Okategoriserade

Loj

Jag känner mig loj. Jag har dundermensen Ellen och jag testkör då både tampongen Ellen och Jean, minns ni Jean som jag gick till när jag var gravid? Osteopaten ni vet!? Det fransktalande snygga och så duktiga?! Han ja. Han har flyttat till Öfvre och har nu sin mottagning runt hörnet från oss så nu skickar jag dit alla mina tjejer – personalvård. Idag tog jag mig dit själv också. ”Katrin your girls really like you”, sa Jean. Som om det vore en totalchocker att min personal gillar mig. ”No but you know I know you so I like you but other people might think that you are a crazy maniac but I see that peopple that are close to you really like you and that makes me happy!”, fortsatte Jean. Jag förklarade för Jean att jag endast bryr mig om just detta och sen vände han in och ut på mina organ och nu mår jag så otroligt mycket bättre. Om ni bor nära Östermalm eller kan tänka er att resa lite så råder jag er verkligen att gå till Jean på behandling. Han är väldigt duktig och man blir helt av med sin smärta om man har någon. Han är bäst på huvudvärk, graviditeter, ryggsmärtor men allt annat också. Ni kan boka tid på nummer 0735 00 88 66. Do it!

Vad mer…? Inte så mycket. Tänkte gå och hälsa på i Pippis hus idag med Ringo efter dagis. Han är så jävla gullig den här lilla minimänniskan, i morse stod jag och Bingo och förundrades över hur gullig han är. ”Tänk att vi har fått en så gullig liten son”, sa Bingo. ”Ja vet, det är helt otroligt. Vi är välsignade”, svarade jag och sen gosade vi. Då sa Ringo ”Mamma, Ringo, Pokika, Laulau hälsa på Pippi efter dagis”. Det är korrekt. Han pratar liksom… Vem kunde ana det?! Att det skulle komma riktiga ord ur den lilla munnen en dag. Fantastiskt!

Vet ni att det har regnat oavbrutet i två dygn nu? Ganska så trist faktiskt. ”It´s like home”, sa Jean och refererade till Belgien där det tydligen alltid regnar. Tur att jag fick hem min Tenson-jacka lagom i tid. Jag lever i den nu. Den är helt grym och det roliga är att Bingos mamma har en likadan. Så nu har jag, Ringo och Annika likadana Tenson-jackor. Och så här va, om Annika har en sån här jacka så betyder det att det är den mest korrekta jacka man kan ha. Bara så att ni vet. Farmor Annika bor i Jämtland och allt med henne är korrekt. Inget dravel liksom. Funktionalitet är prio. Jag känner mig jävligt cool i den! Funktionell och cool. Ni kan köpa Tenson till er och era barn på awaremini.se.

20121128-104707.jpg

You Might Also Like

 • Polacken
  28 november, 2012 at 11:49

  Låter inte i mina öron som att Ringo pratar… Han kan ju inte säga ett riktigt ord. Det är ditt fel, eftersom du tillåter honom att ha napp ständigt och jämt. Hans tänder kommer bli förstörda och han kommer inte prata ordentligt innan han börjar skolan. När man är så stor som Ringo borde man kunna prata riktigt och inte bara massa daddande… Men han har inte en chans eftersom truten ständigt är tilltäppt av en gummipropp…

 • Tove
  28 november, 2012 at 13:12

  Polacken 11:49
  Jag skulle ärligt vilja sitta mittemot dig och försöka förstå hur du tänker. För mig är det helt obegripligt. Att överhuvud taget vara inne på en blogg med någon man inte gillar. Sedan håna bloggerskan och – framför allt – det lilla barnet. Att få ut något av det… Jag kan inte tänka mig något lägre. För varje sådant här inlägg ni som är på det här viset skriver, så sprider ni både väldigt dålig energi till oss andra och extrem bitterhet till er själva. Bra upplägg?

 • Maria
  28 november, 2012 at 14:13

  Håller helt med dig! Ungen kan ju verkligen inte prata, han borde kunna meningar e ju snart 3år!

 • Annika
  28 november, 2012 at 14:19

  Barn börjar prata olika tidigt/sent, dock är nappen ett hinder på vägen och ja, jag tycker att det är dags att dra ner på nappandet i den åldern för att helt kasta den vid tre.

