Okategoriserade

Let´s Dance

Jag kom undan. Alla är ute och kör en mil i spåret men jag har fan ont i min kropp idag så jag erbjöd mig snällt att stanna hemma med barnen och eftersom solen gassar och det är en väldigt trevlig idé att ta sig en tur så var det ingen som sa emot. Jag har det ganska så skönt då Ringo och Fröjdis leker fint ihop och inte behöver mig alls. Lilla Sigge däremot kanske jag får passa lite. Sigge är egentligen lika gammal som Ringo fast född i november men det är stor skillnad mellan dem. Jo apropå skillnad så föll Ringo ner från övervåningen på våningsängen igår. Med huvudet före föll han och landade på huvudet. Jag och Bingo var såklart i affären och handlade just då men när vi kom hem var allt lugnt. ”Jag flög som lilla fågeln”, sa Ringo. Varför kan han inte vara så där crazy i skidbacken undrar jag. Idag ska vi prova slalom igen.

Vi såg på premiäravsnittet av Idol igår och det var helt okej. Det var flera riktigt tråkiga typer med som varken har en spännande personlighet, är bra på att dansa, är dåliga på att dansa, är intressanta att se på eller är något alls. Vanliga svenska medborgare helt enkelt och det är kanske inte just det som är jättekul att titta på i ett underhållningsprogram men vad vet jag om den saken? Kanske just det som folk tycker är intressant att se på, jag brukar inte tycka som den stora massan av någon anledning.

Men några stack ut.

Robinson-Robban var en stjärna. Som en grottmänniska trampade han runt på dansgolvet med allt för särade ben och uppspärrade ögon. Det var så jävla kul att se på honom jag skrattade så att jag fick tårar i ögonen och magknip. Och folk som sjunger med i låtar fast de inte kan texten vad är grejen med det? Det ser väldigt lustigt ut när de mimar helt fel och man tydligt ser att de typ säger ”pineapple” eller dylikt. Hon som vann med brottaren för några år sen sjöng också lite i deras dans och det såg ju däremot väldigt oproffsigt ut men när Robban körde sin mungymnastik var det bara kul. Men den här putande rumpan och särade benen det var en hit. Jag vill verkligen se mer av Robban och se honom utvecklas, jag hoppas att han inte åker ut.

Maria Montazami levererade PRECIS som förväntat och det är egentligen inte min grej men jag kan förstå att folket älskar henne för hon är älskvärd. Och snäll. Och så dansade hon lagom bra för program ett tycker jag. Henne vill man se mer av.

Jennifer Åkerman som jag inte riktigt vet vad hon är känd för var alldeles för övertänd och självgod. Jag tror inte att hennes kaxiga sätt kommer att gå hem i stugan. Sen tycker hon nog att hon dansar lite bättre än vad hon egentligen gör för det var stelt och hårt och inte alls kvinnligt, sexigt och sensuellt som var tänkt. Vi diskuterade här i stugan att nästa år kanske ”Julia Rimér- Bingo Rimérs syster”, kunde vara med. Hon är bra på att dansa och är kul. Ingen dum idé alls faktiskt.

Sofia Wistam var tyvärr inte alls bra. Jag tror att hon kan bli det om hon typ tränar dygnet runt varje dag tills nästa fredag men vissa människor är inte gjorda för att dansa. Hon är grym på en massa andra saker men just dansen verkar inte vara hennes grej. Jag tycker mycket om henne så jag hoppas att hon får vara kvar och kämpa lite till, men jag förstår att hon fick sämst poäng.

Markolio var helt okej, Erik var bra…Ja, som sagt minns inte de andra. Maria kommer att vinna helt säkert.

Nu ska vi smörja Ringo med Proderm och sen kör vi utför i några timmar. Hoppas hoppas hoppas att han vill åka skidor idag.

You Might Also Like

 • Camilla
  30 mars, 2013 at 11:20

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Evelina
  30 mars, 2013 at 11:45

  Ha det så kul idag!
  Kolla in bloggen: http://www.finest.se/evelinasvärld
  En blogg om livet, LCHF, mat, bak, inspiration!

