Okategoriserade

Låst i röven

Jag är helt låst i höger röv. Jag vet inte om det är vad som kallas ischias men shit asså. Jag ringde Bingo och bad att han skulle komma hem för att jag inte kunde röra mig men han hade viktigare saker för sig. Han filmade och kunde inte ”komma loss”. Han är en sopa så är det bara. Helt ärligt det är lugnt, jag klarar mig ändå. Jag släpade mig själv in i köket det måste varit den roligaste synen. Ringo trodde att jag skojade så han höll på att skratta ihjäl sig. Jag skrek ”aj aj aj aj lusse lelle lusse lelle” för att inte skrämma honom. Har ni sett ”La vita e bella?”. När pappan skojar om allt för att sonen inte ska förstå att det är allvar. Thats me. Jag kravlade mig fram till en stol och sa att idag får Ringo göra pizzan! Han blev svinglad och kletade och geggade och sen tog jag ett djupt andetag och rättade till allt på pizzan men den var bra som den var typ. Duktig liten kille. Men det är sjukt hur låst jag är. Jag har lagt mig i sängen nu. Ringo ligger i sin säng och kollar film och jag ligger i min säng och kollade just på gravid-programmet som är kul. Se på det. Jag pratar kräksjuka, nojiga morsor, bantning och lite annat.

Fast han förstår att det är något som inte stämmer helt med mig för han kommer in till mig när han vill byta film. I vanliga fall ropar han så att jag ska komma men nu kommer han in till mig med paddan så han fattar lillprinsen.

Jag måste ju bara nämna det att jag fick klarhet i varför det tog sån tid på Danderyd idag. Det var en somalisk familj som råkade komma först in till sköterskan. De hade inte förstått att man skulle fylla i frågeformuläret innan man kom idag och dessutom förstod de inte svenska så sköterskan fick översätta fråga efter fråga och hjälpa dem att fylla i. Det hade tagit över en timme. Så det var inte Danderyds fel alls att vi fick sitta där och vänta utan bara lite otur. Mänskliga faktorn som man säger.

En sak till bara, sen ska jag dra på Kevin Spacey som ligger och slickar reporter-fxxxa sen igår kväll. Ja men han gjorde det när jag stängde av. Inget fel i det alls.

När vi mötte doktorn så frågade jag om det var hon som skulle snitta mig på tisdag. Hon sa att hon inte jobbar på tisdag dessvärre. ”Å vaj å vaj”, började jag och Bingo beklaga oss i mun på varandra. Vi sa att vi fått höra av vänner att hon är den bästa läkaren på Danderyd och att vi skulle göra allt i vår makt för att få just henne till att göra mitt snitt. ”Alla på Östermalm pratar om hur bra du är…”,sa vi och då plötsligt sa hon ”Jag kommer in och snittar dig”. Chock! I Sverige?! Vi är i alla fall överlyckliga och tacksamma för det. Hon sa också att då jag fått infektion förra gången var risken större att jag skulle få det nu igen så jag är helt inställd på att ligga med dropp i en vecka på DS igen. Men det gör inget, bara lillebror kommer ut och mår bra, resten är mindre viktig.

Okej, kolla på vecka för vecka nu som min exmans nuvarande fru valt att sända i sitt produktionsbolag A perfect day. Ja men ett steg åt rätt riktning väl?! Ett myrsteg. Men anklaga inte henne för det nu hon kanske inte ens vet om det. Produktionsbolaget är stort och framgångsrikt och hon har kanske inte koll på allt. Trevligt i alla fall enligt min mening.

You Might Also Like

 • Åsa
  5 december, 2013 at 20:00

  Fan vad du ljuger tror du att vi är helt dumma i huvudet. Ja en del kanske. Så kör på bara!!!

 • Linjea
  5 december, 2013 at 20:20

  Kevin spacey? Va? Sicket snurrigt inlägg

 • amber
  5 december, 2013 at 20:21

  Var får du allt ifrån?

 • Bella
  5 december, 2013 at 20:31

  Hade det inte varit för att du är gravid. Skulle man kunna tro att du var ”påverkad av något”. Så snurrigt är inlägget.

 • cilla
  5 december, 2013 at 20:42

  Hon är kanske inne i en manisk fas. Då kan det bli så är förvirrat!

