Okategoriserade

LCHFklubben.se here we come!

Dagen igår var galen, rolig, krävande, hetsig, lyckad och framför allt uppmuntrande! Alla älskar vårt bröd och vår pizza och vår musli och det är nu ett faktum. När vi samplade i Kungälv var det action men igår var det helt magiskt. Folk köade för att få smaka på en liten pizzabit, brödbit eller musli med rysk yoghurt. Vi krängde stora lass och jag är nu hundra procent säker på att det som vi gör är något helt rätt. Framtiden ser ljus ut.

På ena sidan stod Louisa och Isa med bröd och musli.

På andra sidan stod jag och Wiwi med pizza.

Fast Isa fick mest komma över och hjälpa oss för vi fick inte ihop det!

Vore det inte för Celsius hade vi nog ramlat ihop alla fyra för efter att vi var klara i Sturegallerian var jag så trött att jag knappt kunde prata. Efter Kungälv somnade jag i launchen på nåt flashigt hotell, igår somnade jag i soffan och vaknade med en sån vidrig jävla knut i ryggen att jag inte kunnat sova inatt. Fan, man är ju inte purung längre när man inte klarar av en dag med fysiskt arbete utan att känna sig som ett vrak efteråt.

På kvällen kom Harry över för att leka med Ringo och de är ju för söta tillsammans. Harry och Ringo har samma storasyster ni vet?! Vi börjar tro att de tycker så mycket om varandra för att de känner ett släktskap trots att de egentligen inte är släkt. Fast enligt Östermalms stadsdelsförvaltning så är Erika och Bingo föräldrar åt både Nova, Harry och Ringo och jag och Ludde har inga barn alls så vem vet?!

Okej, vi ska på släktträff idag. Min kusin David fyller år så det är fikakalas i Söderort. Jag måste ta en dusch och det blir inte helt lätt när jag knappt kan röra min överkropp trots att Bingo försökt att massera upp mig. Jag måste boka tid hos Jean på måndag.

You Might Also Like

 • Louise R
  28 april, 2013 at 12:29

  Ser jättetrevligt ut. Önskar att jag vore där och då.

 • Månen
  28 april, 2013 at 14:17

  Hemma hos KZ… eller på släktträffen…?

 • Malin
  28 april, 2013 at 16:02

  Du tror inte hon menade när de var och delade ut smakprover?

 • Sonny
  28 april, 2013 at 19:28

  Katrin! Använd plasthandskar vid livsmedelshantering! Blir chockad av o se hur ni behandlar livsmedel utan hygientänk!

 • Emelie
  29 april, 2013 at 09:28

  Fasen va kul att det gick så bra, fast jag är inte förvånad!
  Ha det gott!

 • Lisa
  29 april, 2013 at 11:02

  Fast jag smakade på ert bröd i Kungälv och jag är verkligen inte lyrisk. Smakar som alla äckliga lchf-bröd, inte någon riktig brödsmak över huvud taget, det blir väldigt tydligt att det är ett substitut för bröd.