Okategoriserade

Loj och frusen

Bingan överraskade med en hemmamassage idag. Alltså när Ringo somnat kom en jättegullig tjej hit med proffsbänken, handdukar och grymma händer. Så nu känner jag mig väldigt trött, frusen och avslappnad. Massösen sa att jag var väääääldigt stel i kroppen. ”Slappna av”, sa hon men jag hade svårt att minnas hur man gör det. Nästan två timmar senare känner jag mig avslappnad i min kropp. Jag kan verkligen råda er att ta hem en massös. Speciellt om ni har barn.

Ringo var så kul idag. Syrran var här med Lauras resesäng och hennes grejor eftersom hon flyttar in imorgon. ”Ringo låna Laulau säng”, sa Ringo så nu ligger han och sover i resesängen. Nöjd. Hoppas att han vaknar om några timmar och kryper upp hos mig i stora sängen, det vore mysigt. Bingo har sin lediga dag så han är ute. Igår hade jag min lediga dag så då var jag på Papa och käkade carpaccio med Sussi. Sussi poängterade att ”vilken diet jag än följt genom åren så har jag alltid tagit carppacion på Italiano” och det stämmer. Jag är galen i rått kött. Och rå fisk. Och hasselnötspasta.

Imorgon ska jag upp tidigt och vara på möte med Sturegallerian. Har jag sagt att jag är med i företagsgruppen i Sturegallerian. Det betyder att om ni vill få nåt ändrat i Sturegallerian så säger ni bara till mig så kirrar jag det, ha ha ha närå men jag är med och jag har en röst. Det känns flott! Imorgon ska jag och Isa presentera oss för resten av butiksägarna. Det blir trevligt. Det är svinkul att vara i Sturegallerian. Kul möten med kul folk. Jag älskar att så många så ofta säger ”Men åh så billigt!”. Jag kan gilla den inställningen. Fast jag insåg att vi kanske bör höja våra priser på Karlavägen när jag kilade in på Foam idag och köpte en kycklingsallad take away för 130 spänn! Det är inte billigt för en sallad. Jag sa inte ”Men åh så billigt!”, jag vrålade nästan (så att Ken fick skämmas) ”Men åh så dyrt!” Men jag köpte den och det var god. Värd 130 pix.

Jag ska ta och sova nu. Känner mig nöjd med den här dagen. Har inte fått något gjort alls då jag har suttit i intervjuer hela dagen men förhoppningsvis ger det resultat. Vi kan ha hittat vår kvinna för jobbet.

Waaaaaaaaa, jag som gäspar. Man blir trött av massage. Trött på ett skönt sätt. Imorgon kör jag och Bingo alla hjärtansdag med tre kids hemma. Kanske ska köpa deli från hallen. Det vore väl trevligt? Och så en amarone på det? Det gör jag. Eller kanske en Shattå nöff depapp… Godnatt.

You Might Also Like

 • Camilla
  13 februari, 2013 at 22:49

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Heddi la bomba fashionista
  13 februari, 2013 at 22:52

  Kolla in min superfina blogg som handlar om mode. Jag har nu under 5mån. fått 3950 besökare och de som hittar dit hittar inte ut. Populäraste modebloggen 2013
  http://heddi.se

  //Heddi

 • Camilla
  13 februari, 2013 at 23:06

  Jag säljer även en basfiol och en rostig spik.

 • kjerstin
  14 februari, 2013 at 06:51

  Driver du med oss…..

 • gunilla
  14 februari, 2013 at 10:24

  Du e rolig du, blir glad av din blogg.
  Undrar varför så många kommenterar så elakt.
  Kan ni inte bara låta bli att läsa hennes blogg?

 • Linda
  14 februari, 2013 at 10:30

  Är du man eller kvinna?

 • Nikolina
  14 februari, 2013 at 10:33

  Här kommer massa kärlek från mig på alla hjärtans dag ! 🙂
  Från http://www.ankpung.se, 23 år, mamma till en liten son, lever med skyddad identitet, tyvärr förlorat båda mina föräldrar!

 • Petra
  14 februari, 2013 at 13:33

  Näthahatet – ditt namn är kvinna

  http://jagforklarar.blogspot.se/

 • Lo
  14 februari, 2013 at 15:12

  Nej det kan vi inte. Frågor på det?

 • Anna
  14 februari, 2013 at 15:24

  Först man sen kvinna

 • håddi
  14 februari, 2013 at 16:10

  och varför klarar du inte av det för? Visst är du rädd för att inte hitta ut när du väl hittar dit 😉 hihi

 • Lo
  14 februari, 2013 at 19:17

  Eh va?!