Okategoriserade

Kör ni med eltandborste?

Jag kör med vanlig, Bingo med el. Bingos pappa är tandläkare så han är väldigt noga med sin tandhygien och hävdar att alla borde tandtråda, borsta med el och sen skölja. Han gör det varje dag?! Men vem pallar tänker jag…Jag pallar inte. Borsta fort och så i säng eller till jobb. En kopp kaffe menar jag. Illa. Men så har han tjatat och försökt att få mig att förstå att det är viktigt att sköta sina tänder och idag kom han hem med en massa skaft till sin Oral B heter den tror jag… Men alltså han har till och med en elektrisk flossare har ni hört om det eller?! Han har en maskin som skjuter in luft mellan hans tänder som om han vore hos tandläkaren varje dag…Jag tror att den är från Philips. I alla fall. ”Nu har vi olika färger så det är bara att köra”, sa han och nu gjorde jag just det. Första gången som jag körde med el på tio år tror jag och det var ju…alldeles underbart! Jag känner mig mycket renare och fräschare i munnen och…skitbra. Hooked. Kommer inte att sluta. Jag är blå. Han får vara röd. Måste visa Ringo imorgon han kommer att älska det! Han kan vara grön. Eller gul.

Ni kan också köpa bigpack skaft billigt nu om ni vill! Min favoritsajt har dem som tipptoppdeal i några dagar till.

20130124-224027.jpg

You Might Also Like

 • Camilla
  24 januari, 2013 at 23:58

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Linan
  25 januari, 2013 at 00:29

  Det här är samma sak som gällde för rakbladen du gjorde reklam för – de är inga riktiga Oral B borstar utan en fejk-produkt som ”passar att sätta på Oral-B tandborstar”.
  Dessa har fått massor med kritik då de inte går att sätta på ordentligt, själva tandborsthuvudet har dålig kvalitet på stråna (vissa för hårda och vissa för mjuka). Tycker åtminstone att folk ska få vara medvetna om att det alltså inte är äkta vara innan de köper.

 • Ronja
  25 januari, 2013 at 01:44

  Katrin… Pessa pau deig 😀

  Du försöker bara pracka på massa skit. Köpa för ett sälja för två, judinna är du dock…. Inget fel på det. Kanske lite pinsamt hur du säljer ut dig

  O hur beroende du är av oss läsare.

  Det var sista gången på dn blogg

  Hej
  Ronja

 • Maja
  25 januari, 2013 at 03:04

  Mmm , min man är åxå i den businessen..så här flossas det varje dag två ggr om dan. Det bara är så=)

 • Emmelie
  25 januari, 2013 at 08:47

  jag vill veta mer om den här elektriska flossaren, för det är något jag bara inte kan, tandtråd, det gör så jävla ont äckligt och jag skiter i det p.g.a det. om man kan fixa en elektronisk utan massa tjafs hade jag köpt den direkt. berätta mer!!

 • Kjerstin
  25 januari, 2013 at 09:44

  Du kanske skulle ha lyssnat på honom innan då hade du kanske sluppit tandvärken du hade förut.

 • Therese
  25 januari, 2013 at 09:47

  Har för mig att små barn inte ska använda sig av eltandborstar då dessa är för hårda och de kan skada tandköttet…men jag kan ha fel.
  Själv har jag lyssnat på min tandläkares råd och köpter endast X-tra soft, då många ändå borstar för hårt och kan få skador av detta.

 • Lo
  25 januari, 2013 at 10:29

  Eller så googlar du upp det själv? Du är väl inte helt handlingsförlamad? Katrin svarar inte på kommentarerna ju.

 • Erik
  25 januari, 2013 at 10:33

  Såklart hon svarar och slåss som en hona då ngn skriver ngt illa om henne o hennes familj. Hon bara använder andra användarnamn.