 • Polacken
  28 november, 2012 at 14:50

  Jag tycker synd om barnet som inte får en ärlig chans här i livet. Hans utseende kommer präglas av att hans mamma inte sätter gränser! Hans tänder kommer stå rakt ut och ingen tandställning i världen kommer hjälpa. Pratar han på det sätt som Katrin beskriver är det hög tid att nappen ur mun på Ringo och börja TALträna. Katrin skriver att Ringo pratar riktiga ord men han kan ju tydligen inte uttala ett rent ord. Är inte ett dugg bitter bara förvånad över hur man som förälder inte sätter normala gränser. Vilket barn på 2,5 år har napp i badet eller för den delen dygnet runt?

 • Annika
  28 november, 2012 at 15:23

  Det reagerade jag också på, varför sitta med napp i munnen på badhuset? Alla gör som de vill, men det är väl bättre att slippa tandställning ev problem om det går att undvika.

 • Lady
  28 november, 2012 at 16:37

  och nu har den perfekta ”föräldra föreningen ,måste hitta nått att pika på, som bevisar att jag är bättreförälder” uttalat sig, hahah
  ta hand om era ungar istället

 • Sanna
  28 november, 2012 at 18:43

  Men det där har inget med napp att göra. Jag hadde napp tills jag var 5 år (väldigt pinsamt, jag vet). Men jag räknade och pratade innan jag fyllde två. Så det har helt enkelt att göra med hur man är som barn. Alla är olika. Självklart hjälpr stimulans. Och även om jag inte tycker dagis är bra för tidigt så är det ett faktum att barn som börjar dagis tidigt också pratar tidigare.

 • Polacken
  28 november, 2012 at 18:44

  Japp jämfört med Katrin som kör med Anna Wahlgren metoden för att få Ringo att sova framstår jag verkligen som den perfekta föräldern. Mitten barn hade ingen napp, pratade rent när hon var 2 år och har perfekta tänder. Att hon är omtyckt av alla och jävligt väluppfostrad gör att jo jag känner mig som den perfekta föräldern. Det är underbart att vara så här perfekt! Katrin borde följa mig i sin barnuppfostran. Då hade Ringo pratat bättre, sluppit tandställning tills han är 27 år och inga barnmisshsndels metoder från Anna Wahlgren….

 • sandra
  28 november, 2012 at 19:07

  sluta för helvete att förnedra katrins son din fitta, Många av er vågar förnedra o mobba bakom skärmen, men mellan fyra ögon vad gör ni då skiter på er . KATRIN jag tycker du är en skön tjej du är bäst o skit snygg .

 • Lady
  28 november, 2012 at 19:22

  hhaha är du den perfekta föräldern?enligt dig själv? varför är du så bitter då? ta ett djupt andetag nu 🙂
  god kväll!

 • Kicki
  28 november, 2012 at 19:28

  Mina barn hade napp tom de var tre, samtliga av dem har i vuxen ålder perfekta tänder ( utan hjälp av ngn tandreglering). Tror säkert att Katrin är hur medveten som helst att vid tre är de dax för Ringo att sluta..

 • Lady
  28 november, 2012 at 19:31

  mm håller med dig, istället för att njuta av katrins blogg lyser avundsjukan på folk.
  folk måste ju prata skit om katrinoch hennes son för att få bättre självförtroende. Patetisk att vuxna människor ger sig på ett litet barn, de ”perfekta” föräldrana.

 • Lina
  28 november, 2012 at 20:24

  Ja, då måste det vara. Kritiserar man något betyder det att man är avundsjuk (ja, och så bitter för helvete, glöm aldrig det!)
  Alla människor som sitter i debattprogram på tv är egentligen bara bittra och avundsjuka. Alla politiker som har som jobb att förändra samhället är ara avundsjuka – det är pga din bitterhet de klagar på varandra. Alla journalister är avundsjuka, åtminstone de som skriver något annat än medhållande artiklar (har någon sett någon sådan?). Kritiserar man Hitler är man ara avundsjuk. Kritiserar man terrorism i Syrien är gör man det bara för att man är bitter. Och avundsjukast och bittrast av ALLA är KATRIN som KRITISERAR ÖPPET!