 • Tina
  30 mars, 2013 at 12:35

  Jag håller med dig i din analys av Lets Dance, förutom det du skrev om Robban.
  Jag tyckte inte alls att han var speciellt kul att se på. Bara pinsam, fast som jag brukar säga: Var och en får skämmas över sig själv.
  Och ska man vara lite petig så var det inte Idol du tittade på utan just…Let´s Dance 😉

 • Robin Hood
  30 mars, 2013 at 14:07

  Hej, jag heter Robin och jag är ny här. Det är många av er som ger uttryck för att ni lider över att Katrin blir så orättvist behandlad och inte får den uppskattning och respekt hon både så väl behöver och förtjänar – så jag har bestämt mig att fungera lite som en moderator här framöver.
  Det är inte på några sätt Katrin som bett mig, eller att hon vet om det, utan det här är något jag gör av min egna goda, fria vilja så att säga.
  Framöver håller vi alltså en god ton härinne. Vi stödjer Katrin och vi prisar henne.
  Jag har studerat era tidigare kommentarer och har tex ritat upp kategorier osv där jag analyserar olika faktorer som vokabulär, tongångsmelodi, slanguttryck etc för att få fram en statistisk index kurva över negativa kommentarer så att jag i framtiden förhoppningsvis kan slå till och förebygga dem innan de händer. Hittills har jag tex kommit fram till att negativiteten härjar som vildast kring 13:52 (i genomsnitt) och då tänker jag vara här framöver och lugna ner lite och svara på frågor om det är någon som behöver prata.
  Ok, pojkar och flickor dåååå KÖR vi! 🙂
  Robin (moderator) (självutnämnd)

 • Robin Hood
  30 mars, 2013 at 14:09

  Camilla, jag tycker du får ta det här någon ansats framöver. Är vi överens?

 • Robin Hood
  30 mars, 2013 at 14:10

  Trevlig ton. Välkommen hit. Berätta gärna lite om dig själv och vad som driver dig.

 • Robin Hood
  30 mars, 2013 at 14:12

  Försiktig med tonfallet där, Tina. Fast på det hela verkar du veta hur man uppför sig. Glad påsk.

 • SweTex
  30 mars, 2013 at 14:26

  Idol? Jadu hjärnstress är farligt ta hand om dig Katrin!

 • SweTex
  30 mars, 2013 at 14:27

  Vilket skämt! Du har tagit miste på dag! Första April är på måndag !

 • Robin Hood
  30 mars, 2013 at 15:04

  Jaha, då så var klockan runt 13:52 och så hände det. En negativ kommentar. Men det här är bra för det visar bara att mina kurvor fungerar.
  En annan sak – KJERSTIN varför låtsas du vara Swetex?

 • Robin Hood
  30 mars, 2013 at 15:08

  Kjerstin, nu tar vi det lugnt..

 • Broder Tuck
  30 mars, 2013 at 15:29

  Robin Hood! Ta det lugnt själv broder och Glad påsk – det behöver du!

 • Anna
  30 mars, 2013 at 15:32

  Ja en bra ansats behövs alltid.

 • Anna
  30 mars, 2013 at 15:33

  Vaddå Idol?

 • Kjerstin
  30 mars, 2013 at 15:44

  Varför skulle jag låtsas vara någon annan? Jag står för det jag säger. Sedan finns det de som låtsas vara jag men jag använder aldrig fula ord så det upptäcker man lätt att det är någon annan som använder mitt namn.

 • Emma
  30 mars, 2013 at 15:44

  Robin Hood! Du behöver inte leka någon moderator, det är faktiskt bara mer irriterande att se dig kommentera på allas kommentarer.

  Du gör inget bra jobb, faktiskt. Tycker du kan strunta i att leka hjälte och säga till folk hur de ska skriva och inte. Du kan inte ta bort kommentarer, du kan inte ändra kommentarer, du kan inte blocka IPadresser.. Varför leka moderator?

  Jag tycker att det är Katrinsansvar eftersom det är hennes blogg. Visst visar hon att hon inte bryr sig om sitt kommentarsfält. Men det behövs ingen lustigkurre som sitter och kommenterar allas kommentarer, beroende på om denne ser det som negativt med mera…

  Det som behövs är katrins intresse för vettiga kommentarer. Så att hon kan rensa bort spam och otrevligheten…

  Så snälla lägg ner!!