 • Lovisa
  25 januari, 2013 at 11:19

  Det tror jag inte att hon gör men det klar du vet ju…

 • Lovisa
  25 januari, 2013 at 11:20

  det finns el-tandborstar som motarbetar just det hårda trycket och helt enkelt stannar upp om man har för hårda tag…

 • Lovisa
  25 januari, 2013 at 11:25

  recis så!mendera inte varor som INTE är varumärket utan billiga borstar från CE som saknar certifikat och fungerar som tillverkare av tandborste lovar. Det kan göra mer skada än nytta och du själv blev besviken sist du rekomenderade rakbladen som visade sig vara ”ersättning”. Bra med deal men då ska du också säga det. Varan som marknardförs uder varumärkets som den inte kommer ifrån är förbjudet i Sverige och faller under varumärkes utnyttjandet (stöld) och är straffbart.

 • Alexandra
  25 januari, 2013 at 12:11

  Katrin.. vilket nummer på Karlavägen ligger butiken? Skall traska dit med mina kolleger idag så toppen om jag kan få snabbt svar:). Kram och tack!!

 • Trude
  25 januari, 2013 at 12:43

  Ääh, skitsnack:) jag har alltid, i 36 år borstat manuellt, flossat för hand o tuggat tuggummi- inte ett endaste litet pyttehål i tänderna! Borstar man för mkt eller för länge så förstör man tänderna bara! Jag håller mig till den handdrivna borsten;) ha en fin dag!

 • anonym
  25 januari, 2013 at 12:45

  Är du verkligen så dum att du tror att Katrin svarar!!!!

 • Rogge
  25 januari, 2013 at 13:31

  fattar inte folk att katrin inte svarar på frågor som ställs? kan du verkligen inte ta reda på adressen själv? seriöst, vilka människor läser den här bloggen egentligen? :-O

 • Katti
  25 januari, 2013 at 14:18

  Tänderna är viktigast att sköta, skitigt hår skadar intet, smutsiga tår ja lite lukt, men skitiga tänder kan skada hela kroppen, tänderna ligger både nära hjärta o bröst! Så denna ska jag ska skaffa! Tack för en kul o fin blogg, ta hand om dig, o hur orkar du med mobbningen på nätet? Såg ett program igår, ja det där amerikanska där de bygger hus åt utsatta o människor som har råkat ut för saker…en familj där fick tyvärr uppleva hur deras 13 årige son tog livet av sig själv, i en trappa, han blev mobbad till döds, något som du borde skriva om…har vi barn som mobbar är det fruktansvärt, men när man läser här ser man att vuxna mobbar…o det leder till att deras barn kommer göra detsamma! Du om någon kanske kan ta steget? Jag backar upp! Hela kommunen o alla i programmet deltog (ok det finns cash)…men när ska vi ställa upp för varandra? O visa kärlek o respekt!? hejja dig!

 • Carola
  25 januari, 2013 at 14:47

  Jag har en flossare som sprutar vatten med högtryck mellan tänderna, superbra! Den heter Waterpik.
  Den är otroligt effektiv.

 • Karolina
  25 januari, 2013 at 15:29

  Jag har köpt dem och de funkar fint! Bra pris!

 • Malin
  25 januari, 2013 at 17:57

  Hur hinner man svälja/spotta ut vattnet som sprutas in med högtryck då?!?

 • Carola
  25 januari, 2013 at 22:16

  Du har ju munnen öppen och lutar dig över tvättstället. Jättebra för dom med tandställning också.

 • [email protected]
  26 januari, 2013 at 10:57

  Tandhygienist som jag är kan jag bara säga:
  -El tandborste och tandtråd/plackers varje dag är det bästa du kan ge dina tänder.
  Dagens el-tandborstar är super, mjukborste och ett lätt tryck, följ tandköttskanten och tandensform så blir du nästan lika ren som när du varit hos tandhygienisten/tandläkaren efter en rengörning.
  Lycka till!!

 • Ingela
  27 januari, 2013 at 22:19

  Köp en till Ringo också. Oral B finns även i en färgglad barnversion som mina killar gillar – den spelar en trudelut efter en och två minuter!

 • Mathias
  1 februari, 2013 at 17:58

  Frågan som borde ställas vad borstar du tänderna med (alltså flour tandkräm eller flour fri?) Blir imponerad om du klurrar ut vad som är nyttigt. Ps. tandläkaren vet ej Ds.