Okategoriserade

Lugnet före stormen

Bingo är ute och festar. Jag skickade just ett sms till honom där jag skrev att han ska glömma alla bajsblöjor, rapningar, vaggningar, sömnlösa nätter och bara tänka på sig själv. Och att jag är väldigt avis på honom. Här hemma sover alla tre barn och jag har tänt en massa ljus, käkar quest, dricker det där ljuvliga spirulina-teet som vi fick från Sam och kollar Weeds. Ni som undrar hur jag är som person? Jag är ganska precis som Celia i Weeds skulle jag säga. Jag känner igen mig väldigt mycket i henne och skrattar som fan åt henne. Hon mobbar sitt barn för att hon är fet det är typ det roligaste jag varit med om någonsin i en serie. Hon gör det på ett så jävla roligt sätt och jag tycker att det är så festligt! Jag vet inte jag skulle mobba min unge så men det som hon säger känns som att jag också skulle kunna säga och när jag hör henne säga det känns det så crazy banana men kul och ja menar min pappa mobbade mig när jag la på mig så det är ganska så naturligt i min familj att mobbas om ni hajar… Kul som fan är det i alla fall.

Jag hade en wake up call idag. Bingo kom hem från Andy´s där han varit med Nova och Ringo på dagen. Han var så trött efter en inte-allt-för-grym-natt om jag säger så, så han la sig för att sova en timme innan han skulle ut. Klockan var 17.55, jag ringde till Jappi för att beställa middag. Det starkaste på menyn till Nova, kycklingwok med grönsaker till mig och dumplings till Ringo. Om tio minuter skulle jag få hämta maten. ”Lillebror har bajsat”, säger Nova som sitter med lillebror i soffan. Då vaknar han med ett gallskrik och jag inser att klockan är sex och han är hungrig. I samma sekund som jag sätter mig och börjar amma (damma säger Ringo), kommer Ringo in i rummet och säger att han vill bajsa. Jag säger bara en sak: Jag kommer att bygga ett imperium på jobbet när jag kommer tillbaka. Om jag hade bra simultanförmåga innan så kommer den att skjuta i höjden efter den här erfarenheten. Så Nova gick ner för att hämta maten, jag ammade ena tutten, tog hand om Ringo, ammade andra tutten samtidigt som jag åt och matade Ringo för han insisterade på att bli matad (bebisgrejen). Allt detta med pinnar!

Och Bingo då! ”Min man började röka när vi kom hem med tvåan”, sa min väninnan och jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. För att jag förstår att en man tar till det som går i en sån här situation – det är ju helt galet tempo med två små barn! Nova är ju en tillgång men två små är… jobb. Hårt jobb. Jag messade Bingo att han skulle köpa bindor åt mig på vägen hem (efterbörden som rinner ur mig). Han kom hem med ett paket Libresse, bra så. Sen gick han ut för att kasta påsen med blöjor ur blöjhinken och kastade mina Libresse av rena farten. Ha ha ha. Det är som att man har seg kolasås i hela hjärnan. Jag har i alla fall hormoner som håller mig igång, stackars Bingo hoppas att han super ner sig totalt ikväll.

ps. Kolla Weeds det är skitkul.

ps2. Kolla Ringo på min instagram, hans skratt kan få vem som helst på gott humör – katrinzytomierska heter jag på instagram.

You Might Also Like

 • Carina
  21 december, 2013 at 23:03

  Grattis till bebisen! Jag gillar dej! ( men hur sjuka kommentarer får du ?!) önskar dej och din familj god jul!! Kram

 • mia
  22 december, 2013 at 00:26

  ute och festar = ute och slickar fitta

 • Me
  22 december, 2013 at 01:27

  Varför strö salt i såren?

 • Rebecca
  22 december, 2013 at 06:50

  Vad heter bebisen? Ska han heta lillebror ?

 • Gunilla
  22 december, 2013 at 07:04

  Heja dig Katrin. Snart är dom 18 år dom små. Kram.

 • Gunilla
  22 december, 2013 at 07:20

  Nu är jag Gunilla,trevligt eller inte.

 • Carrie
  22 december, 2013 at 07:51

  Njut de blir stors snabbt!

