Okategoriserade

Lugnet i spöregn

När vi har ett konstant flöde av gäster som avlöser varandra här på ön så finner jag ingen ro att sitta vid min dator. Nu är bara Bingos syster kvar och de är iväg och gräver på tomten allesammans så jag sitter här och med min dator. Jisses vad alla sov idag. Det var åskan som vaggade in samtliga i en ljuvlig sömn. Men ändå, sex vuxna och två barn som alla somnade strax innan elva igår och jag var först upp idag (kissnödig såklart) 09.30!! Jag har fortfarande svårt att sova på nätterna och vaknar hela tiden. Om 12 dagar har det gått två månader prick som jag inte har fått sova en hel natt på. Annars mår jag väldigt bra! Känner inte att alls att jag är gravid förutom att jag äter mycket mer mat. Igår grillade vi kyckling och jag gjorde en guccimole och fetaröra och sallad och det var så gott!

Jag läser i tidningen att man inte ska äta mer än 300 gram kött i veckan skulle det vara nåt att oja sig över tänker jag? Jag har nog aldrig ätit mer än 300 gram kött i veckan och då kör jag hard core LCHF så jag kan inte fatta hur folk äter egentligen? Äter folk kött och kolhydrater och grönsaker varje dag eller?! Otroligt! Kyckling två dagar, fisk två dagar, kött två dagar och nån veggo en dag – det kan väl inte vara så svårt heller?!

Jag läser även i samma tidning att EU vill förbjuda vår flintastek för att den sprutas full med skit. Å neeeeeej tänker jag. Guuuuud så trist att tvinga folk att sluta äta kött som proppats med saltlösning och annat skit. Folket…folket alltså.

Hur gick det med bröllopet igår då? Jag hörde när Marie sjöng så fint i kyrkan och jag fick en glimt av både Madde och Ebba von Sydow och båda var strålande vackra! Chris var inte så vacker, han borde göra en ansiktsbehandling. Men han var gullig när han grät i kyrkan. Jättegullig var han. Han såg ut som en liten pojke som just blivit snuvad på sin grävskopa i sandlådan av nån tuffare pojke. Det var första gången som man fick se en lite mjuk sida av honom tycker jag. Skönt.

Nu ska vi tydligen se på Özz Nujen. Det ska tydligen vara sensationellt bra. Jag tror det när jag ser det. Men jag ska se det.

 

You Might Also Like

 • Annika
  9 juni, 2013 at 13:21

  Jag äter ofta mer än 300 gr kött i veckan, inte svårt alls. Mycket kyckling, fisk mer sällan.

 • Maria S
  9 juni, 2013 at 14:14

  Hoppas du gillar Özz show , själv tyckte jag den var

 • Maria S
  9 juni, 2013 at 14:15

  Toppen , skall det stå:)

 • Malinka
  9 juni, 2013 at 14:22

  Din stavning är åt helvete.
  Korrekturläsning kanske?
  Finns ordböcker, även på internet.

 • Kjelles Näsa
  9 juni, 2013 at 14:37

  Asså Tjena Tjena men jag tycker att den här Chris verkar va en ful jävel, ser opålitlig ut som satan .Madde borde hållit fast vid den där stekarn Bergström. Så jävla mycket snyggare o inte lär det dröja länge innan den här Chris hoppar över skaklarna då kunde hon ju lika gärna åtminstone haft en snygg otrogen snubbe!

 • Linn
  9 juni, 2013 at 15:05

  Jag har inte sovit en hel natt på 21 månader…så gammal är dottern.

 • Lo
  9 juni, 2013 at 15:07

  Haha vet du hur lite 300 gram kött är? Typ EN biff. ALLA köttätare äter mer än 300 g på en vecka. Oavsett vad man nu väljer att äta till.

 • Anna
  9 juni, 2013 at 15:11

  Jag äter alltid mer än 300 gram kött i veckan fast jag äter både kyckling, kött och fisk varje vecka.
  300 gram är inte mycket! Äter du 150 gram kött till en måltid (helt normalt) så kan du inte ens äta kött 2 gånger på en vecka för att komma upp i det. Och lunch + middag blir 14 måltider på en vecka.

 • Maja
  9 juni, 2013 at 15:55

  Ja så är det. Jag menar endast en hamburgare är 90 eller 150 g….

 • Anna
  9 juni, 2013 at 16:52

  ÄLSKAR DIN BLOGG!! Du verkar så superhäftig. Undrar vad du tycker om den här videon. Fäljer själv inga dieter.