 • Kjerstin
  30 mars, 2013 at 15:46

  Varför hålla på såhär ?!!!!!

 • Kjerstin
  30 mars, 2013 at 15:47

  WORD!!!

 • Fullåkåtsomenålandsbåt
  30 mars, 2013 at 15:59

  Haha haha haha haha vilket puckat inlägg !

 • Maja
  30 mars, 2013 at 16:23

  Ha ha jätteroligt tycker jag 🙂 Me like

 • Robin Hood
  30 mars, 2013 at 18:10

  Elisabeth, sluta nu för fan. Vad är det som driver dig att skriva sånt här? Det är tom påsk och allt. Bara och gilla läget!

 • Bella
  30 mars, 2013 at 18:16

  Skit på dig!
  Ägna din tid åt din familj istället. Fast du har väl ingen…

 • SweTex
  30 mars, 2013 at 18:56

  Haha nä den dåren har ingen familj, och om så vore fallet,stackars den familjen;)

 • L
  30 mars, 2013 at 18:56

  Jennifer åkerman är kaxig, precis som KZ med andra ord. Fast Jennifer Åkerman är mer PHOTOGENIC än KZ. Så det är KZ som inte går hem i stugorna. Från en vanlig svensson

 • sandra
  30 mars, 2013 at 18:58

  Nya moderatorn är klockren!
  Keep up the good work!! 🙂

 • Signe
  30 mars, 2013 at 20:03

  Haha älskar ”Robin Hood”!! Exakt samma ton som ”Kaj” som driver busmejl.se, hur kul som helst. Kommer framöver läsa kommentarerna till varje inlägg bara för att se vad den självutnämnde moderatorn skriver!

 • Emma
  30 mars, 2013 at 21:48

  Tror du att jag är Elisabeth nu? Du borde lägga ner direkt. Du sitter ju och gissar dig till vilka alla är! Jävligt irriterande när man faktiskt skriver en åsikt och du tror att man är någon annan. Tycker helt ärligt att du ska lägga ner direkt.

  Dessutom heter jag Emma Samuelsson, är 20 år och bor i Jönköping. Ta reda på mer fakta innan du börjar leka moderator, som dessutom inte gör nytta för fem öre…

  Lägg ner

 • Robin Hood
  30 mars, 2013 at 21:59

  Hej! Har en liten ”moderator-emergency” här (som vi brukar säga inom branschen). Är på väg till en fest och är inte helt säker på att jag kan moderera så jävla lätt därifrån så jag undrar om någon skulle kunna ta ett pass här nu fram tills 03-tiden? Sedan borde jag vara tillbaka och kan sätta mig och vakta igen. Det är inte så svårt. Håll bara koll på vad folk säger och ge feedback på varje kommentar. Om folk gnäller över något eller använder onödiga svärord så ge dem en varning – uppför de sig så ge dem en klapp på axeln. Det är allt! Vem ställer upp? SweTex? Kan du ta det här passet? Vi säger så.

 • Robin Hood
  30 mars, 2013 at 22:07

  Inget fel i att bo i Jönköping Elisabeth. Huvudsaken är att man mår bra i själen och drivs av rätt saker. Vad drivs du av? Glad påsk!

 • Robin Hood
  30 mars, 2013 at 22:15

  Tack detsamma. Trevligt med någon som kan uppföra sig. Jag ger dig 4 bloggar utav 5!

 • Robin Hood
  30 mars, 2013 at 22:15

  Återigen – trevligt med gott uppförande! Jag ger dig 5 bloggar utav 5!

 • Robin Hood
  30 mars, 2013 at 22:16

  5 bloggar utav 5 här också! Här har vi en sann blogganda – ni andra läs och lär!

 • jojo bad olja
  30 mars, 2013 at 22:33

  Robin, välkommen! Förgyll bloggen med din närvaro…fy tusan vilken skön människa haha. Nu la Kerstin, SWETEX, Elisabeth och Linan ner verkstan. Vilka för övrigt är en och samma person. Ett tunnhårigt psykfall som arbetar på något äldreboende där denna hemska människa spänt fast gamlingarna så att hen kan spy galla på webben.

