Okategoriserade

Lugnt och skönt

Morgonen började med att Ringo 07.30 drog ut lådan i frysen, tog fram en Sandwich och sa ”Jag vill ha Sandwich”. Sen skrek han oavbrutet tills att jag lämnade honom på dagis klockan nio. Alltså han fick inte glassen till frulle. Det positiva är att folk i min omgivning har förståelse och inblick i hur det är med små barn så det är ju bra. Micke i garaget till exempel ”Aha! En sån där dag, jag kör upp bilen!”. Bara en sån sak underlättar ju enormt när man har en galen minimänniska som skriker och slåss och kastar av sig skjortan (fotografering idag). Så det var skönt att lämna honom. Skönt att åka i en tyst bil, skönt att komma till ett kontor med vuxna människor som inte skriker.

Skönt att städa mitt skrivbord, skönt att kolla lite på nätet. Ser till min stora glädje att min vän har förlängt kampanjen på världens skönaste BH:ar så köp om ni har gjort det redan. Jag har min på mig varje dag och visst mina rattar står inte rakt ut inte heller pekar mina vårtor uppåt MEN jag har det bekvämt och tuttarna sitter där de ska. Nä nu ska jag ta och flytta min bil för lapplisorna går numera på tjack på Öfvre. Jag pratade med en av dem igår, jag sa det att ”Jag har aldrig sett så många lisor på en och samma gång som det nu är på Östermalm”. ”Ja jo vi har blivit fler och det är ju så bra för vi har redan märkt effekten av det. Färre och färre som parkerar på övergångställen”, ha ha ha kul svar ändå. Jag tror att det var första gången i mitt liv som jag hade ett normalt samtal med en lisa. Annars har jag mest varit arg vid dessa tillfällen.

 

You Might Also Like

 • Filippa
  12 september, 2013 at 10:55

  De är helt galna i vasastan också! Går som en (jävla) armé runt kvarteren! Usch!

 • Anonym
  12 september, 2013 at 11:36

  Hur kan man bli arg på parkeringsvakterna…….? de sköter ju bara sitt jobb och det är ju för fan inte dom som satt reglerna ! Katrin du vill väl att dina anställda ska göra det du säger åt dom att göra ? parkeringsvakter har också en chef om du inte begripit det 🙂

 • Anonym
  12 september, 2013 at 11:41

  Dom sköter sitt jobb , eller har dom gjort dej nåt annat som får dej att säga usch ? om du sköter dej vad gäller parkering så förstår jag inte vad du har problem med!

 • ida
  12 september, 2013 at 13:16

  Alla ska ta ansvar för det dom gör, inklusive det jobb dom väljer att göra! Väljer man att vara moralpolis som parkeringsvakt eller typ kontrollant så får man fanimej också sota för det med. Finns ingen empati för en bättre värld med ett sånt yrke! Det är yrken till för människor som ”jag kan inte tänka själv, sig till mig vad jag ska göra, jag gör vad som helst, bara jag slipper tänka, svag och obegåvad som jag är” haha

 • Hanna
  12 september, 2013 at 13:36

  En bättre värld? Så du skulle föredra att alla ställde sina bilar precis där det passade dem för stunden? Mitt i gatan kanske? Framför en akutentré?

  Så mycket bättre värld indeed…

  Följ reglerna istället så slipper du din omotiverade aggression.

 • Lina
  12 september, 2013 at 14:49

  På riktigt hur dum är du? Ska ingen jobba med att vara tex tunnelbanechaffis för att tåget går på ett spår och man inte väljer väg själv? Jävla idiot.

 • Erika
  12 september, 2013 at 15:15

  Ha ha att ni alla orkar bråka i detta kommentarsfält. Låt alla ha sina egna åsikter ni kan ändå inte förändra någon annan ( än er själva ). Katrin , fortsätt med det du gör . Du är sjukt bra ! Frid vare med er!

 • Anonym
  12 september, 2013 at 16:12

  Exakt 🙂

 • Anonym
  12 september, 2013 at 16:14

  Ja idiot var bara förnamnet .

 • Anonym
  12 september, 2013 at 16:15

  Hur kan det vara bra att vara sjuk 🙂

 • jessica
  12 september, 2013 at 21:03

  vem är sjuk????
  Du eller????

 • Ada
  13 september, 2013 at 00:24

  Haha!
  Jobbar ”socialt” och pratade med en stackare som hade det ena pulvret i ena jeansfickan och det andra i den andra.
  Han gick inne på blomsterlandet och gojsade med ogräs en hel dag innan han kom på att det stängdes vid åtta! Alltså, när personalen sa till
  Bara såååååå kul!

 • Erika
  13 september, 2013 at 08:03

  Ha ha ni får mig att skratta ännu mera !! Om jag är sjuk ?? Nja .. Det var ett uttryck . Men ok, Katrin fortsätt med det du gör du är jätte bra .
  Jessica , varför sådana påhopp och fråga om jag är sjuk ..
  Fundera på det . Trevlig helg !