Okategoriserade

Lilla båten

Så då var helgen slut, det blev en riktigt trevlig helg med stök hemma, glögg hos Jessica och Måns, bad på Mörbybadet, fika med Sussi och Debbie och så nu lite jobb på kvällskvisten. Kollade Solsidan också. Kom att tänka på att om jag hade skrivit det som Mickan och Fredde säger i den serien så hade hela Sverige slaktat mig fram och tillbaka och upp och ner och hej och hå. Intressant hur de får framföra sina fördomar bara för att de är med i en serie? Som om det inte vore så som folk tänker menar jag. Men det är ju så, om jag ställer mig på en scen och ”skojar” fram mina åsikter så går det bra för er men om jag skriver det här i min blogg få blir det ett jävla halabaloo. Fattar inte det riktigt men det gör säkert ni. ”Kemkines” sa Mickan idag. Tänk om jag hade skrivit att jag ska ner och lämna en klänning hos kemkinesen jo tjena…?! Eller att det är bättre med en ful brud som sitter i rullstol än en snygg brud. Det hade just vart snyggt?!

Ringo är så jävla kul nu ska ni veta. Först kollade vi på Musse. Då kom tomtens renar flygande och då säger Ringo ”Titta mamma, älgarna flyger”, ha ha ha. Sen la jag honom och vi har ju som rutin att om att han skriker efter något så smyger någon av oss in och ger det till honom utan prat och trams så att han inte ska tro att vi kommer för att laja. Så ropade Ringo ”Mammaaaa” och så smög jag in. Och nu måste ni förstå att han inte pratar vidare klart utan man får gissa sig till vad han menar ganska så ofta. ”Lilla båten”, säger Ringo och jag börjar genast leta bland hans leksaker. Jag menar vill lillgrabben sova med lilla båten så är det ju helt okej. ”Lilla båten lilla båten”, mumlar jag medan jag kryper på alla fyra och letar på golvet. ”Lilla båten”, säger Ringo en aningens irriterad i tonen. ”Men älskling jag vet inte vad lilla båten är för något”, säger jag och letar vidare utan att känna på honom (mörkt i rummet). ”Lilla båten!”, gormar nu Ringo och jag reser mig förskräckt upp och känner på honom. Då visar det sig att han står med sin vattenflaska i handen och faktiskt säger ”Fylla på den”, ha ha ha jag höll på att skratta ihjäl mig kan jag säga. Men det låter väldigt lika när han säger ”Fylla på den” och ”Lilla båten”.

ps. Kommer ni ihåg att jag skrev om den där pappan med sina två söner som jag tycker så illa om och som jag möter hela tiden? De kom till Mörbybadet idag. Hur sjukt!? Spooky.

You Might Also Like

 • ´Victoria
  2 december, 2012 at 21:11

  Hej! För lite mer än åtta veckor sen var du i sundsvall på Bokia och då köpte jag din bok som blev början på mitt nya liv!
  Idag åtta veckor efter att jag startade med LCHF har jag gått ner tio kilo och är i mål.
  Så stort TACK för din inspiration! Jag är så glad att jag började med lchf och hade nog inte gjort det om jag inte träffat dig.

 • camilla
  2 december, 2012 at 21:20

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Nettan
  2 december, 2012 at 21:23

  Jaa du Katrin, du har faktiskt helt rätt i det du skriver ang Solsidans innehåll.
  O håller med dig att det är lite konsigt för att inte tala om komiskt.
  Du skulle blivit halshuggen om du yttrat dessa meningar/ord…
  Såg ju bara hur det blev när du kommenterade Sats annons..
  Jag tycker Solsidan är jättebra o jag tycker din blogg är jättebra!!
  Så inget ont om Solsidan men jag FÖRSTÅR verkligen hur du menar med att det är skillnad var/hur/när o från vems mun orden kommer från.
  Tack för en superbra blogg!
  Kram Nettan

 • Anna
  2 december, 2012 at 21:54

  Idiot. Idiot. Idiot.

