Okategoriserade

Legat som en säl sista dagen på året

Vi har kommit in i Hawaii-rutinerna och Bingo rusar upp på morgonen och kutar till restaurangen för att skriva upp oss på listan för att få bord till frukosten. Sen trippar han ner till poolen för att paxa oss en solstol och sen kommer han tillbaka till rummet för att berätta tidsramarna för morgonen. Man tar seden dit man kommer som man säger… Idag skapade jag en pinsam situation vid poolen och jag älskade det. Vad som hände? Jo men Bingo hade kirrat en solsäng som jag låg på. Han själv var i poolen och lekte med barnen, något som jag insett att han själv uppskattar minst lika mycket som barnen, så nu tycker jag inte ens att vi behöver köra varannan-regeln utan idag har jag legat som en klubbad säl hela dagen och läst i den här fjantiga Grey-boken. Asså ni måste skämta med mig att det här är något att hurra över?! Vad i så fall? Tell me, please?! För jag fattar inte vad som är så bra med den här boken. Jag har läst till sidan 200 nu och än så länge känns den som en fjantig Harlekin-pocket. Som jag i och för sig uppskattade när jag var 15… men inte nu. Nu känns det bara larvigt…Jag återkommer när jag läst 200 till, kanske att den tar helt nya vändningar och jag ångrar mig och ser storheten i den.

Tillbaka till den pinsamma situationen. Jo men så kommer en sån här dunderfet amerikansk familj och ska ligga bredvid mig och så finns det (naturligtvis) inte liggstolar åt dem alla då de är nio totalt. Nio jätteberg som såklart kräver var sin stol då de inte kommer att göra annat än att just ligga på den och käka frittar hela dagen. Och de stönas och stånkas och det ska klagas till en servitör och hur ska de kunna ligga vid poolen om de alla inte får en var sin säng och de pratar så högt så jag inte alls kan koncentrera mig på Mr Grey utan tvingas hänga med i deras samtal. Och celluliter. Det som sällskapet inte känner till är att jag någon halvtimme innan deras ankomst just fått lära mig om en ny poolregel som säger att om solstolar står tomma i 30 minuter så får man ta dem. Jag har alltså tjugo minuter tidigare klockat ett par som står bättre till. Jag väljer att inte informera de feta om detta då jag skiter i dem och deras problem och är vid det här laget ganska så irriterad över deras bräkande så att jag inte kan läsa min bok.

Men så kommer servitören och informera mig om att jag nu kan ta de två andra stolarna och då vänder jag mig till tjockfamiljen och säger att ”de kan ta min stol då vi är fyra i vår familj och att vi då kan nöja oss med två solstolar då jag anser att man kan dela med sig till alla och att jag dessutom tycker att man kan röra lite på sig och inte ligga på en säng hela dagen”. Det var här den pinsamma tystnaden utbröt och jag njöt till fullo. Ond som jag är.

”Oh thank you!”, utbrast sedan en i sällskapet och jag svarade ”No problem”. Bara det att jag inte varit så tyst i mitt utlåtande så nu hade flera runt poolen hajat till. ”You can have my chair, my husband is not here anyway” sa en dam till vänster om min nya stol. Hon insåg tydligen att hennes paxande av tomma stolar inte var vidare elegant och sen fortsatte folk att plötsligt dela med sig av sina stolar hej vilt. Jag insisterade på att jag inte ville ha fler stolar utan att vi klarar oss bra på två och sen låg vi två och två på våra stolar. Det kan ju i och för sig ha att göra med att vi fick plats två på en stol till skillnad från… Tänkte inte på det.

Nu ska vi på Hula-show och fira in det nya året. Hörrni! Gott nytt år!

You Might Also Like

 • camilla
  1 januari, 2013 at 03:46

  Gott nytt år!!!
  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Mona/tullips
  1 januari, 2013 at 06:38

  Gott nytt på dig och familjen! 🙂

 • Lovisa
  1 januari, 2013 at 09:39

  Låt dig inte luras av hypen, läste alla tre i ren fascination och de är lika dåliga eller nej de blir värre. Det är för kristna pryda amerikanska hemmafruar som aldrig släpper loss. Ingen research heller, en blackberry smäller man inte ihop för den har ingen lucka! En sak till jag ligger på minus tolv kilo, åtta kvar tack vare dig! De kniper snart! Tack!!

 • Tatiana
  1 januari, 2013 at 10:22

  Ha Ha, roligt skrivet! Nio jatteberg som braker – LOL!
  Szczesliwego Nowego Roku!
  Happy New Year!