  EN SAK SKA JAG SÄGA – och jag kritiserar inte ens Katrin här utan enart hennes patetiska, mjäkiga får till fans – NI ÄR DE DUMMASTE, PINSAMMASTE, MEST MENLÖSA SMÅ VARELSER SOM EXISTERAR I SVERIGE. ELLER EXISTERAR NI ENS? ”JAG TÄNKER ALLTSÅ FINNS JAG” – FINNS NI ÖVER HUVUD TAGET DÅ? NI ÄR DÅ JÄVLA DUMMA!!! NI VET JU FÖR HELVETE INTE ENS VAD BITTERHET BETYDER SOM ORD ERA OUTBILDADE FÄN.

 • jannice
  28 november, 2012 at 20:31

  så snygg jacka. var kommer den ifrån?

 • Lady
  28 november, 2012 at 20:38

  hahaha trampat på en öm tå???känner du dig träffad?
  haha ditt inlägg svarar för sig självt.

 • Sanna
  28 november, 2012 at 20:46

  Tror inte direkt de folk som sitter i debatter är avundsjuka. De sitter ju i stolen i tv och försvarar det de tror på. Lite annorlunda sak på nätet när man är anonym och spyr ut sjuka saker.

 • Polacken
  28 november, 2012 at 21:24

  Är inte alls avunsssjuk på Katrin. Hon är varken snygg eller smart. Kan inget om barnuppfostran och är illa omtyckt av halva Sverige. Fattar inte vad jag skulle vara avundsjuk på? Jag är mkt snyggare, smartare och mer omtyckt. Har en väluppfostrad unge utan tänder som Bonde Klas som kan prata rent. I Have it all. Katrin has nothing…

 • Lady
  28 november, 2012 at 21:52

  om inte katrin kan ett skit, eller vet något om barnuppfostran, är ful och osmart, vad fan gör du här??
  om du har ”allt” va gör du här då?? ja tror fortfarande att du är avundsjuk på katrin, katrin är affärskvinna, rik, har givit ut flera böcker, vågar stå för det hon säger ect.
  att säga att katrin inte har något är ju bara patetiskt och det vet du säkert om själv, eller så lever du i förnekelse. hur gammal är du egentligen?, är du en vuxen person?

 • Annika
  29 november, 2012 at 09:55

  Jag hoppas inte jag faller under titeln som en som ”spyr ut sjuka saker och är bitter” för det har då aldrig varit min mening. Jag tycker att tre är en bra ålder att lägga bort nappen och jag tycker inte att den hör hemma i truten hela tiden under dagen.

 • Lina
  29 november, 2012 at 16:36

  Amen..haha…herregud i himmeln. Nä det är väl klart människor i debattprogram inte är avundsjuka – jag var sarkastisk!

  ”Mitt inlägg talar för sig självt”? Kan du specificera? Kan du försöka formulera dig? I ett logiskt sammanhang? Nä, det gick inte så bra va?

  Jag ska vara så klar och tydlig att till och med ett litet barn skulle kunna förstå:

  Hur kommer det sig att när Katrin inte bara kritiserar utan attackerar andra människor – så skriker ni (Katrins ”fans”) ”You go girl”, ”Åh, du är så stark dom säger precis vad du tänker” och ”Bara köööör Katrin” – det är så JÄVLA pinsamt.
  Men när någon kritiserar Katrin, ens det minsta lilla – dvs kritiserar den som kritiserar – ja då gör man det för att man är bitter och avundsjuk!

  Det skulle jag gärna vilja få vettigt resonerat för mig. För då borde ju Katrin vara ÄNNU mer avundsjuk och bitter. Eller hur? Eller du förstår inte sammanhanget? Förstår inte hur jag menar? Eller då förstår du, fattar att du är korkad och försöker därför slingra dig ur med kommentar som ”oj jag måste ha trampat på en öm tå”.
  VAD DÅ för öm tå”??? Nej, jag känner mig verkligen inte ”träffad”. Jag har inte ens kritiserat Katrin, utan har bara svårt att se hur fåren som följer henne bräker utan att tänka.
  Ät mer fisk. Seriöst. Bra för hjärnan.