 • Maj-Britt
  2 december, 2012 at 21:59

  Substansen sibutramin är vanligt förekommande i olagliga bantningspiller och bantningsdrycker som säljs via Internet. Efter att privatpersoner som mått dåligt kontaktat Läkemedelsverket, har nio produkter analyserats och visat sig innehålla läkemedelssubstansen sibutramin. Läkemedelsverket varnar för användning av produkterna.

 • SweTex
  2 december, 2012 at 22:04

  Ja, det är ju fruktansvärt SJUKT av dom att komma till ett bad som är till för ALLA, när dom VET, eller inte, att Latrin Z blir illa berörd…..Du verkar ju en aning besatt av den här personen, kan man säga. Men det ingår kanske i din mentala diagnos att reagaera så? Spooky, indeed.

 • SweTex
  2 december, 2012 at 22:11

  ”Reagera”, skulle det vara. Det är illa när man börjar stava som nötterna(med en del undantag) som kommenterar på den här bloggen. Smittar det?

 • Sofia
  2 december, 2012 at 22:13

  Håller helt med dig angående solsidan, du hade typ blivit anmäld om du sa såna saker… Bara för att det är ”på skoj” på tv så e de tydligen mer okej. Konstigt synsätt! Fortsätt vara du! Kram

 • jessica
  2 december, 2012 at 22:17

  Fast de är ju sådana nötter man blir förbannad på i verkligheten de är la därför dem gör ironi på sådant folk i solsidan. de är ju de serien går ut på lite att visa hur osköna och inskränkta vissa typical svenskar är.haha. och du är ju ingen serie dina åsikter är ju på riktigt så klart folk reagerar om du skulle bete dig som tex Mickan som är en fjant. 🙂

 • Mia
  2 december, 2012 at 22:56

  PERSONERNA I SOLSIDAN ÄR INTE RIKTIGA OCH DET ÄR INTE DERAS ÅSIKTER SOM FRAMFÖRS! HANNIBAL LECTOR ÄR INTE HELLER EN VERKLIG MÄNNISKA! HADE HAN VARIT DET HADE HAN VARIT HATAD! MR BEAN ÄR INTE HELLER RIKTIG – HADE HAN VARIT DET HADE FOLK TYCKT HAN VAR JÄVLIGT JOBBIG! MÅSTE JAG FORTSÄTTA?

 • SweTex
  2 december, 2012 at 23:13

  Bra sagt, Mia. Men du behöver inte fortsätta, hon kommer ändå inte att fatta ett smack.

 • Linda
  2 december, 2012 at 23:40

  Nu är det väl som så att det hela den här serien går ut på är väl att driva med såna som dig Katrin?Som har sån människosyn som du har?Du kan inte på allvar mena att du inte fattat det?Tänk ett steg längre så förstår du nog poängen med hela serien

 • SweTex
  2 december, 2012 at 23:57

  Så sant som det är sagt, Linda. Men det är ju rätt kul att föreställa sig dialogen mellan Latrin och Bängo i tv-soffan när dom tittade på programmet:
  Latrin: Ah men asså va fan ba hade ja typ sagt det därna så hade det ju blivit värsta skarnd….skanal…vafanheterde ba…skandalen. Shit, typ.
  Bängo: Orättvist, ba. Typ.

 • Elisabeth
  3 december, 2012 at 03:26

  SweTex – hitta på något mer ”ätbart” – senaste tiden har dina ”måltider” bestått av massa skit. Fatar inte att du inte kan komma med lite bättre kvaliét på dina ”måltider”.Du verkar vara helt besatt av det du gör… kanske dags att byta banan?

 • SweTex
  3 december, 2012 at 03:44

  Elizabeth, dear…Byta banan med vem? Vet du om det finns en site där man kan byta bananer med folk, och kan du isåfall posta adressen dit? Tack. Hoppas jag inte missuppfattade ditt klara och tydliga inlägg, det kanske är något jag inte ”fatar”, bortsett från det där med måltider som jag inte ”fatade” alls. Men hur som helst, det var ganska god ”kvali’et” på ditt inlägg. Ha det bra, hjärtat.

 • Anna Skaff
  3 december, 2012 at 04:30

  Har du provat Paleo Diet någon gång?

