Okategoriserade

Lukten av grillad kyckling

Nu har jag väldigt svårt att fokusera märker jag. Joey är klar med mig och har gått men Louisa äter en kycklingklubba och den sprider en alldeles ljuvlig doft i hela kontoret som får mig att bli påmind om att jag faktiskt är hungrig. Jag bakade knäckebröd i helgen som blev gott. Ska äta det med hårdkokt ägg och majonäs på. Fan va gott. Vi har lite kaos på kontoret för vi fick in den där steviasötade Nutellan i fredags och den skapade webshopstorm så nu är den slut. Kommer nog in ny på torsdag dock. Tänk att folk är så galna i Nutella? Jag är det med men jag märker att det är en produkt som de flesta uppskattar. På släktträffen igår sa min farbror ”Jag hörde att ni fått ni en steviasötad nötkräm, har den inte bismak av stevia?”. Det har den inte. Den är ljuvlig.

På hemmafronten har vi lite problem med den där där lilla människan som bor hos oss han vill inte gå upp på morgonen. Idag kämpade vi i 45 minuter med att få upp honom ur sängen och till slut kvart över åtta gick han med på att kravla sig upp. Har ni tips på hur man får upp en tre åring som beter sig som en tonåring? Blomsprutan?

Det händer ju ingenting. Jag tog mig en titt på AB men det är ju trist där ute. Inte en kändis att håna inte, inte nån privatperson på nån plansch att mobba, skoj, ingenting alls att lägga sitt fokus på så jag jobbar vidare. Har fått i läxa att skriva upp våra kostnader och vår lagerstatus. Skitkul.

You Might Also Like

 • Linda
  29 april, 2013 at 13:46

  Har samma problem med min kära son som är ungefär lika gammal.
  Ta fram en äggklocka och säg att när den ringer ska ni se vem som kommer först till köket.
  Brukar funka på mitt lilla troll.
  Män gillar att tävla 😉

 • Syds
  29 april, 2013 at 14:37

  Håna dig själv vetja. Du är den mest patetiska C-kändisen jag vet 🙂

 • Helena
  29 april, 2013 at 15:42

  Den där lilla människan får sluta sova på dagen, komma i säng tidigare och därmed orka gå upp i tid 😉

 • sofia
  29 april, 2013 at 16:40

  Blondinbella på smällen!

 • camilla
  29 april, 2013 at 17:40

  Önskar jag också vore på smällen,

 • lina
  29 april, 2013 at 23:58

  militär väckning här hemma kör vi hårda skolan 🙂

 • kerstin
  30 april, 2013 at 07:33

  Det viktigaste är att ni visar att det är ni som bestämmer. Låt det aldrig ta 45 minuter att få upp Ringo. Klart han måste morna sig efter första väckningen det behöver alla. men vägrar han sen är det bara att lyfta honom ur sängen och bära honom ut ur sovrummet. Självklart kommer han att skrika och bråka, men det går över. han är i trotsåldern och vill då trotsa, göra tvärtom etc. Då måste man vara väldigt bestämd och inte rucka en tum, inte låta honom ligga kvar i 45 minuter i sängen. Han kommer säkert att vägra äta, klä på sig och borsta tänderna, men kläderna sätter ni på ändå han kommer lugna ned sig och både äta och borsta tänderna. Om inte hoppa frukosten ta med en frukt på vägen, pojken svälter inte ihjäl, hoppa över tänderna, nästa dag kommer gå lättare och till slut ger han upp för han kommer märka att här är det ingen ide att tjafs. Jag vet detta p.g.a. egen erfarenhet. Kan säga att det var tusen gånger värre när dottern blev tonåring.