 • lebanezzas
  5 december, 2013 at 20:45

  Gör de lättare för dig och följ min blogg på facebook så ser du varje gång jag publicerar ett inlägg 😉

  Lätt och smidigt:

  https://www.facebook.com/Lebanezza

 • Linda
  5 december, 2013 at 20:46

  Katrin! Vilket program menar du? Jag är också gravid och behöver garva lite åt andra preggon. Hysteriskt kul!

 • UlrikaZ
  5 december, 2013 at 21:11

  Kolla bara så du inte är rödblå och varm nånstans där du är stel, så du inte fått en blodpropp, för det behöver du få hjälp med i s f. Lycka till med snittet!

 • Julia
  5 december, 2013 at 21:19

  Min kille är kiropraktor å jag är oxå preggo å brukar ha exakt samma smärta som du beskriver i rumpan, han ha lärt mig en superövning som heter ”musslan”. Googla, den gör verkligen underverk, det bästa är att du kan ligga i sängen å göra den!

 • Helene
  5 december, 2013 at 21:22

  ”Höger röv”. Lika smart som Rosings ”ont i vänstra halsen”. *hahahaha* /har bara en röv och en hals

 • donna
  5 december, 2013 at 21:27

  Vilket knepigt och osammanhängande inlägg!

 • mia
  5 december, 2013 at 21:39

  somalisk familj.. snacka om att föra sd talan.. jävla svin

 • Jen
  5 december, 2013 at 21:53

  Du är stört skön! 🙂 you go girl!

 • Fiona
  5 december, 2013 at 21:54

  Så du menar att läkaren kommer in på sin fridag för att göra ditt snitt. Bara för att de på Östermalm berömt henne. Tala om att vara speciell. Hahaha Du tycker att det är roligt, men det är inte min typ av humor. Men alltid roar det någon.

 • anonym
  5 december, 2013 at 21:58

  Ja det är uppenbart vart Katrins sympatier finns.

 • gloriga
  5 december, 2013 at 21:59

  Hahahahahaha

 • zanna
  5 december, 2013 at 22:17

  Vad tycker du om att Bingo håller på med tjejer så små som 94:or? Han hånglade med min kompis i Magaluf i somras, såg det med egna ögon.

 • Li
  5 december, 2013 at 22:17

  Samma onda för preggot här… Tack f tips!

 • Anna
  5 december, 2013 at 22:49

  94:a? Håller Bingo på med så pass gamla brudar?

 • LALLARE
  5 december, 2013 at 22:58

  Hur är familjens etnicitet relevant egentligen? Inga sd varningar kanske med tanke på att hon själv är utländsk, men sannerligen en rejäl dos av vanliga hederlidga rasistiska fördomar. Vilken annan nykommen familj hade väl varit i behov av samma assistans så jag ser inte poängen med att nämna att det är en somalisk familj, så länge man inte vill trycka på att somalier är en klar samhällsbörda i alla lägen. Jädrans smygrasister

  Ryck upp dig Katrin,

 • Anna
  5 december, 2013 at 22:59

  Men OJ vad du var tvungen att haspla ur dig ”provokation på provokation” i filmklippet. Så tillgjort och krystat bara.

 • anonym
  5 december, 2013 at 23:11

  Du har så rätt!

 • Pia
  5 december, 2013 at 23:29

  Ett livsprojekt att banta, hahaha….ja det var kul 🙂

 • Rogbert
  5 december, 2013 at 23:36

  Katrin Zytomierska, den enda kvinnan i hela världen med två arslen.

 • Fia
  5 december, 2013 at 23:48

  Nja…2 arslen? Skulle i så fall säga tre i och med att jag tycker att hon verkar vara ett arsle hela hon

 • kends
  6 december, 2013 at 00:27

  Katrin. Hjälp mig att förstå. Jag har somsagt alltid gillat dig och din inställning. Men nu känns det mer som om du går emot vett och etikett, bara för att? till ingen som helst nytta? Vad är grejen?
  Att inte dricka alkohol och amma samtidigt säger väl sig självt??
  Har du testat din mjölj efter en utekväll?

  VILL du att ditt barn ska få i sig det? asså jag bara undrar?
  Och samma sak med maten… tycker också att vissa saker är rätt löjliga… man kan väl äta saker med måtta. Men i vissa produkter finns ämnen som inte är bra för bebisen i magen, har man kommit fram till. VARFÖR är detta så svårt att svälja för dig?

