Okategoriserade

Kunde inte ha blivit bättre

Så, nu sover Rambo till vänster om mig och Ringo till höger om mig. Jag ska försöka kämpa med att hålla mig vaken i alla fall en timme till för annars kommer jag att vakna fem på morgonen. Guuuuuuud va mysigt vi har det. Ingenting kunde ha blivit bättre. Rummen är 60 kvadratmeter så jättestora med andra ord. Mias rum är nog ännu större för hon har två tvåmetersängar. Tanken är att Ringo och Laura ska sova med henne också och då ska hon inte behöva sova med dem i sängen.

sover

Inte en svensk person så långt ögat kan nå. Det känns för övrigt som att vi är ensamma på hotellet fast det är fullt – perfekt med andra ord. Grunda pooler, leksaker i barnpoolen, en helt grym kids club, god mat, varför skriver folk att det är svårt att hålla LCHF här? Kan inte riktigt förstå det..

Två tennisbanor så jag har som ambition att köra med tränare så ofta som jag bara kan. Thaiboxning, trecking, yoga, det är så fantastiskt, allt som man vill ha finns här och allt görs med thailändare ko pumka very much!

Jag har inte sett Rambo skratta så mycket i hela hans korta liv. Han ligger naken och sprattlar i skuggan och blir serverad tutte PRECIS när han känner för det. Inga tider, ingen klocka, ren semester. För alla.

ra

Massage, pedikyr och andra behandlingar vid solstolarna om man känner för det, ja ni hör ju vi har hamnat i paradiset så om något ska hända mig så får det gärna göra det här. Det betyder att jag nu skiter i alla jävla förbud som jag hjärntvättats med hemifrån. Jag var så hjärntvättad när jag landade här så plötsligt kom jag på mig själv med att hälla flaskvatten på mina bröstvårtor innan jag började amma. Slutar med det nu. Syrran kör också all in. ”Du ska vi inte äta gurkan i alla fall?!”, sa hon och så nickade vi mot varandra och körde på. Vi åt gurka och sallad, barnen fick kallsupar och vi sket mest i det och jag ska sluta bada mina tuttar i flaskvatten. Som sagt vi är i paradiset så vi låter saker ha sin gång. Imorgon ska jag leta rätt på gymet också! Längtar efter att springa. Det ska jag göra varje dag. Springa 40 min och sen en sport till. Och matlagningskursen blir av!! Det var inget skämt visar det sig. Så jävla kul!

Men flyget var kanske mindre lyckat och Mia gjorde en otrolig insats. Vi flög ner med ett sånt där charterflyg för att det flög direkt. Det var bamse som körde planet. Jag har aldrig sett ett mindre plan i hela mitt liv. Jag är inte alls särskilt stor men inte ens jag kunde gå rakt i gången utan var tvungen att gå på sidan. Folk liksom vällde ut ur sina säten. Drack pepsi, käkade dubbeldajm och vällde ut. Men vi hade änglavakt för två personer blev så packade på Arlanda så de fick inte stiga på vilket gjorde att jag och syrran fick dubbelsäten så TACK Ko pumka för det annars hade jag grinat hela resan. Så Mia satt med Ringo och Laura mellan sig som inte sov en blund på 11 timmar och jag och syrran vaggade en varsin knodd som inte heller sov på hela resan. Typ. Jag tror att Rambo sov en timme totalt uppstyckat på tre. Jag har aldrig sett så speedade ungar och jag är säker på att det måste berott på något men vet inte vad. Det var i och för sig sjukt varmt men det borde väl göra att man slocknar desto lättare? Jag vet inte… Det var liksom ingen som var ledsen eller grät det var bara ingen som vill sova. Stackars Mia vilken start herregud. Och både jag och Mona fast med varsin knodd så ingen avlösning fick hon på hela resan. Men nu sover hon ensam och har sovmorgon imorgon. Kompensation!

landar

En bild säger mer än tusen ord. Här kommer vi ut från flygplatsen. Från Sveriges vinter till Thailands hetta. 35 grader i skuggan har vi. Syrran till vänster med airbags som vi hyrde på Arlanda att ha vagnarna i, jag till vänster med Rambo på magen och Ringo som inte sovit på ett dygn på resväskan. Mia bakom med Laura. Girlpower.

Okej nu ska jag låta mig få sova lite. Det är sååååå mysigt allting bara. Living the dream.

You Might Also Like

 • victoria
  28 februari, 2014 at 15:01

  Är inte Bingo med?

 • Cutelittlethings - Stil & Ung mamma-blogg
  28 februari, 2014 at 15:01

  Åååh gud! Vill åka iväg genast när jag ser de här bilderna 🙂
  Längtar efter sooool!

  http://Cutelittlethings.se – Stil & Ung mamma-blogg

 • Cathrine
  28 februari, 2014 at 17:43

  Nej Bingo är ej med! Damerna har mamma ledigt och passar på att åker på vintersemester med barn 😉

 • anna
  28 februari, 2014 at 21:15

  Du Katrin du ammar väl??? Tänk inte på att springa med tuttarna fulla med mjölk,, varför??? Ja ja prova så vet du varför! . fasiken ta det lugnt med banta mera !!! var sak har sin tiiiid!!! var lite försiktiga trots din inställning nu… det är ändå mycket skit ni kan dra på er !!! Var rädda om ER!!

 • Gordon
  28 februari, 2014 at 22:03

  Men vem tar bilden? Det är uppenbarligen fler med på resan.

 • Carro
  28 februari, 2014 at 22:49

  Dom har sjukt mkt socker i maten! Jordnötssås = kolasås! 😉 Så LCHF, nja..

 • Sanna
  1 mars, 2014 at 11:03

  Det är svårt med LCHF där eftersom de har väldigt mycket socker i all sin mat. Det är väl därför det är så gott tyvärr 😉