Okategoriserade

Long time

Det var länge sen som jag satte mig vid min dator och skrev i min blogg. Jag har helt enkelt bytt fokus den senaste tiden. Ska ändra tillbaka mitt fokus till bloggen i sommar. Så härligt att sitta vid en dator och skriva och inte ligga i sängen med mobilen. Fast jag har blivit snabb på att skriva på sexan nu. I början kändes det som att jag inte nådde fram med mina små fingrar men nu har jag fått in nån snits på det med.

Mensen gör sig påmind. Det är märkligt hur jag i hela livet trott att mensen gör att man blir försvagad och inte kan prestera lika bra. Hade man mens i skolan så kunde man absolut inte medverka på gympan. Jag brukade i och för sig vara med men det var annars standard hos tjejerna. Vad är grejen med det? Undanflykter för att slippa. Folk är experter på att komma på undanflykter för att slippa. I alla lägen. Här om dagen när jag la upp en filmsnutt på min instagram där jag gör situps i gräset var det genast någon som skrev att jag omedelbart skulle sluta med det då jag kunde få en fästing. Jag var ute och kubbade igår och sprang så jävla bra. Det var det jag ville komma fram till, att mens är prestationshöjande enligt mig. När jag sprang tunnelloppet på en mil och kirrade det som ALLA ansåg vara omöjligt för mig att klara – milen på under 50 – gjorde jag det på min första mensdag. Ni ska aldrig låta era ungdomar skylla på mens med andra ord.

Cecilia vår supersäljare på klubben ska springa lopp i Trosa ikväll. Hennes personbästa på milen är 35,20 så då kanske ni hajar vilket proffs hon är. Svinsnygg, ascool, grym säljare och löper som en jävla gasell. Hon berättade just att loppet är 8,9 km och det känns lite snopet för hon gillar att springa milen. Utan att tänka mig för förvandlades jag till mina föräldrar och skulle plötsligt ge henne råd. ”Tänk nu på att du springer en kilometer mindre så du kan ta i lite mer i början…”, sen utbrast vi i gapflabb. ”Tack, Katrin. Jag hör av mig om jag behöver fler löpartips”, sa hon och jag kunde inte sluta skratta. Är det en åldersgrej att man automatiskt pratar om sånt man inte har svinbra koll på? Föräldrar gör ju alltid det? Eller hur? Så står den unga med nedböjd huvud eller himlande ögon och mummar. ”Mmm mmm mmm mmm ” Och sen si och sen så”, gnatar den vuxna om något som den unga har sjukt mycket bättre koll på. Jag måste sluta omedelbart.

Å så härligt jag har det just nu. Regnet smattrar på rutorna på Karlavägen. Kontoret är nystädat så skrivbordet skiner. Kaffet är perfekt undrar om det är Moa som briljerar och här sitter jag och bloggar. Mysigt på alla sätt och vis. Men nu ska jag öppna inkorgen.

 

You Might Also Like

 • Jennifer
  26 juni, 2015 at 09:54

  Äntligen! Har saknat dina blogginlägg! Kram!

 • Lisa
  26 juni, 2015 at 12:17

  Ja! Jag har också saknat blogginläggen 🙂

 • Lillan
  26 juni, 2015 at 12:34

  Tappade du så många läsare, attdu insåg att du måste göra någor. Det är ju tack vare den som du kan leva i lyx!!

 • Kajsa
  26 juni, 2015 at 13:14

  Äntligen! Däremot det med mensen är VÄLDIGT individuellt! Jag är bara 17 men fram tills förra året kände jag som dig: vad fan mens eller inte kom till gymmet, typ. Men nu har det ändrats. Jag har den värsta tänkbara mensvärken och får till och med läggas in på sjukhus pga utav den ibland. Spyr gör jag massvis under mina första två dygn. Så jag förstår verkligen hur du tänker, Been there! Men när folk skyller på mensen kan det även vara allvar (även om det i många fall nog inte är det..)

  Katrin du rockar! Kram

 • Annika
  26 juni, 2015 at 13:58

  Trosaloppet är jättekul att springa trots att det är så kort. Folkfest och det går lätt att få en bra tid. Min bästa tid på 9 km gjorde jag just där förra året.
  Din mil under 50 är så jädra bra att jag vet inte vad! Jag kommer aldrig att klara det, men hoppas på under 53 i höst.

 • Linn
  29 juni, 2015 at 23:46

  Glöm dock inte att var 10e kvinna som är fertil lider av endometrios och dysmenorré. Visste finns det dem som fejkar, men sen finns de dem som behöver ligga inne med med morfininufusion och dem som dagligen, 365 dagar om året, behöver gå på stark smärtlindring pga dysmenorré som gått så långt att det blivit nervsmärtor.

  Alla med endometrios och dysmenorré bör dock äta lchf samt laktosfritt.

 • cp
  4 juli, 2015 at 02:51

  Men hur dåligt insatta är ni korkade människor här??
  Mens är inte lika hos någon person öht (vet ni inte det???).Vissa blöder nästan ingenting…Andra kan blöda så mycket så att dom behöver tampong och binda…och att det ändå läcker….Vissa har ont andra inte osv. Att ge råd på någons blogg är ju skrattretande…::-)