Okategoriserade

Love by Isabel

Egentligen borde jag inte berätta för er om det här för sån här information vill jag helst behålla för mig själv men eftersom min vän Isabel Adrian gärna ser att snygga, smala bruttor med modekoll också nås av den (det var jag som sa inte hon) så ska jag berätta för er. På onsdag har Love by Isabel lansering och då kommer Isabel att visa upp de här helt otroliga kläderna. När jag var hos henne i helgen så fick jag tjuvkika och tjuvprova och jag har aldrig i hela mitt liv provat ett par så snygga skinnbrallor. Lite högre i midjan, stramar åt på rätt ställen, mjukt skinn, snygg dragkedjor längs benen, rätt längd… Jag gjorde en beställning på de här brallorna så jag är säkrad ett par så jag känner mig lugn. De här brallorna är ett plagg som jag kommer att köpa idag och ha kvar i min garderob resten av mitt liv. Jag tjatar på Isabel att hon ska ta 20 000 kr för dem men hon kommer nog inte att lägga sig så högt. Jag tycker det. Livsinvestering.

Jag ville bara säga det. Missa inte hennes kollektion som kommer till Sverige till våren och lanseras på onsdag. Jag ska visa er bilder på onsdag, det ska jag göra. Jag har bara en dålig bild på mig själv i brallorna men ni kan få ett hum kanske?!

20121120-114801.jpg

You Might Also Like

 • Patricia
  20 november, 2012 at 13:02

  Apsnygga! Skulle inte klä mig än dock.. Men nu är jag rätt övertygad om att LCHF är the way to go. Jag behöver bara ett bra sätt att börja! Vilka basgrejor ska jag köpa för att vara säkrad? Försökte bli medlem idag, men det funkade inte! Tack för att du bjuder så mycket på ditt liv och dina matvanor 🙂

 • Alexandra
  20 november, 2012 at 13:05

  Fy faan Katrin , GRATTIS till den BÄSTA bloggen i hela byn !!!!! ( Stockholm alltså)

 • Emma
  20 november, 2012 at 13:10

  Jag får nästan epilpsianfall av din LCHF-banner på sidorna…
  Snälla, låt den inte hänga med när man scrollar neråt. Blir alldeles yr.
  Annars mycket bra blogg som vanlig! 🙂

 • Madde
  20 november, 2012 at 13:14

  Sjukt snygga! Jag som aldrig någonsin tänkt tanken att ha ett par skinnbyxor, men nu blev jag nästan lite småkär. Eller ok, jag är Kär 😉 Kan du inte övertala Isabel om att du ska få lotta ut några biljetter till lanseringen!?? För jag gissar på attd en är Sthlm eftersom SHM spelar här i helgen… //Madde

 • SnällFia
  20 november, 2012 at 14:09

  Ja, titta kan jag göra men kan inte lova att köpa någonting.

 • Jenni
  20 november, 2012 at 14:11

  Dom sitter perfekt på din snygga kropp!

 • Catrin
  20 november, 2012 at 14:58

  Snyggaste skinnbrallorna jag sett. Aldrig gillat skinnbrallor men de där var både sexiga, coola och snygga. I like! Återigen: ta bort banners på sidan. Låt dem iaf ligga still. Du kan väl ha dessa bilder hela vägen ner fast de ligger stilla?? Sjukt irriterande, blir typ illamående/åksjuk. Så bra att du har en egen blogg nu. Då kanske man kan slippa alla puckade kommentarer också:)

 • Elin
  20 november, 2012 at 15:34

  Nice! Fast med höga skinnbyxor får man lätt ”syslöjdsmutta”, en bulle där fram oavsett om man är smal eller inte. Not nice. Men väntar spännt på resten i kollektionen. 🙂

 • Elin
  20 november, 2012 at 15:35

  Och ogillar också din ”förföljande” annons på sidan. Får hybris.

 • Camilla
  20 november, 2012 at 15:41

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • ilona
  20 november, 2012 at 16:20

  Allvarligt! Jag gillar din blogg men bojkottar den tills du har fixat detta med annonsen. Får ont i ögonen!

