig vara en omöjlighet för så fort som jag satte ifrån mig slangen med det rykande vattnet så började jag huttra så kraftigt att jag blev orolig över att slita av mig ett köttstycke hud med rakbladet så inte nog med att vi går runt med fjällkläder vi har oönskad hårväxt på kroppen med.

Efter att jag värmt upp mig ordentligt i duschen så steg jag ut. Det var inte lätt men till slut gjorde jag det bara. Då var det imma över hela spegeln om ni fattar läget?! Jag skapar en bastu av mitt badrum. Så då får jag öppna en liten springa för att släppa in exakt så lite luft som krävs för att få bort imman men för att behålla värmen.

Jag har tre saker att berätta för er idag. För det första noterade jag att jag fortfarande använder Alex gamla JPG-puder hur sjukt är inte det? Han måste ju ha införskaffat det för tio år sedan? Hur kan man använda ett puder i tio år tänker jag? Snacka om att JPG skulle kunna ta 10 000 kr för sitt puder. Det skulle fortfarande vara ett bra köp för det är ett förbannat bra puder. Jag gillar det för att det är helt utan glitter i. Det är väl för att det är utformat för män antar jag… Bara en notering från dagens smink.

20130123-091352.jpg

Sen vill jag berätta för er om den bästa mascaran jag någonsin upplevt. Det är den här. Den är otroligt bra. Jag vet att ni gillar när jag tipsar och ni vet att ni kan lita på mig. Det här är bra skit.

Sen vill jag tipsa om en till sak. Jag har nu inte bara kört Moroccan Oil-behandling utan även schampo och balsam och deras olja och jag kan bara säga såhär: Unna dig. Jag tror att de här produkterna är fantastiska för de med lite mer hår på huvudet men minst lika bra för de som har mindre. ”Vad är det som luktar sommaräng?”, undrade Bingo utanför badrumsdörren. Underbara produkter, snacka om ett märke som förtjänar sitt rykte och popularitet. Jag påminner er en gång efter löning också för det här vill ni inte missa. Ni vet ni kan ju fortfarande köpa dem till bra pris här! Do it!!

20130123-091404.jpg

20130123-091412.jpg

20130123-091818.jpg

Den här bilden är för att demonstrera mascaran. Och pattarna! Jag valde mellan huvudtoppen och pattarna. Det blev pattarna.

You Might Also Like

 • Anna
  23 januari, 2013 at 09:13

  Varför lyfter du inte luren och ringer Hyresgästföreningen om ni har 17 grader??

 • Johanna
  23 januari, 2013 at 09:22

  Vilken mascara? Ser ingen länk. Jag använder Maybelline false lash som du tipsade om sist, riktigt bra 🙂

 • Linda P
  23 januari, 2013 at 09:45

  Du är fanemej rolig, inte alltid pk, inte alltid påläst, men rolig. Jag hade också valt pattarna 🙂

 • cissi
  23 januari, 2013 at 09:53

  Tjena Katrin, va fin du blev av din tvagning!Förresten, var är mascaran du lovprisade????Ser ingen bild eller märke? Ha en fin dag

 • Linda
  23 januari, 2013 at 09:56

  Ställer mig i högen av läsare som också undrar över mascaran? Just nu använder jag en helt amazing Chanel, men den ultimata mascaran kanske inte är hittad än 😉

 • Maria
  23 januari, 2013 at 10:07

  Medn din Kopmis Steves produkter da? Ar inte de dem basta? Och vad alla ni stora bloggare byter hud och harvardsprudukter typ varannan vecka. Ni maste tvastta er och tvala in er som galningar for alla flaskor som tar slut sa snabbt sa ni maste hitta nya favoriter.

 • Therese
  23 januari, 2013 at 10:24

  Blir oxå nyfiken på vilken mascara det är! Den jag använder nu har blivit så kass de två senaste gångerna!! Jag måste ha ett nytt märke. Jag kan inte chansa på en tredje mascara!