 • Kakan | MurmelDjuret
  3 december, 2012 at 07:30

  För det första så undrar jag vad du har för ett kommentars-fällt Katrin? Varför tar du inte bort dom här elaka kommentarerna? Det blir dålig upplevelse.

  Sen måste jag ju säga att jag håller med en del här. Solsidan & du går ju inte att jämföra. Solsidan är komedi. Humor. Du är en människa med seriösa åsikter .. eller? Inte vill du väl bli tagen som ett skämt?

  Ni elaka låt Katrin vara istället. Hon är en människa & har knappast bett om det här. Tänk om det var ombytta roller? Ta tag i problemen som ni uppenbarligen har istället för att försöka må bra genom mobbning.

 • Kakan | MurmelDjuret
  3 december, 2012 at 07:33

  Och ja. Jag vet att många kallar Katrin själv för mobbare, men det rättfärdigar inte att ni ska mobba henne.

 • Martina
  3 december, 2012 at 07:34

  Oj då, här var det helt intelligens samt humorbefriat. Trist.

 • Moderator
  3 december, 2012 at 08:56

  Camilla: Du säljer olagliga preparat. Lägg ner eller så kommer du att bli polisanmäld.

 • Jfk
  3 december, 2012 at 10:36

  Provocerar man så mkt som katrin får man vänta sig att folk ger tillbaks. Katrin kan nog ta det så lugna ner dig lilla du.

 • Kakan | MurmelDjuret
  3 december, 2012 at 10:53

  Varför har alla samma ton här inne? ”lilla du” ??
  För det första så är jag väldigt lugn. Brusar inte direkt upp mig för såna här saker. 🙂 För det andra så kan hon ju uppenbarligen inte göra det eftersom hon i ett helt inlägg undrar varför hon får så mycket skit för allt hon gör.

  Jag tror knappast hon sitter hemma & gråter men jag tror inte heller att det är så roligt för henne.

 • Eva
  3 december, 2012 at 11:23

  Ja, du bör väl veta hur det är att vara besatt..! Varför följer du Katrins blogg i så fall..?

 • Eva
  3 december, 2012 at 11:28

  Tina, sitter du uppe på nätterna och kommenterar, snacka om att vara besatt..!

 • Jane
  3 december, 2012 at 12:28

  Katrin är narcissist,hon bryr sig inte om vad vi vanliga döda skriver..hon tycker att vi är loosers som hon kan tjäna pengar på.

 • Lisa
  3 december, 2012 at 14:58

  Men äntligen börjar du känna på att vi har inte alls samma förutsättningar. Vissa kan säga vad som helst (även fast de flesta inte vill) och ta sig fram. Andra mobbas bort som du fått känna på nu. Beror ju helt på vilken respekt, status och vilket anseende man har här i samhället. Din status är ju lika med noll nu.

 • Hur tänker folk egentligen? | En annorlunda skvallerblogg
  3 december, 2012 at 15:00

  […] Katrin bestämde sig för att skriva av sig på sin blogg efter att hon hade kollat på “Solsidan”. Katrin anser att om hon bloggade det “Mickan och Fredde” (karaktärerna) säger i serien skulle hon bli slaktad, vilket iof sant i med att Katrin fick sparken från finest.se efter att hon uttryckte sitt missnöje med marknadsföringen SATS gjorde. Ni kan läsa lite av hennes tanke gång HÄR […]

 • Tim
  3 december, 2012 at 19:22

  schas du lilla människa

 • camilla
  3 december, 2012 at 19:37

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt.. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • ss
  6 december, 2012 at 15:03

  Hahaha!Sötnosen!

 • testkhulood
  10 januari, 2014 at 20:25

  Mali1ff8n skriver:Hej! Hur gc3b6r man sc3a5 man ffnaotrarde har t.ex vit bakgrund bakom inlc3a4ggen nc3a4r man c3a4ndrar bakgrund ? Fc3b6r jag fc3a5r ju bara en och samma bakgrund c3b6ver hela sidan, och dc3a5 ser man ju inte texten .. ??+ hjc3a4lp snc3a4lla..