 • Carrie
  22 december, 2013 at 07:57

  Hahahaha 🙂 Håller med om att det är mycket med två små samtidigt. Måste säga att jag imponeras av mammorna i familjen annorlunda. Jag tror aldrig att jag hade pallat med så många ungar samtidigt 🙂

 • Ove
  22 december, 2013 at 08:31

  Hej Carrie, jag begriper inte med såna typer som föräldrarna i Familjen Annorlunda, förlagan var väl den amerikanska varianten med vad de nu hette, han var kines hon amerikan, o det sprack utav helsicke, inte konstigt, dels skaffa så många barn att man måste räkna in de när de ska ut o handla, sedan ta in drösvis med kameror….?! Hur tänker såna idioter egentligen?!

 • ava
  22 december, 2013 at 08:37

  Tragisk människa!

 • Klara
  22 december, 2013 at 08:43

  Förstår inte vad det är som är så roligt med att mobba sina barn? Så gör man inte om man är frisk i skallen.

 • Carrie
  22 december, 2013 at 08:52

  Hej Ove! Nä, jag fattar inte heller men alla har ju rätt att leva som de själva väljer. Menade inte att jag var imponerad av någon som pressat ut elva ungar utan mer av hur man lyckas uppehålla sinnesfrid med så många som pockar på uppmärksamhet. Jag blir illa till mods bara av tanken 🙂

 • dina
  22 december, 2013 at 08:52

  Är det inte jobbigt att vara känd som ”den provocerande bloggerskan” måste ju leva upp til ditt rykte.Man skulle kunna tro att vissa inlägg var skrivna av en tonåring, och inte av kvinna på snart 40 år Hahahahahaha……….

 • bella
  22 december, 2013 at 09:06

  De var femlingar. De behövde väl pengar till mat och blöjor åt barnen. Jag föjer två bloggar där mammorna bloggar om hur det är att ha tio barn. mellan 2-23år.En förutsättning är ju att alla i familjen ställer upp för varandra och hjälps åt.

 • Annika
  22 december, 2013 at 09:19

  Nej det är du inte ensam om att tycka Klara. Men vi får väl nöja oss med att konstatera att hon inte kan vara frisk

 • Kelin
  22 december, 2013 at 09:32

  Vet du vad den amerikanska versionen hette?

 • Kelin
  22 december, 2013 at 09:32

  Vad heter den amerikanska versionen?

 • Anette
  22 december, 2013 at 09:36

  Karaktären Celia i Weeds är tänkt för en person som inte borde få sätta barn till världen.

  Längre fram i serien väljer flickan att bryta all kontakt med sin mamma…..

  Minns när du skrev om att din pappa föreslog att du skulle injicera Botox i pannan. Tänkte redan då att du är skadad omedvetet från en icke lämpad förälder.
  Möjligt att din pappa är sk. snäll på att överösa dig med gåvor och pengar….men psykologiskt sätt är han en förbrytare. Lär istället av hans misstag.

 • M
  22 december, 2013 at 10:35

  Flera av de svenska paren har också separerat efter programmet…

 • simone
  22 december, 2013 at 10:37

  Det är synd om Katrin!

 • Vera
  22 december, 2013 at 11:11

  Idiot!

 • Vera
  22 december, 2013 at 11:13

  Jamen för fan, vilket jävla tjat. Det GÅR att ändra namnet. Vad är problemet? Är fem sekunder för länge?

 • Vera
  22 december, 2013 at 11:16

  Ni väljer att gå in och läsa, samt kommentera På en blogg vars innehavare ni tycker är ’sjuk i skallen’…. Ja, DET kallar jag att prioritera sin tid klokt!!

 • khff
  22 december, 2013 at 11:45

  Katrin har sagt att de ska ha fritt förhållande så varför tror ni hon bryr sig? Hon kan ragga upp en snygging hon med 🙂

 • bella
  22 december, 2013 at 11:47

  De var t.o.m sex. Här i Sverige hette den Sexlingar i familjen. tv4 play.

 • Caroline
  22 december, 2013 at 11:49

  Psykologisk förbrytare passar på min morsa det…. som jag nu valt att bryta med. Mobbande psykopat som bara sprungit på ”dans” hon också.

 • Tina
  22 december, 2013 at 12:08

  Tänkvärda ord Anette!

 • Sandra
  22 december, 2013 at 14:25

  Var och en bestämmer ju över vad man vill läsa eller inte. Samma sak hur man prioriterar sin tid. Vad du Vera gör med din tid lägger jag mig inte i. Eller om du prioriterar klokt eller inte…

 • Gullvivan
  22 december, 2013 at 15:55

  Vera prioriterar ju också fint genom att göra sig besväret att svara på andras kommentarer, precis som jag gör. LOL

 • Mi
  22 december, 2013 at 16:47

  Har Ringo något till namn…månne?