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2zVxA6yipv4

 • Yulia
  9 juni, 2013 at 17:06

  Chris är ju jättesnygg! Manlig som få! En ”riktig man” om det uttrycket tillåts. Jag tycker verkligen att det är bra och kul att Madde gifte sig med en MAN, och inte en småflinlig pojkspoling som typ hennes ex Jonas…

  Jag kan inte förstå vad alla har emot Chris egentligen?

 • Louise
  9 juni, 2013 at 17:22

  Han är väl helt enkelt lite FÖR bra….. Svenskar har lätt att känna hat när de är i underläge.

 • Karro
  9 juni, 2013 at 17:52

  Jantelagen kallas det….

 • jag
  9 juni, 2013 at 18:00

  jaaa ja tänkte va fan snackar hon om ja äter mer än 300 g kött/ dag????? :S

 • Bea
  9 juni, 2013 at 18:12

  He he är vegetarian så jag bryr mig inte fast 300 g är inte mycket, läste artikeln och det stod även att grillat var farligt och långkok bättre…

  Hela bröllops sändningen blev förstörd av tolken som tog upp halva rutan och ur en kameravinkel stod framför brudparet!!! Med tanke på att stora delar av ceremonin var på engelska och ändå textades var det ju ovanligt idiotiskt. Men chris verkar härlig tycker jag!

 • cassykay
  9 juni, 2013 at 18:26

  trevligt å mysigt ni verkar ha det! Riktigt svensk sommar
  Upptäck nyaste musiken här!: http://musicnish.wordpress.com

 • sophia
  9 juni, 2013 at 19:16

  Du behöver inte hela tiden skriva hur mycket du äter. Bara för att du har lchfat å förspråkat att vara smal såå kommer du att bli tjock. vi ska inte hånas dig så sluta skriva om HUR MYCKET DU ÄTER

 • Frida
  9 juni, 2013 at 19:20

  Hans show var sjuuuuukt bra!!!!

 • Sanna
  9 juni, 2013 at 20:49

  Hon får väl skriva om precis vad fan hon vill eller?! Det är ju för fan hennes blogg! Idiot!

 • Flippflopp
  9 juni, 2013 at 20:53

  Nej, ingen Jantelag i världen tar bort udden av hans blick – inga varma ögon

 • Bu
  9 juni, 2013 at 20:58

  Sophia får väl för i helvete skriva om precis vad fan hon vill, eller? Det är väl för djävulen hennes rätt som läsare! Kossa!!

 • Anna
  9 juni, 2013 at 21:17

  Det är ingen mänsklig rättighet att sitta och vara otrevlig och nedlåtande mot någon i en blogg, lika lite som det är ok IRL!

 • M
  9 juni, 2013 at 21:25

  Katrin sa just att hon inte tyckte Chris såg så bra ut och att han borde göra en ansiktsbehandling.
  Trevlig kommentar? Till någon som gifter sig? Eller det är ok, tycker Anna, så länge kommentaren i fråga kommer från Katrin?
  Jag tror helt enkelt att det bara är ful-Katrin som är avundsjuk.

 • Jennie
  9 juni, 2013 at 21:26

  Hahaha du skämtar va? Kollade du på tvåans sändning och inte ettan???? Synd i så fall om ingen sa det till dig haha

 • sandra
  10 juni, 2013 at 03:16

  Fördomfull ab. Skönhet varar inte för alltid. Hoppas du är 12år för så otriligt omoget skrivet om en människa du inte känner!

 • sandra
  10 juni, 2013 at 03:18

  Och? Man ser ut som man ser ut!

 • sandra
  10 juni, 2013 at 03:19

  Korkad ab!

 • KARMA
  10 juni, 2013 at 06:12

  Som vanligt är du elak och avundsjuk…Säga något så elakt och ytligt om någons ansikte på den viktigaste och vackraste dagen i livet..Jag förstår att du är så hatatd, då du aldrig kan vara ÖDMJUK…

 • Louise
  10 juni, 2013 at 09:00

  Flippflopp tillhör kategorin hatiska och avundsjuka människor. Man ser det man vill se….

 • Kjerstin
  10 juni, 2013 at 09:34

  Är ni aldrig ensamma på ön? Jag tycker det skulle vara jobbigt att jämt ha en massa folk hos sig. Men det är min åsikt…

 • Elsa
  10 juni, 2013 at 18:52

  Chris ser 100 gånger bättre ut än Bingo i alla fall…

 • Sandra
  10 juni, 2013 at 19:42

  Bingo borde verkligen göra en ansiktsbehandling! Fast det hjälper nog inte.