 • Lotte
  23 januari, 2013 at 10:24

  Jag har oljan som jag tar i efter dusch och den luktar verkligen ljuvligt och är helt underbar!! Ska nog testa schampo och balsam med 🙂

 • blondie
  23 januari, 2013 at 10:41

  Haha. du är så rolig!

 • Line
  23 januari, 2013 at 10:54

  Fyyy vad kul att läsa ett inlägg som inte handlar om lchf!! Bra där,då kan du behålla oss andra läsare oxå! Gillar’t!

 • ToveEvensen
  23 januari, 2013 at 11:10

  FÖLJ FLICKAN MED DET STORA SJÄLVFÖRTROENDE GENOM HENNES LIV,
  INSPIRATION, RECEPT, MODE, SMINK, ÅSIKTER, SEXSPALT, DAGENS LIGG, JA, MAN HITTAR ALLT I MIN BLOGG,
  LÄS DEN, KOMMENTERA DEN, OCH REPEAT! 🙂

  http://www.LTFE.devote.se

  XoXo ToveEvensen

 • Anna
  23 januari, 2013 at 11:30

  Ditt offer, sluta skriv i folks bloggar. Då vägrar man ju gå in!

 • CN
  23 januari, 2013 at 11:44

  första stycket var sjukt roligt, fick garv attack av din härliga beskrivning

 • Camilla
  23 januari, 2013 at 12:21

  Mascaran?
  Gillar din blogg skarpt!!!!!!!!

 • n
  23 januari, 2013 at 12:54

  http://beautybysarafaily.blogspot.se/

 • Annelie
  23 januari, 2013 at 13:03

  Hahahahah du ar bara bast!!!!

 • Clara Gentele
  23 januari, 2013 at 13:03

  Tipsar dig väldigt starkt och glanssprayet också, det är MASGISKT! Gör håret till silke och blänker som om det var en jävla spegel. Har alla deras produkter, avgudar dom!

 • maria
  23 januari, 2013 at 13:21

  För övrigt kan ”pattar” vara det fulaste ordet i världshistorien.

 • Carro
  23 januari, 2013 at 14:26

  Haha, Katrin, du är verkligen sjukt kul. Bjuder på dig själv. Keep on beeing you 🙂

  Carro

 • Marianne
  23 januari, 2013 at 15:57

  Värmen har inget att göra med om du har Hyresrätt eller Bostadsrätt. Bor i Vasastan i Hyresrätt och vi har varmt och perfekt. Vet de bostadsrättsföreningar som inte har det. Beror på hur man löst problemet.

 • Mia
  23 januari, 2013 at 18:04

  Vilken? hittar aldrig en som jag är riktigt nöjd med..

 • Jossan
  23 januari, 2013 at 18:20

  Haha, vad härlig du är!

 • Marie
  23 januari, 2013 at 21:10

  Steve kör ju produkter från Moroccanoil… typ som alla andra som fattat att det är bäst!

 • isabella
  24 januari, 2013 at 18:51

  Åh du är så jävla ball katrin 🙂 klart man väljer pattarna 🙂 hahaha

 • Ulrika F
  29 januari, 2013 at 07:39

  Om du inte rakar dig, så blir det ju lite varmare också… som långkalsonger till slut… 😉

 • frida
  1 februari, 2013 at 22:16

  Jag har följt dig ganska länge, oooch gjorde någon slags av permanent hårborttagning på cutchi??
  Typ laser eller något, kommer ihåg att du var fett irriterad för att du fick gå runt och vara ”tuffsig”
  växte det ut igen?
  eller var det någon annan bloggare…hmm..

  du är grym, ha d fint. //frida

 • site
  14 oktober, 2018 at 18:18

  I am really loving the theme/design of your web site. Do you ever run into any web browser compatibility problems?
  A couple of my blog audience have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome.
  Do you have any suggestions to help fix this issue?