 • J
  22 december, 2013 at 16:50

  Jon and Kate plus 8 heter den amerikanska. Efter skilsmässan heter programmet Kate plus 8

 • Jag igen
  22 december, 2013 at 17:30

  Säkert 🙂

 • Alexandra
  22 december, 2013 at 17:47

  Man mobbar varken sina barn eller andra. Att tycka det är kul när någon mobbar sitt barn är f*n tragiskt. Men om du blivit mobbad av din pappa förklarar det varför du är som du är. Vilken vettig och normal människa som helst fattar att mobbing inte är okej. Och tycker inte att det är kul, oavsett om det är i någon serie eller i verkligheten. Tycker synd om dig, och ja även om dina barn. Antagligen kommer de precis som sin mamma att växa upp till mobbare. Fast förhoppningsvis så får de så pass mycket vett att de blir tvärtom.

 • Sara
  22 december, 2013 at 18:33

  Nej det är absolut aldrig ok att mobba sina barn. Att ens pappa ”mobbar” en vuxen dotter pga vikt på skoj när man fått barn är väl inte så allvarligt om man är en frispråkande familj. Lite annorlunda om man är ett osäkert barn. Verkar inte som du var det, men kanske dina barn är det? Kan visa sig senare i livet. Men en hård jargong i familjen behöver inte vara negativt. Det är min erfarenhet. God jul!

 • hanna livet på Malta
  22 december, 2013 at 19:39

  Puss

 • Fiona
  22 december, 2013 at 19:41

  Katrin har nog inte blivit mobbad för sin vikt bara som vuxen. Därav hennes viktfixering! Och det på grund av hennes pappa.

 • Paula
  22 december, 2013 at 20:35

  Celia i weeds får ju även vad hon förtjänar, karma is a bitch …

 • Vera
  22 december, 2013 at 20:46

  Babbelmajor…..

 • .
  22 december, 2013 at 21:30

  Preciiis…

 • Sammy
  22 december, 2013 at 22:00

  – Jag SA JU att du skulle ba’Ä L S K A Weeds!!!!!!! Och att du skulle klicka med Celia var helt givet – ni är galet lika ni två. Exakt samma tvångsärliga sarkasm och dråpliga kommentarer om exakt hur allt förhåller sig med allt och alla. Ingen undkommer ert öga ha ha!

  Skitkul Katrin! I’m so happy forya! GRATTIS till alla dina fina grabbar och GO JUL på dig och er, tack för ALLT LCHF 2013 och en underbar blogg! Klem S

 • Natalie
  22 december, 2013 at 22:08

  Jag har varit i nattklubbsbranschen sen jag var 18. Nu är jag 27. Har lämnat det livet bakom mig. Bingo är väl ingen krögare? Skulle ha full förståelse om han var det. Förstår också grejen med att ”knyta kontakter” (han har säkert kört med den många gånger) men när ni just fått en liten bebis hemma … O han går ut och super sig full, jag ska inte säga att jag inte förstår, för det gör jag, för det är såhär jag vet att omättade törstande själar får sin ”ro”(för en liten stund) men jag får bara en sådan djup sorg inom mig. Jag vill ju att han ska ligga där , ni ska ligga där TILLSAMMANS och bara njuta av familjelyckan. Nej jag vet, det är inte första barnet, inte andra heller (för honom) men jag tycker att han som MAN borde ta sitt ansvar och finnas där. Vad ska han på krogen att göra? Jaga lyckan.. Få bort sin rastlöshet. Jag BER att han ska få frid o lugn i sitt hjärta, så han kan vara hemma med er istället, för det är så det borde vara. Det är i alla fall min personliga åsikt. Han är din man och han ska ta hand om Er.

 • Natalie
  22 december, 2013 at 22:14

  Ni klagar och klagar på Katrin men själva är ni lika stora mobbare. Ni spottar gladerligen ur er fula kommentarer och ni skäms inte för det heller. Hade ni haft sann kärlek i Er hjärtan hade ni förstått bakgrunden till hennes ibland raka och hårda, provokativa ord och ni hade inte behövt ge tillbaka. Om nu Katrin är en mobbare och fixerad kring sin vikt som ni påstår hade det varit mycket effektivare om hon fick möta sann kärlek och omtanke, Ni är lika hårda i era hjärtan som ni påstår hon är. Och ni förstår eller ser det inte själva.