 • Soffan
  20 november, 2012 at 17:28

  Huuuhu, jag säjjer som åvanstående, jag blir yr av din bild som följer efter när man scrollar!

 • lotta
  20 november, 2012 at 18:08

  Hej.

  Jag håller med, jag blir yr och svimfärdig av annonsen som hänger med.
  Ändra gärna på det!!
  Lotta

 • Sofia
  20 november, 2012 at 19:49

  Du får storhetsvansinne? Ett tips: använd inte ord du inte förstår!

 • Joel
  20 november, 2012 at 22:16

  Vad snackar du om Sofia?!!

 • Noppy
  21 november, 2012 at 01:52

  Googla LCHF+nybörjare eller liknande

 • Kajsa
  21 november, 2012 at 03:39

  Det är väl för helvete inte bara Stockholmare som läser bloggen IDIOT !!!!!!!!!!!!11

 • Missan
  21 november, 2012 at 03:42

  Kan du be Isabel Adrian att designa ett par tajta skinnbrallor för oss tjockisar med ????????????????? Storlek 56-58 vore najs . Vi tjockisar vill också vara fiiiiiiiiiiiiina 🙂

 • Py
  21 november, 2012 at 16:17

  IDIOT???? För att hon tycker att det är Stockholms bästa blogg?? Hur tänkte du nu??

 • Noppy
  21 november, 2012 at 16:19

  Hybris betyder storhetsvansinne!

 • katt
  22 november, 2012 at 11:19

  Jädrans vad snygg du ääär!!! TA BORT LOGAN PÅ SIDORNA TRODDE DU HADE DET! MAN BLIR JU HELT KÖRD I HUVUDET OCH ÖGONEN!!!! OCH ATT MAN MÅSTE VISA EMAILADRESS! Om du vill ha fler som läser och kommenterar gör något åt detta!!

 • kz=fascist
  18 oktober, 2015 at 12:51

  ”Jag vill sprida kärlek och inte hat.”
  Det är ett citat från KZ. Visst låter det vackert? Men låt oss titta lite närmare på det, här följer några citat:

  ”Du får inte hälsa på mig på gatan för du är fet!”

  ” … så har man rätt att klanka ner på dig. För du är dum i huvudet …”

  ”Det här är något som folk skrattar åt och hånar. Det här är ingenting som jag tror kan vara positivt för någon.”

  ”Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara tjocka.”

  ”Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man ser ut sådär så gör man inte det.”

  ”En människa som är överviktig, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.”

  ”Men hey jag står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.”

  Jag tror faktiskt att Katrin själv tror på att hon sprider kärlek. Byter man ut _ett_ enda ord i hennes citat så inser man att det har funnits en person som också drevs av samma

  ”kärleksbudskap”. Det är exakt samma hat, skillnaden är bara att det ena är brottsligt.

  – Du får inte hälsa på mig på gatan för du är en jude.

  – … så har man rätt att klanka ner på dig. För judar är dumma i huvudet …

  – Judendom är något som folk skrattar åt och hånar. Det är ingenting som kan vara positivt för någon.

  – Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara judar.

  – Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man är jude så gör man inte det.

  – En människa som är jude, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.

  – Men hey nazister står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.

  Katrin skriver på Instagram ”Vet man att man har rätt så har man inget problem med att argumentera för sin sak”, ytterligare en gemensam egenskap: den bergfasta tron på att de har rätt och rätten att definiera vad som är rätt och fel.

  Vad värre är att för 80 år sedan var det många gjorde allt för att följa med strömmen och berika sig själva. Andra sa eller gjorde ingenting trots att de såg vad som hände. De få som vågade ”försvann” spårlöst. De allierade visste men agerade inte.

  Nu tror jag inte att Katrin kommer att få särskild stor betydelse, hon är och förblir en parentes. Men vi har en medmänsklig skyldighet att identifiera och motverka de som sprider ett hatfullt budskap, speciellt när det lindas in i omtanke och kärlek.

  Det Katrin sprider är inte kärlek. Det är hat och ondska.