  ATT inte täcka ner barnvagnen med en nyfödd i för att det blir för lite syre i vagnen och fler än vad man vill tänka på dött för tidig spädbarnsdöd pga detta??

  Jag har inga barn…jag är ingen småbarnsförälder, jag är bara en tjej som känner sig rätt förvirrad och besviken. Besviken för att hon alltid sett upp till dig, men känner att din ”gå emot allt å alla” inställning är något överdriven…

  Snälla besvara detta… skulle vara väldigt tacksam. Kends.

 • Hanna
  6 december, 2013 at 01:08

  Hoppas det är den polska tanten som snittar. Hon är fan king kong! Jag ville i mitt första glädjerus döpa min dotter till Danuta bara för det men jag sansade mig. Lycka till! Planerat snitt är asbra.

 • angelica
  6 december, 2013 at 01:51

  Varför nervärderar du din man? Du kan ju inte begära att hab ska rusa till dig så fort det är något. Allt handlar inte om dig bara för att du är gravid. Ryck upp dig och sluta tyck synd om dig för den enda det är synd om är dina läsare som får.höra ditt gnäll.

 • sivan divan
  6 december, 2013 at 01:57

  Det är väl inget rasistiskt att nämna att familjen var somalisk. Det var ju för att de inte kunde svenska och därför behövde få översatt, vilket tar mycket längre tid.

  Här i närheten bor en indisk familj – är jag rasist som nämner det nu? Men för böveln, alla kan ju inte vara svenskar och alla kanske inte vill det heller.
  Hälsningar från mig som är dansk på mödernet – hjälp så rasistiskt att nämna det, bäst jag går och dränker mig.

 • anonym
  6 december, 2013 at 02:28

  Hej då!

 • anonym
  6 december, 2013 at 02:49

  Det måste vara en svensk läkare så klart. Ingen jävla utlänning får snitta Katrin. Hon sympatiserar ju med sd.

 • Doris
  6 december, 2013 at 03:14

  Hoppas att du inte blir mobbad av personalen på sjukhuset.
  För din negativa inställning till personalen när du fick vänta. Sånt kan slå tillbaka.

 • anonym
  6 december, 2013 at 04:49

  Så det var inte alls Danderyds fel att ni fick sitta där och vänta. Så lät det minsann inte i tidigare inlägg, Fick du kalla fötter.

 • Doris
  6 december, 2013 at 05:33

  Till er som klagar på personalen Det är sådant här som kan hända som Katrin berättar om. De sitter inte och dricker kaffe, och skiter i patienterna!

 • m
  6 december, 2013 at 07:00

  Allt är bara mytomani från Ks sida..Läkaren är bara en fantasi i Katrins sjuka värld..Bara att kolla med kontakter på Danderyd..Sedan att få planerat snitt bara för att man är feg…så jävla sjukt och belastande för sjukvården..En sak om man är sjuk och har fel i underlivet…

 • Grannen
  6 december, 2013 at 08:16

  Kan någon smart översätta vad Amanda Schulman gjort för kul och var? Är nyfiken.

 • Sara
  6 december, 2013 at 08:35

  Du är en jätte stark kvinna Katriz.

 • Malin
  6 december, 2013 at 08:37

  Hoppas det är Danuta som har det ryktet, hon har snittat mig två gånger med fantastiskt resultat!
  Jag har hört att hon gjort flest snitt i hela Stockholm och är det någon som kommer in på sin fridag så är det hon….
  Lycka till Katrin, avdelning 17 på Danderyd är superduktiga!

 • Esmeralda
  6 december, 2013 at 08:47

  Ja alltså. Ska man dra saker till sin spets så kan man nog lugnt konstatera att de planerade snitten belastar sjukvården mer än en somalisk familj ( eller svensk eller norsk eller grekisk eller polsk) som behöver förlängt besök.

 • Matilda
  6 december, 2013 at 08:48

  Hade hon varit lika rasistisk om hon skrivit att det var en fransk/tysk/italiensk/grekisk familj?
  Bara nyfiken.

 • Carrie
  6 december, 2013 at 09:03

  Precis sivan divan! Det är inte rasism men det verkar ha snurrat om för den här befolkningen och man ser rasism precis överallt förutom där den FAKTISKT existerar och frodas. Då väljer man att blunda. För invandrare kan ju inte vara rasistiska. Nä, gud bevars!!! Hahaha…Sverige:)

 • Micki
  6 december, 2013 at 09:11

  Hur kan du bara påstå att det är synd om läsarna? Det är väl ingen som tvingar någon att läsa Katrins blogg.