 • ängla
  22 december, 2013 at 23:39

  Men varför kan Katrin inte vara ärlig och skriva om sina KÄNSLOR. oc vad hon varit med om Som det är nu visar hon bara upp en hård fasad, som inte gynnar henne Eller så skrattar hon så att hon håller på att .kissa på sig Förstår att hon behöver binda.

 • gina
  22 december, 2013 at 23:50

  Ja och sedan bryter barnen kontakten med henne. Gud vad coolt!!!

 • P
  23 december, 2013 at 01:02

  Hahahahaha??? Varför skrattar du där? Ska det kännas som att du hånar henne? Och vad menar du med att hon måste leva upp till sitt rykte?? Ja, det är ju det hon gör!? Vad är det som är jobbigt menar du?

 • P
  23 december, 2013 at 01:04

  Om Ringo har något namn? Han heter ju Ringo!?

 • P
  23 december, 2013 at 01:12

  Tycker inte det är din sak att tycka hur deras liv ska se ut. Att sitta där som ”fröken duktig” och tro dig veta, låter bara löjligt! Ta hand om ditt eget liv istället!

 • Sandra
  23 december, 2013 at 07:34

  Katrin har det nog lite jobbigt… Hon klarar inte längre av att provocera trots att hon försöker. Hon har tappat stinget helt enkelt. Hennes försök till provokation misslyckas gång på gång. En del försök är rent skrattretande.

 • Honda
  23 december, 2013 at 07:38

  Natalie uttrycker sin personliga åsikt. Får man inte det?
  Om jag skulle våga mig på en gissning så tror jag Natalie har ett betydligt bättre liv än både Katrin och du P.

 • Bjørg
  23 december, 2013 at 08:11

  Jeg ønsker dere en riktig god jul Katrin. Det er en glede å følge din familie via bloggen. Alt det beste for dere i 2014. Lykke til.

 • khff
  23 december, 2013 at 09:00

  Jag går in på Katrins blogg för att läsa KOMMENTARERNA utan dem så hade jag inte läst den här bloggen. Jag går in på Bingos blogg utan att bry mig så mycket om kommentarer så därför anser jag att Katrin tappat stinget, det är väl bloggen jag och andra ska vara intresserade av? Katrin borde komma med något nytt,något mer spännande än provokation och skryt. Bingos blogg kan med vara ytlig men ibland finns där djup och känslor bakom den ytliga ytan och det tror jag uppskattas av fler än mig. God jul alla.

 • SNOWBALL
  23 december, 2013 at 09:31

  GOD JUL!

 • Ove
  23 december, 2013 at 09:32

  Hej Carrie, ja jag tycker precis som du! God Jul 🙂

 • Ove
  23 december, 2013 at 09:39

  Natalie har förstås delvis rätt i det hon skriver, men om nu Katrin o bingo valt att ha ett fritt förhållande är det väl deras val o ingen annans?! Jag tror egentligen att ett sådant förhållande gynnar sexlivet o kärleken … Skulle själv vilja ha det så. Minns nån här för längesedan som kommenterade något i stil med att det är tröttsamt att fila i samma springa år ut o år in, ligger det inte något i det? Jo för att man kan älska någon i många år kanske hela livet men det är inte upphetsande att ligga med samma person i låt säg tjugo år, människan är inte skapt för det. Så heja Katrin o Bingo i deras coola beslut! 🙂

 • Elle
  23 december, 2013 at 10:49

  Sista dagen att tvla om ett Babynest! PASSA PÅ! 🙂

  http://madebyscandinavia.blogg.se/2013/december/passa-pa-att-tavla.html

 • P
  24 december, 2013 at 03:20

  Hur tänker du nu? Hon provocerar ju hela tiden, du o alla andra blir ju sjukt irriterade hela tiden 🙂

 • P
  24 december, 2013 at 03:25

  Och vad grundar du det på?
  Har jag ett sämre liv för att jag tycker att hon ska sköta sig själv o inte lägga sig i andras liv? 🙂

 • Malin
  24 december, 2013 at 07:42

  Vad hemskt. Detta var nyheter för mig.

 • Malin
  24 december, 2013 at 07:43

  Vad hemskt. Detta var nyheter för mig.

 • Malin
  24 december, 2013 at 07:49

  Blir glad av din kommentar. Fint och insiktsfullt!