 • jojo bad olja
  30 mars, 2013 at 22:34

  Haha Robin 🙂

 • jojo bad olja
  30 mars, 2013 at 22:40

  Robin du e bäst. Visste jag inte bättre så skulle jag gissa att du är lärare till SWETEX i konsten att irritera i text haha. …för sköööön

 • jojo bad olja
  30 mars, 2013 at 22:41

  Håller med. Bloggen är värd att läsas igen

 • jojo bad olja
  30 mars, 2013 at 22:43

  I knew it. SWETEX strikes again Bwahaha

 • Elsbieta Snarkowsky
  31 mars, 2013 at 03:56

  Ganska kkul sett SweTex dock väääldigt genomskinnöigttt att det är du hick trots jag är lite på örat sp ser jag di. To. SweTex gonatt för fan !!!!

 • Elsbieta Snarkowsky
  31 mars, 2013 at 03:58

  Förresten du fan va kasst art du fan inte kan ha dygnet runt jour du är sånt kass moderator fart du Ättekulla fan inhenmodwraruow hhahgjx

 • Elsbieta Snarkowsky
  31 mars, 2013 at 04:06

  Fan nån som vet vart fan jag somsuoerfinfdcjig polskt kvinns kan hitta fn en snygg. Kille helst runt tjugofem i Hbg för nattliga äventyr i mitt nattlinne. À. Slinkigt try vill rida 🙂

 • Elsbieta Snarkowsky
  31 mars, 2013 at 04:07

  Heeeeeeeeeeerrrrreej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!’mnnnnnn

 • Elsbieta Snarkowsky
  31 mars, 2013 at 04:08

  Visibelt alla varför??!!!!!
  Vakna!’
  M

 • Elsbieta Snarkowsky
  31 mars, 2013 at 04:10

  Snopp Robin lägg ner alla vet att du är SweTex skur ner div

 • Elsbieta Snarkowsky
  31 mars, 2013 at 04:12

  Pok spamvrning på mig inatt. Ursäkta allesammans Skäms på mig fy elsbieta fyyyyyyy skalven nästa /(

 • Elsbieta Snarkowsky
  31 mars, 2013 at 04:16

  Älskar katriin förvövrigt fy tusan vilken kvinna helt jävla perfekt !! Hick

 • Robin Hood
  31 mars, 2013 at 05:38

  Jaha, det är precis det är det här jag menar – man slutar moderera ett par timmar för att festa till det lite och vips så blir det så här. Jag citerar från ovan:
  ”Fan nån som vet vart fan jag somsuoerfinfdcjig polskt kvinns kan hitta fn en snygg. Kille helst runt tjugofem i Hbg för nattliga äventyr i mitt nattlinne. À. Slinkigt try vill rida”
  Detta är det ypperliga beviset på två=2 saker, dvs
  1. Ni är i ett gravt behov av en moderator (mig)! Samt
  2. SweTex har uppenbarligen inte tagit över mitt nattpass som jag bad om!
  Nu går jag och lägger mig utav ren trots. Men imorgon ska det jävlar i det modereras. Godnatt.

 • Robin Hood
  31 mars, 2013 at 05:48

  En sak till innan jag går och knyter mig – ni kan väl fan inte sitta och anklaga MIG för att vara diverse suspekta individer – det är ju JAG som suttit och gjort index och diagram. Det är ju JAG som har saker och komma med och därför får lov att sitta och gissa ang ER! Tänk efter liksom – LÄS PÅ!!! Läs på..
  Nu skärper vi oss.

 • Nina
  31 mars, 2013 at 07:45

  Jag fick mig då dagens skratt av Elsibieta Snarkowskys fyllekommentarer 🙂 tråkigt om denna bloggen skall städas, jag tycker att kommentatorsfältet är det mest underhållande med denna blogg 🙂 visst blir det dagisnivå emellanåt, men ändå roligt med folk som har kvar sitt barnasinne . Mindre kul är rent elaka kommentarer om Katrins utseende eller Bingo o Ringo, sådant kan du städa bort, men du har ju ingen sudda kapacitet Hobby 😉

 • Nina
  31 mars, 2013 at 07:46

  Fast nog råder misstankar om att du är SweTex, finns mycket som lutar åt det….;)

 • individ
  31 mars, 2013 at 07:58

  Hållerr helt med och den här s.k. moderatorn,skriver barnsligt typ allt ljus på mig jag är snällast i världen.