 • majsi
  6 december, 2013 at 09:23

  Stackars, stackars bittra människa. Men nu kanske det känns lite bättre kära du.

 • anonym
  6 december, 2013 at 09:32

  Då får hon aldrig ledigt, om hela tiden skall arbeta på sina fridagar. Stackarn

 • Anna
  6 december, 2013 at 09:37

  Oproffesionellt i så fall.

 • majsi
  6 december, 2013 at 09:37

  Men varför vill hon hångla med Bingo?

 • Gina
  6 december, 2013 at 09:37

  Men vad är det för speciellt med Katrin eftersom hon kommer in på sin lediga dag. Är det för att hon är en så kallad kändis och bor på Östermalm. Ja det är tydligen skillnad på folk och folk. om det nu är sant!

 • Anna
  6 december, 2013 at 09:41

  Första gången jag har skrattat högt åt ett inlägg här.

  ”Jag släpade mig själv in i köket det måste varit den roligaste synen. Ringo trodde att jag skojade så han höll på att skratta ihjäl sig. Jag skrek ”aj aj aj aj lusse lelle lusse lelle” för att inte skrämma honom.”

  Hahaha! Humor enligt mig!

 • anonym
  6 december, 2013 at 09:43

  Det har du nog fått om bakfoten Labil är vad hon är!

 • linda
  6 december, 2013 at 09:44

  aww bebisen är på väg då kan man få sån smärta, gör skit ont. kram 🙂

 • jonte
  6 december, 2013 at 09:52

  Så klart att hon hittar på, bara för att göra sig märkvärdig Ett planerat snitt kostar över 40.000 kr. Och det får vi skattebetalare stå för, bara för att hon är rädd. Hon kunde ju gå på terapi innan. Det brukar sjukhuset erbjuda.

 • anonym
  6 december, 2013 at 09:56

  Du kunde ju göra ett privat snitt. Så hade du inte behövt klaga!

 • coco
  6 december, 2013 at 10:39

  Töntar!!!!

 • coco
  6 december, 2013 at 10:40

  och du är en jävla tönt. moraltönt!

 • coco
  6 december, 2013 at 10:42

  Bra!! Precis så är det!

 • hk,jhl
  6 december, 2013 at 12:10

  Katrin bryr sig mer än någon annan bloggare om våra åsikter och hon tar även mer åt sig än andra för annars hade hon inte haft behov av att ständigt säga och skriva att hon inte bryr sig. 🙂

 • laura
  6 december, 2013 at 12:44

  bra fråga

 • laura
  6 december, 2013 at 12:45

  hitta annan förebild

 • Irene
  6 december, 2013 at 13:20

  Wow äntligen någon som säger som det är!

 • maria
  6 december, 2013 at 13:51

  youtube.com/gravidsverige

 • Stina
  6 december, 2013 at 13:53

  Du är ju underbar att titta på! Älskade att få höra lite mer om din graviditet i youtube.com/gravidsverige

  Hejja Katrin!!

 • Roosa
  6 december, 2013 at 15:14

  … snälla, du skämtar väl! Orkar inte mera, ger mej – raderar dej härmed från nätet!!

 • anonym
  6 december, 2013 at 15:32

  Samma här

 • Billy Boy
  6 december, 2013 at 15:47

  LÄKAREN BLEV helt till sig i trasorna. Bli berömd och uppskattad och smickrad av ÖSTERMALMSBOR ! Klart som fasen att hon struntade i sin ledighet, även om hon var utmattad. Har man en serie Östermalmsfans så e de bara å strunta i lediga dagen. De måste prioriteras, de besuttna ! Och vilken härlig känsla att få hjälpa en äkta Östermalmare ! JO JAG KAN VERKLIGEN förstå den läkaren 🙂 nej jag

 • Billy Boy
  6 december, 2013 at 15:49

  Vilken fin politiskt korrekt kommentar. men du tycker väl att det är fint, att Sverige kan hjälpa så många ?

 • Billy Boy
  6 december, 2013 at 15:50

  jo men visst, det är ett fint livsprojekt vi har en hel del svenskar, att se till att få rätt vikt. för det är ju jättefult att vara tjock eller hur ?

 • Billy Boy
  6 december, 2013 at 15:50

  ha ha !