 • Håddu Jobbig
  1 januari, 2013 at 10:35

  äckligt med amerikanska fettberg de borde hålla sig borta från stranden anser jag. Sedan ligga o äta pommes i gassande sol medans flotyren rinner längs deras äckliga prinskorvhänder usch!!! Nä alla borde satsa på ett BMI på ca 17!! /HÅDDUJOBBIG

 • Kattis
  1 januari, 2013 at 10:46

  2 sekunders google-research

  http://worldwide.blackberry.com/blackberrypearl/8200/pearl_features.jsp

 • Hemmaseger
  1 januari, 2013 at 11:10

  Japp alla feta är äckliga… Du är lina dum i huvudet som vanligt!!! Vem fan gnällde i 10 inlägg över dessa jävla solstolar och att du inte fick några solstolar buhuhuuuuu…. Hur fan vet du att familjen ska ligga och äta pommes hela dagen. De kanske vill läsa, vila och sola. Du är så genuint jävla elak och dömmer människor enbart efter din sjuka fantasi. Vidriga människa! Och att du inte gillar Mr Grey förvånar mig inte. En halv nation älskar böckerna och uppskattar de men din ketoshjärna är för dum för att uppskatta det goda här i livet. Du har dålig smak som ingen annan din klädsmak är horribel din smak av män hemsk och någon känsla för inredning har du inte. Så att boken alla älskar inte är något för dig det insåg jag direkt.

 • Jenny
  1 januari, 2013 at 12:12

  Hahah, du är så rolig Katrin! Så jäkla kul att följa dig och din familj. Gott nytt år!

 • Moa L
  1 januari, 2013 at 12:53

  Jag förstår det där om Grey. Läs ut boken så du kan börja på den andra. Den är mycket bättre, mycket mer ”bok” och mindre BDSM och mer förhållande och intriger. Gott nytt år! Kram Moa L

 • Lisen
  1 januari, 2013 at 12:54

  Grey böckerna är inte bra. Det är en kärlekshistoria , punkt slut!

 • Rose-Marie
  1 januari, 2013 at 12:58

  Gott Nytt År !!

 • Hanna
  1 januari, 2013 at 13:00

  har inte börjat på böckerna än men köpt dom på engelska. Fick tipset att den svenska översättningen är kass. Sen ska man nog inte förvänta sig stor litteratur utan bra sexskildringar.

 • SweTex
  1 januari, 2013 at 13:38

  Solstolar, solstolar och solstolar.Samt solstolar.

 • Tea
  1 januari, 2013 at 14:44

  Patetisk, patetisk och patetisk. Samt patetisk.

 • maria moberg
  1 januari, 2013 at 14:58

  Tycker det är tråkigt att Du raljerar och fördummar
  feta människor,som fet är det nog jobbigt ändå.

 • Missan
  1 januari, 2013 at 15:30

  Kan du sluta göra reklam för dina jävla bantningspiller . Googlade på dom och de är ju för faaaan livsfarliga . OCH förbjudna . ett anat namn på dom är REDUCTIL !!!!!!!!!!!!!!!!!

 • sandra
  1 januari, 2013 at 18:28

  du måste ogilla dig själv och vill tydligen straffa din kropp med ett bmi på 17.OSUNT som fan! Minst ett bmi 19 bör man ha.

 • Nica
  1 januari, 2013 at 18:35

  Vad jobbigt du har det Katrin. Alltid upprörd över andras utseende, andras beteenden. Hälsa är inte bara att äta rätt, det är också att tänka sunt. Och att inte bada i sina egna negativa tankar, inte dränka sig i sitt eget naiva hat mot andra.

 • sofia
  1 januari, 2013 at 18:42

  Du är så jäkla skön Katrin. Gott nytt år på dig!

 • Ester
  1 januari, 2013 at 19:10

  Hej!
  Fösrta gången jag kommenterar något här. Du är bra och rolig, gillar din blogg.v
  Boken är helt sanslöst dålig. Personer som tycker detta är bra har antagligen aldrig läst något bra i hela sitt liv. Möjligen kan det vara den usla översättningen, men ändå…pinsamt är ordet! Overkligt också, vilken amerikansk student har t ex INTE en mailadress (eller egen dator)? Den blir inte bättre, släng den i sjön!
  /E i Gbg

 • SweTex
  1 januari, 2013 at 19:21

  Bra sagt, Nica.

 • Maria
  1 januari, 2013 at 19:29

  Bitterf*itta !! Humor!!!!!!

 • Py
  2 januari, 2013 at 14:37

  hihihi, så j-a kul när folk klagar utan att veta vad dom pratar om. Bra Kattis!

 • Py
  2 januari, 2013 at 14:41

  Och du är en liten solstråle,”Hemmaseger”!

 • Lina Sa
  2 januari, 2013 at 21:39

  Hahahaha va kul!!

 • Camilla
  3 januari, 2013 at 10:01

  Vilken underbar kommentar, jag önskar att jag själv hade förmågan att komma med liknande kommentarer.
  Precis varit på charter-semester med ”tokiga” (oftast vuxna) ryssar som t ex knuffar undan barn i kön till vattenrutchkanor mm.
  UNDERBAR BLOGG!

 • Sandra
  7 januari, 2013 at 23:38

  Hahaha! Katrin, jag älskar dig!!!!