 • individ
  31 mars, 2013 at 08:04

  Inte jag i alla fall,vad är det som är så underhållande i att han håller med Katrin i allt,jag är redan trött på honom.

 • jojo bad olja
  31 mars, 2013 at 08:31

  Det e du SWETEX bästis. Nog känner jag igen min bästis liksom

 • Kjerstin Daller
  31 mars, 2013 at 09:14

  Jes det är SweTex så det skriker om det att hen aldrig tröttnar på o bevaka Katrin

 • Cat
  31 mars, 2013 at 09:31

  Det är väl samma person som skriver alla kommentarerna här, läsarantalet sjunker när det enda bloggen handlar om är att kränga LCHF produkter.

 • Kjerstin Daller
  31 mars, 2013 at 10:00

  Intressant teori jag skriver i massa olika nick här 😉

 • Kjerstin Daller
  31 mars, 2013 at 10:07

  Hs Kjerstin SweTex anonym Elisabeth Robin Hood är samma

 • Emma
  31 mars, 2013 at 10:29

  Du får gärna tro att jag är Elisabeth. Men som sagt, tycker inte du ska leka moderator, när du inte kan kolla ip nummer. Faktiskt väldigt irriterande att du påstår att man är någon annan för att man skriver något negativt.

  Elisabeth, lilan, swetex och Kjerstin är de som plågat denna blogg länge.

  Varför ska du då hoppa på och kalla alla de som inte kommenterar i den stil du vill, för dessa nick?

  Du kan gå tillbaka i flera inlägg och se; Emma, du kan kolla dessa kommentarer och jämföra, så ser du att jag inte skrivit något negativt innan. Förutom att jag tycker att Katrin ska rensa bland kommentarer. Du kan dessutom se att jag och Elisabeth inte har samma sätt att skriva på. Dessutom använder inte Elisabeth, Linan o swetex nick som Emma. I så fall är det äldre namn som Signe osv… Dessutom är Swetex inte samma person som Elisabeth, Linan osv

  De som har läst Katrins blogg tillräckligt länge känner igen vilka det är.

  Som sagt, jag tycker det är dålig stil att sitta o säga till läsare att de är någon annan.

  Jag tycker inte du ska sitta här o bestämma vilka som är vilka.

  Varför ska man behöva styrka sin identitet för att det är en person som fått för sig att den är moderator?

  Det är rätt surt att få sin kommentar nerkladdat med kommentarer om att vara nån annan, när man inte är det.

  Jag säger min åsikt, jag står för vem jag är och tycker inte att detta är roligt.

  Detta blir min sista kommentar på denna onödiga diskussion

 • Carola
  31 mars, 2013 at 11:52

  Hahahaha…..

 • Carola
  31 mars, 2013 at 11:53

  Du är så skön…:-)

 • Carola
  31 mars, 2013 at 11:56

  Herregud människa, har du verkligen ingen humor ???

 • fia
  31 mars, 2013 at 12:54

  Lämnat ringo ensam och han ramlat ur sängen.. skulle inte tro det, driv med någon annan pullan

 • Sandra
  31 mars, 2013 at 13:18

  Sitter och övar inför Högskoleprovet som är nästa helg och ramlar över detta roliga klipp
  http://www.matteboken.se/lektioner/kandismatte/katrin-zytomierska

  Tack, det blev helt plötsligt lite lättare att sitta och plugga inne i detta fina väder 🙂

 • anonym
  31 mars, 2013 at 13:25

  Ja Katrin bara ljuger, för att få fler läsare. Fler och fler genomskådar henne. Försöker provocera!

 • Carola
  31 mars, 2013 at 15:29

  Du fattar väl att någon annan var hemma med honom?
  Du tror väl inte på allvar att hon menade att dom lämnat honom helt ensam???!!!

 • Majken
  31 mars, 2013 at 21:44

  Helt galet! I kommentarsfälten tjaffsar man med varandra?! Har aldrig varit med om maken. Läs bloggar ni gillar istället för att sprida dynga.

 • long dresses for prom under 100
  15 januari, 2014 at 20:53

  Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.