 • majsi
  6 december, 2013 at 15:51

  Bara av ren nyfikenhet. Hur tänker ni göra det?

 • Billy Boy
  6 december, 2013 at 15:51

  bra tänkt, för Danuta e ju inte något skojigt namn.

 • Billy Boy
  6 december, 2013 at 15:54

  vilken tur , alla ni som haft Danuta, och stackars ni som fått en folklig läkare som inte är superproffs, hoppas det löste sig ändå, med er a operationsärr

 • anonym
  6 december, 2013 at 16:02

  vad då radera.. det är väl bara att ge fan i att läsa. Och varför läser du när du bli så upprörd.

  Lycka till Katrin och Bingo

 • Carrie
  6 december, 2013 at 16:09

  Hahaha 🙂

 • Roosa
  6 december, 2013 at 16:14

  Hur ska man kunna undgå alla dryga MEDIEKÅTA varelser… dom spökar ju ÖVERALLT!!!

 • Vera
  6 december, 2013 at 16:33

  Jösses!!!! Jag tycker det är REN mobbing det 98% av er sysslar med här inne. Ni är ju helt vrickade. Är ärligt chockerad. OM ni har SÅ mycket emot KZ – VAD gör ni då här inne???? (Vissa av er ganska ofta ser jag.) VAD driver er? Ni vill tjafsa, kritisera, vara elaka…..ett behov?? Och kom nu inte med det gamla vanliga igen – KZ är ju så själv. Nej, hon är låååångt ifrån många av er. Heja Katrin säger jag bara.!!!

 • Entjej
  6 december, 2013 at 16:48

  Haha, vad rolig du är Katrin! 🙂 Har följt din blogg i flera år (är 18) och älskar din frispråkighet.

 • anna
  6 december, 2013 at 17:10

  ja hahaha berätta, jag vill oxo veta!!!!

 • Roosa
  6 december, 2013 at 18:31

  MYCKET slår du Katrin – men inte ALLT, tack o lov.

 • tia
  6 december, 2013 at 20:16

  Kära Doris… menar du på allvar att sjukhuspersonal skulle tänka så?

 • tia
  6 december, 2013 at 20:24

  @m ”Fel i underlivet”? Antingen är du korkad eller också är du typ 12 år! Vet du på vilka grunder man kan få snitt? Vet du på vilka grunder K får snitt? Nej, just det! Du vet inte alls! Du antar! Hoppas du ”skämtar” om ”kontakter på Danderyd” för om någon lämnat ut sekretessbelagda uppgifter så kan nog vederbörande skriva in sig på Arbetsförmedlingen snarast.

 • Sofie
  6 december, 2013 at 21:23

  Jag fattar inte det där sista om din exmans fru. Ett steg i rätt riktning? Vadå?

 • G
  7 december, 2013 at 08:50

  Jag går in på den här bloggen av fri vilja. Vill jag inte bli provocerad får jag välja en annan blogg som är mer slätstruken.

  Härligt med provocerande människor, håller inte med i allt du tycker Katrin, men älskar att du vågar uttrycka det.

 • LALLARE
  7 december, 2013 at 11:10

  …du kan sluta leka politiskt inkorrekt bara för att det är inne. Ge mig istället en enda anledning till varför hon var tvungen att nämna familjens etnicitet din hatiska apa.

  Invandringspolitiken är under all kritik, och min kritik betyder inte att jag tycker att vi ska låta invandrare flöda in utan någon som helst kontroll.

 • LALLARE
  7 december, 2013 at 11:11

  Och du är skrikig. Tillför nåt istället eller fortsätt vara en hipster

 • Anonumius
  7 december, 2013 at 16:12

  Katrin har själv sagt att det inte är ngt medicinsk fel utan hon pallar helt enkelt inte och tror naivt och trotsigt att det skall bli likadant med denna unge då hon ej stod ut att föda unge nummer ett utan fick ett läkarlag att göra jobbet..

 • P
  8 december, 2013 at 23:22

  Och du förstod verkligen inte vad hon menade?

 • P
  8 december, 2013 at 23:34

  Är du så där korkad på riktigt?
  Har du läst berättelsen som Katrin skrivit från sin förra förlossning?
  Och hur det än är, vad rör det dig?

 • Emma
  10 december, 2013 at 21:24

  Varför då?

 • Emma
  10 december, 2013 at 21:26

  Är hon störd eller skön, menar du?